|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
10.2.2009 14:30:51   
3jeMi
blacky... naš je imel ravno za novo leto vnete očke... po kapljice nisem šla, ker bi verjetno potem domov prinesla še kaj drugega (beri: kakšno virozico), smo pa očke pozdravili s kamilicami in fiziološko... je pa trajalo 5 dni... vnetje sem pokasirala še jaz, ampak pri meni je dlje trajalo, da je minilo... če pa imaš kapljice na voljo, why not...

sandrine... user posted image  lepe mere...
1. naš je imel tudi pri 6 mesecih obseg glave 46 cm... je dvakrat merila... na koncu pa samo rekla: verjetno so se pri rojstvu zmotili... ni nič rekla
2. prekuhavanje vode... no, ja... glede na to, da imamo bolj šit od vode iz pipe, bom še kar prekuhavala... za kam it bom pa začela kupovat ustekleničeno vodo...
3. bazen?... ne vem... hodimo na plavanje na DIF, smo bili tudi v Atlantisu... res pa, da je pametno razmisliti v kateri bazen boš peljal otroka... v vsak pajzl ravno ne, a ne...
4. belo meso... pri 6 mesecih, kuhanega... GH imava od 5. meseca... in ja, tudi mene je P nadrla, da prehitevam... user posted image
5. sokov, paradižnika, grozdje... še ne dajem...
6. juhe delam tako kot za naju, samo malo manj solim, čebula pa mora obvezno plavati v kurji župci...
7. sol... odvisno, kakšen ščepec sem in tja uleti v zelenjavco
8. ati... user posted image user posted image user posted image  tudi jaz bom brez njega, ker mi samo živce požre... bom pa mogoče mami nažicala, da bi šla z mano, ker vem da bo uživala... samo, da so otroci, pa je srečna... user posted image
ksenci... pridn mulc user posted image

plavanje... ja, naši fantje so bili danes full pridni (Bor, Svit in Lovro)... punce in Luka so se pa na koncu plavanja odločili za jokanje v vodi... naši 3 pobi so čepeli na svojem airexu sredi bazena in se igrali, punce in Luka pa na svoji in jokali user posted image ... no, v garderobi pa se je jok prenesel še na naše boyse user posted image

aja, plavalke... do torka imamo nalogo... da ne bo samo nanananana

ŽABE SVATBO SO IMELE

Žabe svatbo so imele,
zbrane iz sosednjih mlak,
jedle, pile so in pele:
rega, rega, rega, kvak, kvak, kvak.

Skokica nevesta mlada,
ženin bil je dolgokrak,
rajala oba sta rada:

"Živi ženin naš z nevesto!"
glas povzdigne krakov svak;
zagrmi jih kakih dvesto:

Po večerji zavrte se,
ko je bil že pozen mrak;
rajajo da vse se trese:

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 10.2.2009 14:32:50 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
10.2.2009 14:33:53   
3jeMi
me nekaj heca...

metuljcek...
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,501/izberi_dejavnost,210
midva imava Fajdiga-Kobalovo, malo sem po netu pobrskala, pa so jo kar pohvalili...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 14:34:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
10.2.2009 14:34:56   
3jeMi
ah bljah, bljak... upam, da se pri vas lepše vidi moj prejšni post... upam, da bo metuljcici uspelo razvozlat tele krace... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
10.2.2009 14:50:27   
ksenci
flower- men je dans prvič pogoltnu krompir s špinačo oz bilokakršno zelenjavo!!!!! isto je delu kot tvoj, me je tud blo strah da se bo zadušu. ne gre mu v račun okus in pika. počas ne se sekirat. enkrat bo. jz upam, da zdaj pr nas bo, sam je še prehit to govorit. bom vidla jutr.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 14:52:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
10.2.2009 15:02:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zagovor dd: vloge še nisi oddala ..., da je vlogo treba oddat takrat, ko šele začneš delat na doktoratu, ker te veže rok 5 let, kar pomeni, da v tem času boš ziher naredil. In nas noben ne posluša.

Misunderstanding, Blacky, to vlogo sem oddala pa ze davno - takrat na zacetku, ko sem prijavljala temo, ja. Je vse v moji mapici na faksu. Sem mislila, da je se kaksna zdaj, ob koncu. Evderything OK then! Marija, sem se ze kar rahlo ustrasila, ko sem zacela brati ... uf, ej! Sam, da so stvari OK. Vem, ja, 5 let traja tema, ja, je treba pazit ...

