Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:23:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti bereš maile še vedno ni nič......samo od račkepk .. si ziher, da si meni poslala Kako lepo, da bereš moje maile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:24:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 katera pride na pa muffine? Jaz, jaz... zdej itak lahko jem, ko nisem sama kriva, da se redim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:24:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
meta - zdej pa lepo glej nase in počivaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:25:05
|
|
|
|
Olivija*
|
meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:26:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:26:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :) preden, da jaz iz mb pridem......peš mislim ....a bo še kateri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:27:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK meta - zdej pa lepo glej nase in počivaj Mah, sej prav pretegnila se že zdaj nisem. Aja, pa nisem hotla nobenga prestrašit (kera je že napisala ribica? pf?) samo je pa res, da košta vas pa nič, če date kri. Boste vsaj mirne. Jaz sploh ne bi šla na pregled, če mi ne bi od tašče prijatelj rekel, da mam najbrž nekaj na ledvicah, ker mam nekam zatečeno okoli oči. Meni se je zdelo, da sem se pač zredila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:27:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila jaz sem ga prvič gledala v 8 razredu ....kje je že to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:28:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :) Kje si že ti doma? Da ne bo res fiši prej tam peš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:28:29
|
|
|
|
Olivija*
|
joj, fiška...bomo pa še ene spekli, kein problem! če bi pa ti men avto prodala, bi se pa oglasila vsake kvatre enkrat pr teb s kakim pladnjem a ti je žal?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:28:56
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - zdaj pa idi ti maile brat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:30:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 . Aja, pa nisem hotla nobenga prestrašit (kera je že napisala ribica? pf?) samo je pa res, da košta vas pa nič, če date kri. saj me nisi prestrašila.....samo meni se podobno dogaja.... pa me zdaj malo zanima kako in kaj je stanje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:30:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila jaz sem ga prvič gledala v 8 razredu ....kje je že to jaz sem tudi gledala ene parkrat dirty dancing v nemščini hehe, kje so tisti časi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:31:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila jaz sem ga prvič gledala v 8 razredu ....kje je že to Jaz pa v 6.-zdej pa al sem bla bolj ažuurna al sem pa starejša . Je pa res, da sem si ga posnela in ga gledala vsaj ene 3x na dan do nadaljnega. Če nisem imela cajta pa samo zadnji ples od tam naprej ko se pripelje nazaj in vstopi v dvorano...zakon!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:31:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :) Kje si že ti doma? Da ne bo res fiši prej tam peš če pridete iz štajerskih koncev, sem že ene par km pred lj, tak da smo skoraj sosede, ane?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:32:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 joj, fiška...bomo pa še ene spekli, kein problem! če bi pa ti men avto prodala, bi se pa oglasila vsake kvatre enkrat pr teb s kakim pladnjem a ti je žal? ...da bi se vidle...ja ..za mufine....ne...e....pol bi pa jaz moglanonstop micat rit, pa da budem fit...tak kot pravi virtualna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:32:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila jaz sem ga prvič gledala v 8 razredu ....kje je že to jaz sem tudi gledala ene parkrat dirty dancing v nemščini hehe, kje so tisti časi... mislim, da je bil na teleclubu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:32:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila jaz sem ga prvič gledala v 8 razredu ....kje je že to jaz sem tudi gledala ene parkrat dirty dancing v nemščini hehe, kje so tisti časi... Ti si ga gledala v nemščini...jaz sem imela hr podnapise in se spomnim prvega rumenega podnapisa: Bilo je to ljeto kad su me svi zvali bejbi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:33:45
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Danes sem večerjala herbalife šejk in je bil ok. Mislim finega okusa mi je ta vanilijev. a mi lohk poveš, kako se počutiš po teh šejkih. jest bi jih tut probala. a kej manj ješ, a maš občutk da maš kej več energije. čeprav te stavri rabjo mal vač cajta da se premaknejo al kako?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:33:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz pa v 6.-zdej pa al sem bla bolj ažuurna al sem pa starejša . ...če jaz moje cifre letos seštejem zdaj je še 7, drugi mesec bo 8... ..koliko pa so tvoje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:34:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila Jaz sem ga tudi mogla spet gledat.... Pri nas pa poročila niso bolj pomembna...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:34:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :) Kje si že ti doma? Da ne bo res fiši prej tam peš če pridete iz štajerskih koncev, sem že ene par km pred lj, tak da smo skoraj sosede, ane? ja, samo enih 135 km nas loči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:34:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 joj, fiška...bomo pa še ene spekli, kein problem! če bi pa ti men avto prodala, bi se pa oglasila vsake kvatre enkrat pr teb s kakim pladnjem a ti je žal? ...da bi se vidle...ja ..za mufine....ne...e....pol bi pa jaz moglanonstop micat rit, pa da budem fit...tak kot pravi virtualna pri dveh pubecih dvomim, da cele dneve počivaš in noge v luft tiščiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:34:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :) Kje si že ti doma? Da ne bo res fiši prej tam peš če pridete iz štajerskih koncev, sem že ene par km pred lj, tak da smo skoraj sosede, ane? Šparaj...čez 15min sem tam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:35:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila Jaz sem ga tudi mogla spet gledat.... Pri nas pa poročila niso bolj pomembna... jaz pa komaj čakam, da bo spet pretty woman..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?