|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
9.2.2009 9:18:27   
novo
no, vas zapuščam, grem v trgovino. Lepo čvekajte še naprej! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.2.2009 9:19:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaki bušiji! user posted image
Mene pa kr mal panika. Mi vsi pravijo, da mam mali trebuh. Komaj čakam na sredo, ko imam pregled!
Danes se mi začne MŠ: bom zdaj bolj pametna! user posted image user posted image user posted image

jaz sem v prvi nosečnosti mojga G vprašala,če je kaj narobe ,da mam tol mali trebuh-zdaj ,ga pa nisem nič user posted image

verjamem! user posted image user posted image user posted image sem vidla slikico!
Ma sej mi ni panika, sam mi gre na živce, ko mi vsi drugi, joj, kak maš mali trebuh, user posted image pol me pa res skrbi! Pa še preveč časa mam za razmišljat, ko sem doma, mogoče pa ni dost velika, težka,... pa še UZ mi ne bo delala več! Ma izgleda, da se mi že počasi rola! user posted image

te čist razumem,sem imela trebuh,ko sem bla čez rok takšen,ko ene v 5-6.mescuuser posted image user posted image
ne se sekirat-a nosiš v križu?

Meni tudi pravijo, da imam  mali trebuh.še zadnjič je bila ena pri G konec 4. meseca, pa pravi, v katerem si pa ti, pa ji rečem v osmem, pa je rekla jaz imam večjega kot ti.Pa vsi od mojega kolegi, ko me vidijo v bundah, ki sem jih lani nosla, pravijo da se mi sploh ne pozna, sam jaz pravim 14 kg, se pa le nekje viduser posted image user posted image

ma ja, meni grejo že vsi, ko kr neki komentirajo in pametujejo, pošteno na živce! user posted image user posted image user posted image Js mam isti izgovor, da se mi ti Kg morajo nekje poznat! user posted image

user posted image user posted image kr navadite se,zadnji mesec bo šele najbolj tečen,ko te bo vsak vprašal,a še nisi šla rodit??user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.2.2009 9:22:56   
tasa_m
user posted image user posted image kr navadite se,zadnji mesec bo šele najbolj tečen,ko te bo vsak vprašal,a še nisi šla rodit??user posted image user posted image
men je že znano to. V naši trgovini poslušam to vstalno ko not stopim: pa kaj vi še tu delate?
ko bi jo taaakkkk user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.2.2009 9:23:38   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tak sedaj grem pa v mesto..se tipkamo kaj kasneje...Papa
a spet greš zapravljat?user posted image

ne...sem peljala psa k veterinarju..pa po kruh sem skočila...tak da...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.2.2009 9:24:49   
spps

Tak sedaj grem pa v mesto..se tipkamo kaj kasneje...Papa
a spet greš zapravljat?user posted image

ne...sem peljala psa k veterinarju..pa po kruh sem skočila...tak da...

user posted image user posted image sej si hitro nazaj,tk,da nisi mogla velik zapravituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.2.2009 9:26:46   
Lolita23

kaki bušiji! user posted image
Mene pa kr mal panika. Mi vsi pravijo, da mam mali trebuh. Komaj čakam na sredo, ko imam pregled!
Danes se mi začne MŠ: bom zdaj bolj pametna! user posted image user posted image user posted image

jaz sem v prvi nosečnosti mojga G vprašala,če je kaj narobe ,da mam tol mali trebuh-zdaj ,ga pa nisem nič user posted image

verjamem! user posted image user posted image user posted image sem vidla slikico!
Ma sej mi ni panika, sam mi gre na živce, ko mi vsi drugi, joj, kak maš mali trebuh, user posted image pol me pa res skrbi! Pa še preveč časa mam za razmišljat, ko sem doma, mogoče pa ni dost velika, težka,... pa še UZ mi ne bo delala več! Ma izgleda, da se mi že počasi rola! user posted image

te čist razumem,sem imela trebuh,ko sem bla čez rok takšen,ko ene v 5-6.mescuuser posted image user posted image
ne se sekirat-a nosiš v križu?

