|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
9.2.2009 20:34:40   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: april09
 malcekvita - casa je do poroda, da se obrne... nekje sem enkrat zasledila ene "vaje", da otrocku mal pomagas pri obratu.. mal poisci . drzim pesti, da se obrne user posted image

April09 hvala za spodbudo, bom šla zdaj malo po netu pobrskat, upam, da najdem kaj pametnega.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
9.2.2009 20:43:45   
sobra
Pozdravljene souser posted image !

Danes sem imela zopet pregled. Naredila mi je ultrazvok in sem fulllllllllllll vesela, ker se je naša user posted image  dvignla malo gor in glavica ni več tako nizkouser posted image user posted image user posted image !Upam sam da tako tudi ostane, ker imam do poroda vseeno malo več kot 2 meseca. Težki smo že 1810g. Aja zredila sm se že 10kg, pa sm rekla G da sm prava bajskauser posted image , pa je kr rekla ne pa ne, prou lušna ste. Prou paše vamuser posted image user posted image user posted image
Grem pa v petek 13.2. še na 1 pregled pa ctg da vidmo če bo moje počutje na istem. Ker planiram še 1 kratek izlet v tujino, pa če bo vse tako kot je bilo danes lahko grem, če ne bom pa kar ostala v Slo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
9.2.2009 20:47:21   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede in poročilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.2.2009 21:08:33   
*nana*
Čer so,

tut jaz sem v pričakovanju pregleda ta teden, pa čeprav na petek 13. Po vsej verjetnosti mi bo zdravnik naredil UZ in se že prav veselim, da vidim malega akrobata /akrobatko.

Ja, letos bomo kr dobro izkoristile gospodarsko krizo, ker bodo (vsaj pri nas v službi ) plače kr dosti nižje kot pa moja porodniška. Pripada pa ti vse, vsaj nam dajo 13 plačo, božičnico, regres in cel dopust. Je pa itak prav, ker stroški za malo bebo niso majhni.

Klavdyk midve pa sva bile že skupaj marčevki 2007 in sedaj celo rok isti dan. Mogoče pa se srečava v porodni sobi .

Lep pozdrav vsem skupaj,
Nana.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.2.2009 21:31:50   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: *nana*

Ja, letos bomo kr dobro izkoristile gospodarsko krizo, ker bodo (vsaj pri nas v službi ) plače kr dosti nižje kot pa moja porodniška. Pripada pa ti vse, vsaj nam dajo 13 plačo, božičnico, regres in cel dopust. Je pa itak prav, ker stroški za malo bebo niso majhni.

Čaki, da vlada pogrunta kake nove varčevalne ukrepe :D
Jaz samo čakam, kdaj se bodo na nas spravili ...

PS: Koliko regresa mi pripada, če imam pogodbo za DČ do 8. junija? A katera ve?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
10.2.2009 8:05:17   
diti
Dobro jutro!

Včeraj sem prišla tako pozno in tako zbita, da sem sesamo umila, ulegla in zaspala v sekundi. Če zračunam sem spala 11 ur, pa se še nisem naspalauser posted image zgleda, da pri meni prihaja zdaj tisto obdobje utrujenostiuser posted image

Torej, včeraj mi je še 1x naredila 3d, ker se zadnjič ni dobro videlo, se je pa zato včerajuser posted image to, da je fantek, ni dvoma, saj konkretno razkazuje svoje premoženjeuser posted image  težki smo dobrih 1,6 kg, baje da za moje tedne čisto prav, v legi je že skoz tapravi, pa baje da ima že zdaj dober razvit sesalni refleks, ker je kar naprej nekaj mlel. Dojil bomo, ni kejuser posted image  ko pridem k sebi, bom dala slikice s 3d v album.

Krfjolca, ti imaš pa res srečo, da je tista, ki jo nadomeščaš podaljšala porodniško! Ti kar malo zavidam; jaz pa že zdaj vem, da bom morala zato, da si bom uredila tako, da bom vredu, prehoditi od Poncija do Pilata. Pa še na kakšne neprijazne ljudi zna človek naletet.

Vidim, da bo imelo kar nekaj naših bebic isto posteljinouser posted image

Vsem ostalim čestitke za včerajšnje pregledeuser posted image

Lp, Diti

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
10.2.2009 8:47:38   
Nalini

Jutro.

krfoljca To tudi mene zanima, imam pa pogodbo do 31.8.  Kdo pa nakaže regres - to mi ni jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image ... a zavod, delodajalec in seveda kdaj ga dobimo nakazanega? Moram iti pogledat kdaj smo ga lani dobili, nekje aprila , maja ... a ne?

