|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
10.2.2009 13:55:59   
tejči77
simonalokar, saj bo bolje tudi s temi slabostmi. ne obupaj. Meni je že počasi bolje. Že nekaj dni nisem bruhala in tudi že lažje jem, čeprav mi še ene stvari zelo smrdijo.

Jaz pa komaj čakam, da bo ura štiri. Sva končno kupila pomivalni stroj (3leta sva ga kupovala) in danes mi ga bodo priklopili - upam vsaj. In potem bo konec naših muk - umazane posode je namreč na tone. Saj nisem za vso sama, pa se nama vseeno že obema meša od samega pomivanja.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.2.2009 15:01:33   
šivilja
No pa sem po sedmih urah opravila pri zdravnikih. Rezultat je veliko počivanja in 3x buscopan dnevno. Če bom pridna naj ne bi bilo hujšega.

Glede oblačenja novorojenčkov poleti pa se strinjam. Moja druga (Helena )je rojena 3.8. in nismo nič razmišljali o kratkih rokavih. Tak majhen čmrlek se zelo hitro ohladi, tako da sem ji za ven dala tudi kapico, jopico in dekco. Hitro pa tudi opaziš, če mu je vroče.

Pregled so mi zdaj prestavili iz 24.2. na 10.3. (ker sem bila danes na izrednem  pregledu). Komaj čakam, ker naslednjič bo pa že 20 tednov in dobim napotnico za morfologijo!!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.2.2009 15:23:21   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Reby moj izraz je bil iiiiiiiii jojjjjj....Naprej ne rabim govort, a ne. Res lepa slikca za v okvirček. Tako resnični so teli naši bebiji, a ne.

Tudi jaz sem stokala, ko sem vidla tvoja 2 škrata, kako lepo, a ne? Pa še tvojo malo princesko. Dlje nazaj pa nisem šla...
Ker vidim, da sva isti letnik, me zanima, kakšen je bil tovj rezultat pri NS?
Jaz sem imela 1:1780, NS 2,0 mm - naj bi bilo za moja leta normalno...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.2.2009 15:59:46   
eee35
Zdravo, punce, evo, pa še jaz zraven, sredi avgusta imam rok. Pa kok bo teh otrok letos, neverjetnouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.2.2009 16:33:36   
Sulfinija
Ojla!

EVo,da se malo javim preden bo telenovela,spet sem celo dopoldne prespala,ker sem bila hudo utrtujena in nič delal pametnega.

Včeraj pa sma z mojim dragim izbrala voziček in maja grema po njga le barvo bo treba naročiti,če bo tega ki ga imajo v trgovini zmanjkalo.Trikolesnik bo,zelene barve,športni del+košara za novorojenčka in nakupovalna košara in je nora cena jih pa ful hvalijo in midva boma kar tega vzela no bodoča ddi in babica komaj čakam maj,da gremo po njega.

Glede oblačenja:to bo najin prvi user posted image  in,ker je rok 13.08 ne bom nič oblačila v kratke rokave prva dva bodija imam dolgi rokav in bom tudi takole nadaljevala....Saj bo po avgustu hmalu jesen in jih bo treba še bolj oblačiti.No sicer pa bomo najbolje videle kako dolgo bojo zamujali z rojenjem,...in bomo delale pač po občutku.Vsaka izmed nas bo itak najboljša mama na tem svetu.

In še nekaj z čim si mažete trebuhe???Jaz mam kremo iz mulerja za nosečke,potem proti koncu tedna bom začela uporabljati dm kremo za nosčeke,potem bom pa kar na Afroditino štartala iz lekarne.Z kako si pa ve mažate trebuščke?

Takole.Na kratko o meni in moji,najini user posted image .

Zima,vse naj,naj ob minulem rojstnem dnevu čeprav malo pozno.

Vsem čestitke za dobro opravljene preglede in nuhalne.

Gota,ti pa se igraj temveč pridno počivaj,mi je prav pri srčku toplo,da je z vajino user posted image  vse kot mora biti.

Punce kaj v 14.polnem tednu iziroma v 15.tednu je UZ na pregledu ali le posluša srček z tisto njihovo napravico.

In še nekaj se mi je sanjlao,da je z najino user posted image  vse ok,in tak živo sem slišala glas od moje G ko mi je rekla fantka boste imeli.Upam,upam da bodo te saje le resničnost kajti noro si želima fanteka.

