|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
10.2.2009 20:08:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

In še ena čudovita novica!!!

Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko user posted image user posted image user posted image

Ufff še kako se je spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zelo vesela za njo in njeno miceno miškicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je 2 mesca prej rodila?

Ja, kar precej prej je rodila, ampak očitno je mala prava krepka borka in ji ne bo hudega user posted image

KLIK

sonček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.2.2009 20:08:50   
Soncnica Sandra ***

Nič punce grem se jaz počasi pedenat, da bom lepa za Janauser posted image , bodi pridneuser posted image

Uživaj punca, še malce namesto mene!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.2.2009 20:08:52   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

kaj še .......... hm ziher sem veliko pozabila, aha kako kaj špelina in Gregi, SS in Mančita, Anitka in Gal ter vsi ostali? Upam da ste zdravi in veseli user posted image

SS in Mančita sta ker vredu, samo spita zelo slabo. No danes je bila skoraj čudežna noč. Veliko spanja in samo eno zbujanje user posted image user posted image
Drugače pa prihajajo 4 zobki, tako da imamo kar pestro

Mi smo pa danes ključe od stanovanja dobili, zdej bova začela počasi opremljat, v petek imava namen naročit kuhinjo, če se bom jaz odločila katero bom imela user posted image .
bom nalimala kakšno slikico praznega stanovanja.user posted image

Pa čestitke za predajo ključev!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.2.2009 20:11:26   
nia5
Čvekice jaz vas zapuščam, grem fračo dat spat in sem že fajn stuširana, oprana glava... tako da smuknem v posteljo malo tv zijat. Lepo spančkite, pa ne mi preveč čtiva naklofat za zjutraj user posted image , ker nimam cajta toliko prebrat user posted image
Nočko

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.2.2009 20:12:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo.

mogoče pa tvojega Vida ne bo nič matralo. Saj veš, da ne matra vseh otrok.

Točno tako. Gregca ni čisto nič mučilo, ko je dobil svoja dva zobka user posted image  Pa tudi pri puncah nikoli ni bilo zaznati, da zobje ven rinejo user posted image

Pri nas pa ven rinejo zgornje enkice in dvojke, tako da so na pohodu 4 zobki user posted image . Čeljust je čisto nabrekla, čisto bela in že po Manci sami se vidi, da jo ful boli, tako da tudi upam, da se tale naša kalvarija kmalu konča, ker jo res pošteno matra user posted image

Bogica. A se kaj pozna pri hrani?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.2.2009 20:16:15   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kuhinja to be user posted image

user posted image

še drug kot

user posted image

hodnik

user posted image

dnevna

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ufff lepa zadevca. Kar hitro na delouser posted image

uuuaaauuuu, jaz bi tudi....
koliko m2 pa je? se mi zdi da vidim velik balkon,user posted image al se motim?

ja balkon je kr dost velik, stanovanje je 80m2

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.2.2009 20:21:09   
tally

ojoj, pa tako si si želela kuhinjo v kombinacijo rdeče barve

ma jaz bi tudi na vajinem mestu ven zbila tiste ploščice, saj jih ni tako veliko, kajne?

SS ja tako sem si želela tako kuhinjo user posted image , ploščic ni tako veliko sam kaj ko se z mojim kregava glede njih odkar sem jih vidla, on je proti da jih dava dol user posted image . vem najlažje bi jih bilo dol zbit, očitno se bova še kregala, al bo pa kuhinja po 5-tih letih vn letela user posted image , to ima na izbiro

Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.2.2009 20:22:46   
tally

A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave?

Špelin@ take marelične barve so user posted image . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo user posted image , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral.

Se mi je zdelo, da na marelično vleče user posted image  Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... user posted image  Le kateri cepec se je tega spomnil... user posted image  Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo?

jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic

S tem se popolnoma strinjam, sploh če gre za dolgoročno domovanje. Mi smo ravno zato zbili iz kuhinje živo rdeče ploščice in dali nežno svetlo zelene user posted image  Pa seveda smo iz kopalnice izbili živo roza (kristus!!!) ploščice user posted image  Cela kopalnica je bila živo roza!!! Vključno z umivalnikom in sekretom user posted image

ma jaz bi tudi na vajinem mestu ven zbila tiste ploščice, saj jih ni tako veliko, kajne?