Pa kul, da sta tvoja bolje.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
10.2.2009 15:04:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

ne moš vrjet- naš mulc je pojedu 5 žličk korenčkovga pireja in špinače user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
10.2.2009 15:06:26   
lili3
flower, pri nas je Aljaž 2x zbruhal ven zelenjavo, je ful lepo jedel, pol mu je pa kr naenkrat gor vrglo in je ful ven zbruhal, tak da zdaj kr gledam, kak je.

Vprašala bi te, če ti uporabljaš Aptamil ADC?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
10.2.2009 15:08:09   
Blacky30
Kosilo je za nami, Teja spančka, Nejc in omica knjigico bereta, pa midve z omico pijeva kavico zraven.

Sandrine, če sem prav razumela, te brišem s seznama za hujšanje. Bom uredila. Sicer pa se nimaš kaj sekirat, če imaš 57 kg?!?!?!? Pa tako velika si, ti res pretiravaš, bejbika. Lepe mere pa ima tud Tjan.user posted image user posted image  

Tvoja vprašanja:

1. prekuhavanje vode - pa saj mislim, da res ni panike, če bi jo zdaj nehala, jaz jo kar iz navade. Je pa sicer iz pipe ne bom dajala, ker ima ful čuden okus, tak da zmeraj kupujem ustekleničeno za pitje.

2. Bazeni...hmmmm....itak ne vem, če bomo prišli prej do tja, ko bo stara 1 leto, pri Nejcu pa sem tudi šla prvič ravno za njegov 1. rd, samo če bi zdaj dobila priliko, bi šla. Nič ne bi komplicirala. Saj ga potem stuširaš, pa je.

3. Belo meso sem ji začela kuhat v juhici in zelenjavo zraven pri 6m, do takrat sva uvajali gh nekje 1 mesec. Bom pa ji počasi tudi kakšno pečeno dala, glede na to, da ene že dajejo. Da pa bi začela uvajat pri 6,5m, pa je res za lase privlečeno. Tolko da komplicirajo.

4. Pomaranče, paradižnik, grozdje še nisem dala, počasi bom ji dala paradižnik v kakšno omakico, z ostalim bom počakala.

5. Zelenjavo kuham v vodi, zaenkrat še nisem uporabila čebule, edino malo soli, pa še to ne vedno. Bom pa zdaj enkrat poskusila prepražit malo pora in na njem ostalo zelenjavo, da bo drugačen okus.

Me veseli za Lumpo, da je vse ok z njima in da Lukec končno spi. Je fajn kaj tak izvedet, ker se sama itak več nič ne oglasi.user posted image

Metuljcek, shrani.si - rešiš problem tako, da delaš s slikomatom.user posted image  Glede dd, super, da si oddala in je torej vse ok.user posted image  

Flower - sprehod??? user posted image  Srečka! Pri nas tak piha, da mi tuli okol bajte, moramo imeti vse zaprto, niti na kip ne smem dat, ker mi kar tresne okno in zaveso not, pa nimam prepiha. Se vidi, da smo na ful odprtem...user posted image
Ubogi Lan, preklet krompir....samo, da si hitro odreagirala. Ta krompir je tudi moji začel kar dvigovat gor, sploh, če je bil čist zmiksan, je tak lepljiv, bljak, ji ga več ne dajem, ga samo z vilco pretlačim, samo ji ga vedno zmešam med kaj druga, da ne je samo krompirja.

Ksenci - krasne fotke!!!! In tak se dela glede velikosti slik!user posted image user posted image user posted image  In bravo, da je Aljaž jedel!!user posted image user posted image

3jeMi, za kapljice sem spraševala, ker se včasih zgodi, da tisto, kar je za otroka, ni dovoljeno za dojenčka. In sem raje vprašala, če je katera točno te dobila. Sem namreč zadnjič dala Teji Voltaren svečko, ker sem našla samo ene Paracetamol, ki jim je rok potekel, pa mi je med. sestra rekla, da Voltaren ne smem dat taki mali pupi. Pa sem raje previdna. No, saj paracetamol sem potem tudi našla, mi je za predal padel.user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
10.2.2009 15:10:46   
metuljcek321
Blacky, se tole: pa a je sploh mozno, da vse napises, pa sele na koncu das vlogo? To se mi zdi precej bizarno ... kaj pa, ce ni v redu napisano? Ce komisija ne pozegna tvojega dela? Potem si vrgel stran vec let dela? Uf, me kar zmrazi ... a folk res trako naredi?