LP Mojcauser posted image 13t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.2.2009 16:45:02   
Alisa
Dan,

Reby - full lepe slikice, jaz mam od 1. user posted image tako slikico 3D tud povečana in uokvirjeno.
Go ta zate sem pa vedela da bo vse ok!user posted image

Zima- tebi pa tudi jaz želim vse najboljše, čeprav en dan poznej, ampak iskreno.

Jaz imam sinčka rojenega julija, pa nisem ga nikoli oblekla v kratke rokave, zmeraj dolge in obvezno bombaž.

eee35, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image
Otrok bo pa letos res ogromno, 2 dni nazaj sem zvedala da v bloku bomo v letošnjem letu dobili kar 7 otrok, user posted image user posted image user posted image

Jaz komaj čakam četrtek, men se že rola kok časa traja. Imam doma knjigo od spočetja do rojstva in so noter 3d slike ter opis za vsak teden. Tak da se mal tolažim s tem, da vidim kak naj bi zgledal v tem tednu user posted image .
Fajn bodite!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.2.2009 17:17:19   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

npr sisy kako ga boste oblačile

simona

hojla soimenjakinjauser posted image

Ja naša Sara je rojena 10.8.....In valda prvič nisem vedela da morajo biti dojenčki oblečeni več kot mi zato sem nakupila ogromno bodijev tudi z kratkimi rokavi..pa jih nikoli nisem oblekla...Kot so napisale moje predhodnice, kljub poletju se tako majhne dojenčke obleče v dolg rokav....Jaz sem imela na začetku mako majčke in bodije na preklop ter bombažne hlačke za spodaj.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.2.2009 17:20:59   
go_ta
dolgi rokavi, okej to si moram zapomniti, sem še nova v teh stvareh in ne vem, kaj vse potrebuješ za user posted image  voziček, previjalno ... to so tiste okvirne stvari, ostalo bo pa treba še preštudirat. pa dobro, da je bodoča babica mahnjena na otroška oblačilca he he
sulfinja, jaz sem si kupila afroditino kremo proti strijam za trebušček, drzgače mam pa afroditino kremo (grozdje) za telo in zdaj še johnsonovo olje za dojenčke, bom vse to poskusla. ker mam zelo zelo občutljivo kožo, ni elastična, tko da strije me definitvno čakajo, ampak kaj češ.
počivam, počivam, v službi sem itak samo na riti, doma pa tudiuser posted image
šivlija, jaz sem  tvoje težave mal zgrešila ...kaj pa je bilo??

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.2.2009 18:00:41   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Reby moj izraz je bil iiiiiiiii jojjjjj....Naprej ne rabim govort, a ne. Res lepa slikca za v okvirček. Tako resnični so teli naši bebiji, a ne.

Tudi jaz sem stokala, ko sem vidla tvoja 2 škrata, kako lepo, a ne? Pa še tvojo malo princesko. Dlje nazaj pa nisem šla...
Ker vidim, da sva isti letnik, me zanima, kakšen je bil tovj rezultat pri NS?
Jaz sem imela 1:1780, NS 2,0 mm - naj bi bilo za moja leta normalno...

Pri obeh imam tveganje 1:2788, A je imel NS 1,5, B pa NS 1,3.
Tvoj rezultat je čist vredu, saj ti je to tudi G zatrdila, a ne.
Pa hvala za komplimente fotk najinih škratov in čmrlike. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.2.2009 18:02:57   
Barbk
Sulfinija sorči sem pozabila sam o katerem vozičku si ti že govorila? Saj me samo firbc matra, (k saj veš jaz sem tak en velik firbc "babji" user posted image ) ker jaz moram itak čist v drugo smer. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.2.2009 18:03:37   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Zdravo, punce, evo, pa še jaz zraven, sredi avgusta imam rok. Pa kok bo teh otrok letos, neverjetnouser posted image

Dobrodošla. user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.2.2009 18:14:23   
altaja
Sulfinija: jst mam tud kremo od Milerja za nosečnice. Sem pa ta teden od mami dobila domačo ognjičevo kremo, tako da zdaj uporabljam kar to. Ja, ja, bušiji rastejo, treba mazat user posted image . Drugač je pa tud olivno olje fajn, ampak tega bom uporabljala kasneje.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
10.2.2009 18:31:40   
aprilčica07
Evo še jst,

trenutno sama, moj gospod je šel igrat takor, tamali pa pohajat z mojimi k moji noni:)

sulfinija: Jst si trebuh mažem kr z Bepanthenolom, ali pa navadnim mlekom od kozmetike Kancilija..v prvo sem si kupovala nevem kaj vse v lekarni (na začetku) pa sem kmalu nehala, ker so ble tiste kreme proti strijam obupno drageuser posted image user posted image ... pa sem se mazala kr z Bepanthenolom in rezultat je bil super, nikjer niti ene  strije.. Bomo vidli kako bo tokrat..

