Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni. Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari . Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit . -super, sem vesel za malega Žana....evo pa bo IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hvala punce... sej sploh ne dojemam, da je to mogoče res . Veste kaj to pomen... skutke, jogurti, kašice, čokolino, piškotki, normalna hrana . Vse tist, kar je vam že samoumevno je men zdele kokr nebesa . Tolk bom vesela, ko bo moj lubček pojedel prvi jogurt ! Sam upam, da ne bo šlo na provokaciji moje veselje po gobe ... bote mogle fejst držat pesti velja? Čvek pa definitivno bo, sam zorganizirat se bo treba prou ! že stiskam pestike.... edinaos- upam in , eh vem da da zdajle fajn uživaš na Janu ...Daj povej, si ok? Jaz mam tud tako zlato mami, mi je danes tud tajo čuvala, ko sem letala okrog...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|