|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
10.2.2009 13:11:45   
*Junona*
Jaz sem mu že kupila, dobi seveda v soboto. Sem pa kupila trojne bokserice in dvojne zokne. Mi je ravno zadnjič rekel, da mu znam fajn kupit takšne stvari.user posted image

Brigita, si za akcijo?user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.2.2009 14:08:44   
krfjolca
Moj dobi bonboniero pa spodnje gate. Pa še to sem kupila samo za vsak slučaj, če bo on tudi meni kupil. Če mi ne bo nič, mu tudi jaz ne bom dala darila. Bom prišparala za božička, bonboniero pa pojedla user posted image . Sem še vedno jezna, ker mi ni nič dal za božička/dedka mraza. Sicer greva na večerjico, če bom seveda zdrava. Samo ne v soboto, ker špila zvečer na eni poroki, v petek ima pa prijateljica RD, tako da sva se za četrtek pogovarjala ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.2.2009 14:34:05   
anchika
Moj vem da mi bo nekaj kupil, po moje orhidejo saj že 2 meseca govorim da si jo bom kupila. iN TUDI VE DA MI MORA KAJ KUPIT KER ČE NE BOM JEZNA- HAHA-
Se že prijemlja za glavo saj je zdaj valentinovo, čez 14 dni je moj rojstni dan in pole bo pa kmalu dan žena. Na dan žena pa ima še moj sinko 2 leti . Ubogi otročiček še rožico mi bo moral kupovati na svoj rojstni dan.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.2.2009 15:04:43   
brigita23
alo punce

sem že celo zgodbico napisala pa me je skenslaluser posted image , tak da bom mogla vse še enkrat napisat. Kaj počnete na ta dolgočasen dan? Jst sem zopet čistila, zdej gre to pač bolj počas pri nas (sobo po sobo), sem pa opazila da je našmu user posted image  kr všeč ko se mami tkole po kolenih plaziuser posted image . Komaj čakam, da je konec kurjave in s tem tudi manj prahu in nadležnih muck.
valentinovo-midva si bova kr masažo privoščila, bo dobra za oba, še posebej za moje zatečene gležneuser posted image , po masaži pa seveda še valentinova sladica.user posted image
ella-pridna si ni kaj, sej še mal pa boš šla na porodniško. Celovec vabi, super se bova pa sigurno po poti ustavili še v Tepanjih na kremšnitahuser posted image . Drugače pa midva greva drugi teden v Graz. Nič ne boš maja rodila, kr lepo skupaj bova na svet spravili najina user posted image . No sicer pa lahko da meni tudi kaj rok spremenijouser posted image , bomo videli drugi teden.
sonček & junona-babe js sem vedno za akcijouser posted image . Mal je sam problem za uro se zment k mam jst v bolnici Guser posted image , tam pa nikol ne veš kdaj boš fertik. Pregled imam ob 8h, se bomo čule. Drugač pa seveda sem za to da se vidimo in načvekamo.... Kje bi se pa dobile, v Ce?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.2.2009 15:07:50   
brigita23
sonček & junona-dobra novica, sem ravno prejela sms od svoje G, da mi prestavlja pregled na ta četrtek ob 12h, tako da drugi četrtek 19.2. lahko gremo na drink kadarkoli bo vama ustrezalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razen če bi prišlo kaj vmes

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.2.2009 15:31:51   
srecka82
Ola čvekice.

Ravno sem prišla iz Celja. Sem se še na hiterco oglasila v eno trgovino z oblačili in si kupila eno super tuniko. Hvala bogu, da je bila znižana iz 70€ na 20€ user posted image user posted image user posted image . Prava mojstrica ratujem s temi cenamiuser posted image , nimamo kaj recesija je. Ta mesec jih ima toliko rojstne dneve, pa z dragim sva povabljena še na abrahama, da mi kr slabo ratuje user posted image ko ne vem kaj obleči oz. niti nimam nič pametnega, nosečnost gre itak h koncu pa mi je škoda zdevat ne vem koliko € za oblačila. Še malo pa bo konec in bomo imeli naše žabice v naročjuuser posted image user posted image user posted image .

Regres:jaz pa ne vem ali ga bom dobila ali ne. Naša firma ga daje v mesecu aprilu, jaz pa imam pogodbo do 18.5.09. Mogoč pa dobim vsaj sorazmerni delež, bomo videli. Vsak evro bi sedaj prav prišel.

