Skorpija
|
Dober dan dekleta! Danes v prvi vrsti mislim na našo Hediko in prav nestrpno čakam novičke, kako bo z njimi - upam, da je s katero od vas na vezi... suncinica kaj to berem, drug teden! Ne, ne, ne in ne, to pa ne, kar malo še počakaj Jaz moram v soboto še na eno poroko jit malo plesat ma ne, malo heca, resno pa upam ,da še malo počakate s pobalinčki, čeprav sta lepa rejenkota tvojedva in boste tudi tako OK, čeprav malo hitita... Boš rodila v LJ? Toliko da vem, če se srečava, obe v zelenem in z dvema štrucama, hihihihi larči seks v nosečnosti ti odsvetujejo samo, če je kaj narobe, če pa je vse OK, pa ni razloga, da ne bi, še posebej če ti paše. Pri nas je bilo v prvi polovici še kar na poskok, potem pa sva ratala malo lena, kaj pa vem, rajši se crkljava, tako nama pač paše. Ne sme te pa nič skrbet - če bi bil kakšen razlog za proti, bi ti to tvoj G povedal! kalina tudi jaz sem bežigrajčanka... No, drugače pa sva midva ta vikend spet veliko naredila, uredila sva dnevno sobo, spalnico in še par detajlov v otroški sobi, danes pa me srbijo prsti, da bi postlala otroško posteljico Malo sem že neučakana. Sem pa šla danes lepo peš do mesta, na tržnico, pa na kavico ko je tako lepo vreme, ko sem prišla domov me je pa v garaži čakalo darilo za maledva od moje mame - dva trip - trap stolčka. Sem kar malo pocmerala, ko me je tako lepo presenetila! Ah, drage moje, grem malo počivat, potem pa kuhat kosilo, ziher pa še pridem zvečer pogledat če je kaj novega s hediko... Joj marčevke, no suncinica, kako je šlo to hitro, kar ne morem verjet!