Meni tudi pravijo, da imam  mali trebuh.še zadnjič je bila ena pri G konec 4. meseca, pa pravi, v katerem si pa ti, pa ji rečem v osmem, pa je rekla jaz imam večjega kot ti.Pa vsi od mojega kolegi, ko me vidijo v bundah, ki sem jih lani nosla, pravijo da se mi sploh ne pozna, sam jaz pravim 14 kg, se pa le nekje viduser posted image user posted image

ma ja, meni grejo že vsi, ko kr neki komentirajo in pametujejo, pošteno na živce! user posted image user posted image user posted image Js mam isti izgovor, da se mi ti Kg morajo nekje poznat! user posted image

Pri men  bi vsi najaraje že videl, da sem rodila.Tak da sem že sita, zdaj, kaj bo šele če bo zamujala.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.2.2009 9:28:49   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

men je že znano to. V naši trgovini poslušam to vstalno ko not stopim: pa kaj vi še tu delate?

najhujše je pa,ko greš čez rok, ko te pol vsak dan po telefonu klicarijo, a je že kaj, aaaaaaaaauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.2.2009 9:31:39   
KOKICA32

še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnostiuser posted image user posted image

user posted image  -36-tednov

Lep buši! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.2.2009 9:32:14   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

najhujše je pa,ko greš čez rok, ko te pol vsak dan po telefonu klicarijo, a je že kaj, aaaaaaaaauser posted image

ma jaz bom telefon izklopila, me pač briga če bojo težil, pa naj bojo v nevednosti.Sej jim tak vsem vnaprej poveš, da bojo zvedel, če jim ne, pa je samoumnevno.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.2.2009 9:32:17   
KOKICA32

mi bomo pa kar tortelline jedli, pa eno omakco čez, če nas pa kličejo iz BC, se pa zna zgodit,da bova šla kam ven jest

enako...samo kaj ko mene ne bodo klicali in se ne bom mogla zmazati...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.2.2009 9:35:20   
pocka
Jaz imam pa tokrat tak velik trebuh,da je joj, sva se glih včeraj smejala z mojim ,kako mi je kratka majica od pižame. Sem rekla,da me prav zanima, do kje mi bo prišla pol,ko ne bom več noseča, pa reče moj,da verjetno nekje do kolen.user posted image user posted image user posted image

mi bomo pa kar tortelline jedli, pa eno omakco čez, če nas pa kličejo iz BC, se pa zna zgodit,da bova šla kam ven jest
verjetno zdaj zelo upaš,da vas pokličejo a ne,da neboš rabla kuhat..

he he, fajn bi bilo, da me dugi postrežejo user posted image user posted image user posted image

pocka..vidva pa sam vzemita lupinico in men nič tebi pozabita plačat..kak pa bi naj vedela da jo morata takoj.
Kakšno lupinico pa sta naročila, če ni skrivnost??

TOLE, nama je bila všeč,ker je fajn material, nekatere so precej plastične, tale je pa lepa bombažna prevleka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.2.2009 9:36:59   
pocka

ma jaz bom telefon izklopila, me pač briga če bojo težil, pa naj bojo v nevednosti.Sej jim tak vsem vnaprej poveš, da bojo zvedel, če jim ne, pa je samoumnevno.user posted image

to sem tudi jaz mislila, pa sem se močno zmotila, no pol po enih 10 dnevih čez rok,se niso več upali klicat,so samo še mojemu težili, ker jaz sem bila že pravi user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.2.2009 9:39:57   
Lolita23

to sem tudi jaz mislila, pa sem se močno zmotila, no pol po enih 10 dnevih čez rok,se niso več upali klicat,so samo še mojemu težili, ker jaz sem bila že pravi user posted image

Si predstavljamuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.2.2009 9:45:25   
Nina00
Dobro jutro!
Sem vas prišla malo pozdravit in pogledat, če je bilo v treh dneh, ko nisem spremljala, kaj novega.
Danes sem raje najprej malo pospravila, ker, če bi se takoj usedla na RR, bi se znalo zgoditi, da ne bi bilo nič narejeno user posted image
Danes bo pa zgleda sončen dan. Ga bo treba malo izkoristit za kakšen sprehod.
Grem malo za nazaj prebrat. Vsega mi tako ne bo uspelo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
9.2.2009 9:52:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!
Sem vas prišla malo pozdravit in pogledat, če je bilo v treh dneh, ko nisem spremljala, kaj novega.
Danes sem raje najprej malo pospravila, ker, če bi se takoj usedla na RR, bi se znalo zgoditi, da ne bi bilo nič narejeno user posted image

Pametna poteza! user posted image In kaj si naredila?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.2.2009 9:59:54   
pondelak
živjo user posted image !
pri nas je tudi taki lepi sonček!!jej!ju3 pa imam pregled!!jej!komaj čakam da vidim našouser posted image ...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.2.2009 10:22:43   
lejca
Dobro jutro vsem skupaj!!!!

