Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:09:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja vem kako je to Pri nas je bilo zmeraj kaj. Tudi podnevi ko sem končno dala Andraža spat so začeli ropotat in to prav na glas. Če ne drugega je pa spodnji pes(Yorkširski terier) cvilil in bevskal terierji so itak ubitačni Edini terier, ki ga poznam in je mirne variante je tibetanski terier.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:13:41
|
|
|
|
mafi
|
čer Filip je mal prej mrknil, a ste ble pa pridne kolk ste naklofale , upam da mi znese kej za nazaj pokometirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:14:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Poglejte našo revčiko kakšen uhec je imela bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:14:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! evo samo da vas pozdravim...pa da se še enkrat opravičim. Sem si ful vzela k srcu, ker po pravici povedano včeraj sploh nisem bla nekaj slabe volje v bistvu se sploh nisem mela za slabo razpoloženo... in zato mi je še toliko huje ker je tukaj vse tako izpadalo... V glavnem ne bom več o tem, razen če mi še bo katera kaj rekla oziroma mi jem ogoče že, pa še nisem prebrala, ker mi ne znese...trenutno. Sem Tajo ajat spakirala zdaj, jaz pa spijem še eno kavo, ker sem spala cele dve ure mogoče...in potem šibam k zdravniku. ..pa mamici malo pogledat za darilo...jutri ma že rojstni dan, jaz pa nič Evo ,toliko od mene ...lep dopoldne vam želim. Ej, dobro opravi pri zdravniku!!! Za tvojo mami pa VSE NAJBOLJŠE Hvala za lepe želje za mojo mami! Pri zdravniku, pa je kr šlo po vse h predhodnih težavah...jo moram tole ki je bla danes res res ful pohvalit...upam, da se ni samo zdaj trudla, ker sem besnila pred tem tam...pa ji naprej povedala kaj me jezi Aja, s kartico je blo vse ok...čudežno jedanes delala... hvala za info še enkrat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:14:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? evo mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:15:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš že pripravlja drva za zimo in to kar na kavču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:16:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? Njen je doma, pa ga verjetno pedena ma ja še njega , k.li.nc ga gleda, buli v TV k da ga prvič vid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:17:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? evo mene aha me je skrbelo če si še živa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:18:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? Njen je doma, pa ga verjetno pedena ma ja še njega , k.li.nc ga gleda, buli v TV k da ga prvič vid oprosti ampak tole je Moj jih je tudi že slišal danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:18:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? Njen je doma, pa ga verjetno pedena ma ja še njega , k.li.nc ga gleda, buli v TV k da ga prvič vid moj pa igrice na mobitelu špila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:18:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Izplačila v mesecu februarju (28.01.2009) Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je sreda, 11.02.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je četrtek, 12.02.2009. Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je petek, 13.02.2009. Še malo bo treba zdržat Jaz sem šla danes do konca v limit, tokrat me je Asja obrala in sedaj do petka nič, si bo treba zavezat usta in rit zamašit Koliko pa si dala za veta? 130eu mafi daje filipa spat in se bo oglasila, če ji bo zneslo a ji spet nagaja ? jaz sem prej popi....a , se je en v bloku spomnu ob 21h neki vrtat , sem mislila da mi bo Emilijo zbudu, sam sreča tolk trdno spi da ni niti trznula evo jaz pišem za Filipa pa vidim da je šefica stvar že razložila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:19:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? Njen je doma, pa ga verjetno pedena ma ja še njega , k.li.nc ga gleda, buli v TV k da ga prvič vid moj pa igrice na mobitelu špila tu mu tud jaz včasih podturim sam da bo mir, Filipu dudo a atiju pilot al pa mobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:19:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Izplačila v mesecu februarju (28.01.2009) Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je sreda, 11.02.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je četrtek, 12.02.2009. Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je petek, 13.02.2009. Še malo bo treba zdržat Jaz sem šla danes do konca v limit, tokrat me je Asja obrala in sedaj do petka nič, si bo treba zavezat usta in rit zamašit ja jz si bom tud mogla kej zavezat, sem mogla dat aro za obleko če sem jo hotla rezervirat, tako da sem tud šla čist v minus
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:19:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika -aha smejim se..ker bi zdaj morala mojga poklicat, da bi bral te debate o kopalnicah, ploščicah, fugah, palčkah... čisto njegovo področje, bi vas hitro vse posvetoval...ker ko pride v element... jap poklicna deformacija a ti imaš ploščičarja ? ma jaz ne vem kaj jih je pičilo da mi dajo tako barvo v kuhinjo, raje bi vidla da imama samo belo steno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:20:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Poglejte našo revčiko kakšen uhec je imela o bogica
