|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 7:39:07   
suzy85
no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. user posted image user posted image user posted image  malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat!

danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. user posted image  nisma ble nič pozne.

Naty user posted image user posted image user posted image  za izvide in user posted image user posted image user posted image  da bo tudi sprožanje ok. kako pa to sploh zgleda?

estrella si že pospravla žagono? user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
11.2.2009 7:41:38   
jana81
dobro jutro

Ostala sem na 140 stran z branjem, pa bom prej kej napisala pa pol brala za nazaj.
SPanje ok...Nejc je zaspal pri babici ob 19.30 ker sva šla midva v trgovino, in sem ga samo prestavila v postlo, zbudil se je ob 20.30 zarad polnega noska in bedel do 22.20, pol pa zaspal in spal do 7h, no ob 1h je maznu še 180 mleka. Zdej pa že razgraja po dnevni.user posted image

IZuser posted image VIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81, a imaš vnetje ušes? user posted image user posted image

upam da ne, še nisem šla k dohtarju.. me tudi boli še isto kot včeraj, verjetno posledica kihanja in smrkanja.

tally luškano stanovanje..kolk m2 pa imata? Kje pa boš kuhinjo naročila

hijenca super mere, je pa kr konkreten dedc a ne? Samo da je zdrav.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.2.2009 7:50:38   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

Ostala sem na 140 stran z branjem, pa bom prej kej napisala pa pol brala za nazaj.
SPanje ok...Nejc je zaspal pri babici ob 19.30 ker sva šla midva v trgovino, in sem ga samo prestavila v postlo, zbudil se je ob 20.30 zarad polnega noska in bedel do 22.20, pol pa zaspal in spal do 7h, no ob 1h je maznu še 180 mleka. Zdej pa že razgraja po dnevni.user posted image

super, da je tudi nejčevo zdravje boljše! user posted image user posted image user posted image  pol za jutri velja?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.2.2009 8:02:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Špelin@ take marelične barve so user posted image . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo user posted image , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral.

zakaj pa jih ne menjaš?

drgač pa gre rdeča in oranža super skupaj v pravi kombinaciji, lej jst mem oranžno kuhinjo in zelene stene.
Al pa jih prebarvaj.
Jst bom mela namest ploščic  pleksi steklo, ampak sva že mal pozna, ker pri otoku itak ne rabim, mam gor steklokeramićno, rabim edin pri umivalniku da stena ne bo zaflekana, kar je malo že.

špelin@ vmes mi je net crknu pa ni citiral tvojga posta o kopalnic....bom rekla sam o moj bog, kdo je prej živel tam... midva imava tud zeleno belo kopalnico. no v bistvo so ploščice zeleno bele, po tleh so samo zelene, stene pa bele.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
11.2.2009 8:03:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro

super, da je tudi nejčevo zdravje boljše! user posted image user posted image user posted image  pol za jutri velja?

ja velja ob 18h a ne? v Tušu sva se zmenle ne? A greva tam gor pri kinu, pa lahk tamala dva po tleh divjata ker je tepih.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.2.2009 8:06:29   
Naty*
Jutroooo!!!

Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani user posted image ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji user posted image . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled.

Tamau mi pa rastur po dnevni delauser posted image . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo user posted image . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor user posted image . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr...

Aja pa vseee najboljšeeee Žan moj največji srček za deveto obmesečnico user posted image , z očijem te mava najrajš na svetu in upam, da boš za darilo dobil možnost, da boš poskusu vso hrano user posted image user posted image user posted image !!!
Vse najboljše tudi Varji user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Hvala za čestitke user posted image !

barbaw, hijenca in tana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za preglede in za mere!

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

to Žanko, če bosta dobro opravila sporoči Žankotu, da mu bo AT dala prvo čokoladico

Jaaa, že komi čaka user posted image !!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

In še ena čudovita novica!!!

Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kar boga. Kri ji še vedno izteka, dobile sva antibiotike na 12h. V soboto greva na pregled, v četrtek pa pobrat ven šive. Upam, da se ji ne ponovi

Boščka sm vidla slikcouser posted image , držim pesti, da bo vse vredu in da se ji ne ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Pri nas pa ven rinejo zgornje enkice in dvojke, tako da so na pohodu 4 zobki . Čeljust je čisto nabrekla, čisto bela in že po Manci sami se vidi, da jo ful boli, tako da tudi upam, da se tale naša kalvarija kmalu konča, ker jo res pošteno matra

Upam, da bo šlo hitrej kot pri nasuser posted image user posted image user posted image . A veš, da ko sm tole prebrala, sm poštudirala, da se najina hrošča tolk podobno razvijata user posted image . Vse "vrline" osvojita v podobnem času, zdej pa še obema rastejo vsi štirje zgornji sekalci...zanimivo ane?user posted image Pri nas sta dvojkici zdej že iz tahujšga, enkica še zmer ni čist zuni, tadruga se pa nevarno bliža koncu poti user posted image ... kolk je to pri nas dolgotrajen postopek!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ma tolk daleč mi ni treba it , mojster je pa moj foter in mi to naredi v 2 urah, sam mojo trmo je treba prepričat v to. češ on tko razmišlja, novo stanovanje pa ne bom šel zdej razbijat ploščice

user posted image user posted image user posted image user posted image Kokr bi za mojga brala!!! Čist vseen bi blo, če bi ble ploščice v barvi bruhanja pa bi on reku, da jih je škoda razbijat, ker so nove user posted image user posted image user posted image user posted image !! Ampak pri naju je tko, da mu neki časa govorim, pol se pa razf...  in je po moje user posted image user posted image . Ti kr vztrajaj user posted image .

Čmrlika tebe je pa dobr pregledala zdravnica. Držim pesti, da se hitr pozdraviš pa lepo praznujte danes user posted image .

Ej, punce, a veste katero majčico pa jaz pogrešam (seveda ne le njo, a zdaj sem se spomnila nanjo)? A katera kaj ve, kako sta eole in njena princeska Julija?

Sem bila v kontaktu in je OK. Malo ji je zoprn sodelovat, ker imajo še vedno probleme s hrano.

Lepo, lepo jo pozdravi

Ja, pa povej ji, da nas je tuki več, ki mamo take in drugačne probleme user posted image , tko da smo vsega hudga navajene. Sej RR ni sam za dobre cajte, ampak tud za takrat, ko rabiš sam komu mal pojamrat ane user posted image .

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro noč!! Provokacija bo zgledala tko, da bova par dni v bolnici in mu bojo vsak dan dali mal več kravjega mleka. Skoz se ga pa potem opazuje, da vidmo, če je kaka reakcija. Če je brez reakcije, se šteje, da je alergija izzvenela, če ne dobiva pa alernovo.

jana super, da je Nejc boljš user posted image .

U kak roman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
11.2.2009 8:07:48   
jana81

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

se pridružujeva še mi2

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.2.2009 8:12:24   
tilči
Dobro jutro!

Naš noč je vila ok,še celo en obrok je spustil ponoči.user posted image Je pa zadnje čase tak,da samo,da vidi hrano,kar ploskati začne.Misli,da je vse zanj.Sploh ne moreš več jesti v njegovi bližini,ne da bi še njemu kaj daluser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.2.2009 8:13:10   
tilči

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

se pridružujemo čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.2.2009 8:14:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutroooo!!!

Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani user posted image ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok.
user posted image user posted image user posted image

Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji user posted image . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.2.2009 8:15:13   
tilči

dobro jutro

user posted image user posted image user posted image za spanje

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
11.2.2009 8:16:17   
tilči

no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. user posted image user posted image user posted image  malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat!

danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. user posted image  nisma ble nič pozne.

user posted image user posted image user posted image za spanje in pravočasen prihod v varstvo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.2.2009 8:17:24   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa dobro jutro!

