Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:11:13
|
|
|
|
špelin@
|
Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene." Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:12:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene." Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:13:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! Brez zbujanja!!! superički...končno !!!!! naj tako ostane a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:13:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 ... šibam naju rihtat!! Sam tole vam pokažem... Žan prej: Žan z novo frizurco : In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkov : SWEET
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:14:06
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro še z moje strani Danes smo vstali malce bolj zgodaj, a še ni panike Spali smo kar dobro. Ob pol štirih se je zbudil za dudko in potem ob šestih, da sva jedla in ob osmih vstala. Zunaj je sonček, tako da čakam, da gre Gal prvo rundo spat potem pa ven IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa dobro jutro! Spali smo kar vredu, z dvemi prebujanji-večjimi, drugače pa spet nekoliko več jamranja in stokanja kot prejšnjo noč, ampak še vseeno veliko bolje kot cel prejšnji teden Za boljše spanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:14:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat... če je prej sama zaspala, bi mogla vztrajat pri tem, Nejc od 5 meseca ne zaspi več sam v postli, zato tud zdej brezveze da ga pustim dret, ker itak kr vstaja, bom pa temu naredila konec ampak postopoma.Zdej še nimam srca. Če je pa fejst hudo, pa drugo polovico noči ali proti jutru spi pri naju, sam pol sem jst
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:15:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat! Za spanje danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. nisma ble nič pozne. Za dober plan Naty za izvide in da bo tudi sprožanje ok. kako pa to sploh zgleda? estrella si že pospravla žagono?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:16:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Ostala sem na 140 stran z branjem, pa bom prej kej napisala pa pol brala za nazaj. SPanje ok...Nejc je zaspal pri babici ob 19.30 ker sva šla midva v trgovino, in sem ga samo prestavila v postlo, zbudil se je ob 20.30 zarad polnega noska in bedel do 22.20, pol pa zaspal in spal do 7h, no ob 1h je maznu še 180 mleka. Zdej pa že razgraja po dnevni. za spanje IZ VIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, a imaš vnetje ušes? upam da ne, še nisem šla k dohtarju.. me tudi boli še isto kot včeraj, verjetno posledica kihanja in smrkanja. Jaz bi se šla pokazat malo k zdravniku, če ni nič bolje. tally luškano stanovanje..kolk m2 pa imata? Kje pa boš kuhinjo naročila hijenca super mere, je pa kr konkreten dedc a ne? Samo da je zdrav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:17:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro še z moje strani Danes smo vstali malce bolj zgodaj, a še ni panike Spali smo kar dobro. Ob pol štirih se je zbudil za dudko in potem ob šestih, da sva jedla in ob osmih vstala. Zunaj je sonček, tako da čakam, da gre Gal prvo rundo spat potem pa ven za Galovo spanje. Uživajta v sončku, pri nas ga namreč ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:18:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 ... šibam naju rihtat!! Sam tole vam pokažem... Žan prej: Žan z novo frizurco : In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkov : dobr ste ga uštimal, ej da ne gre Žan kako punco lovit ?? Nekak tak ko spodnja slikca pa midva zgledava te dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:19:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutroooo!!! Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled. Dobro opravita na pregledu. Tamau mi pa rastur po dnevni dela . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr... Aja pa vseee najboljšeeee Žan moj največji srček za deveto obmesečnico , z očijem te mava najrajš na svetu in upam, da boš za darilo dobil možnost, da boš poskusu vso hrano !!! To vam želiva tudi midva z Galom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:20:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naš noč je vila ok,še celo en obrok je spustil ponoči. Je pa zadnje čase tak,da samo,da vidi hrano,kar ploskati začne.Misli,da je vse zanj.Sploh ne moreš več jesti v njegovi bližini,ne da bi še njemu kaj dal Super, da bolje spite . Ja mami, če je pa lačen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:20:17
