|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
10.2.2009 8:35:52   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, moj sin je pozabil, kako je zaspati sam. Zadnje čase gre vedno oči z njim, zdaj pa štrajka... Ampak mami vztraja, čeprav se mi srce trga..ampak si govorim, da je to naložba za vnaprej. Kar stoka in stoka v posteljici, pa že skorajs pi. 

user posted image
mene pa še vedno pretenta, ker očija ni ga grem pa jaz uspavat na očijev način, user posted image

moj user posted image se nekaj pritožuje, da se vas je premalo javilo, da pridete na piknik s celimi družinami oz. z očiji,, tako, da upam, da vas bo s celo family res toliko kot je napisanih, ker jaz sama ne bom hodila.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
10.2.2009 8:36:48   
Netta
dekleta, predvsem tista, ki se kaj spoznate na kozmetiko in storitve....mami bom za rojstni dan poklonila razvajanje v kozmetičnem salonu (predvsem nega obraza ali kaj podobnega)...pa me zanima, če veste katera terapija je ok in ne preveč draga...gledala sem Omerso v LJ...tega je toliko da je joj in sploh ne vem katero naj izberem...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 8:38:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.2.2009 8:46:49   
metuljcek321
Morning, everyone!

Kako ste kaj spali? Nasa frajla je danes nastavila alarm ob 6.06 .... haloooooo????? Ta stari bi se spali! Ona pa od 20.06 do 6.06user posted image  Ma, saj ni slabo, ampak vstati malce po sesti uri pa tud ni hecuser posted image  Sem od takrat ze zlikala 2 zehti, posesala stanovanje, pomila posodo, pobrisala prah, zakurila kamin, .... Rana ura, zlata ura

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
10.2.2009 8:48:59   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

dekleta, predvsem tista, ki se kaj spoznate na kozmetiko in storitve....mami bom za rojstni dan poklonila razvajanje v kozmetičnem salonu (predvsem nega obraza ali kaj podobnega)...pa me zanima, če veste katera terapija je ok in ne preveč draga...gledala sem Omerso v LJ...tega je toliko da je joj in sploh ne vem katero naj izberem...

Poskusi tole:
http://www.spa-center-lepote.si/

Preverjeno dobro - Dolgi most/ob Trzaski v Lj ... 15 minut od mene.

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.2.2009 8:49:29   
rovar_ka
Jutro! user posted image

Pa daj, Tia se po novem vstaja ob 7h oz. še malo prej, superuser posted image NOTuser posted image

Srečanje - jaz tud upam, da nas večina napisanih prideuser posted image

neboglasnica - veš kaj sem študirala, ti si zadnjič govorila, da ste se fotografirali črno-belo in dali razvit in ni blo ok pa to... Sej lahko v programu normalne slike spremeniš v črnobele, sephia (rjave), kake pač želiš.. tud modre ali rozauser posted image Ker tista slika, ko sem tio slikala je v bistvu normalna, pa sem jo spremenila. Mi pa slike odpira v AcdSee, pa tam lahko vse to spreminjaš, tudi rdeče okice odpravljaš in podobno..user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.2.2009 8:54:27   
Majuska
'morning ladies,

kako ste kaj spale? Jaz sem imela noro noč, očitno je polna luna naredila svoje ... Aleksander je bil zelo rahel spanec, vsak premik ga je vznemiril, nekaj čez 2h pa se je z vreščanjem zbudil in smo imeli auf ... nikakor se ni pustil pomiriti, pomagalo ni niti crkljanje, niti čaj. No, nekako nam je uspelo prebroditi; ob 7.30 se je za hip zbudil, se obrnil in spal dalje, niti za flaško ni imel cajta. Tako da čakam, da se zbudi ...

medtem si lahko privoščimo
user posted image

Metuljčica, ja kaj pa ri rogoviliš s pospravljanjem ob tako nehumani uri??? Če imaš tako veselje, te povabim še k nam  user posted image

Grem pogledat malega ... kaj zdaj ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:04:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:07:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.2.2009 9:11:47   
rovar_ka
levinjaaaaaaaaa! She's baaaaackuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:12:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.2.2009 9:12:39   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Morning, everyone!