wtf živo roza kopalnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo pa je prej tam živel, da je imel tako kopalnico?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.2.2009 20:25:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

evo, poročam s cepljenja, pa še kar sistematskega nam je naredila

8700g, 71cm
v razvoju, predvsem gibalno, še vedno precej prehiteva, vsaj tako je rekla
še kri smo dali, jutri popoldan pokličem, kako je

tako da je bila 2x pičenauser posted image
ampak je dobro vse prestala - upam, da ne bo kake reakcije ponoči

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.2.2009 20:25:48   
barbaw

ufff vidim da ste temo barve dobro obdelale user posted image user posted image user posted image .

kaj pa vem, sej men je tudi marelična lepa sam kaj ko jo je težko kombinirat s kakšno drugo barvo user posted image . pa men se niti ne sanja s kakšno.... belo kuhinjo pa ne mislim imeti, moj pa ni glih najbolj navdušen nad rušenjem ploščic....... dedci user posted image user posted image .

ne vem kaj bom naredila...................
njemu je itak vseeno če bi tam na tiste ploščice dala rdečo kuhinjo on bi reku da paše................ groza

Greš v stanovanje brez njega z dletom in kladivom in potem bo pa mogel majster prit in položit teh nekaj ploščic.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.2.2009 20:25:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aja, mi smo zafrknili, ker so fuge po tleh bele, to je pa user posted image  Postale so take sivkaste barve, jih ne moreš več z ničimer spraviti v belo stanje user posted image  Morali bi dati zelene fuge!!!

Mi imamo rumene pa so bile bolj sive in sem kupila eno čistilo in vzela krtačko za nohte in jih zdrajsala. So spet take kot prej.

Katero čistilo in kje si ga nabavila?

Moram ga prvo najt. user posted image  V navadni trgovini sem ga kupila.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.2.2009 20:25:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Mi imamo v kopalnici belo-zeleno kombinacijo, jasno kot beli dan (pardon, kot segedinar), ne user posted image

Tebi je v zelenem všeč. Od zelja naprej. user posted image user posted image user posted image
Mi pa imamo kopalnico hm ..... rumena tla, moder spodnji rob, vmes rumen pas, borduro in bel pas. Kad je oblečena v modre ploščice z borduro in palčkami. Ogledalo pa je tudi obrobljenos palčkami.

Zgleda da so zeleno-bele kopalnice popularne, tudi mi jo imamo user posted image

mi bomo imeli pa po tleh čokoladno rjave, po steni pa beš v kombinaciji s čokoladno... mljask...
v kuhinji pa ne bom imela ploščic ampak steklo - bom dala delat po meri, steklar odreže in to je to...

počisti se enostavno -samo stelex, pa je!

Pa še res je.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.2.2009 20:26:03   
barbaw

Ojla mamice in hroščki user posted image

Kako ste kaj? Ste naju kaj pogrešali user posted image

No mi smo zadnje dni zaposleni na ful. Manca je še vedno malce prehlajena, vendar je že precej bolje kot je bilo v torek, tako da smo že skoraj zdravi user posted image
Mami in ati sta včeraj od 12h-16h smučala in je bilo ful vredu. Čisto malo smučarjev, super proga, ....
Potem sva še naokrog skakala zaradi gostišča kjer bomo imeli poročno slavje in nato je sledil šok:vse zasedeno tu naokoliuser posted image
No potem sva se spomnila še ene gostilne tu v bližini, ki ima še prosto. Sva šla danes na ogled in pogovore, pa sva se odločila, da bomo kar tam imeli, ker drugače skoraj da bomo ostali brez gostilne user posted image . Se morem z šefico dokončno zmeniti za potrditev.

Drugače smo pa danes po ne vem kolkem času spet spali malce bolj normalno. Zbudili smo se samo 1x in spili flašo čaja, vendar pa potem ni hotela več spati v svoji postelji, tako da je od 3h ponoči naprej spala pri naju v taveliki postelji.

NO evo, to je to zaenkrat.
Grem sedajle še kako stran za nazaj prebrat če mi bo uspelo, ker se bomo šli počasi kopat user posted image

JJJJJJAAAAAAAAAAA smo te pogrešali (vsaj jaz)
user posted image user posted image user posted image  za smučanje, spanje, ..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3588
10.2.2009 20:26:05   
barbaw

Pa sva nazaj.

9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm

Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna.

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled. Kilažo ima pa kar orng in se ne pritožujuser posted image

Je nazaj dobila, ko pa je bila bolana je izgubila pol kile.
Naslednji pregled pa je 5.5.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
10.2.2009 20:26:09   
barbaw

Pa sva nazaj.

9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm

Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna.

