|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
10.2.2009 18:59:15   
*Junona*
DRAGA FRUTOLINCA!

Vse najboljše za tvoj praznik, naj se ti izpolnijo vse skrite in neskrite želje. Predvsem pa ti želim zdravja, prav tako user posted image , ki jo nosiš pod srčkom.
Ostani še naprej tako topla oseba.

Junonca in user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
10.2.2009 19:01:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-si bla pridna da si šla na sprehod, jst sem pa mal pančalauser posted image . Se mi zdi kot da se mi je trebuh dol spustu, mislite da je to mogočeuser posted image

Ja, je mogoče, ampak js bi za vsak slučaj poklicala G in vprašala, kako je s tem. Nočem te strašit, ampak nazadnje ko sem bila v bolnici v Celju, je notri ležala user posted image , ki ima rok 1. aprila, notri pa je zato, ker se ji je trebuh spustil dol in je bebi že pripravljen na porod. Je pa res, da je njo tudi zelo tiščalo. Če tebe ne, HB, ampak vseeno raje vprašaj svojo G. Daj veš, beseda ni konj.

Srečno.user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
10.2.2009 19:02:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček & junona-dobra novica, sem ravno prejela sms od svoje G, da mi prestavlja pregled na ta četrtek ob 12h, tako da drugi četrtek 19.2. lahko gremo na drink kadarkoli bo vama ustrezalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razen če bi prišlo kaj vmes
ja super,potem se lahko dogovorimo za 19.2 okoli 9,30 ker mislim da ima junona pregled ob 9,00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem nazaj iz sprehoda ,sem šla malo ven ,ker čene bi notri zaspalauser posted image user posted image sem kupila za dragega kopalni plašč (ker naš hodi k sva sama doma kr samo v njem da jst pol nimam veliko dela k je potrebna telovadbauser posted image user posted image user posted image user posted image )in kupila sem pižamico za Aleksauser posted image user posted image user posted image sebi pa seveda eno čokoladicouser posted image
Prav pasalo je pa čeprav zunaj malo škropiuser posted image

Js imam pregled ob osmih, ob 9.30 mi ustreza. Kje bi se pa dobile? Tuš, City Center?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
10.2.2009 19:06:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Moj vem da mi bo nekaj kupil, po moje orhidejo saj že 2 meseca govorim da si jo bom kupila. iN TUDI VE DA MI MORA KAJ KUPIT KER ČE NE BOM JEZNA- HAHA-
Se že prijemlja za glavo saj je zdaj valentinovo, čez 14 dni je moj rojstni dan in pole bo pa kmalu dan žena. Na dan žena pa ima še moj sinko 2 leti . Ubogi otročiček še rožico mi bo moral kupovati na svoj rojstni dan.

Js bi tudi bila jezna. Sma se pa danes zmenila, da me naslednji teden pelje na večerjo, ker se mi tako lušta rib in lignjev. Med vikendom ne morema it, ker naju ni doma, tako da naslednji teden.user posted image
Se pa strinjam s tem, da je tole valentinovo kr nekaj, samo da trgovci zaslužijo. Nam naši dragi itak celo leto izkazujejo ljubezen, prav tako me njim. In meni je veliko lepše, ko mi spontano in nepričakovano kupi rožico ali kaj drugega, kot pa ravno na valentinovo, ker si je nekdo pač to zmislil.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
10.2.2009 19:06:53   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Moj dobi bonboniero pa spodnje gate. Pa še to sem kupila samo za vsak slučaj, če bo on tudi meni kupil. Če mi ne bo nič, mu tudi jaz ne bom dala darila. Bom prišparala za božička, bonboniero pa pojedla user posted image . Sem še vedno jezna, ker mi ni nič dal za božička/dedka mraza. Sicer greva na večerjico, če bom seveda zdrava. Samo ne v soboto, ker špila zvečer na eni poroki, v petek ima pa prijateljica RD, tako da sva se za četrtek pogovarjala ...