Spali smo kar vredu, z dvemi prebujanji-večjimi, drugače pa spet nekoliko več jamranja in stokanja kot prejšnjo noč, ampak še vseeno veliko bolje kot cel prejšnji teden

user posted image user posted image user posted image za spanje

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.2.2009 8:17:49   
Srčekgirll
Zjutrajuser posted image
user posted image

Kavic, krofi,....kar pač mate raje.

Spanje je blo spet fajn. Sicer se je po noč neki zbudu pa je tkoj nazaj zaspaluser posted image , zjutrej pa itak k mamici se po cartat.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
11.2.2009 8:18:21   
Čmrlika
Dobro jutro!
pa hval, ne vem kateri za tole virtualno kavico...user posted image jaz jo res rabim...pa ne smem pit..grem potem v laboratorij in moram bit tešča...pa tak ne funkcioniram prav brez user posted image

Evo, mi smo pa dans po dolgem času meli čikiranje s strani Taje....jaz itak že ne vem katero noč povrsti nisem spala...Mala pa kr nekaj jokcala...pa smo uspeli nazaj zaspat pa 10 minut pa jovo nanovo ene dve ure pa pol je trajalo..in tako sem jaz končno zaspala...okrog treh celo do pol petih

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.2.2009 8:19:51   
Srčekgirll
ŽANuser posted image in VARJAuser posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA 9kouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.2.2009 8:20:28   
Srčekgirll
  • TEKMOVANJE
    Možakarju se je na avtocesti pokvaril Fiat, zato je obstal na odstavnem pasu. Mimo se je pripeljal voznik Mercedesa in ponudil pomoč. Dogovorila sta se, da bo Fiata povlekel do prvega izvoza z avtoceste. Voznik Mercedesa je rekel:
    "Če boste imeli občutek, da vozim prehitro, začnite trobiti in vključite vse štiri smerne kazalce ter mi posvetite z dolgimi lučmi!"
    Rečeno, storjeno. Začela se je vleka. Nenadoma je Mercedesa prehitel voznik Porscheja, kar je voznika Mercedesa močno razjezilo, zato je pritisnil na gas in pričel divjati po avtocesti. Ko sta bila Mercedes in Porsche vzporedno, vsak na svojem prometnem pasu, je dogajanje opazil policist in sporočil svojemu kolegu, ki je bil na nekaj kilometrov oddaljenem parkirišču pripravljen za zaustavitev prehitrih voznikov:
    "To bi moral videti! Mercedes in Porsche divjata po avtocesti kot nora, za njima pa voznik Fiata, ki hupa in sveti z lučmi, ker ju ne more prehiteti!"

• MALENKOST
    Miha se ob valeti poslavlja od razrednika in se mu zahvaljuje:
    "Najlepša hvala za vse, kar ste me naučili!"
    "Ah, kaj bi se zahvaljeval za to malenkost!" mu je odvrnil razrednik.

• Kaj pomeni, če vidiš blondinko, ki ima eno nogo boso?
    "Da je računala do petnajst."

• GLISTE
    "Gospod doktor, ali mi lahko predpišete sredstvo proti glistam?"
    "Za odrasle?"
    "Hm, tega pa res ne vem, koliko so stare."

Neposredna povezava do sporočila: 3742
11.2.2009 8:21:11   
Srčekgirll
  • RAČUN
    Peter je v avtomehanično delavnico pripeljal na redno servisiranje. Ko se je popoldan vrnil po avto so mu izročili račun. Zrl je vanj in ni mogel verjeti temu kar je videl.
    "Je kaj narobe, gospod Peter?" ga je vprašal mehanik.
    "Ne vem, ali je to račun za popravilo ali je predračun za nov avto!"

• ŽIVALSKI VRT
    Sonja je rekla prijateljici Mateji:
    "Mojega moža sem spoznala v živalskem vrtu."
    "In kako si ga dobila ven?"

• S čim lahko zmedeš blondinko?
    "Z ničemer, saj so blondinke zmedene že od rojstva."

• "Zakaj imajo policisti v Novem mestu mokre rokave?"
    "Ker v Krko vlagajo certifikate."

Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.2.2009 8:29:50   
Čmrlika
ŽAN IN VARJA

user posted image

In seveda moji zlati mamici za dopolnjenih 60 let!

user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.2.2009 8:29:53   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Anitka--- gal še kr tak dolgo rabi da mrkne...user posted image  user posted image

mene tud piga, tako da grem tud jaz...

Nočko!

Jaz sem pri obeh imela srečo, da ju dam v poosteljo in grem.user posted image Sem ju pa od prvega dne navajala na tak režim. Prvvi mesec ni šlo tako gladko, ampak mama estrella je bila trmasta in sem uspela. Andraž je imel dudo in je bilo lažje, Alja pa je ni hotela in sem po 6m obupala in ji ne turim večuser posted image  

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.2.2009 8:30:01   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tole sem dobila po mailu, in se pred spanjem prav lušno nasmejala...

evo delim z vami...

Pozdravljeni!  
Sem Matic in sem star osem let. V šoli smo dobili nalogo
napisati prosti spis o tem, kaj bomo, ko bomo veliki. Ker je bil moj
spis zelo všeč mojemu atiju, je rekel, naj napišem še to spremno besedo
in da ga bomo poslali v revijo, da bodo vsi videli, kako sem pameten.
Baje sem napisal nekaj, česar se niti moj ati ne bi spomnil. No,
spis je takšen:

"Ko bom velik, si želim biti bogat. Revni ljudje imajo namreč vedno
težave. Da bom obogatel, moram narediti tri stvari. Roditi se moram
bogatim staršem, biti genij in se bogato poročiti. Bogatim sem se že
rodil, za poroko ni problema - ker na bogate fante se tako in tako vse
punce lepijo, glede genialnosti pa bom zdaj povedal, kaj bom delal, ko
bom velik. Vsak dan gledam mojega atija, ki je že 20 let direktor. Gara
ves dan in se muči in je na koncu z živci. Ata sošolca Nejca pa je tudi
direktor, samo da ni vedno v isti firmi. V zadnjem letu so si zgradili
hišo in njegov ati, čeprav ima manjšo redno plačo, vsako leto zasluži
trikrat več kot moj ati, ker vsako leto dobi odpravnino. In to mi je
veliko bolj všeč. Zato sam ne bom klasični direktor, ampak odpravninar.
To je posebna služba, ki me že zdaj zelo zanima. Namreč, prve štiri
mesece se uvajaš, nato štiri mesece delaš in nato štiri mesece počivaš,
ker že veš, da te bodo zamenjali, in se več ne splača delati. Mislim, da
bom tako zelo uspešen, in mislim tudi, da je ta spis za petko, ker
odpravninar mora biti v prvi vrsti samozavesten."

zdaj pa se res poslavljam..nočko!

lepe sanje, pa čim manj jokanja želim...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametno razmišlja

Se strinjam z Estrellouser posted image

aha...user posted image  ko bi le naši user posted image  postali taki... s takim načinom razmišljanja...bomo še mem mele kaj od tega...če ne prej ko bomo  babice user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.2.2009 8:30:54   
Srčekgirll
Še malo več nasmeha na vaših ustnicah:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.2.2009 8:30:56   
Srčekgirll
Novi motivi iz Srbijeuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.2.2009 8:30:58   
Srčekgirll
Fast food po Kitajsko ( upam, da dela, itak mate pa nekatere na mejlih):
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.2.2009 8:32:57   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutroooo!!!

Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani user posted image ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji user posted image . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled.

Tamau mi pa rastur po dnevni delauser posted image . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo user posted image . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor user posted image . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr...

Čmrlika tebe je pa dobr pregledala zdravnica. Držim pesti, da se hitr pozdraviš pa lepo praznujte danes user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  za vse žankotove spretnosti in seveda mu iz srca za mali rojstni dan želim , da bi lahko vse papcal!  user posted image user posted image

Ja maš prav...me je konkretno pregledala...user posted image  Hb končno neka pametna zavzeta zdravnica, se ji vidi da je mlajša je bla fajn zagnana...user posted image  pa hvala za lepe želje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?