Ja, tisto vlogo/dispozicijo sem pisala precej casa, ker je potrebno vse zastaviti, podati zgradbo naloge, opredeliti namen dela, hipoteze, ugotovitve, na kaksen nacin bos prisel do teh spoznanj, kaj bos dokazal/ovrgel, katero literaturo/vire bos uporabil, katere so tvoje hipoteze, metode, s katerimi se bos vsega skupaj lotil, pricakovani rezultati - ma, cisto vse moras specificirati itd itn v nedogled ---- izredno zahtevna rec, ker se ti v tistem trenutku pravzaprav se sanja ne, na kaksno pot se podajas, kaj bos odkril, razvil, ... To je res tezko - govoriti v naprej, kaj bos dosegel in raziskal. Ce grem zdaj nazaj brati to vlogo/prijavo dr.-ja, se mi zdi fantasticna - je tko strokovno napisana, da je joj. Sem bla kar faca back then, da sem jo tako pokombiniralauser posted image  Ga. Metuljckova rules. Itak!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.2.2009 15:11:53   
Blacky30
user posted image

user posted image  

PRIČETEK DIETE - 5.1.2009  (nick - vrsta diete)

flower - ločevalna dieta
začetna teža: 62,7 kg
izgubiti želi:  8 kg

12.1.2009 - 61,5 kg 
user posted image
26.1.2009 - 61,4 kg user posted image
2.2.2009 - 59,2 kg   user posted image
9.2.2009 - 58,4 kg   user posted image

levinja - ločevalna dieta
začetna teža: ???
izgubiti želi:  10 kg

12.1.2009 - -1 daguser posted image   
9.2.2009 -  ???????    user posted image

24julij - ločevalna dieta
izgubiti želi: 10 kg

9.2.2009 - ??? user posted image

dzanika - dieta "manj žri"
začetna teža: 71,5 kg
izgubiti želi:  10 kg

12.1.2009 - 70,5 kg  user posted image    

26.1.2009 -69,5 kg 
user posted image
2.2.2009 - 70 kg           user posted image

9.2.2009 - 69,8 kg   user posted image

rebeca - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

12.1.2009 - 65 kg    user posted image  
19.1.2009 - 63,1 kguser posted image
26.1.2009 - 62,5 kg
user posted image
9.2.2009 - 62,5 kg   user posted image

mirjam80 - dieta "manj žri"
začetna teža: 70 kg
izgubiti želi:  6 kg

12.1.2009 - 70 kg     user posted image
19.1.2009 - 69,5 kg  user posted image

26.1.2009 - 69,5 kg  user posted image
2.2.2009 - 68 kg       user posted image
9.2.2009 - 69 kg           user posted image

hruška debeluška - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg
12.1.2009 - 62,5 kg  user posted image
19.1.2009 - 62,5 kg  user posted image

26.1.2009 - 62,3 kg user posted image
2.2.2009 - 62,3 kg    user posted image
9.2.2009 - 62,2 kg    user posted image

netki - dieta "manj žri"
začetna teža: 84,2 kg
izgubiti želi:  15 kg
12.1.2009 - 83,4 kg user posted image
19.1.2009 - 82,6 kg user posted image
26.1.2009 - 83,4 kg    
user posted image
9.2.2009 - ?????           user posted image

papir - dieta "manj žri"

izgubiti želi: 5 kg
9.2.2009 - 61,5 kg   user posted image

Blacky - brez sladkarij
začetna teža: 79,2 kg
izgubiti želi:  15 kg

12.1.2009 - 78,3 kg user posted image  
19.1.2009 - 79 kg        user posted image
26.1.2009 - 77,8 kg user posted image  
2.2.2009 - 78 kg          user posted image
9.2.2009 - 78,5 kg       user posted image