Faca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
10.2.2009 19:09:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js imam pregled ob osmih, ob 9.30 mi ustreza. Kje bi se pa dobile? Tuš, City Center?

meni je vseno vidve samo povejta jaz priddemuser posted image user posted image user posted image brigita ima mojo tel št in jaz njeno tko da se lahkočujemo.Kdaj boš ti v CEiz Šentjurja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
10.2.2009 19:23:51   
simonaa
Frutolina: Vse najboljše za rojstni dan, lepo praznujuser posted image , želim ti eno veliko in dobrouser posted image , pa seveda zdravega in veselega user posted image !

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
10.2.2009 19:46:22   
Miška2006

sonček-si bla pridna da si šla na sprehod, jst sem pa mal pančalauser posted image . Se mi zdi kot da se mi je trebuh dol spustu, mislite da je to mogočeuser posted image

Ja, je mogoče, ampak js bi za vsak slučaj poklicala G in vprašala, kako je s tem. Nočem te strašit, ampak nazadnje ko sem bila v bolnici v Celju, je notri ležala user posted image , ki ima rok 1. aprila, notri pa je zato, ker se ji je trebuh spustil dol in je bebi že pripravljen na porod. Je pa res, da je njo tudi zelo tiščalo. Če tebe ne, HB, ampak vseeno raje vprašaj svojo G. Daj veš, beseda ni konj.

Srečno.user posted image

Ma kaj mamo vse, ki imamo PDP 1.4. isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
10.2.2009 19:50:57   
brigita23
HALO PUNCE

Pa je še en dan za nami a ne? Mene zopet tišči v spodnjem delu trebuha, pa nekaj me špika, tako da jo bom po moje kr kmalu mahnila v vodoravni položaj.
sonček-men je čist vseen kje se dobimo no fajn bi blo da tam ko majo kako tortico al pa kaj takegauser posted image .
junona-sem ful vesela, da grem že v četrtek na k svoji G, me je malček strah, Če ne druga me bo vsaj pomirila, da je vse ok. Ampak res se mi je trebuh vidno spustiluser posted image , upam da ne bom jst tako kot ti drugi teden pic v bolnico naročalauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
10.2.2009 19:51:48   
Tabletka dOr
Frutolina, vse najboljše tudi z moje strani.user posted image ..pa lepega in zdarvega user posted image  !!!

By the way mene še zmeraj nekaj bega izračun nadomestila za bolniško.

Notri gre osnovna plača, variabilni del, nagrade ?, 13. plača ?, kaj pa regres ??

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
10.2.2009 19:52:33   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Srečno.user posted image

Ma kaj mamo vse, ki imamo PDP 1.4. isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

miška-naši user posted image  bojo posebna generacijauser posted image user posted image user posted image , takih se ne dela vsak dan.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 3686
10.2.2009 19:54:32   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Frutolina, vse najboljše tudi z moje strani.user posted image ..pa lepega in zdarvega user posted image  !!!

Notri gre osnovna plača, variabilni del, nagrade ?, 13. plača ?, kaj pa regres ??

Tudi regres, vse se šteje.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
10.2.2009 19:55:50   
Miška2006
Maš prou.

Jutri imam pregled in se prav bojim kaj bo. No, vseeno sem se oddahnila vsaj toliko, da sem ven iz najhujši krize.

Jutri stopim v 33t0d. Po tej strani sem zelo zelo vesela.......bravo jst...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
10.2.2009 19:59:03   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

ne, kolikor vem, regres ni vkljucen v ta izracun. Evo tukaj
Osnova za obračun prispevkov za starševsko varstvo je enaka osnovi za plačilo prispevkov za obvezno pokojninsko in invalidsko zavarovanje (9. člen ZSDP).
Za izračun osnove za posamezno vrsto starševskega nadomestila se ne glede na obračunane prispevke ne štejejo: prejemki za delo, ki ga je delavec opravil zunaj okvira
rednega dela (na primer delo preko polnega delovnega časa, ki presega omejitve, določene z zakonom, sodelovanje v izpitni komisiji, predavanja zunaj redne zaposlitve);
prejemki, ki pomenijo povračilo materialnih stroškov (na primer dnevnice, kilometrine, terenski dodatki, dodatek za ločeno življenje, dodatek za prehrano, potni stroški,
prevoz na delo); regres za letni dopust; nagrade ob delovnih jubilejih; prejemki v naravi, razen kadar pomenijo sestavni del plače po pogodbi o zaposlitvi in so od njih
plačani prispevki; odpravnine, prejemki zaradi upokojitve ali priprave na upokojitev; prejemki v obliki delnic, obveznic in drugih vrednostnih papirjev; drugi prejemki, ki so bili
delavcu izplačani poleg plače (2. odstavek 41. člena ZSDP).