Pridne boditeuser posted image  in se tipkamo še kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.2.2009 15:45:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček & junona-dobra novica, sem ravno prejela sms od svoje G, da mi prestavlja pregled na ta četrtek ob 12h, tako da drugi četrtek 19.2. lahko gremo na drink kadarkoli bo vama ustrezalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razen če bi prišlo kaj vmes
ja super,potem se lahko dogovorimo za 19.2 okoli 9,30 ker mislim da ima junona pregled ob 9,00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem nazaj iz sprehoda ,sem šla malo ven ,ker čene bi notri zaspalauser posted image user posted image sem kupila za dragega kopalni plašč (ker naš hodi k sva sama doma kr samo v njem da jst pol nimam veliko dela k je potrebna telovadbauser posted image user posted image user posted image user posted image )in kupila sem pižamico za Aleksauser posted image user posted image user posted image sebi pa seveda eno čokoladicouser posted image
Prav pasalo je pa čeprav zunaj malo škropiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.2.2009 16:31:08   
janja*
Čvekice pozdravljene.Samo,da se vam javim kako sem.Danes sem imela ginekologa in je zaenkrat še vse okej.Moram sicer še počivati najmanj tri tedne.Nič delat ,nič dvigovat in seveda ničuser posted image .Vse bomo nadoknadli,ko bo čas za te stvari.Naslednji pregled pa imam03.03.2009.Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.2.2009 16:31:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Čvekice pozdravljene.Samo,da se vam javim kako sem.Danes sem imela ginekologa in je zaenkrat še vse okej.Moram sicer še počivati najmanj tri tedne.Nič delat ,nič dvigovat in seveda ničuser posted image .Vse bomo nadoknadli,ko bo čas za te stvari.Naslednji pregled pa imam03.03.2009.Lep pozdrav vsem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.2.2009 16:33:05   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
jernejav :19.5

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
vud :
.rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.2.2009 16:35:57   
sonček85
frutolina:Vse kar upaš naj se izpolni,
kar iščeš naj se odkrije,
kar si želiš naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.
Vse naj naj za ... rojstni dan.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.2.2009 16:48:03   
Miška2006
Frutolna vse naj naj pa zdravja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.2.2009 16:48:57   
Pat74
Frutolina vse najboljše! user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.2.2009 16:57:48   
brigita23
točno frutolinica ma dans rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Vse najboljše

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.2.2009 16:59:11   
brigita23
sonček-si bla pridna da si šla na sprehod, jst sem pa mal pančalauser posted image . Se mi zdi kot da se mi je trebuh dol spustu, mislite da je to mogočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.2.2009 17:04:43   
ninica23
ojla
res ste pridne čvekice,meni nikakor ne uspe vsak dan sproti slediti user posted image
2-3 dni se poskušam neki učit,ker mam 12.2. izpit,pa nič noče v glavo,pa še prehlad se me neki loteva user posted image
upam,da bo šlo skozi,ker pol začnem diplomsko pisat user posted image jupi,se že veselim sedenja za računalnikom...
midva sva bila pa v soboto v ikei,ful je bla gužva,zapravila sva pa tut kr dost (slabih 300 eur),večinoma za user posted image , neki pa tut za naju oz. za najino dnevno sobo-srčno upam,da nama uspe zrihtat stanovanje do mojga poroda,da bomo meli kam iti,ko pridem iz P user posted image user posted image user posted image sicer se bomo pač še nekaj časa v moji sobici stiskali,glavno da smo skupaj user posted image
junona: se še nisem prijavila za MŠ,bom poklicala v priliki in se zmenila-kdaj točno boš ti hodila,se bom poskusla za isti termin zmenit user posted image
srečanje: žal se ga ne bom mogla udeležiti,ker delam do 17.ure,potem pa nimam prevoza do trojan user posted image pridem že domov crknjena,sami se mi pa ne da vozit,čeprav se mi pa krofov že danes lušta - pojejte še kakega zame user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.2.2009 17:07:02   
ninica23
aja, frutolina VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.2.2009 17:16:51   
detelja
Frutolina

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.2.2009 17:26:17   
janja*
Oj detelja si se malo javla.