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je zaspal prvo rundo, sicer ni čudno če je že ob 7h divjal po dnevni....jst pa morem posesat, ker mi je celo dneno nadrobil s kruhom in keksi... pa cote morem obesit, pol pa šibava na sonček, ki se je ravno prikazal, če bo še ostal do takrat. Špelin@ ti ga pošiljam en vagon.. Joj Nejc že kašlja, zdej se bo ziher zbudil...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:21:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! pa hval, ne vem kateri za tole virtualno kavico... jaz jo res rabim...pa ne smem pit..grem potem v laboratorij in moram bit tešča...pa tak ne funkcioniram prav brez Evo, mi smo pa dans po dolgem času meli čikiranje s strani Taje....jaz itak že ne vem katero noč povrsti nisem spala...Mala pa kr nekaj jokcala...pa smo uspeli nazaj zaspat pa 10 minut pa jovo nanovo ene dve ure pa pol je trajalo..in tako sem jaz končno zaspala...okrog treh celo do pol petih Upam, da si boš čez dan lahko kaj odpočila. Dobro opravi v laboratoriju potem pa hitro na krof in kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:23:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika In seveda moji zlati mamici za dopolnjenih 60 let! Še od naju z Galom vse najboljše tvoji mamici in veliko zdravja ji želiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:25:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kasso si dobila zadnjič moj odgovor glede friteze? oj, ja hvala...sem v gužvi in sem kasneje pozabila odgovorit..sorči. Nisem pa našla nikjer na internetu, tako da se najbrž v slo sploh ne prodaja Sem pa pisala na uredništvo Jane in so mi točno povedali za kateri model gre, ki so ga pred leti promovirali..super so za vse bolančke in prihajajoče zobke pa še za Asjo da bo čimprej boljše Kasso en namig, če še nisi nabavila - se jo splača naročit iz tujine (e-bay ali amazon), ker te pride dosti ceneje. Špelin@ Kasso je spraševala o fritezi, ki filtrira olje in se lahko da posoda v pomivalni stroj. ja hvala, samo ni zame, je za taščo, da ji kupi mož za 60 let, ker si točno ta model oz. s takimi funkcijami želi imet.... Kako pa je z garancijo, če kupiš iz tujine? Račun dobiš in garancija je kot vsepovsod.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:26:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Mi svo že v polnem teku, samo še kavico spijem in bo Anitka: ja ne vem kje je ****.Ona se javlja v intervalih, pride kot orkan in gre ter se ponovno vrne čez čas Orkan, ta je pa dobra. No upam, da kmalu privihra in kakšno reče. ss: za malo boljšo noč. Mogoče bo sedaj bolje, ker je luna popustila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:28:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! Brez zbujanja!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ej, tudi naš je začel s takimi foramo, ko vidi, da se je Včeraj je v glasbeni en učitelj dal mali piki čokoladen bonbon in jo je Gregi tako gledal, ko ga je odvijala. Potem je pa rekel "PAPA" in cmokal z ustki Ker ni nič dobil, je še 1x rekel "PAPA" in še bolj cmokal, potem pa sem mu dala eno mrvico z bonbona Zvečer smo jedli hrenovke in je bilo spet "PAPA" A lahko to štejem za prvo besedo? Iiiiiiiii kak fajn. Lahko bi bila prva beseda ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:30:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko boš urejala spisek, te lepo prosim, če popraviš datum naslednjega pregleda. Sem dobila domov pošto, da je 9-mesečni sistematski prestavljen na 24.2. Tudi mi ga imamo na pusta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:31:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 ... šibam naju rihtat!! Sam tole vam pokažem... Žan prej: Žan z novo frizurco : In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkov : Jeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:31:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! Brez zbujanja!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:32:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene." Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 9:32:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat... Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona. Tako, da jaz kakega pametnega nasveta ti žal ne znam dat. Vse naj naj pa malemu Žanu, pa močno držim pesti, da bosta z mamico na P vse odlično prestala in opravila, da boš potem lahko papcal vse po vrsti Žan tud drugo polovico noči spi pri meni. Kar se tiče pa vstajanja v postlci, je pa pri nas že kr dolg tko in prakticiram edino možno varianto... napol uspavanje. Kaj čem druzga... js tud mislim tko kot kasso... vsi se bojo navadili. Hvala za čestitke ! jst evo zvečer uspavam na najini postelji. položim jo in se zraven nje uležem, pa zaspi. ko grema pa midva spat, jo pa prestavim v svojo posteljco. proti jutru pa tudi pride k nama - ponavadi, ko je.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?