Kako ste kaj spali? Nasa frajla je danes nastavila alarm ob 6.06 .... haloooooo????? Ta stari bi se spali! Ona pa od 20.06 do 6.06user posted image  Ma, saj ni slabo, ampak vstati malce po sesti uri pa tud ni hecuser posted image  Sem od takrat ze zlikala 2 zehti, posesala stanovanje, pomila posodo, pobrisala prah, zakurila kamin, .... Rana ura, zlata ura

čuj ti! mi tak vstajamo že... hmm... 3 tedne?! ja pa vmes še ene 3 krat vstanemo. tk da... PSSSSSSSSSSSSSSST! te bom tak čez rit, da bi spala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4312
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:13:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.2.2009 9:16:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Evo, tkole se je pa najina modrookica prejle zabavala, ko je cakala na hrano
user posted image  

joj, tele očki... mami, upam, da si ji potem dala klobaso... aja, vidim, da si jo izzivala s špageti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.2.2009 9:18:10   
metuljcek321
Ah, ves kaj, mojcek, revije lahko pocakajo, nasi otrocki pa ne. In itak: mama je ena sama!

rovarka, rebeca, spagete je pojedla v subu, jep! Danes pade pa pohano bedro, k ga je levinja pred kratkim propagiralauser posted image

user posted image za Blacky, ksenci!

netki, dzanika, kako blizu pa vidve stanujeta? Se spehajata po istih lokacijah? Sem nekako imela filing, da je netki nekje s hribovja doma (tisto snezenje zadnjic) ... Btw: ze odstevam do zobarja (kdo bi si mislil, a ne?) 4. 4., da se dobimo, a ne, dekleti? Trbovlje it is!

user posted image  za zobek nr. 2, Tilen! In nice pics malckov.

user posted image  Irayi & Tariqu za prvi pregled pri zobarju!

flower, kako so ti bile vsec Gospodinje? Jaz jih tko rada gledam, da je joj! Se jim ful narezim!

populis, kako je Lara spala?

Almera, thanks za odgovore. Ja, vozicka ne bova barvala, ker je 100%-na sintetika in barva ne bi prijela. Bo pac unikatna, tako je! Vozek je ze sestavljen, gume napumpane, ves je spoliran, svetlec in caka na premiero po barjanskih poteh ... mogoce pa ne bo prehudo dezevalo in jo bova mahnili ven se danes ... hm, wishful thinking? Pa bravo za nov sistem termovke oz. kontra-termovke! Dobr si to pokombinirala.

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ja, Populis - sem se Zmešančka privoščila, ker je Giovannija zmanjkalo.

user posted image  user posted image  user posted image , me je nasmejao tole. Najbrz ne govoris o tipckih, ampak o sendvicih, kajne? Hi, hi.

majuska, Aleksander je dal nogo za uho? Vau! Pri nas je to totally impossible. A vas mali morda ze trenira za cirque du solei? user posted image  user posted image

user posted image  neboglasnica za uspesno sportanje! Mene so pa vcerajsnji sprehajalni maratoni tolk zdelali, da sem bila zvecer tolk fuc ... sem ko en makaron obvisela pred TV-jem.

Inigo, lepo, da si nazaj po mini premoru. In vidim, da si pripravljena na dieto! Keep up the good work, dekleta, ki ste na tem! Vas bomo tudi me spodbujale, pa ni vrag, da ne bi kile kar letele dol.

ksenci, user posted image  za objavljeno slikico! Samo malo vecjo bi prosili. Tam klikni KODA ZA FORUME, pa bo! Sicer pa: lustna sta, tale tvoja malcka! In revcek z uckom! Je kaj bolje?

hd, a si vidla ZS?

Ja, mirjam, Mihec je pridno uporabil medije za zaprositev. In Saska je rekla: "Da, da, da." Superca! Pocukrano, ampak v zvezdniskem stilu - vsem na oceh, javno, pompozno ...

glugluglu, jaz mojega raje nisem napisala ... ce se bo pa kaj vec moskih pofockalo, dam se nasega zraven. Sicer mu bo fuuul cudno v druzbi malckov in mamic. Je tak bolj tih tip (moje popolno nasprotjeuser posted image ) in bi najbrz samo debelo gledal in se spraseval, kdaj se bo ulilo, k bi me tolk cebljale ...

flower, ne tako negativno. Je pa zihr, da vseh ne bo, saj je vedno tako ... pride kaj vmes - bolezen, nezadrzan opravek (btw: mentor mi je napisal, da naj bi imela zagovor maja - in ne se zdaj, ker ful traja, da se uredijo vse birokratske zadeve ---- no, menda ne bo glih 8. 5.user posted image ), .....

