metuljcek321
|
Ah, ves kaj, mojcek, revije lahko pocakajo, nasi otrocki pa ne. In itak: mama je ena sama! rovarka, rebeca, spagete je pojedla v subu, jep! Danes pade pa pohano bedro, k ga je levinja pred kratkim propagirala za Blacky, ksenci! netki, dzanika, kako blizu pa vidve stanujeta? Se spehajata po istih lokacijah? Sem nekako imela filing, da je netki nekje s hribovja doma (tisto snezenje zadnjic) ... Btw: ze odstevam do zobarja (kdo bi si mislil, a ne?) 4. 4., da se dobimo, a ne, dekleti? Trbovlje it is! za zobek nr. 2, Tilen! In nice pics malckov. Irayi & Tariqu za prvi pregled pri zobarju! flower, kako so ti bile vsec Gospodinje? Jaz jih tko rada gledam, da je joj! Se jim ful narezim! populis, kako je Lara spala? Almera, thanks za odgovore. Ja, vozicka ne bova barvala, ker je 100%-na sintetika in barva ne bi prijela. Bo pac unikatna, tako je! Vozek je ze sestavljen, gume napumpane, ves je spoliran, svetlec in caka na premiero po barjanskih poteh ... mogoce pa ne bo prehudo dezevalo in jo bova mahnili ven se danes ... hm, wishful thinking? Pa bravo za nov sistem termovke oz. kontra-termovke! Dobr si to pokombinirala. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ja, Populis - sem se Zmešančka privoščila, ker je Giovannija zmanjkalo. , me je nasmejao tole. Najbrz ne govoris o tipckih, ampak o sendvicih, kajne? Hi, hi. majuska, Aleksander je dal nogo za uho? Vau! Pri nas je to totally impossible. A vas mali morda ze trenira za cirque du solei? neboglasnica za uspesno sportanje! Mene so pa vcerajsnji sprehajalni maratoni tolk zdelali, da sem bila zvecer tolk fuc ... sem ko en makaron obvisela pred TV-jem. Inigo, lepo, da si nazaj po mini premoru. In vidim, da si pripravljena na dieto! Keep up the good work, dekleta, ki ste na tem! Vas bomo tudi me spodbujale, pa ni vrag, da ne bi kile kar letele dol. ksenci, za objavljeno slikico! Samo malo vecjo bi prosili. Tam klikni KODA ZA FORUME, pa bo! Sicer pa: lustna sta, tale tvoja malcka! In revcek z uckom! Je kaj bolje? hd, a si vidla ZS? Ja, mirjam, Mihec je pridno uporabil medije za zaprositev. In Saska je rekla: "Da, da, da." Superca! Pocukrano, ampak v zvezdniskem stilu - vsem na oceh, javno, pompozno ... glugluglu, jaz mojega raje nisem napisala ... ce se bo pa kaj vec moskih pofockalo, dam se nasega zraven. Sicer mu bo fuuul cudno v druzbi malckov in mamic. Je tak bolj tih tip (moje popolno nasprotje ) in bi najbrz samo debelo gledal in se spraseval, kdaj se bo ulilo, k bi me tolk cebljale ... flower, ne tako negativno. Je pa zihr, da vseh ne bo, saj je vedno tako ... pride kaj vmes - bolezen, nezadrzan opravek (btw: mentor mi je napisal, da naj bi imela zagovor maja - in ne se zdaj, ker ful traja, da se uredijo vse birokratske zadeve ---- no, menda ne bo glih 8. 5. ), ..... Majuska, polna luna vam ni bila naklonjena, naj bo danasnja noc cisto drugacna! In thanks za zajtrk ... grem si nekaj takega pripravit Pospravljanje: 5 evrov na prostor , ce je pa ful zapacan, pa 10. Si za? Sporoci, lahko tudi na ZS Ah, ves, s posravljanjem sem pa kar smotana, ja. Imam rada urejeno/poslihtano/cisto, pa me to vcasih prav obremenjuje ze ... hm ... slikice barvne --> CB ... jaz tudi samo v ACDSee kliknem, pa je. Ampak se skoraj nikoli ne spomnim, da bi sla kaksno spremenit, ceprav pri drugih vidim, da izgleda odlicno (npr. Rovarkina Tia). levinja, cutim na vodi, da se bo ta pralni stroj kmalu poslovil in bos ubodla novega, pametnega, lepega, mladega, sposobnega, energetsko ucinkovitega lepotca! Inigo, jaz sem ena tistih razvajenim mam, kar se tice nocnega spanja, ves ...