špelin@
|
Dobro jutro Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! Brez zbujanja!!! IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ŽAN (Naty) in VARJA (kasso) VSE NAJBOLJŠE! Se pridružujem čestitkam Čmrlika, za vse uspešno opravljene zadeve včeraj, danes pa fajn praznujte z mami Za (ne)spanje pa IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat! danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. nisma ble nič pozne. Odlično jana81, zdaj se moraš pa res v miru pozdraviti, da se ti tole ne razvije v kaj resnejšega Ej, ob roza kopalnici je mojega skoraj kap Jo je s takim užitkom ven zbil IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled. Uf, kako bomo stiskali pestke Tamau mi pa rastur po dnevni dela . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr... Mali obvlada tilči, za pridnega spalčka in jedca Tilna!!! Ej, tudi naš je začel s takimi foramo, ko vidi, da se je Včeraj je v glasbeni en učitelj dal mali piki čokoladen bonbon in jo je Gregi tako gledal, ko ga je odvijala. Potem je pa rekel "PAPA" in cmokal z ustki Ker ni nič dobil, je še 1x rekel "PAPA" in še bolj cmokal, potem pa sem mu dala eno mrvico z bonbona Zvečer smo jedli hrenovke in je bilo spet "PAPA" A lahko to štejem za prvo besedo? Srčekgirll, tvojih vicev sem vedno vesela Glavno, da se vsaj malo javiš IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* On se zbudi in paničnoišče Aljo po bajti Sploh ni vedel kje je, ne kje je Alja. Haloo
|