Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 23:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem jest mal postlo peglat, bi bil že čas. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 23:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 7:46:51
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Evo, se mal javljam po par dneh. Sem mal bolana in za nikamor, ma se stanje izboljšuje. Zaenkrat se HB Sabina drži, upam da ne bo nič pobrala in se nalezla. Ne vem, če bom uspela prebrat za nazaj, upam da ste vse OK, sicer pa vsem en kup . Pri nas je glavna novica od včeraj - sva ostrigla Sabino! Sicer nima nevemkakšne čupe, sam ji je ene par laskov ful smešno štrlelo in sva sklenila da je čas, da gredo pod škarje. SIcer smo pa v petek plavali, bili v soboto na RD, potem pa jaz večinoma peglam pojstlo. Kolikor se pač da, glede na to da sva s Sabino čez dan sami. Lep dan vsem! Moramo it kej pojest.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 7:56:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Lana in Maks vse naj naj za 8 mesecev. POGANJALCI, GUGALNIKI Pri nas se je najbolj obnesel čisto navaden poganjalec, nad gugalnikom ni bista bila najbolj navdušena, razen nad tistim, ki je montiran zunaj na travi. Lovro je včeraj zvečer dobil rdeč izpuščaj po celem telesu in čez dan je ene 3-krat imel drisko. Malenkost kašlja in je še vedno siten. Sedaj pa ne vem ali ga peljati k zdravnici ali ne? Sumim na 6. bolezen, ampak ni bilo prej visoke vročine in nato osipa. v petek je imel 38,5, v soboto, nedeljo, ponedeljek siten, brez apetita, bolel ga trebušček,.. Kaj pa če so ošpice? Ampak to tudi niso znaki ošpic.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 7:58:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jutrčka! Evo, se mal javljam po par dneh. Sem mal bolana in za nikamor, ma se stanje izboljšuje. Zaenkrat se HB Sabina drži, upam da ne bo nič pobrala in se nalezla. Ne vem, če bom uspela prebrat za nazaj, upam da ste vse OK, sicer pa vsem en kup . Pri nas je glavna novica od včeraj - sva ostrigla Sabino! vauuuuuu Sicer nima nevemkakšne čupe, sam ji je ene par laskov ful smešno štrlelo in sva sklenila da je čas, da gredo pod škarje. SIcer smo pa v petek plavali, bili v soboto na RD, potem pa jaz večinoma peglam pojstlo. Kolikor se pač da, glede na to da sva s Sabino čez dan sami. Lep dan vsem! Moramo it kej pojest.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 9:16:07
|
|
|
|
RMRM
|
Jutro AS - za Lovra, jaz bi ga vseeno kar peljala do P. Sem vidla, da balkon rula Ferrero roche, ja, ja, jaz sem pa dobila ene leve čokoladne praline, so mi ble tako zanič, ampak škatla je pa vseeno prazna Kleo - glede naročanja pri Baby Waltz, ne vem kje bi bil problem. Sem šla na njihovo stran (ne tisto ki si jo ti prilimala, ker tam Avstrije ni), in poskusila en artikel dat v košarico, ter sledit navodilom in je čist lepo šlo. A si označila državo? Sploh če si prijavljena, ne sme bit problema. Prijavi se, izberi artikle in jih daj v košarico. Potem pa klikneš na košarico in slediš navodilom. Imaš označeno 1. korak, 2. korak..., vneseš potrebne podatke in to je to. Kje pa ti je delalo težave?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 9:16:54
|
|
|
|
RMRM
|
babysoza za prvo striženje Sabininih laskov. Mami,le glej da si jih shranila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 9:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Mi smo odlično spali. Sara je pojedla ob pol 8 in je zaspala nazaj. Ima malo vročine, lica rdeča full, tak da nekaj bo te dni spet ven prilezlo. Očitno ji paše spat, ker ponoči je malo jokala, pa je kar pri nama zaspala. Čestitke obmesečnikom. Za ven pa ni it, pri nas ful piha.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 9:46:43
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, sem zdejle vidla ,da je tud ta rdeči Bubble go poganjalček v Toysu znižan na 69,98 eur. Če ga imaš kje blizu, se ti splača pogledat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 9:52:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, sem zdejle vidla ,da je tud ta rdeči Bubble go poganjalček v Toysu znižan na 69,98 eur. Če ga imaš kje blizu, se ti splača pogledat. ups,sory, sem gledala pod Weihnachtskatalog 2008 . Sam tisti cenejši je znižan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 9:58:08
|
|
|
|
lonapo
|
jutro! Nejc ma še kar vročino, pa noge ga bolijo, iz nisa mu ful teče, pa čist je bogi, tko da greva potem do zdravnika. Sumim da ma gripo. Žiga je osvojil ploskanje-je čist srečen, samo da lahko ploska, pa čakamo zgornjo dvojko da ven pokuka.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 10:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Meri dans prvic pri nama spala. Jaz sem sla v postlo okoli 1h,a je bila tamala ze malo prej budna,potem se je zacelo spet tako vpitje....vrocine tocno 39,sem ji dala svecko,popila celo flaso soka(zdej jo zlo zeja)in potem sem jo dala kar k nama."moz"je bil ful vesel,ker ce bi blo po njegovem bi skos pri nama spala. Zobkov se ni,ima pa tut spodaj levo dlesen zateceno . AS,najbolj k zdravniku,al pa poklici RMRM;saj dam v kosaro,samo pol mi zasteka...daj ko bos mela cas(zdele ga tut jaz nimam) .....da greva na FB,pa skupaj resva,OK LONAPO,dobro opravte pri zdravniku ,in za ploskanje...moja ploska samo z nogicama,ampak to popolno . Didlinna,no vidis,dons je moja zmagala v nespanju...piha tut pri nas ,bo sneg menda.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 11:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
