|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 11:06:15   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image user posted image user posted image  za smučanje in za rezervacijo gostilne. kdaj pa se poročita?

poročiva se 22.08, če bo vse tako kot mora biti user posted image

takrat pa moja mami praznuje rojstni dan! user posted image  pa že zdaj so gostilne tolk zasedene?! user posted image

letošnje poletje pravijo, da je ogromno porok in podobnih zadevščin in da so gostilne že sedaj na fertik zasedene.

a veš, da tudi šefica od une gostilne kjer bomo meli fešto praznuje RD na ta dan user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.2.2009 11:06:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tudi pri nas je pokukal na planu, zato bova šla z Gregcem, ko se zbudi, malo ven user posted image

a je le prispel moj vagon ?user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.2.2009 11:06:39   
Anonimen
DANuser posted image

Vauuuuuser posted image user posted image kak lep dan se je naredil imamo sončka za izvozuser posted image user posted image user posted image

Na hitrco se javljam, ker imam čistilno akcijo po stanovanju, ker je bombaaaauser posted image , pa se mi zdi da vsak dan neki pucam sam zjutraj ko se zbudim pa spet bombaaaaaauser posted image , punce kako vzdržujete čistočo v stanovanjuuser posted image meni to nikakor ne greuser posted image .
AT je v varstvu pri moji mami in atiju, mislim haloooo že ob 7h sta klicala če je tamala ready, res lep občutek, ker jo imata tako radauser posted image , mi je danes rekla mami da brez zamere, ampak njo imata res najraje na tem svetuuser posted image . No skratka včeraj na koncertu je bilo NOROOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image , Jan je res car, superca sva se imela, in moj se je res potrudil sva imela VIP karte in sva bila čisto spedajuser posted image user posted image , polna dvorana Tivoliuser posted image .

Nič punce, vas pridem ob kaki pauzici (na balkonuuser posted image ) malo prečekirat

tako EN LEP SONČEN DAN VAM ŽELIM

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.2.2009 11:08:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

Žan z novo frizurco user posted image :
user posted image

In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkovuser posted image :
user posted image

Luštkam je Žan z novo frizurco user posted image user posted image user posted image  morem Manci pokazat slikice ko se bo zbudila user posted image

Ta tazadnja slika pa je ravno tako, kot bi naju z Manco človek gledal čez vikend ko je edino tako spala

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 11.2.2009 11:09:31 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.2.2009 11:09:25   
Soncnica Sandra ***

Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene."
Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.

kaj? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.2.2009 11:10:54   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Me je ravno patronažna klicala,če lahko drug teden pride malo na pogovor o GH.Mislim,haloo!user posted image

O GH???? je pa zgodnja

Tilen bo star 9.mesecev,ona pa šele sedaj o tem!
Pa saj v bistvu mi je vseeno,sem ji rekla,da lahko pride,če glih kaj novega izvem.Je bila pa ena druga kot ponavadi,je delovala ful prijazno.user posted image

Včeraj zvečer mi je pa celo uspelo vržt barvo na lase.Drug teden grem pa k frizerju,ko frizerka dela popoldne,da bo user posted image  lahko pazil na otroka.

user posted image user posted image za novo barva in frizerja. Zdej boš pa spet kot rožica user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.2.2009 11:11:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

katy, kaj pa tebe daje? zdravstveno mislim? ne vem ali si kdaj pisala o tem pa sem jaz spregledala. če nočeš govorit o tem, me daj enostavno na IGNORE

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.2.2009 11:12:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ?

ne vem, naša jih ne mara user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.2.2009 11:12:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tudi, ko imaš zelo, zelo slab dan.....
user posted image user posted image

Se bo vedno našel nekdo, ki te bo j.e.b.a.l.!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.2.2009 11:13:10   
Anitka

aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ?

Hmmmmmm, kaj pa vem. Morda za vmesno malico.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.2.2009 11:13:11   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan dan!

Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz....  Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. user posted image  Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč.

Nia nam kroglice pomagajo, samo sredi noči je učinek popustil, jaz pa sem bila tako utrujena, da se sploh nisem spomnila nanje.

Grem zdaj pogledat kje sem ostala, pa zajtrk si delam. Sem lačna kot pes.

ajoj, tvojega deca bi bilo treba z valjarjem po buči!!!!!

špelin, valjar na plano!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.2.2009 11:14:29   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

Vauuuuuser posted image user posted image kak lep dan se je naredil imamo sončka za izvozuser posted image user posted image user posted image

Na hitrco se javljam, ker imam čistilno akcijo po stanovanju, ker je bombaaaauser posted image , pa se mi zdi da vsak dan neki pucam sam zjutraj ko se zbudim pa spet bombaaaaaauser posted image , punce kako vzdržujete čistočo v stanovanjuuser posted image meni to nikakor ne greuser posted image .
AT je v varstvu pri moji mami in atiju, mislim haloooo že ob 7h sta klicala če je tamala ready, res lep občutek, ker jo imata tako radauser posted image , mi je danes rekla mami da brez zamere, ampak njo imata res najraje na tem svetuuser posted image . No skratka včeraj na koncertu je bilo NOROOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image , Jan je res car, superca sva se imela, in moj se je res potrudil sva imela VIP karte in sva bila čisto spedajuser posted image user posted image , polna dvorana Tivoliuser posted image .

Nič punce, vas pridem ob kaki pauzici (na balkonuuser posted image ) malo prečekirat

Pridna si!!! Lohka prideš pol še k meni na hitrco mal spucat user posted image . Vzdrževanje čistoče, hmmmm kolikor se da sproti, na čase imamo pa itak bombo v stanovanju user posted image

Pa fajn, da sta uživala na Janu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.2.2009 11:14:54   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa mal na kavč k Manci

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.2.2009 11:15:41   
Anitka

Evo sem zdele na hitro uspela prebrati današnje poste, ker Manca že 20 minut spi prvo rundo. Pol grva pa ven na sončka ko se bo zbudila. Sicer ji še skozi teče iz noska, vendar bova šle vseeno ven na zrak, da se malo svežega zraka nadiha.