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:21:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla mamice in hroščki Kako ste kaj? Ste naju kaj pogrešali No mi smo zadnje dni zaposleni na ful. Manca je še vedno malce prehlajena, vendar je že precej bolje kot je bilo v torek, tako da smo že skoraj zdravi Mami in ati sta včeraj od 12h-16h smučala in je bilo ful vredu. Čisto malo smučarjev, super proga, .... Potem sva še naokrog skakala zaradi gostišča kjer bomo imeli poročno slavje in nato je sledil šok:vse zasedeno tu naokoli No potem sva se spomnila še ene gostilne tu v bližini, ki ima še prosto. Sva šla danes na ogled in pogovore, pa sva se odločila, da bomo kar tam imeli, ker drugače skoraj da bomo ostali brez gostilne . Se morem z šefico dokončno zmeniti za potrditev. Drugače smo pa danes po ne vem kolkem času spet spali malce bolj normalno. Zbudili smo se samo 1x in spili flašo čaja, vendar pa potem ni hotela več spati v svoji postelji, tako da je od 3h ponoči naprej spala pri naju v taveliki postelji. NO evo, to je to zaenkrat. Grem sedajle še kako stran za nazaj prebrat če mi bo uspelo, ker se bomo šli počasi kopat JJJJJJAAAAAAAAAAA smo te pogrešali (vsaj jaz) za smučanje, spanje, ..... hvala barbaw bom probala jutri malce bbolj počvekat če bo le kaj časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:21:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? evo mene aha me je skrbelo če si še živa Full pelo stanovanje sem šla gledat mal slikice , pločšice so pa res k pol rdeča ne gre zraven , ti kar fotra pošlji, da popravi situacijo, sej teh par kvadratov ploščic ni dragih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:22:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojoj, pa tako si si želela kuhinjo v kombinacijo rdeče barve ma jaz bi tudi na vajinem mestu ven zbila tiste ploščice, saj jih ni tako veliko, kajne? SS ja tako sem si želela tako kuhinjo , ploščic ni tako veliko sam kaj ko se z mojim kregava glede njih odkar sem jih vidla, on je proti da jih dava dol . vem najlažje bi jih bilo dol zbit, očitno se bova še kregala, al bo pa kuhinja po 5-tih letih vn letela , to ima na izbiro ma jaz bi vztrajala, da zamenjam ploščice, sej jih boš itak ful časa gledala, ne pa samo 14 dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:23:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? evo mene aha me je skrbelo če si še živa Full pelo stanovanje sem šla gledat mal slikice , pločšice so pa res k pol rdeča ne gre zraven , ti kar fotra pošlji, da popravi situacijo, sej teh par kvadratov ploščic ni dragih ma tuki se sploh ne gre za ceno ploščic ampak za mojega trmastega moža ker je proti temu da jih dol zbijemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:24:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš že pripravlja drva za zimo in to kar na kavču Kdo bo pa žagovino pucal? Kaj si mu pa naredila, da je tako hitro omagal? sesalc Naredila??? Od pol enih je bil sam s tamalo ampak se mi nič ne smili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:24:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo. mogoče pa tvojega Vida ne bo nič matralo. Saj veš, da ne matra vseh otrok. Točno tako. Gregca ni čisto nič mučilo, ko je dobil svoja dva zobka Pa tudi pri puncah nikoli ni bilo zaznati, da zobje ven rinejo Pri nas pa ven rinejo zgornje enkice in dvojke, tako da so na pohodu 4 zobki . Čeljust je čisto nabrekla, čisto bela in že po Manci sami se vidi, da jo ful boli, tako da tudi upam, da se tale naša kalvarija kmalu konča, ker jo res pošteno matra Bogica. A se kaj pozna pri hrani? ja, pri hrani se kar pošteno poznam, ampak ni panike, ima naša itak dosti zaloge spije ful čaja, ampak res ful čaja čez dan, nič toplega noče jesti, najraje ima kar je fajn hladno, da ji dlesen hladi zgleda, tako da smo več ali manj na jogurtih in skuti ali pa mrzli zelenjavi in sadju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:25:23
|
|
|
|
mafi
|
barbaw, hijenca: za mere Maje in Vida . no pa da sta skontali da imasta istega P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:25:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tako, kot bi rekla Estrella: napisala 3 poste in slvna besede: Lahko NOČ Fajn spite NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:25:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako, kot bi rekla Estrella: napisala 3 poste in slvna besede: Lahko NOČ Fajn spite NOČKO nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 21:27:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je mafi? evo mene aha me je skrbelo če si še živa Full pelo stanovanje sem šla gledat mal slikice , pločšice so pa res k pol rdeča ne gre zraven , ti kar fotra pošlji, da popravi situacijo, sej teh par kvadratov ploščic ni dragih ma tuki se sploh ne gre za ceno ploščic ampak za mojega trmastega moža ker je proti temu da jih dol zbijemo. ja ta je pa tud razred zase , ma sej boš ti to poštimala, če se bo spet kej treslo v moji bližini boš pomoje izbirala nove ploščice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?