joj, jutri pa moja nuhalna... Saj sem kr zaposlena in kr naprej nki delam, da se zamotim in ne študiram kaj bo... Bom poročala takoj ko bom lahko.

Držite pestke:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
10.2.2009 18:50:45   
aprilčica07
Ah emšo me j...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee35: dobrodošla tukaj gori!
šivilija: kakšne težave pa si imela?
Sulfinija; kašen vozek boste kupili? babja radovednost ne pozna mejauser posted image user posted image user posted image user posted image
go ta: počivaj, počivaj... sem mislila, da boš ostala kr na bolniški....

Zdaj pa res grem, si kuham kompot iz sliv, saj veste zakajuser posted image user posted image   jst in prebava sva dva različna pojma, in kadar obiščem školjko, je v bajti praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
10.2.2009 19:00:54   
Sulfinija
user posted image

Voziček baby boom točno tegale kot je na slikici.Izbira dokončna.Sedaj le še čakam maj da ga kočno pripeljema domov.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
10.2.2009 19:28:01   
go_ta
aprilčiča07: počivam, počivamuser posted image bolniška ... hm... delam prek avtorske pogodbe, tko da bolniške ni, ampak ne delam vsak dan, tako da kar gre. jutri sem na primer doma, jeeeeejuser posted image  ker zadnje čase tok rada spim, sem noro srečna, kadar mi ni treba vstajat zgodaj, sem pravi zaspanček ratalauser posted image  bomo držal pesti brez skrbi! ja, meni tudi slive pomagajouser posted image
sulfinija, hudo lep voziček, jst bi tuduser posted image sm ga zdj dragemu pokazala in mu je tudi všeč he he.
sem bila pa danes mal v šopingu in imajo tako lepe spomladanske cunjice, sem si kupla tri majčkeuser posted image dragemu sem pa rekla, da me mora za roj.dan (drugi mesec) v avstrijo peljat v šopinguser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
10.2.2009 19:31:26   
čačka
Sulfinija jaz sem ga glih danes vidla v živo. Mamica ga je vodila z eno rooko, brez težav v klanec, mimo množice ljudi. Zgledal je super in veliko še lepši kot na fotki. Mi je bil še bolj všeč, ker ima amortizerje. Bravo na izbiri!
In to je res pohvala, ker meni trikolesniki načeloma niso všeč user posted image
Jaz pa ostajam pri Peg Perego Skate. Že od kar je prišel na sceno sem vedela, da ga bom imela! user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
10.2.2009 19:45:05   
aprilčica07
Sulfinija: lep vozek.... tudi jst nisem lih do trikolesnikov, ampak ta vozek je res cartkan. Mi bomo ostali itak pr prvem vozeku.. je ohranjen, mulček je notri užival, pa se mi zdi nesmiselno zdaj kupovat novega.....

go ta: super, če lahko tako delaš, da si kašen dan doma, to se da.. se odpočiješ in spraviš k sebi.... to je res fanj.

Ja, saj vem, da boste držale pestke:):):)

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.2.2009 20:11:45   
kerala
Evo še mene, me dva dni ni bilo, pol pa skor uro porabim, da vse preberem, smo pa re prave
aprilčica, boš vidla, jutri bo vse OK, držim pesti! Pol pa obilo užitkov ob kosilcu, pa shoppingu še posebaj!
Sulfinija, res super vozičekuser posted image ! Meni je pa tudi PP Skate ušeč, tko k tebi Čačka. Verjetno si ga bom tudi jaz omislila. A ti veš, če se da tut lupinico gor fiksirat? Verjetno ne. Pa saj sama ne vem, ali je to res potrebno...
Go_ta, res super, da je z tvojim user posted image vse uredu. Zdaj pa lepo počivat, pa bo! Jaz bi bila tudi malo na bolniški, pa imam tooooliko dela, da sploh pomislit ne smem.
Zima07, vse najboljše, čeprav malo z zamudo.
eee35, dobrodošla!