Pri nas pa že malo piha in zdaj razmišljam, če bi šla ven ali ne. Je pa pančal prvo rundo uro in četrt.user posted image user posted image

Jaz sem pa tudi čisto gin. Me nekaj prehlad šlata. Vse kosti me bolijo, glava me boli, .... mah bo že

Upam, da ne zboliš resnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

SEm bila pa donc že mal pridna. Sem kruh spravila v skrinjo, ker sem ga včeraj zvečer pekla, pa se je moral čez noč še ohladiti, posesala sem, cunje dala prat, ene sem že pospravila, .... zdej pa še par postov napišem, pol grem pa k Manci na kavč

user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.2.2009 11:16:32   
Anitka

A veste, kako je moj mali princ zdajle zaspal? V stolčku za hranjenje! Pojedel je sadje, potem sem pa šla sebi naredit sendvič, pridem nazaj v dnevno in on spi user posted image  Sem ga hotela prestavit v posteljico, ampak sem ga toliko premikala, da se je zbudil, zato ga je bilo treba še malo poujčkat.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.2.2009 11:17:07   
tana7
Pozdravljene

samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam

ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h
no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan
pa kdo bo čuval Brino????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.2.2009 11:18:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

O super za koncertuser posted image user posted image user posted image . Glede čistoče pa imam tudi jaz včasih občutek, da je pri nas kar ni in ni... Pucam, pucam pa ni učinkauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
11.2.2009 11:19:12   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Dan dan!

Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz....  Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. user posted image  Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč.

Hm..ja vem kok je to,...jst dostkrat popizdim k moj večino časa preživi na računalniku.user posted image Še k smo bli 2 štuka višje, je hodu dol ( tuki k mava zdej dnevno )na računalnik in gledal filme, največkrat pa igral igrceuser posted image . Moj je čist zasvojen z računalnikom. Tud zdej k pride domou je prvo poljubček meni in Vidku pol pa gasa na računalnik do večerauser posted image user posted image Sm mu rekla, da ga bom odvlekla na odvajanje od računalnikauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
11.2.2009 11:20:16   
Anitka
Edina ne vem, če boš brala za nazaj - moj dragi je danes službeno v Zagrebu in bo probal nabaviti knjigo.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
11.2.2009 11:20:20   
špelin@

Moje mnenje je, da je to premalo za obrok. Za prigrizek pa je ok, ja user posted image

ej mogoče mal butasto vprašanje, ampak sej sem blonduser posted image ... a ti daš Gregiju 3 velike obroke , zajtrk kosilo, večerja, vmes pa kao malica, manjše obroke ali daš vedno na 3 ure količinsko isto?

Ne, ne dobi količinsko isto. Zjutraj poje skledico linota, potem dobi dobrih 150 g sadja, včasih malo več, itak ne moreš vedno pripraviti enako količino, za kosilo dobi pa konkretnih 200 g "česarkoli že" user posted image  (zadnje čase je priden in skoraj vse tudi poje). Popoldne dobi npr. 150-gramski jogurt, zvečer pa spet skledico linota. Ta skledica "drži" okrog 150-200 g , odvisno od posamezne hrane.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
11.2.2009 11:20:43   
Srčekgirll

ne vem, naša jih ne mara user posted image

Po mojem ja, če ne pa še eno olupiš pa daš pa boš vidla če bo še jedu. Vid jih ma ful rad.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.2.2009 11:23:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam

ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h
no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan
pa kdo bo čuval Brino????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajoj veliko je to samo se mi zdi normalno, da pričakuje toliko, če bo čuvala Brino na domu. A bi ti prevzela odgovornost za 8ur na dan otroka in plačilo za 600-700eu? Jaz definitivno ne. Boš mogla najti tako, ki čuva po par otrok, da boš cenovno zvozila.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.2.2009 11:23:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hmmmmmm, kaj pa vem. Morda za vmesno malico.user posted image

Mandqarina je premalo za malico. V vrtcu dajo zraven kake 2 grisina ali par piškotkov, to pa je dovolj.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
11.2.2009 11:25:31   
nia5

Evo sem zdele na hitro uspela prebrati današnje poste, ker Manca že 20 minut spi prvo rundo. Pol grva pa ven na sončka ko se bo zbudila. Sicer ji še skozi teče iz noska, vendar bova šle vseeno ven na zrak, da se malo svežega zraka nadiha.

Jaz sem pa tudi čisto gin. Me nekaj prehlad šlata. Vse kosti me bolijo, glava me boli, .... mah bo že

SEm bila pa donc že mal pridna. Sem kruh spravila v skrinjo, ker sem ga včeraj zvečer pekla, pa se je moral čez noč še ohladiti, posesala sem, cunje dala prat, ene sem že pospravila, .... zdej pa še par postov napišem, pol grem pa k Manci na kavč

Ja pri meni je to tako, da kaj neredim naredim dopoldan, popoldan sem že brez energije in se mi enostavno več ne da, le če je kaj nujno user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
11.2.2009 11:26:08   
tana7
špelin@, Brina ne poje 1/4 tega, kar poje Gregi user posted image user posted image
njena lepa teža še vedno ostaja skrivnost
sva včeraj malo debatirali s P o tem, pa se ji je zdelo neverjetno - samo gledala me je in sploh ni našla komentarja, ko sem ji povedala, koliko poje

a mandarine lahko papajo?
ne vem od kje mi ideja, da ne dajat pomaranč, mandarin..

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?