Blacky30
|
Kosilo je za nami, Teja spančka, Nejc in omica knjigico bereta, pa midve z omico pijeva kavico zraven. Sandrine, če sem prav razumela, te brišem s seznama za hujšanje. Bom uredila. Sicer pa se nimaš kaj sekirat, če imaš 57 kg?!?!?!? Pa tako velika si, ti res pretiravaš, bejbika. Lepe mere pa ima tud Tjan. Tvoja vprašanja: 1. prekuhavanje vode - pa saj mislim, da res ni panike, če bi jo zdaj nehala, jaz jo kar iz navade. Je pa sicer iz pipe ne bom dajala, ker ima ful čuden okus, tak da zmeraj kupujem ustekleničeno za pitje. 2. Bazeni...hmmmm....itak ne vem, če bomo prišli prej do tja, ko bo stara 1 leto, pri Nejcu pa sem tudi šla prvič ravno za njegov 1. rd, samo če bi zdaj dobila priliko, bi šla. Nič ne bi komplicirala. Saj ga potem stuširaš, pa je. 3. Belo meso sem ji začela kuhat v juhici in zelenjavo zraven pri 6m, do takrat sva uvajali gh nekje 1 mesec. Bom pa ji počasi tudi kakšno pečeno dala, glede na to, da ene že dajejo. Da pa bi začela uvajat pri 6,5m, pa je res za lase privlečeno. Tolko da komplicirajo. 4. Pomaranče, paradižnik, grozdje še nisem dala, počasi bom ji dala paradižnik v kakšno omakico, z ostalim bom počakala. 5. Zelenjavo kuham v vodi, zaenkrat še nisem uporabila čebule, edino malo soli, pa še to ne vedno. Bom pa zdaj enkrat poskusila prepražit malo pora in na njem ostalo zelenjavo, da bo drugačen okus. Me veseli za Lumpo, da je vse ok z njima in da Lukec končno spi. Je fajn kaj tak izvedet, ker se sama itak več nič ne oglasi. Metuljcek, shrani.si - rešiš problem tako, da delaš s slikomatom. Glede dd, super, da si oddala in je torej vse ok. Flower - sprehod??? Srečka! Pri nas tak piha, da mi tuli okol bajte, moramo imeti vse zaprto, niti na kip ne smem dat, ker mi kar tresne okno in zaveso not, pa nimam prepiha. Se vidi, da smo na ful odprtem... Ubogi Lan, preklet krompir....samo, da si hitro odreagirala. Ta krompir je tudi moji začel kar dvigovat gor, sploh, če je bil čist zmiksan, je tak lepljiv, bljak, ji ga več ne dajem, ga samo z vilco pretlačim, samo ji ga vedno zmešam med kaj druga, da ne je samo krompirja. Ksenci - krasne fotke!!!! In tak se dela glede velikosti slik! In bravo, da je Aljaž jedel!! 3jeMi, za kapljice sem spraševala, ker se včasih zgodi, da tisto, kar je za otroka, ni dovoljeno za dojenčka. In sem raje vprašala, če je katera točno te dobila. Sem namreč zadnjič dala Teji Voltaren svečko, ker sem našla samo ene Paracetamol, ki jim je rok potekel, pa mi je med. sestra rekla, da Voltaren ne smem dat taki mali pupi. Pa sem raje previdna. No, saj paracetamol sem potem tudi našla, mi je za predal padel.
|