Jaz si pa moj veliki trebušček mažem z eno L`Occitanovo kremo, je taka zlo mastna, upam, da bo kaj pomagala. Imam pa kar veliko strij iz druge nosečnosti, ma so mi ratale skor vse v zadnjem tednu pred porodom. Po moje je vse odvisno od tega, koliko trebušček pač zraste. Se spomnim, da je imela moja sestrična 3 tedne pred porodom tako mali trebuh, da moj brat sploh ni opazil, da je noseča. In seveda nemogoče, da bi ona dobila kako strijo. Jaz pa sem bila ko sod in lahko bi se še tako mazala, pa bi strija vseeno ratala. Zdaj pa spet bolj v to smer kaže...

Jutri grem pa prvič na telovadbo za nosečnise. Enkrat sem bila v prvi nosečnosti, ko sem imela 23 let, pa se mi je zdelo, da čist nič ne delajo in sem takoj nehala hodit. Zdaj pa je situacija s kondicijo le malo drugačna, kljub temu da imam plesne 3x na teden. Kako ste pa kaj ve z gibanjem, hodi katera na telovadbo?

Ajde, uživajte in zapojte kakšno pesmico svojim bebijem, zdaj nas počasi že slišijo!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.2.2009 21:18:43   
aprilčica07
kerala: smo pridne čveke tle gor, jauser posted image user posted image user posted image jst bi pa zdej gledala dr. housa, pa nam kot za stavo zamnkuje elektrika, že v tretje v pol urce.. mater, kot, da bi živeli v divjiniuser posted image user posted image user posted image pa ne bliska in ne grmi, nič.

glede strij: po moje je dosti odvisno tudi od raztegljivosti kože, če si elastičen je ok, če nisi, pač dobiš strije, pa če se mažeš ali ne. Meni se zdi, da je več na temu kot na čem drugem... glede gibanja.. jst k telovadbi ne bom hodila, ker mi ne paše, bom pa itak odsti hodila in hodila, pa telovadba posebne sorte, lovljenje 22 mesečenga mulca naokoli:)user posted image user posted image user posted image drgači rada kolesarim, ampak v tem stanju ni pametno, laufat mi trenutno ne paše, kar bom kaj poplavala, to bo pa verjetno tudi vse:)

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.2.2009 21:37:26   
čačka
Kerala: lupinica gre na Skata s posebnimi nastavki. Jaz verjetno te kombinacije ne bom rabila, ker naj otrok ne bi bil
več kot 45 minut v lupinici.
He he tudi jaz na pol gledam housa in norim, ker mi je že drugič vrglo ven z netauser posted image
Proti strijam se borim s Collistar kremo. Kombiniram pa tudi z njihovo kremo za telo. Zaenkrat sem ful zadovoljna
in postajam pri tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.2.2009 21:37:31   
eee35
Sulfinja: hud voziček:)
Punce, mogoče nisem tipična, ampak se mi je doslej zdelo, da je še prezgodaj za kupovanje cunjic, ali opreme, a ste vse začele tako zgodaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.2.2009 23:21:24   
morskadeklica
No, takole. Da se vam končno tudi jaz pridružim. Sicer sem že staraaaaaaaa uporabnica foruma, ampak zdaj kaki dve leti nisem nič sodelovala, niti kaj dosti brala. Zdaj pa smo spet v pričakovanju user posted image , pa se bom verjetno večkrat "pasla" po forumu. Sicer vas pa berem že od decembra, moje "razkritje" pa sem prihranila do NS. Opravila sem jo danes, rezultati ok, spol pa me zaenkrat ne zanima. Moram pa reči, da sem malo bolj firbčna kot prvič. Pri prvi sem sama pri sebi že od začetka vedela, da bo punčka in je res bila, zdaj pa kar nekako ne vem.

Še podatki za tabelco: 31 let (bom maja), IZS, Gorenjska, 2user posted image , 1user posted image Rok poroda... Hja, so kar trije datumi (20., 16., 17. avgust), ampak naj bo kar 20.8. user posted image

Na začetku mi je bilo popoldan in zvečer velikokrat slabo (bruhala k sreči nisem), se mi pa zdi, da se stanje izboljšuje. Sem pa še vedno (tako kot v 1. nosečnosti) neprestano utrujena in zaspana. Zvečer imam težave zaspat, podnevi sem pa čist adijouser posted image ...