< Sporočilo je popravil Nalini -- 10.2.2009 8:49:13 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.2.2009 8:53:10   
aprilko
joj kuk ste vse pridne s pisanjem,....
večkrat sm se že spraševala kakšne ultrazvoke imate ve, men nikol še ni rekla ginekologinja koliko je teža otročka,...
drugače sem se pa spraševala koliko pomeni podatek na obazcu za porodniško koliko ur na teden delaš,...namreč v našem podjetju smo z januarjem začeli s 36 urnim delavnikom, in me je zdaj strah če bom dobila manjše nadomestilo glede na to da sem prejšnje mesece delala 40 urni delavnik,...mogoče katera kaj ve,...
drugače sm pa ok,...
mi je smešno ker mam vedno pregled materničnega vratu in imam vedno širšega, sem pomisnla če se bom jaz na koncu orng zaprla da dojenček ne bo mogel ven user posted image
no upam da bo šel čimhitreje ven ,...
se odločam za porodnišnico lj in med kranjem pa sem resnično v dvomih, ker je na forumu napisnano marsikaj slabega o kranju o ljubljani pa kar težko kakšne pripombe poiščem,...
če je katera iz gorenjske bi mogoče šla rajši v katero od iz med teh dveh?
boste vzele katero iz med protibolečiskih sredstev al hočete vse naravno rodit?
no lepo se mejte,....

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.2.2009 9:05:04   
ella.
Jutro, Aprilčice,

Brigitka in Sonček, skos sem tukaj, ampakmalo manj aktivna, ker v službi počasi prirpavljam "primopredajo" in skos okoli po sestankih šibam, da bodo ljiudje vedeli, da grem na bolniško in da nisem kar izginila s sveta user posted image Pa tko prijetno mi je, ko berem, da me pogrešata mejčkeno user posted image

Brižitka, a veš, da sva bila na prvem obhodu v Ikei in našla nekaj kosov pohištva za našega kozlička malega? Prav luštno je bilo, ti napišem poročilo malo kasneje na ZS. Naslendjič greš z nama, al bova pa kar sami zviznili v Celovec, a prou? user posted image Bo manj stresno brez tipov. user posted image

Sonček; glede na to, da je naš otrok veliiiiiik, ziher ostajam v aprilu, ker ne vem, če bo počakal na začetek maja user posted image user posted image

VSem ostalim pa uspešne preglede in počivanje v zadnjih tednih želim...mene tudi počasi zmanjkuje v kondiciji in energiji.
Aja, jutri imam pregled in bomo premerili dojenčka...brca pa zadnje dva dni tako, da sem se začela ponoči zbujati...norooooo user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu aprilko)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.2.2009 9:08:43   
brigita23
dobro jutro drage moje user posted image

danes sem se pa tudi jaz lepo in pošteno naspala. Se mi zdi da se je naš malček nekoliko umiril.
aprilko-kar se porodniške tiče se tebi gleda za nazaj in verjetno greš v poroddniško z marcem predvidevam, torej ne boš imela vpisane februarske plače, ki bo manjša. Tak da se nimaš kaj bati po moje.

pregled-joj kok vam vela tiste  ko ste že bile na pregledu, jst tudi komaj čakam svojega. Se mi tak vlečejo zdej dnevi (19.2.)

zdej pa na zajtrk punceuser posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 10.2.2009 9:09:50 >

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu aprilko)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.2.2009 10:09:15   
sonček85
Jutroooooooooo drage so user posted image user posted image

ella
:ja lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj veš da vsako pogrešamo k se nam nekaj časa ne javiuser posted image
aprilko:jaz bom naravno rodila
brigita:ja ti ga imaš vsaj 19.2 jaz pa šele komaj 24.2user posted image ,A se bomo dobile na caffe takrat z junono ali kako smo se zdaj zmenile?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
10.2.2009 10:09:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: *nana*

Čaki, da vlada pogrunta kake nove varčevalne ukrepe :D
Jaz samo čakam, kdaj se bodo na nas spravili ...

PS: Koliko regresa mi pripada, če imam pogodbo za DČ do 8. junija? A katera ve?
kolikor jaz  vem polovica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
Jutro.krfoljca To tudi mene zanima, imam pa pogodbo do 31.8.  Kdo pa nakaže regres - to mi ni jasno ... a zavod, delodajalec in seveda kdaj ga dobimo nakazanega? Moram iti pogledat kdaj smo ga lani dobili, nekje aprila , maja ... a ne?
po moje tri četrt ,nakaže pa računovodstvo tvoje firme,in po moje nekje do julija morajo nakazat konec avg.pozanimaj se pri kadrovski

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.2.2009 10:16:54   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             03.03CTG     user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             11.02           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                 LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             10.02           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           26.02                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)       10.02                 user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
113.2sonček2                   (št. 1, št. 0)
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            10.02                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.03            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )          25.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)        