lex - brez sladkarij
začetna teža: 73 kg
izgubiti želi:  3 kg 

26.1.2009 - 72,5 kg user posted image  
9.2.2009 - ?????           user posted image

glugluglu - brez sladkarij
začetna teža: 61 kg
izgubiti želi: 6 kg

26.1.2009 - 62 kg user posted image  
9.2.2009 - ?????    user posted image

ksenci - brez sladkarij
začetna teža: 85 kg
izgubiti želi: 7 kg

16.2.2009 -

auroraa - Montignac
začetna teža: 76 kg
izgubiti želi:  6 kg

12.1.2009 - 75 kg   user posted image
19.1.2009 - 75 kg   user posted image  

26.1.2009 - 74 kg   user posted image
2.2.2009 - 74 kg     user posted image
9.2.2009 - 74 kg     user posted image

nanka
- dieta brez OH
začetna teža: 74 kg
izgubiti želi:  10 kg
12.1.2009 - 72,5 kg user posted image   
19.1.2009 - 72,3 kg user posted image
26.1.2009 - 72,9 kg     user posted image
2.2.2009 - 72,9 kg   user posted image
9.2.2009 - 72,8 kg   user posted image

inigo - telovadba
izgubiti želi: ???

12.1.2009 - +1 kguser posted image
9.2.2009 - ?????        user posted image

maya80 -
začetna teža: 91,3 kg
izgubiti želi:  20 kg

26.1.2009 - 89 kg user posted image
9.2.2009 - ?????       user posted image

Naslednje tehtanje 16.2.2009!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 10.2.2009 15:20:22 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
10.2.2009 15:14:29   
3jeMi
blacky... saj jaz sem šla takrat po internetu brskat, če se da dobit kakšne kapljice brez recepta, pa žal ne... sem pa videla, da večinoma tudi dojenčkom P predpisujejo Tobrex...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 15:15:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
10.2.2009 15:19:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Blacky, se tole: pa a je sploh mozno, da vse napises, pa sele na koncu das vlogo? To se mi zdi precej bizarno ... kaj pa, ce ni v redu napisano? Ce komisija ne pozegna tvojega dela? Potem si vrgel stran vec let dela? Uf, me kar zmrazi ... a folk res trako naredi?

Ja, tisto vlogo/dispozicijo sem pisala precej casa, ker je potrebno vse zastaviti, podati zgradbo naloge, opredeliti namen dela, hipoteze, ugotovitve, na kaksen nacin bos prisel do teh spoznanj, kaj bos dokazal/ovrgel, katero literaturo/vire bos uporabil, katere so tvoje hipoteze, metode, s katerimi se bos vsega skupaj lotil, pricakovani rezultati - ma, cisto vse moras specificirati itd itn v nedogled ---- izredno zahtevna rec, ker se ti v tistem trenutku pravzaprav se sanja ne, na kaksno pot se podajas, kaj bos odkril, razvil, ... To je res tezko - govoriti v naprej, kaj bos dosegel in raziskal. Ce grem zdaj nazaj brati to vlogo/prijavo dr.-ja, se mi zdi fantasticna - je tko strokovno napisana, da je joj. Sem bla kar faca back then, da sem jo tako pokombiniralauser posted image  Ga. Metuljckova rules. Itak!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aha, to dejansko delajo. Predvsem zato, ker interno sodelujejo z mentorjem in predvidenimi člani komisije in je vse zmenjeno. Pozabijo pa, da lahko naš senat zamenja kakšnega člana komisije s tujim človekom, ki mu kaj ne bo všeč in bo zahteval spremembe, pa tudi univerza večkrat zahteva konkretne spremembe in zavrača dispozicijo. Tak da so včasih težave ja. Enih nikol ne izuči.user posted image  Ti pa si itak maher, tak da samo kapo dol, ga. doktor!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
10.2.2009 15:22:31   
Blacky30
Auroraa, sem popravla kg na seznamu zgoraj.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
10.2.2009 15:22:32   
metuljcek321
user posted image  user posted image , ksenci, kaksni fotki. Ta prva mi je sploh kul - tisti pogleduser posted image  user posted image  Mali seka!

plavanje - lepo je brati, da uzivate in cofotate z malcki. Poleti bodo ze znali zabico, zihr.