Se mi je pa zagabilo kar nekaj stvari. Najbolj pršut. Zanimivo pa je, da je pršut zame nekaj najboljšega, zdaj ga pa niti povohat ne smem, mi je takoj slabo.

Trebuh imam pa že kar konkreten. Je pa res, da sem bolj suhica že od nekdaj, pa se mi zato že kar precej pozna (sem že pridelala 5kg, pa še najmanj kakih 15 jih pričakujem do konca). V 1user posted image sem dobila 22kguser posted image

Trebuščka ne mažem. Je bilo pa prav zanimivo prvič, mi je koža popokala en dan preden sem šla rodit. Rodila sem pa 1 dan čez rok. Torej mi je popokala na PDPuser posted image .
Moram pa reči, da strije sploh niso ne vem kako vidne. Če res full buljim v trebuh in jih iščem, potem jih seveda vidim, drugače so pa zelo zbledele.

Imam pa še eno nosečniško težavo in sicer mozolje. Madona, al bo tega user posted image že sploh kdaj konec. Že 15 let bijem bitko z mozolji, pa je enkrat boljše, drugič slabše, ko sem pa noseča je pa živ obup. Kožo imam dobesedno v bulah, kot kaka pubertetnicauser posted image

Mi je pa tale vozek od Sulfinije zelo všeč. Ga imata dve kolegici, pa sta obe zadovoljni. Mi imamo še od tavelke vozek (ABC design-smo bili zelo zadovoljni), me pa malo moti, ker tam ni košare. Moja punca je bila rojena marca, pa košare niti nismo rabili (pomlad, poletje), zdaj bi bilo pa kar fino, če bi jo imela. Sicer pa je še čas za to. Ena je spraševala o nakupih. Jaz nisem niti pri tavelki, niti zdaj ne nameravam nakupovati tako zgodaj. Pri ta velki sem začela nekje 2 meseca pred PDP. Sicer pa kakor komu paše. Jaz niti v feelingu nisem bila, da bi nekaj kupovala, 2 meseca pred PDP se mi je pa čisto zmešalo in nisem kupovala drugega kot za user posted image .

Ko mi bo uspelo malo naštudirat limanje slikic in ustvarjanje albumov, bom pa kaj prilepila. Zdaj je vse drugače kot par let nazaj...

Se še javim ob priliki.

lp user posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
11.2.2009 8:08:27   
tejči77
Pozdravljene vse nove pridružene članiceuser posted image , pa seveda tudi vse ostale.

Jaz si trebušček mažem z L'ocitanovim mandljevim oljem. V prvi nosečnosti sem si tudi in je super. Jaz sem pa strije dobila pri porodu, ko so se dve babice z vso svojo težo obešale na moj trebuh in takrat je vse okoli popka popokalo. Sem bila že tako vesela, da sem kljub gromozanskemu trebuhu ostala brez strij, po porodu me je čakalo pa žalostno presenečenje. Men se te strije še kar precej vidijo, ker so bile zelo globoke.
Upam pa, da tokrat ne pridelam kakšne nove.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
11.2.2009 8:28:59   
go_ta
hej drage moje!
Najprej za vse, ki imate danes NS (aprilčica07, saša77 ...), držim pesti!! anč, pa zate tud, če greš k zdravniku zarad tokse!
morskadeklica, dobrodošlauser posted image  nakupovanje ... večinoma samo sanjarimo o tem, kaj vse bomo kupile, ane?user posted image  maja, junija se bomo pa razletela okroguser posted image  jaz tudi nameravama ene 2 meseca pred PDP začet zbirat stvari.
sulfinija, tale tvoj voziček mi je vedno bolj všeč pa tudi cena je okej, lupinica naj sicer ne bi šla gor, ampak jaz itak ne bi otroka vozila okrog v njej. tako da mogoče te bom posnemalauser posted image ampak mam še par mesecev študiranja vozičkovuser posted image
glede pomoči države sem se pa odločila, da bom vzela kr e-paket. tako ali tako nimam nobene stvari za dojenčke, tako da si bom definitivno tisto previjalno vzela pa še kaj! tisto, kar ne bom mogla vključit v paket, bom pa kr prek podjetja recinko naročila, se ful bolj splača, ker so cene res nižje, kot npr. v babycentru!
zdaj pa grem ... zajtrkovatuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.