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)           18.02              user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)           12.02                  SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.02                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                                user posted image   PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          25.02             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
83.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG       

23.04.
84.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
85.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                user posted image PT             
86.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          02.03
24.04.
87.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
88.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
89.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            12.02           user posted image   MB
90.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
91.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             02.03              MS
92.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
93.Patrica                          (št. ?, št. ?)
94.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                    user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
95.anca(27)                      (št.
1, št. 0)                                 user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)             25.02
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)                                   CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)              03.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           19.02              CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

10.02
janja*
jernejav
cveta28
klavdyk
11.02
miška2006
12.02
artičoka
vud
duda1

13.02
malcekvita
nmag
pikatara
zupancdam
BrinaBa

Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :73                

TRENUTNO NAS JE: 113 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
10.2.2009 10:16:59   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8 user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image
PONOVNO SREČKA user posted image
*MalaMravljica-okt.

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
10.2.2009 10:17:01   
sonček85
SREČANJE ,petek-20.02.09 ob 16.00-Trojane

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*ninca23
(po 17h)
*nmag
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
*mišk
user posted image

(Naj nas bo čim več)

Trojane

Sonček85    nmag   Angelito  Detelja  NinaMM
   Junona
p.s.DOBIMO SE NA PARKIRIŠČU  PRI UNI MALI TRGOVINICIuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
10.2.2009 10:41:53   
april09
daaan,
nalini - regres ti nakaze delodajalec, ce je firma likvidna do konca junija, ce ni pa do konca novembra ali decembra. Nisem ziher.

aprilko - jaz bi tole gčlede ur preverila s CSD. Glede P pa takole - ce se karkoli zacne pred 37tednom, definitivno LJ. Ce pa kasneje, pa .. jaz bi sla ziher v LJ, je vseeno strokovnost na visji ravni... Ampak sem iz LJ, tko da se niti ne odlocam za kaksno drugo.

Mene pa hoce nekaj grlo bolet, sem ful jezna. grem hitro en panthol pojest user posted image

(odgovor članu aprilko)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
10.2.2009 10:49:52   
nmag
Hojla nisem šla še rodit ampak smo selili po hiši,mislim mož je selil,ker jaz nič ne mooooremmmmmuser posted image .Ker smo sobe preselili gor v mansardo smo z ene otroške sobe spodaj naredili delovno sobico za naju z možekom,not je sedaj računalnik in moja likalna deskauser posted image ,druga soba ostaja kot igralnica za otroke,da so lahko igrače pustili dol,ne vprašte kok svinjarije,prahu...in jaz nič samo opazovala sem lahko in diktirala kam naj kaj da,v soboto sem bila samo malo preveč na nogah in zvečer je bil spet kaos,vse me je bolelo,komaj čakam petek,da mi pove,da je še vse zaprto,upam.
Cveta,naš G ti bo dal brez problemov bolniško,sicer si pa sedaj že tam verjetno.
Janja lepa posteljica,jaz imam belo in tudi razmišljam,če bi jo dala malo prebarvat,bo sprememba.
Se vam še javim kaj.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
10.2.2009 11:48:23   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

kolikor jaz  vem polovica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
Jutro.krfoljca To tudi mene zanima, imam pa pogodbo do 31.8.  Kdo pa nakaže regres - to mi ni jasno ... a zavod, delodajalec in seveda kdaj ga dobimo nakazanega? Moram iti pogledat kdaj smo ga lani dobili, nekje aprila , maja ... a ne?
po moje tri četrt ,nakaže pa računovodstvo tvoje firme,in po moje nekje do julija morajo nakazat konec avg.pozanimaj se pri kadrovski

Kolikor sem včeraj gledala po netu, mislim, da v Nalinem primeru dobi cel regres. Če si zaposlen po 1.7., je cel, če pa pogodba poteče pred 30. 6., pa sorazmerni del. Tako da jaz dobim res cca polovico ali celo malo manj.
No ja, za kak paket plenic bo že. Pri nas nakazujejo vedno maja pri plači za april. Ne vem pa, kako bo zdaj z regresom, nekaj so napovedovali, da naj bi bil letos manjši za javno upravo, samo nisem ziher, a je bilo sprejeto ali ne.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
10.2.2009 11:53:12   
Nalini
oj

Pri nas pa piha tak veter user posted image user posted image user posted image  ... nas bo kar odneslo ... user posted image  (včeraj je pa bil tak lep dan user posted image user posted image user posted image  ... sem upala, da bo ostalo takšno lepo vremeuser posted image )

Regres... bomo videli, če me slučajno ne bodo pozabili v računovodstvu user posted image user posted image user posted image  ... bomo aprila, maja pozorni, če bo kakšen eur več na tekočem računu user posted image  ... 