Majuska, polna luna vam ni bila naklonjena, naj bo danasnja noc cisto drugacna! In thanks za zajtrk ... grem si nekaj takega pripravituser posted image  Pospravljanje: 5 evrov na prostoruser posted image  user posted image  user posted image , ce je pa ful zapacan, pa 10. Si za? Sporoci, lahko tudi na ZSuser posted image  Ah, ves, s posravljanjem sem  pa kar smotana, ja. Imam rada urejeno/poslihtano/cisto, pa me to vcasih prav obremenjuje ze ... hm ...

slikice barvne --> CB ... jaz tudi samo v ACDSee kliknem, pa je. Ampak se skoraj nikoli ne spomnim, da bi sla kaksno spremenit, ceprav pri drugih vidim, da izgleda odlicno (npr. Rovarkina Tia).

levinja, cutim na vodi, da se bo ta pralni stroj kmalu poslovil in bos ubodla novega, pametnega, lepega, mladega, sposobnega, energetsko ucinkovitega lepotca!

Inigo, jaz sem ena tistih razvajenim mam, kar se tice nocnega spanja, ves ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.2.2009 9:19:50   
metuljcek321
O, 3jemi, morning! Aha, ko me teli ocki pogledajo in kaj prosijo .... ma, se jim ne mores upret. Sploh!

Zdaj pa na zajtrk .... fijuuuuuuuuuuuu ... me ze ni ....

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.2.2009 9:36:48   
rovar_ka
rebeca - kaj si razmišljala, da bi preko neta naročla tigrčka? malo sem brskala po ebayu

http://spielzeug.shop.ebay.de/items/Stofftiere__tigger_W0QQArtikelzustand8e9059efZNeu1317eQQ_dmptZDEQ5fAllesfQc3QbcrKindQ5fSpielzeugQ5fStofftiereQ5fTeddysQQ_flnZ1QQ_fromfsbZQQ_sacatZ55007QQ_ssovZ1QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282

Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:39:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.2.2009 9:40:20   
3jeMi
jutro, punce!

danes pa mene en malo tečnoba daje, pa še glava me boli... spet... user posted image ... imam spet nizek pritisk user posted image

spali smo kar ok... od 19.30 do 4h, popili malo vode, potem pa do 6.30... samo potem nič več user posted image ... zato pa zdaj naš votrok smrči klele poleg mene... user posted image

aja, joj, zadnje dva dni se je tamali odločil, da bo spet malo vriskal oz. piskal... pa je od začetka še en malo "trokiral", zdaj pa včasih tako zapiska, kot da bi pišuko pojedel... danes ga je že ob 7h prijelo, pa je vriskal in piskal skoraj pol ure... user posted image

metuljcek... zoboderja za Lovra imava šele v začetku junija, kar v ZD Vič... ko sem klicala mi je ga. rekla, da imajo kar zasedeno...

blacky... porkoš... spet... user posted image inuser posted image  za tvoja sončka

netki... ne vem kdo so tile nadebudneži... so pa luškani user posted image

HD... najdla sem PDF file za ločevalno dieto, prvih 90 dni... čaki bom kar klele probala, če bo šlo...

user posted image

user posted image

upam, da štima...

imam še pdf za nadaljnih 90 dni, samo je prevelik za shrani.si... bom mojga nažicala, da mi ga na dva kosa preseka... user posted image

PA SEM HOTELA NAPISAT, DA O DIETAH NISEM BRALA... NAJ SE MI OPROSTI... IMAM PAČ SLABO VEST user posted image

ksenci... user posted image ... user posted image

zimske počitnice... midva z Lovrom greva pa na morje, se plavat naučit... rokavčke bova doma pustila, vzela bova samo neoprenke in fredov obroč... user posted image ... komaj čakam...

zdaj pa PLAVANJE!!!... piči miško

Neposredna povezava do sporočila: 4320
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:45:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:49:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4322
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:56:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:57:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4324
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 9:58:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?