|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
9.2.2009 17:00:10   
mtinca1
midvi sva pa bili danes na tečaju plavanja in je blo prav fajn; sploh ker je bil tak lep dan.
lunca - mislim, da sem pred tvojo hišo videla Eneja in user posted image ; sam nisem upala preveč gledat, ker je cesta ful prometna.

prejšnji torek je Lana dobila prvič prepečenec (gluten) in potem vsak dan, pa do danes ni nobene reakcije. Posledica je le, da imam bolj čisto kuhinjo, ker  v svojem stolčku dolgo in pridno gloda tist prepečenec, da imam jaz čas lepo pospravit user posted image .

slovenka - jaz sem bla zadnjič na obisku pri enih kolegih, ki imajo temno rjavo sedežno, pa pohištvo -oreh varianta, stene pa rumene cca. taka kot na sliki spodaj (brez vzorčkov):
user posted image
me je ful fasciniralo, ker si sploh nisem mislila, da lahko taka rumena tako dobro paše v prostor.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 9.2.2009 17:05:18 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
9.2.2009 17:04:26   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

mtinca, hvala tudi tebi. Bo pa najbrž res to, kar praviš, ker sta bila res oba zneska enaka, tako vplačana akontacija kot znesek za vračilo, zato mi pa ni bilo nič jasno.
Drugače pa, ja, žal je kar nizek dohodek, kljub zahtevnosti delovnega mesta in VII. st. izobrazbe. user posted image user posted image user posted image  v glavnem. Pa še vsi dodatki ki sem jih dobila, so šli gor zadnji mesec, tko da se nič ni štelo za porodniško user posted image .

pa verjetno si že med letom uveljavljala otroke in se je nabralo manj akontirane dohodnine.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
9.2.2009 17:08:21   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

[
pa verjetno si že med letom uveljavljala otroke in se je nabralo manj akontirane dohodnine.

ne, saj zato mi je pa čudno 

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
9.2.2009 17:13:56   
mtinca1
pa si vpisala oba dohodka od lani - porodniška in plača?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
9.2.2009 17:16:31   
slovenka
Mtinca, nekaj takšnega imamo mi fasado na hiši in predsobo. V dnevni pa imamo temno rjavo steno in dva kavča temno rjava, enega pa oranžnega, pa je tudi fajn. Parket je orehov, pohištvo tudi temno rjavo... user posted image

Sedaj so pleskarji prestavili na prihodnji teden, tako da imam še par dni. Pa sedaj bomo menda šli na morje za vikend - ko prej nismo vedeli, ali se bo še pleskalo do vikenda... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
9.2.2009 17:19:56   
slovenka
RMRM, hvala za mnenje za barve. Ja, mislim, da bo res oranžna - sploh moškim po moje kaka vijolična ne sede na stenah user posted image Sicer pa pravijo, da se ob oranžni sproži apetit in naj ne bi bila v jedilnicah, to bo pa ravno jedilnica, user posted image user posted image user posted image no pa kabinet bo tudi oranžen

Kleo, ne bit huda, da se o barvah pogovarjamo. Veš da je naša ful mlajša od Meri, pa ima komaj 2 zobka in že 2 tedna ne spimo zaradi naslednjih, tako da nisem ravno za nasvete dajat o zobkih. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
9.2.2009 17:22:44   
mtinca1
lepo. mi pa imamo vse sobe v stanovanju BELE barve. si nisem upala eksperimentirat, samo eno stran hodnika imam do 90% višine take "bela kava" barve. bomo potem bolj izvirni, ko bo Lana umazala stene user posted image , pa bo treba prefarbat.

zdaj pa dost o barvah, da me ne bo Kleo kregala user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
9.2.2009 17:28:35   
RMRM
mtinca1, no, zdej je pa mal drugačen znesekuser posted image user posted image . Sem vpisala samo podatke, ki sem jih dobila od delodajalca. Samo zakaj sem pa pol pošiljala tist pildek ki sem ga od CSD prejela. Sem bila prepričana, da pol v službi vse skup potegnejo. No, sej zdej sem vidla, da je od CSD tud druga šifra dohodka.
Hvala še enkrat.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
9.2.2009 17:30:43   
RMRM

lepo. mi pa imamo vse sobe v stanovanju BELE barve. si nisem upala eksperimentirat, samo eno stran hodnika imam do 90% višine take "bela kava" barve. bomo potem bolj izvirni, ko bo Lana umazala stene user posted image , pa bo treba prefarbat.

Mi smo tud imel v stanovanju vse belo. Zdej v hiši mam pa v vsakem prostoru barve, največkrat le eno steno, edino od Sare in Marka sobi sta celi pobarvani. Mi je veliko bolj prijetno, sploh ker so tud okna bela in bi blo vse PREVEČ BELO.user posted image .

