|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
10.2.2009 10:25:24   
Inigo
hruška, rebeca - evo to je to ko je 3jeMi prlepla. vseeno kopiram in pošljem? rebeca hitr mi pošlji naslov na gsm (maš v ZS cifro).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 10:35:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.2.2009 10:46:23   
netki
ola

ja celo dve sta opazili slikice.....
na sliki sta matic in zarja od aurore in naš tilen user posted image

to je še od zadnjič, pa nisem prej utegnila

Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.2.2009 10:51:34   
Blacky30
user posted image

Danes zjutraj je šel mož z Nejcem k P in je dobil Tobrex kapljice in mazilo za očke, tak da mu moram zdaj s tem rihtat. Drugač pa ima Teja rahlo vnete, ni še tak hudo. Pozabla pa sem možu naročit, naj vpraša P, če lahko Tobrex dajem tudi Teji. Je katera že dobila Tobrex kapljice za naše julijčke???

Rebeca, jaz tudi slike dajem gor preko slikomata. Tam izberem prvo kodo v prvi vrstici in pri velikosti izberem za spletne strani in e-pošto. Na shrani.si, pa nimam pojma.user posted image

Neboglasnica, vsa polomljena se zbudiš in kriviš pilates!??!?!? Ja, ja, ja, saj vse vemo, kaj si včeraj zvečer počela.user posted image  Nič ni pilates kriv.user posted image

Mirjam, zimskih počitnic pri nas ne bo. Ne smučam, pa recesija je.user posted image

Changeling - zdaj pa moram res hitro it film dol potegnit.user posted image

Ksenci - kile bi morala še javit, kolk jih imaš zdaj, da te lahko dam na seznam.

Hujšanje - vidim, da večina sploh ne javlja svojih kg in nič ne sodelujejo pri tem seznamu. Če vam ni, povejte, da tiste zbrišem.user posted image

Metuljcek, kaj se pritožuješ nad zgodnjo uro?!?! Glede na to, kaj si vse porihtala in kolk si bla aktivna, te ta ura niti ni tako zelo vrgla. Jaz bi kot zombi sedela 2 uri in pila kavo, da pridem k sebi. Ne pa da bi tak letala po bajti.user posted image user posted image
Glede zagovora pa imam mentor prav. Nisi računala na birokracijo??? Pri nas od vloge do zaključka preteče najmanj 9m, torej v tem času lahko spravim kandidata najhitreje do zagovora, pa še to je zgolj čudež. Kdaj pa si dala vlogo v referatu?

Ooooo, levinja, lepo, da si se oglasila, si nas grdo zanemarila zadnje dni.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4329
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 10:55:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.2.2009 10:55:58   
Blacky30
Nika (Mojcej)

Teo (tinky)

Jan (petra1984)

VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.2.2009 10:57:01   
Blacky30
Flower, super, hvala za odgovor. Zdaj ne rabim nikamor klicarit.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 11:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.2.2009 11:12:03   
ksenci
mi smo spali od 00-06 prej pa pol pa katastrofauser posted image poleg prehlada pa še 3. zob prihaja- upam da bo kmal zunaj!

Blacky-joj, kile pa res pozabla napisat!!!! 85user posted image
prve ure hujšanja za enkrat uspešne, ampak počakmo do kosilauser posted image

grem prat, pa kuhatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.2.2009 11:19:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Flower, super, hvala za odgovor. Zdaj ne rabim nikamor klicarit.user posted image user posted image

Ni zakaj. Kako pa to, da imata kar oba vnete oči? Kaj to se lahko nalezeta en od drugega? user posted image

Ja, to je ful nalezljivo. Zato tud ne dovolijo otroku z vnetimi očkami v vrtec, ker ima potem cela skupina vnete. Saj veš, taki mali, pa se po očki potegne z rokicami, pa mi Tejo mimogrede poboža po rokici ali obrazku, pa ona potem prenese na svoje očke.

Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.2.2009 11:29:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

majuska, Aleksander je dal nogo za uho? Vau! Pri nas je to totally impossible. A vas mali morda ze trenira za cirque du solei? user posted image  user posted image

Majuska, polna luna vam ni bila naklonjena, naj bo danasnja noc cisto drugacna! In thanks za zajtrk ... grem si nekaj takega pripravituser posted image  Pospravljanje: 5 evrov na prostoruser posted image  user posted image  user posted image , ce je pa ful zapacan, pa 10. Si za? Sporoci, lahko tudi na ZSuser posted image  Ah, ves, s posravljanjem sem  pa kar smotana, ja. Imam rada urejeno/poslihtano/cisto, pa me to vcasih prav obremenjuje ze ... hm ...

Ja ne vpraši kolk smeha je račun tega, kam Aleksander vse vtakne svoje nogice. Recimo v moj popek, to je ena zadnjih pogruntavščin user posted image   ja ful je gumica, še jaz debelo gledam, kako vse se zvija. Zdaj se je začel premetavati po celi postelji ... ponavadi se zbudi z glavo tik ob ograjici.

Aja ... danes je bil prvi obrok ob 9.30 ker je očitno prenašal notri nočno razgrajanje user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 11:58:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.2.2009 12:02:43   
sandrine
Dobro jutro!
Najprej ko je že glih debata o dietah... Držim pesti za vse, ki ste pridneuser posted image user posted image user posted image in za vse, ki se na novo odločateuser posted image user posted image user posted image Blacky js pa nisem javljala kg, ker se sploh ne pazim večuser posted image Se učim in kr neki papam, pa papam,... najbolj pa paše zvečer-jao. No, posledično sm nazaj na 57kguser posted image Sej sicer na 170cm mi ni neki too much, tud v stare hlače se zbajsam, sam kaj ko pa nimam časa nič pomigat, sam sedim na tej riti, še na sprehode ne hodimuser posted image . In pol pogledam trebuh, rit...in me mine. Sm že dala mojmu ultimat, da ko se neham učit, bo moral 3X na teden pazit Tjana, da grem na kako aerobiko.

Aja, glede učenja pa tud...user posted image ...v petek imam izpit, pa se mi zdi, da bom več škode nardila, če grem (cajt, onesneževanje okolja,...user posted image ), sploh se ne morem spravit zraven, kr neki bluziiiiiiiiimmmm. Tak da sm že pošteno jezna naseuser posted image KATASTROFA v glavnem.

No, včeraj smo imeli posvetovalnico. Dobili smo pikico in imamo zdaj mir do enega leta. Mere našega korenjaka pa so: 72,5cm in 9100kg. Me pa še nekaj zanima, sem pozabla vprašat, sami pa tud niso nič komentiraliuser posted image Tjan ima obseg glavice 47 cm, a se vam zdi to preveč? Kok majo kaj vaši user posted image ? Čeprav no je mel že ob rojstvu kar veliko-38cm.
Drugače sm se kr na veliko pogovarjala z dr., pa me zanimajo še vaši komentarji na naslednje:
- Naj ne bi več prekuhavala vode za pitje (pili naj bi samo vodo,če je le mogoče)
- Bazeni za otroka do 1 leta niso priporočjiviuser posted image
-kdaj ste ve začele z belim mesom? Kako pripravite? samo kuhate?(itak mi je sestra rekla, da sem pohitela z GH. Da bi mi kao ona sedaj mogla svetovat- pri 6,5mescihuser posted image
- uporabljate pomaranče(sok), paradižnik, grozdje?
- kak pripravite juhice- zelenjavne, kurjo? Vse samo v vodi kuhate? Čebula?ostale začimbe?
- aja, js mu do sedaj nisem upala nič solit (no, pa pridno papa), je pa dr. rekla, da je malo soli priporočljivo. Jo dodajate vse?
Me zanima kako so vam kaj svetovali, ker pri meni že sestra in dr. različno govoritauser posted image

Sem pa srečala tudi Lumpo in Lukca, sta že tudi prava korenjaka. In da vam pohvalim Lukca- spi po 12h v kosu ponočiuser posted image user posted image user posted image Sem ful vesela za njo, da se lahko končno naspi. Sem ji povedala tudi za srečanje in je rekla, da bo tudi probala priti.
Aja, no pa mi2 tudi prideva na srečanje. Verjetno kar brez atija, sem bolj komot samauser posted image , njemu se vedno mudi.