FRUTOLINA vse najboljše!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.2.2009 17:32:14   
detelja
janja* včeraj smo bili malo terenski, danes pa sva oba z user posted image  lena...cel dan sem se samo sem pa tja dajala...potem sem šla k frizerju nato pa na kavč pred tv...pa sem 1,5 h spala...ponoči sem imela spet take krče v d. nogi...me danes tako mišica boli...pa pijem večkrat na dan ca in mg pa izgleda, da ne pomaga...drugače pa čakam lepo vremeuser posted image ...v petek smo imeli tako lepo, sončno, toplo (+15 st) vreme-se mi toži po njemuser posted image ...no, pa včeraj je tudi bilo, ampak je bil že veter...danes pa tak veter, da me kljub mojim +11 kg premakneuser posted image user posted image

moram vam povedat, da sem včeraj jedla trojanske krofe, mjamiuser posted image

še 59 dni do porodauser posted image user posted image ...se mi zdi, da po eni strani hitro minevajo dnevi, ko pa računam kdaj imam spet pregled pa se vleče...posebej zdaj, ko je spet tak čas, ko te skrbi, če je vse ok pa da se ne bi prehitro odpirala itd...pa komaj čakam, da mi naredi uz, da vidim tega nagajivčka...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.2.2009 17:49:51   
Miška2006
Gledajte Poročila na RTV ob 19, bo govora o eni nosečnici, ki je imela rizično nosečnost in šla smučat v Avstrijo. Vsaj tko so napovedali sedaj ob 17......obravnavajo kontrole ZZZS.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.2.2009 17:54:09   
jernejav
No pa da še jaz poročam....Sem videla svojega user posted image , lepo in pridno raste, ima že 2 kg. Jaz pa sem se zredila za 1,5 kg, tako da vse skupaj 9user posted image . Naslednji pregled imam 3.3.2009.
Še vedno sem v službi na 4 ure. Tako da veselo migam...

Frutolina- vse najboljše!!!!user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.2.2009 18:15:26   
Nalini
Ojla.

Mene pa danes vse tak tišči user posted image user posted image user posted image  ... imam občutek, da bo bejbi skočil iz mene ...  zgleda, da nima več mesta pa me malo razteguje ...

Grem zdaj pojest en jogurt, ker sem lačna user posted image  ... jutri bom pa jedla trojanske krofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... upamuser posted image

Kako se pa borite proti strijam? Kaj najbolj pomaga user posted image  Sicer še nisem opazila nobene ampak imam občutek, da koža ne bo več dolgo zdržala teh pritiskovuser posted image user posted image user posted image  ....

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.2.2009 18:31:13   
sonček85
brigita:ja malo sem morala it čene bi spet zaspala kot včeraj,no samo včeraj sem imela izgovor k me je zob boleluser posted image user posted image no saj me še danes sam po moje samo še tit k mi je delal malo bolečine.user posted image
ninica:ojoj .škoda pa sem misla da te bom spoznalauser posted image ,ja bom jaz pojedla zate še enega ,če misliš čokoladnegauser posted image user posted image
detelja:a tko nam delaš lušteuser posted image user posted image user posted image no sej me jih bomo pa 20 ,kajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jernejav:user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in pridelana 2kg za bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.2.2009 18:56:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

ojla
res ste pridne čvekice,meni nikakor ne uspe vsak dan sproti slediti user posted image
2-3 dni se poskušam neki učit,ker mam 12.2. izpit,pa nič noče v glavo,pa še prehlad se me neki loteva user posted image
upam,da bo šlo skozi,ker pol začnem diplomsko pisat user posted image jupi,se že veselim sedenja za računalnikom...
midva sva bila pa v soboto v ikei,ful je bla gužva,zapravila sva pa tut kr dost (slabih 300 eur),večinoma za user posted image , neki pa tut za naju oz. za najino dnevno sobo-srčno upam,da nama uspe zrihtat stanovanje do mojga poroda,da bomo meli kam iti,ko pridem iz P user posted image user posted image user posted image sicer se bomo pač še nekaj časa v moji sobici stiskali,glavno da smo skupaj user posted image
junona: se še nisem prijavila za MŠ,bom poklicala v priliki in se zmenila-kdaj točno boš ti hodila,se bom poskusla za isti termin zmenit user posted image
srečanje: žal se ga ne bom mogla udeležiti,ker delam do 17.ure,potem pa nimam prevoza do trojan user posted image pridem že domov crknjena,sami se mi pa ne da vozit,čeprav se mi pa krofov že danes lušta - pojejte še kakega zame user posted image

Jaaaa, superrrr, zmeni se za 10.3.. Pa sporoči, če drži!user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da te ne bo na srečanje. Bom pa js tudi pojedla zate enega čokoladnega.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?