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled. Kilažo ima pa kar orng in se ne pritožujuser posted image

bravo brina, ti pa si taprava user posted image .
(dobro da je estrella nardila obnovo)

Maja ja. user posted image  Brina ima malenkost manj g in pol cm. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.2.2009 20:26:12   
barbaw

Halo!

Evo mere mojega junaka: 9890 g, 73 cm, 47 OG, naslednji pregled 12.5.2009

Drugače je vse OK z njim, kri je vredu, le trombociti so malenkost povišani. Jokal ni nič, je bil zelo priden.

user posted image user posted image user posted image  Lepe mere. Glavica pa kar 47cm??? Andraž jo ima 50cm pri 6 letihuser posted image

Ima majhno glavico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
10.2.2009 20:26:19   
barbaw

SS ja tako sem si želela tako kuhinjo user posted image , ploščic ni tako veliko sam kaj ko se z mojim kregava glede njih odkar sem jih vidla, on je proti da jih dava dol user posted image . vem najlažje bi jih bilo dol zbit, očitno se bova še kregala, al bo pa kuhinja po 5-tih letih vn letela user posted image , to ima na izbiro

ti mu samo povej, da je menjava ploščic ceneje kot pa menjava kuhinje

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
10.2.2009 20:26:40   
tally

čer

nas zaliva dež, anejo čuva tatko, ki je še vedno na bolniški. mama si je danes privoščila en kratek čvek brez anejeuser posted image . skratka, nič novega.
a, sem vidla da ste debatirale o vložkih. jaz always nikoli nisem imela (tampon in en mini vložek carefree, zdej sem pa tazadnjič kupla te always in user posted image da nisem od tega dobila vnetje. nimam problemov z vnetji, niti med nosečnostjo nisem imela nič, zdej pa. a veste zakaj pride do teh vnetij?

naty, super za Žana, da bo hitro papcal kaj finega. za čvek bo pa še prilik.

estrella, kako je asja?

Kar boga. Kri ji še vedno izteka, dobile sva antibiotike na 12h. V soboto greva na pregled, v četrtek pa pobrat ven šive. Upam, da se ji ne ponoviuser posted image

bogaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.2.2009 20:29:17   
tally

ufff vidim da ste temo barve dobro obdelale user posted image user posted image user posted image .

kaj pa vem, sej men je tudi marelična lepa sam kaj ko jo je težko kombinirat s kakšno drugo barvo user posted image . pa men se niti ne sanja s kakšno.... belo kuhinjo pa ne mislim imeti, moj pa ni glih najbolj navdušen nad rušenjem ploščic....... dedci user posted image user posted image .

njemu je itak vseeno če bi tam na tiste ploščice dala rdečo kuhinjo on bi reku da paše................ groza

Greš v stanovanje brez njega z dletom in kladivom in potem bo pa mogel majster prit in položit teh nekaj ploščic.

ma tolk daleč mi ni treba it user posted image , mojster je pa moj foter in mi to naredi v 2 urah, sam mojo trmo je treba prepričat v to. češ on tko razmišlja, novo stanovanje pa ne bom šel zdej razbijat ploščice user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.2.2009 20:29:36   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 2.2.08: 8610g, 70,5cm, 45cm (5580g, 22,5cm, 13cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 21.01.09 (9m): 9550g, 77cm, 45cm ( 6280g, 28cm, 11cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 28.01.2009(8m 28d): 10090g, 75,5cm, 43,5cm(6620g, 23,5cm, 8,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 10.02.09: 9010g, 71,5cm, 43,5cm (5390g, 21,5cm, 9,5cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 18.11.08: 8460g, 72cm, 44 cm (4950g, 20
,5 cm, 10cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 08.12.08: 7320g, 70cm, xxcm (3910g, 20cm, xxcm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 10.02.09: 9890g, 73cm, 47cm (6370g, 23cm, 11cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 22.10.08: 8250g, 70cm, 42,5cm(4800 g, 16 cm, 7,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 25.11.08: 8350g, 77cm, 45cm (5090g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 05.01.09: 10480g, 73,5cm, xxcm ( 6980g, 22,5cm, 12cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-18.12.09: 7490g, 66,5cm, 45cm(4410g, 17,5 cm,11 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 02.12.08: 8000g, 70cm, 43cm(4890g, 18cm, 8 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 15.10.08: 7200g, 67,5cm, xxcm (4080g, 15,5cm, xxcm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 05.12.08: 8190g, 67,5cm, 44,5cm (4325g, 14,5cm, 8,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 13.11.08: 7560g, 685cm, 45,5cm (3610g, 14,5cm, 9,5cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 17.11.09:
Tia: 8470g, 66,1cm, 43cm ( 6250g, 19,1cm, 10cm)
Lia: 7790g, 67,2cm, 43cm ( 5840g, 21,2cm, 10cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 28.11.08: 10400g, 72cm, xxcm ( 6710g, 19cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 27.11.08: 9500 g, 72 cm, 46 cm (5630 g, 18 cm, 9 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 19.11.08: 7530g, 68,5cm, 44cm (3980g, 16,5cm, 9cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 16.10.09: 7800 g, 68 cm, 45 cm (3960g, 16,5 cm, 7,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.12.08: 6670g, 65, xxcm (3190g, 12cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 26.01.09:8200g, 70cm,xxcm (4940g, 20,5cm, xxcm) 