Še VSE NAJBOLJŠE za današnje slavljenceuser posted image user posted image user posted image

In pozdravček za vse ostale
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4338
10.2.2009 12:03:04   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

neboglasnica - veš kaj sem študirala, ti si zadnjič govorila, da ste se fotografirali črno-belo in dali razvit in ni blo ok pa to... Sej lahko v programu normalne slike spremeniš v črnobele, sephia (rjave), kake pač želiš.. tud modre ali rozauser posted image Ker tista slika, ko sem tio slikala je v bistvu normalna, pa sem jo spremenila. Mi pa slike odpira v AcdSee, pa tam lahko vse to spreminjaš, tudi rdeče okice odpravljaš in podobno..user posted image

Če pa ne znaaaam.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, sem dobila paket. Zlata si, hvala.  

Ne vem kak se ti naj oddolžim  Povej, če kaj rabiš....!!??

Bejž bejž, kaj pa je usluga med brati, pardon, sestrami?? Nič. Samo zdravi bodite, pa je!!

Mi smo imeli pa obisk - Ilatic s Tarikom ter njena prijateljica z dvema od štirih sončkov. Kako je luštno, če je hiša polna. Punce na delo!

Blacky30: tvoje namigovanje bom pa kar ignorirala, user posted image user posted image , ker je bilo res od pilatesa, prisežem!!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 12:06:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 12:08:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
10.2.2009 12:38:45   
metuljcek321
3jemi, pri katerem zobarju pa? A lahko se 1x das cifro, prosim? Vem, da si jo enkrat ze, a si je nisem prepisala ... Mogoce bom pa tudi jaz ze zdaj poklicala. user posted image  user posted image , kolk si me nasmejala o tistem: "Mi gremo pa na morje, ..."user posted image  Pa uzivajte!

Pri nas bojo pa zimske pocitnice bolj zalostne - moz ima predavanja in si ne more kar tko frej vzeti. Hja, to je pa slaba stran, ce delas v solstvuuser posted image

populis, Lara testira, kako dolgo lahko s tvojim drzita njen nocni disko tempouser posted image  Aj, aj, aj .... saj bo, saj bo. Eventually!

netki, ne razburjaj se. Jaz sem slikice pohvalila, o tem, kdo je gor, pa sem raje molcala, ker mi ni bilo cist jasnouser posted image

Blacky, don't know Tobrex. Kako sta tvoja today? Zagovor: vlogo bom oddala cez 1 teden. 9 mesecev? OMG? Tolk kolikor casa smo imele busija ... to je pa kar ORNK dolgo! Jaz res upam, da bo maja, no! Zdaj si me cist prestrasila!!!

rebeca, na shrani.si zdaj ze nekaj casa zahteva, da tik preden slikico preslikas semle (torej kopisar KODO ZA FORUME) kliknes se neko sporocilo, s katerim dovoljujes vpogled v to, kaj prenasas na svoj comp - jaz resnicno upam, da se to kje ne belezi in bojo potem po (recimo) 1000 fotkah na moj dom poslali racun, ker sem krsila te in te avtorske pravice ... hm ...

user posted image  hujsarice za izgubljene kile!

Majuska, prvi obrok ob pol desetih? Vau! In ja, tvoj mali bo atlet!

user posted image  sandrine za pregled! Odlicne mere! 170 cm in 57 kg .... ja, ljuba dusa, to je vendar optimalno!!!! Vodo se prekuhavam, soli ne dajem, juhic ne kuham se kaj veliko, bazeni - ma, mislim, da ni blema - zdaj so pa otrocki ze toliksni, da ni panike, pomarance/paradajz/grozje - not yet.

user posted image  ilatic za obisk neboglasnice - to je moglo bit pa res veselo, ko vas je bilo toliko! Kje si, ilatic, javi se kaj, punca.

Happy mini b'day danasnjim slavljenckom:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
10.2.2009 12:57:23   
nanka

Nanka, navaden jogurt? 3,5? Kako kaj kile pri tvoji malcici? Grejo gor? Zojin prvi dan v vrtcu po treh tednih? Alles OK?

Metuljček, dajem ji sadni jogurt od LM, banano, borovnico in marelico. Tudi skuto s podloženim sadjem od LM je že jedla in ima zelo rada. Kile grejo zelooooooo počasi gor, zdaj ji tehtnica pokaže 5900, me zanima kako bo pri zdravniku 23.2.user posted image

Rebeka, žal nisem nikjer našla tigrčka, pa sem včeraj pogledala kar v nekaj trgovinah. Bom še iskala.

