|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
9.2.2009 10:57:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
TOLE, nama je bila všeč,ker je fajn material, nekatere so precej plastične, tale je pa lepa bombažna prevleka
midva imava enako, le da je roza barve z rožicami user posted image
Me pa nekaj zanima,..boš ti to prevlekico oprala preden boš dala user posted image noter? Jaz sem jo včeraj mislila pa me je strah, da je nebom znala pol več nazaj gor naštimat?? user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
9.2.2009 11:02:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Aja,jutri zjutraj pride koncno domov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po dveh mescih in poluser posted image .Tak,da me ziher ne bo neki casa na RR..pa ne mi zamerit,ziher se bom oglasla...

user posted image user posted image user posted image  pa boš dočakala user posted image  Mislim, da ti nobena ne bo zamerla user posted image

Kar se pa user posted image  tiče pa ni ovir, če ti G ni nič rekel, da ne bi smela user posted image

jaz se samo podpišem po to (nina00 saj ne zameriš a ne? user posted image ) ker bi ti enako odgovorila.
Lejca.. vzamita si čas in nadoknadita ta 2 meseca in pol. Ampak enkrat na teden pa se oglasi, da vemo da nam nisi kam pobegnila user posted image
Glede user posted image pa pri nama ga ni, sploh po tistem ko mi je pokazala G. kje se naša gospodična nahaja (čist doli) ne upam. Imam sama nek strah v sebi..kaj vem, mogoče pa še me prime pred PDP-jem. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
9.2.2009 11:04:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hojla pupe,

vidim da ste v zagonu že od zgodnjih jutranjih ur, jaz se borim z birokracijo (povračilom stroškov zdravstevnih storitev v tujini. ... mogoč pa vrnejo vsaj pol kar smo zaslužli ko sm bl a v bolnici, sem šele zdaj dobila vse izvide user posted image )... bom pa kar lepo po pošti poslala, ne bom mame matrala, da še tja hodi zame... pa držte pesti, da bojo kej vrnili prosim user posted image

po koslicu pa bom končno likala, če ne že prej user posted image

Pupa upam, da zrihtaš.

A likala boš? Hmmm, ti lahko prinesem še jaz? Jaz grem ravnokar pobrat dol včerajšni stroj cot, pa novega bom kr obesla. Saj ni tak dost..samo enih 6  štrikov user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
9.2.2009 11:06:15   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz se samo podpišem po to (nina00 saj ne zameriš a ne? user posted image ) ker bi ti enako odgovorila.

Prav nič user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
9.2.2009 11:08:00   
Nina00

vidim da ste v zagonu že od zgodnjih jutranjih ur, jaz se borim z birokracijo (povračilom stroškov zdravstevnih storitev v tujini. ... mogoč pa vrnejo vsaj pol kar smo zaslužli ko sm bl a v bolnici, sem šele zdaj dobila vse izvide user posted image )... bom pa kar lepo po pošti poslala, ne bom mame matrala, da še tja hodi zame... pa držte pesti, da bojo kej vrnili prosim user posted image

Že držimo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
9.2.2009 11:08:41   
Nina00
No, sedaj moram pa res malo ven na sonce.
Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
9.2.2009 11:16:16   
lejca
Pr nas pa nimamo danes nic soncka, pa so rekli ,da bo.user posted image  Upam,da ne bo dezevalo,ko se spravim v trgovino...Kaj boste kuhale? Jaz mam se golaz od vceraj in strudelj...Katera je pravila,da si je sestavila jedilnik za ta teden...tud jaz si ga moram,ker moram upostevati,kaj lahko jem jaz in dieto mojega ,torej bo kar zanimivo...in sem tudi ugotovila,da se zapravi manj v trgovii,ce vem ze za nekaj dni kaj kuhati..
A ima katera kaksno dieto za osebe,ki imajo povisane lipide v krvi?Thanks

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
9.2.2009 11:19:01   
Pupa7

Pr nas pa nimamo danes nic soncka, pa so rekli ,da bo.user posted image  Upam,da ne bo dezevalo,ko se spravim v trgovino...Kaj boste kuhale? Jaz mam se golaz od vceraj in strudelj...Katera je pravila,da si je sestavila jedilnik za ta teden...tud jaz si ga moram,ker moram upostevati,kaj lahko jem jaz in dieto mojega ,torej bo kar zanimivo...in sem tudi ugotovila,da se zapravi manj v trgovii,ce vem ze za nekaj dni kaj kuhati..
A ima katera kaksno dieto za osebe,ki imajo povisane lipide v krvi?Thanks

pridi k meni, pri nas ga je fulll, pa fuuulll toplo piha (naš fen)... user posted image

za dieto ti pa ne morem pomagat, ker pojma nimam kaj je s temi lipidi

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
9.2.2009 11:19:59   
Pupa7

hojla pupe,

Pupa upam, da zrihtaš.