Kleo, ne bit huda, prosim.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
9.2.2009 17:33:34   
Anonimen
Jaz dobim 300€ vrnjene dohodnine brez olajšav, z olajšavami bi dobila 500€. če dobi user posted image vrnjeno manj od 300€, bomo napisali pritožbo, oz. odvisno kolk dobi pol za plačat, če računamo brez olajšave. Mislim, da dobim kar ok.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
9.2.2009 17:34:31   
Anonimen
Saj me ne motijo pogovori o barvah...to mi je pac na misel padlo,kot bolj "pomembno"od zobkov...
Mtinca,moja tudi ravn v stolcku kruh glodauser posted image ,prepecenec sva ze kar nekaj casa nazaj probali.
Anamoruser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AS,pri nas je aktualna Nuttela,tudi po veckrat na dan...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
9.2.2009 17:36:29   
Anonimen

Mi smo tud imel v stanovanju vse belo. Zdej v hiši mam pa v vsakem prostoru barve, največkrat le eno steno, edino od Sare in Marka sobi sta celi pobarvani. Mi je veliko bolj prijetno, sploh ker so tud okna bela in bi blo vse PREVEČ BELO.user posted image .

...dost zaj....e alo...user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
9.2.2009 17:40:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem kar na luft od hudga.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
9.2.2009 17:46:37   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

...dost zaj....e alo...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ti bi kar na user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
9.2.2009 17:49:23   
Anonimen
Ja,a samo virtualnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
9.2.2009 17:50:39   
RMRM

sej se mi je zdel, da si ti tak prijazen človečekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
9.2.2009 17:56:52   
Anonimen

sej se mi je zdel, da si ti tak prijazen človečekuser posted image

na zalost to ravn ni vec cist res...se trudim,to je pa tut nekajuser posted image ...greva zdaj s tamalo v lekarno,upam da imajo kej,pa da ne bom domov prinesla spet en kup "nujno potrebnih"zdraviluser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
9.2.2009 21:36:53   
Anonimen
Prek babwalz bi narocila tega poganjavcka...ima veliko funkcij.Zdaj pa seveda ne znam.Sem nekaj probavala,pa mi ne rata.RMRM,ce si tolk prijazna pa si malo pogledas,al pa ktera druga...saj ce ne bo slo,bum jutri klicala.Evo link

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=478224&pNummer=649830&pWerbetraeger=790

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
9.2.2009 22:08:23   
sasa.vracko
čer punce

mi smo po starem, danes sva bla kar nekaj časa zunaj, ko je bil tak božanski sonček..pa da na brzino par stvari pokomentiram

mtinca - hvala za čestitke ob zvezdici user posted image
sem se ful nasmejala zaradi kravice Mojce user posted image
AS - čestitke za Lovrota! user posted image
Kleopatra - men je pa tist ta zadnji črv všeč, ko si rekla, da je mal cenejši user posted image
slovenka - upam pa tud verjamem, da bosta s tvojim fajn zrihtala spodnje prostore! user posted image
Didlina - dej kako novo slikco tvoje "zobarke" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
9.2.2009 22:12:08   
sasa.vracko
aja, sem še pozabla barve sten povedat (Kleo user posted image ):
spalnica - modra
otroška - pol modra, pol bela, pa Medvedek PUuser posted image
kuhinja - svetlo rumena
dnevna - pastelno oranžna, bolj marelična (je slovenka napisala, da oranžna sproža apetit, a zato zmeraj zvečer pred tv ratam lačna user posted image )

hodniki so beli, prebarvani z Jupol Brillant, ravno z namenom, če bo Luka gor kracal user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
9.2.2009 22:29:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

aja, sem še pozabla barve sten povedat (Kleo user posted image ):

....to pa res nikar ne pozabi...user posted image
men je tut tazadnji"cru"vsec,edino me mal skrbi kako je s tistim sedezem-naslonjalom,da ne bi jo pol v rito zokal...no crva in rdecega poganjavcka bomo narocli,samo prej moram se ugotovit kakouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3871
9.2.2009 22:33:35   
sasa.vracko
Kleo - a nimajo možnosti naročanja preko e-trgovine? a si že bla kej na balkonu user posted image  pejt še zame

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
9.2.2009 22:37:32   
Anonimen
Se nikol nisem nrocala prek neta,tako da nima pojma o cem ti to...balkon se caka,zdele jemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3873
9.2.2009 22:39:47   
sasa.vracko

Se nikol nisem nrocala prek neta,tako da nima pojma o cem ti to...balkon se caka,zdele jemuser posted image

ja ponavad se moraš najprej na strani registrirat, da lahko pol kupuješ...sej maš sigurn kaka navodila, drugač pa mal Talito zraven vprež user posted image  zdej ješ?? ti packa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
9.2.2009 22:43:16   
Anonimen
Registrirana sem,Talito vprasala.....user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mal pazi,kako se z mano pogovarjasuser posted image user posted image ..pol bo pauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?