Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:45:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nič ne napreduje. Lara tudi ne.... sploh se ne zmiga nikamor.... če je na trebuščku ji še rata, da se obrne mal na levo, ma da bi se pa obrnila pa ni šans.... sploh ji ne potegne... ma si čemo podat roke.... ...naš sedaj dva dni na previjalni začenja tiste gibe na obrat iz hrbta na bok....saj če ga malo porineš ...gre.....drugače ništa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:46:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... pa če je napisala, da cepivo...no pecivo...kaki biskvit čokoladni...sem si jaz predstavljala saj zato...mi ni bilo jasno,kak bi naj pecivo jedla....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:46:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se ji ne da našemu tud ne...če je pa kralj...... kralj pri nas doma, pa še kralj živali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:47:14
|
|
|
|
pf
|
Meta samo da so ugotovili kaj ti je in da se pozdraviš. Me ima, da bi še jaz šla, ker sem že itak dvakrat imela mejno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:48:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana luna meta21 sam da ni kaj hujšega. kr ubogi zdravnico da se hitr pozdraviš. pol bo šla pa že teža dol... se podpišem tud jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:50:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kako ti gre učenje? A Marisa še kaj matra ponoči? kar,hvala.Čeprav je full,full težko vse skupaj.Imet dve babnci doma,pa mala rabi nonstop pozornost,pa nonstop bi bila na zraku....ma bom že nakak... Ponoči se zbuja,jaz sem že itak imuna na nespanje,nič mi ni težko,pa če se celo noč zbuja,sem vajena,dok se nebom samo zrušla....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:50:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ve greste kam za prvomajske? ja, v kirhovce na kravje dirke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:51:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Meta samo da so ugotovili kaj ti je in da se pozdraviš. Me ima, da bi še jaz šla, ker sem že itak dvakrat imela mejno. jaz bom tud šla....sploh zdaj, ko me je meta prestrašila...no ne ona...tiste njene cifre....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:52:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf A ve greste kam za prvomajske? ja, v kirhovce na kravje dirke fiška,ti ga pa biksaš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:53:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf A ve greste kam za prvomajske? ja, v kirhovce na kravje dirke fiška,ti ga pa biksaš kaj niso tam v kirhovcah te dirke ..če pa vsi tak rečejo ....samo kje bi to blo.......po moje ne bomo našli tja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:55:07
|
|
|
|
gold fish
|
...zdaj mam cajt...kje ste pri ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:57:07
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla babike! Cel dan že imam net prižgan, pa sem komaj zdaj prišla do njega. Smo se malo potepali. Saraya, jaz sem se tudi včeraj odločila, da grem na izpit iz matematike in sem se začela ful učit, ker je izpit že 17.2. Ampak, če mi pa to rata, sem pa genij. Meta21, upam, da se stvar čim prej normalizira Danes sem za kosilo naredila špinačo in je Gal ful gledal ko sem jedla, tak da sem mu dala čisto malo za probat. Ful se je obliznil, potem pa seveda vse rokice v usta in že je bilo vse naokoli zeleno . Mislim, da še kak slab mesec in bom jaz že tudi dala mojemu sončku kaj druga za jest. Zdaj grem pa spat, jutri me čakajo ovodi in integrali
< Sporočilo je popravil petra1978 -- 10.2.2009 22:00:24 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:57:12
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz nisem pri ampak pri pečici...pečem muffine
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:57:49
|
|
|
|
pf
|
Saraya saj imaš res verjetno kar pestro, dve pupi, šola itd., itd., če vidim, da sem jaz utrujena pa imam samo eno babiko. Pa še pridna je povrhu in lepo spančka ponoči. Prvič papa med drugo in tretjo, drugič med šesto in sedmo. Tak, da je vredu sedaj tak, bomo pa probali drugo dojenje po sedmi zrihtati, mogoče bi mogla dvakrat, trikrat dudko dat in bi bilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:57:53
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna lana luna zelo lepo puncko imas... Kaj pri njej je tudi se vedno vidno storkljino znamenje? Nama je danes stric dr rekel, da do Leylinega prvega roj.dneva ne bo imela vec vidnega znamenja...ma tudi ce bi ga imela, me sploh ne moti...prav navadila sem se nanj...zadaj za glavico ima pa kar orng rdece znamenje...tak, da...tudi ce ostane...ni taka stala, ker ga bodo itak laski skrili... ja štorklja je še vedno vidna. ampak je spredaj že precej obledelo, zadaj ma pa še čisto živo redečo, tako kot tvoja Leyla. sam jest ne verjamem da to kdaj popolnoma izgine. jest mam tut na bradi en tak znamenje podoben Sarinemu štorkljinemu in se mi še danes občasno pojavi. pa sem pomislila, da je tut to moje znamenje še od štorklje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:58:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj mam cajt...kje ste pri .... tu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:59:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Lara, ti, ki si iz Sežane. Poteka tle kakšna vadba z dojenčki ali pa kje v okolici? Oj.. veš, da nič ne vem.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:59:30
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem mislila, da je čevapčič na zadnji slikci . samo res,kaj tisto je ... pa če je napisala, da cepivo...no pecivo...kaki biskvit čokoladni...sem si jaz predstavljala ma to je en un peciv, pr ns se mu reče triglav, ker je v obliki triglava. ne vem kaj je za en peciv, je kupljen, vem pa da je njami njami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 21:59:34
|
|
|
|
pf
|
Nosečka si pridna, da zdajle pečeš. Jaz ne bom en čas nič pekla sladkega in nič jedla sladkega, razen če bo bolj pusto kosilo bo sladica povrhu, drugače pa hujšam. Oziroma manj jem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:00:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, jaz sem se tudi včeraj odločila, da grem na izpit iz matematike in sem se začela ful učit, ker je izpit že 17.2. Ampak, če mi pa to rata, sem pa genij. ma itak da bo ratalo.... jaz pa mam 16. izpit-nemščina
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:01:40
|
|
|
|
pf
|
Danes sem večerjala herbalife šejk in je bil ok. Mislim finega okusa mi je ta vanilijev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:02:03
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lana luna.... Sara je krasna.... ...se podpišem... aja, pa men zgleda starejša... kolk starejša? prejšnji teden je bla 4 mesece? sej slika res dostkrat otroke naredi starejše. pol jih pa u živo vodoš so pa tko miceni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:02:23
|
|
|
|
pf
|
Saraya in Petra kaj to hodita na prekvalifikacijo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:02:34
|
|
|
|
lana luna
|
sm konec Housa zamudila zarad RR
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:04:03
|
|
|
|
pf
|
Lana Luna tudi meni zgleda tvoja lepotička starejša. Tak velika zgleda in močna, pa take laske ima lepe in zgleda vsaj mesec starejša. Luškana je.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?