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
10.2.2009 20:05:33   
jernejav
ups, tej sem pa dobila napačne informacije, sorry.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
10.2.2009 20:08:06   
klavdyk
hej ho!
mi smo pa danes imeli pregled. delala mi je UZ in je vse ok. pol pa mi je zaradi tiščanja navzdol pregledala še MV in še pred 4t je bil 35 mm, danes pa kr ni hotlo it čez 20 mm- enkrat 19 mm enkrat pa 18 mm. ko je s roko pritisnila na trebuh se HB ni nič odpiralo, jo je pa mal zaskrbelo. mam naslednji teden v sredo kontrolo MVja in če bo še tk nizek... ja verjetno bomo kr v bolnici pristali. sn pri Gregorju tud bla tak čas v bolnici zaradi otrdevanja trebuha in mi je dala inekcijo za razvijanje pljučk. zdaj pa ne bi rada, ker berem pr Pušenjaku, da ni preveč fajn, če res ni rizično. in mislim, da on pravi, da 18mm ni. no ne vem. če se bo G tk odločla tej bo pa že treba!
drugače mam pa nasl pregled 10.03. me je kr malo presentila, ko je rekla, da je teža okoli 2060g, ker pr Gregorju tak cajt je blo 1770g, pa je pol ob rojstvu mel 3070g-zame čist dojst. upam, da to user posted image ne bo kak velikan po teži user posted image user posted image user posted image

frutolina vse najboljše!

m..tina - glede na to, da sn skor vsak teden pr tvoji "sosedi", bi pa res lahk prišla na en čaj. da mal pokomentirama nosečnost. kk dolgo boš še pa delala? men tk paše kr sn doma, čeprav sm lenarim. no lenarim pa očitno še ne dojst, če je G rekla, še bolj počivat, midva s kavčem sma pa že prava prijateljauser posted image user posted image

*nana*-a ti si tut korošica?ja kk fajn. h kateremu G pa hodiš? a v bolnico? no to pa fajn, da sva bile že marčevke 07 skup, zdaj pa še aprilke 09! kaj pa imaš prej-fanteka al punčko? Gregor je bil rojen 05.03. tk da bo počasi star že 2 leti. tk hitro mine čas.

no sn se razpisala!

lep večer še naprej in božajte bušije

Klavdy

Neposredna povezava do sporočila: 3691
10.2.2009 20:10:00   
sonček85
brigita,junona:kaj a potem se dobimo kar v tušu ob 9,30 k imajo tortice,pri stopnicah tekočihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3692
10.2.2009 20:11:56   
sonček85
bravo za pregled in držimo pesti za vse naj naj user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
10.2.2009 20:25:58   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             03.03CTG     user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             11.02           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                 LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             03.03           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           26.02                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)         03.03               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)           12.02                  KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
113.2sonček2                   (št. 1, št. 0)
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            10.02                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.03            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )          25.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)        

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)           18.02              user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)           12.02                  SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                                user posted image   PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          25.02             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
83.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG       

23.04.
84.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
85.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                user posted image PT             
86.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          02.03
24.04.
87.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
88.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
89.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            12.02           user posted image   MB
90.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
91.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             02.03              MS
92.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
93.Patrica                          (št. ?, št. ?)
94.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                    user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
95.anca(27)                      (št.
1, št. 0)                                 user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)             25.02
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)                                   CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)              03.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           19.02              CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

11.02
miška2006
12.02
artičoka
vud
duda1

13.02
malcekvita
nmag
pikatara
zupancdam
BrinaBa

Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :73                

TRENUTNO NAS JE: 113 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
10.2.2009 20:25:59   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8 user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image
PONOVNO SREČKA user posted image
*MalaMravljica-okt.