Neposredna povezava do sporočila: 4343
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 12:58:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 13:15:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 13:37:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4346
10.2.2009 13:55:55   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ola

ja celo dve sta opazili slikice.....
na sliki sta matic in zarja od aurore in naš tilen user posted image

to je še od zadnjič, pa nisem prej utegnila

sem čisto sfalila...grozna sem.user posted image
Sem mislila, ko si napisala, da ste dzaniko srečali, da je Jan od nje...pa tvoja dva user posted image  sorry, Zarja, da sem te za fanta imela user posted image user posted image

oh joj ...ni panike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
10.2.2009 13:59:16   
Blacky30

Blacky, don't know Tobrex. Kako sta tvoja today? Zagovor: vlogo bom oddala cez 1 teden. 9 mesecev? OMG? Tolk kolikor casa smo imele busija ... to je pa kar ORNK dolgo! Jaz res upam, da bo maja, no! Zdaj si me cist prestrasila!!!

Danes sta ok, Nejc ima čist boge očke, samo je malo bolje razpoložen kot včeraj.

Zagovor dd: vloge še nisi oddala???? Vidiš, to se me trudimo in kandidatom skušamo dopovedat, da je vlogo treba oddat takrat, ko šele začneš delat na doktoratu, ker te veže rok 5 let, kar pomeni, da v tem času boš ziher naredil. In nas noben ne posluša. Sploh ne vem, zakaj vlogo oddajajo, ko imajo dd že napisano. In potem v jok, ko je treba še vso birokracijo rešit. Najprej gre skozi roke komisije glede disertabilnosti teme, ta del traja najdlje, ker imajo tudi do 6m časa napisat poročilo in gre še celo na univerzo v roke strokovne komisije univerze, to vse bi se dalo uredit pred začetkom pisanja dd. Ker mora bit samo osnutek narejen do sem in ravno ta del traja nekje 4 mesece. Potem pa je potrebno še oddat nevezane izvode dd, da jih pregleda komisija in oceni nalogo, za kar imajo pri nas 3 mesece časa. Potem pa ti šele določijo datum zagovora, ki pa tudi mora bit določen mesec dni prej. Tak da, če bi se vsi roki raztegnili do limita, bi vse skup lahko trajalo tudi do 2 leti. Predvidevam, da ti je mentor tak naročil, da vlogo šele zdaj oddaš. Ker tudi pri nas delajo isto napako ne glede na to, koliko jih opozarjamo na težave. Eh, saj bo, če je rekel maja, bo maja.

Neposredna povezava do sporočila: 4348
10.2.2009 14:16:58   
ksenci
ne moš vrjet- naš mulc je pojedu 5 žličk korenčkovga pireja in špinače user posted image user posted image user posted image
po 14 dneh pluvanja zelenjave nam je končno uspelo. ni velik ampak napredek. taktika. greva z markom jest, aljaža dava sedet v stolček k nama. midva začnema jest (njemu nič) pa naju začne butast gledat. in mu ponudim žličko, se kremži ampak sprav dol in še pol maluser posted image

sm včeri pozabla rečt, da sm mu ponudla skutico in mu ni bla nekak všeč, sm pa mu dala navadni jogurt in ga je v šusu zmazal skor pol. po moje je še bolš kot skutica- ima majn e-jevuser posted image

sandrine- aljaž ima obseg glavice tud 47, pa je velik 70 in ima 8000g, pa ni s tem nič narobe, kr se pol vse pogliha. imajo pa fantki ponavade večje glavice kot punčke. ni pa čudno, da imata najina velike glavice, ča pa imata velika atijauser posted image .
vodo še prekuhavam, mesa še nisva začela, bova pa kmalu, hrano mu malenkost solim, pusti sestro prav da si začela, jz sm mogoč mal prepozn, kr noče velik jest. pomarančo sm mu dala zaposkusit, ko sm sma in jo je z veseljem pocuzaluser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 10.2.2009 14:17:32 >

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
10.2.2009 14:24:24   
ksenci
dve stari fotki a dobriuser posted image

user posted image
halooooo mami!!!! ja, ka pa delaš?

user posted image

ka zdj lubica?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?