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 13.11.2008: 7300g, 67,5cm, 41,5cm ( 4000g, 16,5cm, 7,5cm) 

user posted image (22.05-21.06) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 25.11.08: 7450g, 70cm, 42,2cm (3950g, 17cm, 8,2)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 01.12.08: 7400g, 65,5cm, xxcm ( 4660g, 15,5cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 04.12.08:7680g, 65cm, 43cm (4100g, 13cm, 7cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 25.11.08: 8000g, 71cm, 45cm (4620g, 20cm, 8cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 10.02
.09:8700g, 71cm, xxcm (5310g, 20cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-26.11.08:7390g, 66,9cm, 42,6cm
  (3720g, 14,9cm, 7,6cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 06.01.09: 9260g, 73cm, 44,5cm (5510g, 20cm, 9,5cm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 01.12.08:8110g, 70cm, 43cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.12.08: 7700g, 70cm, 43cm (4220g, 18cm, 8,5cm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.12.08: 7150g, 67,7cm, 42cm (4290g, 17,7cm, 8,5cm)    

user posted image PREGLEDI V 9 MESECUuser posted image

Februar 2009

Naty*: 11.2.52009

Suzy85: 12.02.2009

srčekgirl: 16.02.2009
skye: 16.02.2009

tally: 17.02.2009

Katina: 18.02.2009
Zalazoya: 18.02.2009

Špelin@: 19.02.2009
nia5: 19.02.2009

mafi: 20.02.2009

Estrella: 23.02.2009

Anitka: 24.02.2009
Mya26: 24.02.2009

tilči: 25.02.2009

kasso: 26.02.2009:

Marec 2009

Nina7: 03.03.2009

darmar: 06.03.2009

MARTINA25: 09.03.2009
mmoojjccaa: 09.03.2009

sesil: 18.03.2009

April 2009

čmrlika: 20.04.2009

Sončnica Sandra***: 22.04.2009
Jana81: 22.04.2009

Maj 2009

barbaw: 05.05.2009

svojeglava: 07.05.2009

hijenca: 12.05.2009

buccka: 27.05.2009

user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.2.2009 20:32:23 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.2.2009 20:31:06   
Estrella*

Halo!

Drugače je vse OK z njim, kri je vredu, le trombociti so malenkost povišani. Jokal ni nič, je bil zelo priden.

user posted image user posted image user posted image  Lepe mere. Glavica pa kar 47cm??? Andraž jo ima 50cm pri 6 letihuser posted image

Sicer tudi jaz nimam velike 56cm, Matej pa 58cmuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
10.2.2009 20:32:19   
tally

Halo!

user posted image user posted image user posted image a to si si šla merit

Neposredna povezava do sporočila: 3597
10.2.2009 20:32:55   
barbaw

ma tolk daleč mi ni treba it user posted image , mojster je pa moj foter in mi to naredi v 2 urah, sam mojo trmo je treba prepričat v to. češ on tko razmišlja, novo stanovanje pa ne bom šel zdej razbijat ploščice user posted image

Ti daj ključe fotru pa naj zrihta brez da bi tvoj vedu. jaz bi že naredila tako. Saj pa v novem stanovanju ni vse perfekt. Tudi vtičnice in luči in ..... Ko je novo še narediš kar je treba pred malanjem zato, da potem nimaš štemanja in .....

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
10.2.2009 20:33:39   
Estrella*

Halo!

user posted image user posted image user posted image a to si si šla merit

Ja ker smo kupovali čeladeuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
10.2.2009 20:34:18   
barbaw

Halo!

Jaz imam pri Jaku dostikrat probleme spravit glavo skozi luknjo v majici ali puloverju. user posted image  Pa ne zgleda, da bi imel veliko glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?