BS,a kar postrigla sta jo....moja ima zadaj na desni strani en copek ene 15cm dolg,samo ga kar ne ostrizem,se mi zdi tko hecno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 11:35:36
|
|
|
|
lunca14
|
spet berem,da ste eni bolančki,dejte se čim prej pocajtat za striženje za mesečnico kar tako za lepši dan sem bla včeraj na govorilnih za maja,in do sedaj je bil skoz priden,sedaj pa je rekla,da je postal pravi mali fajter,je prešaltal na drugo družbo otrok,in da se skoz samo fajtajo in nagajajo,ma smo meli včeraj popoldne pravo štalo,sva mu napela litanije za nazaj in za naprej,tako,da sva se odločla,da ga zdejle primeva čist na krtako,da nama ne zbezla,aja pa še en dober nasvet mi je dal vzgojiteljica,ker midva sva ga skoz nagrajevala za lepo obnašanje in če je bil priden in kazen-neki odvzem stvari ali dobrine ,če je nagajal,tako pa nama je rekla,da naj ga ne podkupujeva več s nagradami za pridnost,ker itak mora bit priden in se držati pravil,ki veljajo za vse,in tega ni potrebno posebej nagrajevati,se samo pohvali in to je to-pameten nasvet,se ga bom držala ,kot pijanec plota.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 11:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,kaksen je doma,al je samo v vrtcu bolj borben?Se hecno bere da je prisel v "slabo"druzbo...ze zdaj . Samo kaksna nagrada za pridnost bo vseeno padla...Lunca saj vem da bo .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 11:54:24
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sašaaaaaaaaaa, kaj je novega? Si začela kadit Matr, men res škoduje ta ferero roše ne še zaenkrat , sej veš včasih maš slab dan, pa maš pol že vsega poln kufer... nč ni narobe
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 11:57:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,kaksen je doma,al je samo v vrtcu bolj borben?Se hecno bere da je prisel v "slabo"druzbo...ze zdaj . Samo kaksna nagrada za pridnost bo vseeno padla...Lunca saj vem da bo . Ma je tud doma bolj živahen,ampak ga skoz kontroliram,da ne popusti,saj se z enej tud kdaj scukata,ampak prej je bil v vrtcu ko bubica,pred pol meseca pa je bil na enem roj.dnevu in od takarat je podivjal v vrtcu.No nagrade sedaj dolgo ne bo,ker mu mora bit to za šolo,itak ma vsega preveč.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,kaksen je doma,al je samo v vrtcu bolj borben?Se hecno bere da je prisel v "slabo"druzbo...ze zdaj . Samo kaksna nagrada za pridnost bo vseeno padla...Lunca saj vem da bo . Ma je tud doma bolj živahen,ampak ga skoz kontroliram,da ne popusti,saj se z enej tud kdaj scukata,ampak prej je bil v vrtcu ko bubica,pred pol meseca pa je bil na enem roj.dnevu in od takarat je podivjal v vrtcu.No nagrade sedaj dolgo ne bo,ker mu mora bit to za šolo,itak ma vsega preveč. A res?Kaj se je pa zgodilo na RD,da se je tolk obrnil?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Sasa,delfine sem vidla vse...itak Ker sem bla vceraj tko storasta pri narocanju,danes ni vec enega artikla-poganjalcka ,tko da bomo sli verjetno kar tu v trgovino in kupli onega drugega.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:05:55
|
|
|
|
lunca14
|
kleo........ma ne vem kaj točno se je zgodilo,samo od takrat se je formirala ena taka skupinica malih fajterjev in seveda naš zdraven,očitno se je sprostil,dobil krila,zagon,mu ni več nerodno,ma kaj vem,vem,samo to,da tak ne sme bit pa pika.Ker zna bit zelo prijazen,poslušen,pameten in kontra,najti mora sredino pa bo.Saj bo,sam en mesec bo treba mal vstrajat,pa ga bom zrihtala,pol bo pa tud enej bolj miren,ker se ne bosta cukala.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,ce je tko,pol pa res mal bolj na trdo...zdaj je se majhen,in bolj vodljiv.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:20:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,ce je tko,pol pa res mal bolj na trdo...zdaj je se majhen,in bolj vodljiv. maš prav ,zdej ga še ujamem ,čez kako leto,ga ne bom več
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
...kolk je ze star??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 12:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca ti se bolj spoznas,a je to normalno pri izrascanju zob,da ima 39vrocine(ponoci),zjutraj je imela 37.4...pa veke ima bolj rdece-modre in zatecene..je to sploh od zobkov in se na obrazku ima 3rdece pikice.Mislim da so to vrocinski izpuscaji,samo vem pa ne.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 13:45:52
|
|
|
|
lunca14
|
kleo.........vročina bi lahko bila od zobkov,otečene očke pa ne,lahko da ima kako alergijo,glede na to da ima tudi pikice,lahko pa gre za kako vnetje,ker ima pomodrele okice,če ji ne bi okice splahnile do popoldneva,jo pojdi pokazat k pediatru ali pa ga vsaj pokliči,ker vnetje okoli okic,ni nikoli dobro,ker so blizu možgani in da se vnetje ne i preselilo nanje.Vsekakor vama želim,da gre vse lepo stran in da ni nič takega.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?