Bejbi brca, trenutno kolca (bošček mali) ... mi pa zadnje dni tu pa tam fajn otrdeva trebuh (predvsem ponoči),.... sicer se mi to dogaja že od 20. tedna,.... ampak zdaj bolj dojemam to otrdevanje, ker se zavedam, da še malo pa bo šlo zares ...

V petek grem na socialno, da porihtam papirje ... saj bi šla jutri, ampak ne morem user posted image ....
V kolikšnem času ti nakažejo denar na trr?  Kaj boste pa ve vzele - denar ali paket?

Komaj čakam naslednji teden, da vidimo, če je z  user posted image  vse ok in če lepo raste ... ti dnevi sdo tega pregleda se mi tak vlečejo ...user posted image

detelja kje se potepaš? a ti jutri pripeljem trojanske krofe?

Uživajte...

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
10.2.2009 12:07:43   
anchika
Nalin: jaz bom šla jutri uredit papirje na socialno. Odlašam že teden dni, in samo ob sredah lahko grem . Ker le v sredo delajo do 16:00h drugače le zjutraj in se mi zdi bolano da bi vzela za to dopust , ga bom raje drugače izkoristila. Midva z možekom bova vzela denar, tudi pri prvem otroku sva  vzela denar. Predvsem zato ker sva že takrat veliko oblekic , vožiček , posteljico , plenice iitd...dobila od prijateljev in od mojega brata in zdaj imava tudi skoraj vse. Tako da nam bo denarček bolj prav prišel.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
10.2.2009 12:09:52   
anchika
Ojla, kaj pa kaj valentinovo, pripravljate kakšno presenečenje za svojega partnerja?
Kaj mu boste kupile?
Iščem ideje, čeprav mislim da mu bom kar tortico spekla.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
10.2.2009 12:22:08   
april09
Denar od CSD dobis .... ce CSD dobi podpisano, da si dobila vrocene papirje do konca meseca. Torej, ce oddas zdaj, bos ziher dobila kmalu odlocbo in denar pride nekje do 15. v mesecu. Je objavljeno na CSD, kdaj tocno se dobi.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
10.2.2009 12:46:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Dobro jutro!

Včeraj sem prišla tako pozno in tako zbita, da sem sesamo umila, ulegla in zaspala v sekundi. Če zračunam sem spala 11 ur, pa se še nisem naspalauser posted image zgleda, da pri meni prihaja zdaj tisto obdobje utrujenostiuser posted image

Torej, včeraj mi je še 1x naredila 3d, ker se zadnjič ni dobro videlo, se je pa zato včerajuser posted image to, da je fantek, ni dvoma, saj konkretno razkazuje svoje premoženjeuser posted image  težki smo dobrih 1,6 kg, baje da za moje tedne čisto prav, v legi je že skoz tapravi, pa baje da ima že zdaj dober razvit sesalni refleks, ker je kar naprej nekaj mlel. Dojil bomo, ni kejuser posted image  ko pridem k sebi, bom dala slikice s 3d v album.

Krfjolca, ti imaš pa res srečo, da je tista, ki jo nadomeščaš podaljšala porodniško! Ti kar malo zavidam; jaz pa že zdaj vem, da bom morala zato, da si bom uredila tako, da bom vredu, prehoditi od Poncija do Pilata. Pa še na kakšne neprijazne ljudi zna človek naletet.

Vidim, da bo imelo kar nekaj naših bebic isto posteljinouser posted image

Vsem ostalim čestitke za včerajšnje pregledeuser posted image

Lp, Diti

Bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image Čakamo slikice!user posted image user posted image user posted image

Diti, a boš ti tudi imela takšno posteljnino kot midve z Janjo?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
10.2.2009 12:46:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutroooooooooo drage so user posted image user posted image

ella
:ja lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj veš da vsako pogrešamo k se nam nekaj časa ne javiuser posted image
aprilko:jaz bom naravno rodila
brigita:ja ti ga imaš vsaj 19.2 jaz pa šele komaj 24.2user posted image ,A se bomo dobile na caffe takrat z junono ali kako smo se zdaj zmenile?

Jaz sem za!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
10.2.2009 12:57:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Ojla, kaj pa kaj valentinovo, pripravljate kakšno presenečenje za svojega partnerja?
Kaj mu boste kupile?
Iščem ideje, čeprav mislim da mu bom kar tortico spekla.
kupila mu bom za valentinovo in rd skupaj (kopalni plašč potrebuje nov in še kaj ,pa seveda kremšnite mu bom spekla),saj ima samo 4 dni razlike med tema dvema praznikoma.user posted image user posted image user posted image user posted image

junona:jaz sem tudi za ,samo brigita naj potrdi in uro da vemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?