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
10.2.2009 20:25:59   
sonček85
SREČANJE ,petek-20.02.09 ob 16.00-Trojane

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*nmag
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
*mišk
user posted image

(Naj nas bo čim več)

Trojane

Sonček85    nmag   Angelito  Detelja  NinaMM
  Junona
p.s.DOBIMO SE NA PARKIRIŠČU  PRI UNI MALI TRGOVINICIuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
10.2.2009 21:46:21   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: april09

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

ne, kolikor vem, regres ni vkljucen v ta izracun. Evo tukaj
Osnova za obračun prispevkov za starševsko varstvo je enaka osnovi za plačilo prispevkov za obvezno pokojninsko in invalidsko zavarovanje (9. člen ZSDP).
Za izračun osnove za posamezno vrsto starševskega nadomestila se ne glede na obračunane prispevke ne štejejo: prejemki za delo, ki ga je delavec opravil zunaj okvira
rednega dela (na primer delo preko polnega delovnega časa, ki presega omejitve, določene z zakonom, sodelovanje v izpitni komisiji, predavanja zunaj redne zaposlitve);
prejemki, ki pomenijo povračilo materialnih stroškov (na primer dnevnice, kilometrine, terenski dodatki, dodatek za ločeno življenje, dodatek za prehrano, potni stroški,
prevoz na delo); regres za letni dopust; nagrade ob delovnih jubilejih; prejemki v naravi, razen kadar pomenijo sestavni del plače po pogodbi o zaposlitvi in so od njih
plačani prispevki; odpravnine, prejemki zaradi upokojitve ali priprave na upokojitev; prejemki v obliki delnic, obveznic in drugih vrednostnih papirjev; drugi prejemki, ki so bili
delavcu izplačani poleg plače (2. odstavek 41. člena ZSDP).

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
10.2.2009 21:47:20   
Tabletka dOr
April, če sem prav prebrala tale tvoj odstavek gre notri tudi regres, saj je naštet letni regres.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
10.2.2009 22:03:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej ho!
mi smo pa danes imeli pregled. delala mi je UZ in je vse ok. pol pa mi je zaradi tiščanja navzdol pregledala še MV in še pred 4t je bil 35 mm, danes pa kr ni hotlo it čez 20 mm- enkrat 19 mm enkrat pa 18 mm. ko je s roko pritisnila na trebuh se HB ni nič odpiralo, jo je pa mal zaskrbelo. mam naslednji teden v sredo kontrolo MVja in če bo še tk nizek... ja verjetno bomo kr v bolnici pristali. sn pri Gregorju tud bla tak čas v bolnici zaradi otrdevanja trebuha in mi je dala inekcijo za razvijanje pljučk. zdaj pa ne bi rada, ker berem pr Pušenjaku, da ni preveč fajn, če res ni rizično. in mislim, da on pravi, da 18mm ni. no ne vem. če se bo G tk odločla tej bo pa že treba!
drugače mam pa nasl pregled 10.03. me je kr malo presentila, ko je rekla, da je teža okoli 2060g, ker pr Gregorju tak cajt je blo 1770g, pa je pol ob rojstvu mel 3070g-zame čist dojst. upam, da to user posted image ne bo kak velikan po teži user posted image user posted image user posted image

frutolina vse najboljše!

m..tina - glede na to, da sn skor vsak teden pr tvoji "sosedi", bi pa res lahk prišla na en čaj. da mal pokomentirama nosečnost. kk dolgo boš še pa delala? men tk paše kr sn doma, čeprav sm lenarim. no lenarim pa očitno še ne dojst, če je G rekla, še bolj počivat, midva s kavčem sma pa že prava prijateljauser posted image user posted image

*nana*-a ti si tut korošica?ja kk fajn. h kateremu G pa hodiš? a v bolnico? no to pa fajn, da sva bile že marčevke 07 skup, zdaj pa še aprilke 09! kaj pa imaš prej-fanteka al punčko? Gregor je bil rojen 05.03. tk da bo počasi star že 2 leti. tk hitro mine čas.

no sn se razpisala!

lep večer še naprej in božajte bušije

Klavdy

Drži se, vse bo ok, mora bit, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
10.2.2009 22:03:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

brigita,junona:kaj a potem se dobimo kar v tušu ob 9,30 k imajo tortice,pri stopnicah tekočihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?