3jemi, thanks za link ... ne vidim pa vsega besedila tvojega posta, ker ga je odneslo tja nekam na vzhodno stran .... Ze shranila povezavo!

flower, joj, ej, prav barvo spremeni & ucke izbulji? Ubogi revcek!!!! To se slisi grozljivo! Ma, meni tudi krompir ni najbolj vsec - sem ga zadnjic pretlacila z vilico (namesto, da bi ji dala pire, ki ga kar nekaj zulji po ustih, dol pa ne gre in ne gre), so bili koscki, pa se ji je tud ene parkrat grdo zaletelo, da je bila rdeca in sem jo morala po hrbtu potolci --- mi ni blo OK, res ne. Od takrat kenslamo krompir in smo presaltali na polento za nekaj casa. Zihr je zihr.

Ej, Blacky, zdaj berem poste, pa zraven komentiram ... pridem do tvojega in si recem: o, glej, a to sem pa jaz pisala ... (barvni stil me je cist zavedel) & ze poskrolam dol ... pa spet nazaj ... vidim tvoj avatar ... in grem brat. Maricka, to je zavajajoceuser posted image

prekuhavanje vode - midva sva si doma montirala 2 filtra spodaj pod umivalnikom, da prefiltrirata tole naso klorirano vodo & potem tako pijeva. Za Anjo jo natocim preko dodatne pipice, kjer gre ta cista voda ven ... pa potem se kar prekuham za mleko. Stvar navade, I guess.

Ojej, kva se je ulilo zunaj. Ampak - kot pravi Eliza Doolittle iz Pygmaliona: "B'lj k scije, prej se zlije"user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 15:23:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
10.2.2009 15:25:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ej, Blacky, zdaj berem poste, pa zraven komentiram ... pridem do tvojega in si recem: o, glej, a to sem pa jaz pisala ... (barvni stil me je cist zavedel) & ze poskrolam dol ... pa spet nazaj ... vidim tvoj avatar ... in grem brat. Maricka, to je zavajajoceuser posted image

user posted image user posted image user posted image  To se men tud rado zgodi, ko naletim na tvoj post. Moraš prav pogledat al so joške al metuljček.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
10.2.2009 15:27:37   
metuljcek321
Blacky, pa ti si legenda - tko lepo skrbis za tele sezname. Tale dietni mi je tko cortlih, k imas zraven tiste ikonice/smajlijeuser posted image  V redu napredujejo dekleta, kajne? Keep up the good work, punce! Maja se pa vidimo v kratkih hlacah in s sexy postavicami, a prav?

Nekaj sem brskala in tule imam malce vzpodbude za vas - tudi slavne so (s)hujsale - tule je nekaj uspesnih dietaric:
KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.2.2009 15:28:19   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image user posted image user posted image  To se men tud rado zgodi, ko naletim na tvoj post. Moraš prav pogledat al so joške al metuljček.user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
10.2.2009 15:29:33   
metuljcek321
O, Kate Hudson in Owen Wilson sta back together:
http://www.people.com/people/article/0,,20257880,00.html

Chris Brown je pa Rihanno pretepel pred podelitvijo Grammyjev al kaj? Svasta!!!
http://www.people.com/people/article/0,,20257828,00.html

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 10.2.2009 15:30:35 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4372
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 15:32:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4373
10.2.2009 15:35:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ga metuljčica,..sem hitra ha?user posted image maste zs

ga majuskica....imaste zs

drage moje, ko bi vi vedle, v kakšni gužvi sem zadnje dni...ojojojojojjjjj....

user posted image  user posted image , glih cekirala & vidla. Ne bos uganila, but you've got mail, baby! Prevedeno! Oboje! Enjoy!

Kaj te zaposlije? Mala Kali?

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
10.2.2009 15:37:38   
Netta
oj,

moram vam povedati, da sem tako žalostna danes. sem bila prej zunaj in srečam znanko, ki mi pove, da je umrl moj bivši sodelavec s katerim sva se super razumela. srčna kap, pa še štirideset ni bil star. najbolj žalostno od vsega pa je to, da je pustil za seboj dva sina, stara komaj tri in eno leto.
ampak najbolj mi je pa grozno to, da se je to zgodilo že pred tremi meseci, jaz pa izvem šele danes...kaj mi res noben ni mogel sporočiti...pa v isti skupini sva delala....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?