A likala boš? Hmmm, ti lahko prinesem še jaz? Jaz grem ravnokar pobrat dol včerajšni stroj cot, pa novega bom kr obesla. Saj ni tak dost..samo enih 6  štrikov user posted image user posted image
user posted image

jup likala ja user posted image user posted image si bom vse v dnevno prnesla, da mi bo šlo na živce, pa da končno nardim to user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
9.2.2009 11:23:47   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Aja,jutri zjutraj pride koncno domov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po dveh mescih in poluser posted image .Tak,da me ziher ne bo neki casa na RR..pa ne mi zamerit,ziher se bom oglasla...

user posted image user posted image user posted image  pa boš dočakala user posted image  Mislim, da ti nobena ne bo zamerla user posted image

Kar se pa user posted image  tiče pa ni ovir, če ti G ni nič rekel, da ne bi smela user posted image

Lejca.. vzamita si čas in nadoknadita ta 2 meseca in pol. Ampak enkrat na teden pa se oglasi, da vemo da nam nisi kam pobegnila user posted image
Glede user posted image pa pri nama ga ni, sploh po tistem ko mi je pokazala G. kje se naša gospodična nahaja (čist doli) ne upam. Imam sama nek strah v sebi..kaj vem, mogoče pa še me prime pred PDP-jem. user posted image

najina pa ni, sam ko je ati se spravil v akcijo ga je zbrcala.Sem ga pa zadnjič hecala, da če bo nuja bova od 7.3, pa je rekel, ka si ti nora, da bo potem ko bo prišla ven rekla, ati a misliš, da je super ko te en v glavo nabija.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 9.2.2009 11:24:11 >

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
9.2.2009 11:31:12   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnostiuser posted image user posted image

user posted image  -36-tednov

user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak se mi pa zdi, da se nisi dosti razširila od zadnje slike

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
9.2.2009 11:32:11   
Pupa7
šašavke da vas mal izzivam, vaše presenečenje je končano user posted image user posted image user posted image ga dobite še ta teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
9.2.2009 11:32:17   
felix7
aja, dobro jutro user posted image user posted image user posted image

pupa, bom tudi jaz držala pesti, da ti matična država kaj povrne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
9.2.2009 11:33:05   
felix7

šašavke da vas mal izzivam, vaše presenečenje je končano user posted image user posted image user posted image ga dobite še ta teden user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuu, zdej bom pa vsak dan poštarja čakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
9.2.2009 11:34:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, dobro jutro user posted image user posted image user posted image

pupa, bom tudi jaz držala pesti, da ti matična država kaj povrne user posted image user posted image user posted image

feliša hvalaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

pa seveda vsem ostalim, ki mi držite pesti tudi hvalaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
9.2.2009 11:35:31   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

uuuuuuuuuuuuuuuuu, zdej bom pa vsak dan poštarja čakala user posted image user posted image user posted image

samo ne ga preveč gnjavit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
9.2.2009 11:38:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
najina pa ni, sam ko je ati se spravil v akcijo ga je zbrcala.Sem ga pa zadnjič hecala, da če bo nuja bova od 7.3, pa je rekel, ka si ti nora, da bo potem ko bo prišla ven rekla, ati a misliš, da je super ko te en v glavo nabija.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
9.2.2009 11:38:49   
tasa_m

šašavka a ti bi jih rada dobila??
kaj si spet ušpičla?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
9.2.2009 11:44:46   
Pupa7

kaj si spet ušpičla?

počakaj in izveš user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
9.2.2009 11:51:48   
tasa_m

kaj si spet ušpičla?

počakaj in izveš user posted image
a mi preostane kaj druga kot pa da čakam, čakam in čakam? user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
9.2.2009 11:57:03   
jjasna85

Dobro jutro vsem skupaj!!!!

Vse pohvale Spps ker je vstala tak zgodi ,da je taksistko spilalauser posted image .Pa tud za lepega busija user posted image
jaz se moram tud danes slikat,da dam sliko v nas arhiv user posted image .
Me je kr malo panika zgrabla,ko sem zvedela za Najo. Jutri bom mojega nahecala ,da greva kupit se ostale stvariuser posted image . Aja,jutri zjutraj pride koncno domov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po dveh mescih in poluser posted image .Tak,da me ziher ne bo neki casa na RR..pa ne mi zamerit,ziher se bom oglasla...
Mam eno vprasanje ,ne se mi smejat user posted image , a ve se kr user posted image user posted image ? Po tak dolgem casu moram opraviti zenino dolznost,ko pride lubi domov..a ne? sam me je strah,da bi blo kej narobe...

lp lejca

hmmm...js en čas sploh nism mela volje za  , zadnja 2 tedna me pa meče za ****... ne bom lagala: vsak drugi dan sanjam o temuser posted image user posted image user posted image samo moj si ne upa pod nobenim pogojem... sej ga meče tudi njega, samo ko pogleda trebuh pa reče:ne ne ne.. ne morem.. user posted image user posted image boji se, bogiuser posted image
ampak tako kot je rekla Nina... če ti G ni reku, da nebi smela, pol res ne vidim nobene ovire...kar navali če ti greuser posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
9.2.2009 11:57:07   
jjasna85

hojla pupe,

Pupa držimo pestiiiiuser posted image user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
9.2.2009 12:00:16   
janaja
Oj bejbe,

vidim da mamo spet novo dete user posted image user posted image user posted image , čestitke.

Smo danes full vredu, sija sončece, je takoj lažje delat.

Sem vidla da je danes leclerck pošiljal prospekte, dost pametne cene in pametne stvari.

Lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
9.2.2009 12:04:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Oj bejbe,
vidim da mamo spet novo dete user posted image user posted image user posted image , čestitke.

Smo danes full vredu, sija sončece, je takoj lažje delat.

Sem vidla da je danes leclerck pošiljal prospekte, dost pametne cene in pametne stvari.

Lp

janaja a ti še delaš ali si že doma??

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
9.2.2009 12:05:46   
janaja
Lejca - ja se pridružujem jjasni85  pri odgovoru,

jest se nikakor ne morm sprostit ko me mali takrat v rebra brca... user posted image .

Bomo pol notr prinesl user posted image user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?