Vse pohvale Spps ker je vstala tak zgodi ,da je taksistko spilalauser posted image .Pa tud za lepega busija user posted image
jaz se moram tud danes slikat,da dam sliko v nas arhiv user posted image .
Me je kr malo panika zgrabla,ko sem zvedela za Najo. Jutri bom mojega nahecala ,da greva kupit se ostale stvariuser posted image . Aja,jutri zjutraj pride koncno domov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po dveh mescih in poluser posted image .Tak,da me ziher ne bo neki casa na RR..pa ne mi zamerit,ziher se bom oglasla...
Mam eno vprasanje ,ne se mi smejat user posted image , a ve se kr user posted image user posted image ? Po tak dolgem casu moram opraviti zenino dolznost,ko pride lubi domov..a ne? sam me je strah,da bi blo kej narobe...

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.2.2009 10:30:29   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Vse pohvale Spps ker je vstala tak zgodi ,da je taksistko spilalauser posted image .Pa tud za lepega busija user posted image
Me je kr malo panika zgrabla,ko sem zvedela za Najo. Jutri bom mojega nahecala ,da greva kupit se ostale stvariuser posted image . Aja,jutri zjutraj pride koncno domov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po dveh mescih in poluser posted image .Tak,da me ziher ne bo neki casa na RR..pa ne mi zamerit,ziher se bom oglasla...
Mam eno vprasanje ,ne se mi smejat user posted image , a ve se kr user posted image user posted image ? Po tak dolgem casu moram opraviti zenino dolznost,ko pride lubi domov..a ne? sam me je strah,da bi blo kej narobe...

lp lejca

pa je skoraj minilouser posted image user posted image user posted image Drugače pa glede user posted image , midva že nekaj časa ne, ker najprej sem imela vnetja, potem sva pa enkrat poskusila, pa je mala tak brcala, da ga je zdaj strah, pa po resnici, meni sploh ni do tega.Če pa bo zamujala, se bom pa prisilila.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.2.2009 10:33:23   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!

Pametna poteza! user posted image In kaj si naredila?

Sem bla za trenutne razmere zelo pridna user posted image  Sem do zdaj že vse posesala, posodo pospravla, dve žehti dala prat in obesla (saj vem, ampak čez vikend ni blo časa, ker smo bli skoz doma user posted image ), se načvekala po telefonu pa še prah pobrisala, kjer je bilo najbolj nujno.
Sedaj pa kavico pijem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
9.2.2009 10:35:36   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

živjo user posted image !
pri nas je tudi taki lepi sonček!!jej!ju3 pa imam pregled!!jej!komaj čakam da vidim našouser posted image ...

Ti čisto verjamem! Tokrat tudi jaz že komaj čakam, da bo 17.. Pa ni čudno, če bi pa že 3. morala imet pregled, pa so mi prestavli. No, potem pa upam, da bo G uresničila svojo napoved in mi dva dni kasneje naredila tudi UZ, ker tega nestrpno čakam user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
9.2.2009 10:38:49   
Nina00
Aja,jutri zjutraj pride koncno domov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po dveh mescih in poluser posted image .Tak,da me ziher ne bo neki casa na RR..pa ne mi zamerit,ziher se bom oglasla...

user posted image user posted image user posted image  pa boš dočakala user posted image  Mislim, da ti nobena ne bo zamerla user posted image

Kar se pa user posted image  tiče pa ni ovir, če ti G ni nič rekel, da ne bi smela user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
9.2.2009 10:44:14   
trinity22
ojla spet se malo oglašam .... zopet imam kronično pomanjkanje časa, ker se učim za izpit ... pa upam da ga uspem naredit še prden rodim, ker imam tega učenja že vrh glave ...

vidim da že vse nestrpno čakate marec in dan D .. jaz bi pa rada do takrat še toliko naredila, upam da me pikica ne prehiti ...

pa še podatki za na seznam:

PDP 14. 3.
naslednji pregled 16. 2.
kg, ki sem jih pridelala do sedaj 12kg
Rodila bom v CE, mogoče pa kje na poti iz izpita od Kopra do Velenjauser posted image  ( upam da ne)
slikco pa pripopam drugič, ko bo malo več časa

pridno čvekajte, lep pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
9.2.2009 10:46:29   
Pupa7
hojla pupe,

vidim da ste v zagonu že od zgodnjih jutranjih ur, jaz se borim z birokracijo (povračilom stroškov zdravstevnih storitev v tujini. ... mogoč pa vrnejo vsaj pol kar smo zaslužli ko sm bl a v bolnici, sem šele zdaj dobila vse izvide user posted image )... bom pa kar lepo po pošti poslala, ne bom mame matrala, da še tja hodi zame... pa držte pesti, da bojo kej vrnili prosim user posted image

po koslicu pa bom končno likala, če ne že prej user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
9.2.2009 10:49:35   
Pupa7

lp lejca

jeiiii lejca, samo še eno noč boš spala sama user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kar vzami čas zanj, ampak na nas ne pozabi, se vsake tolko vseeno javi, da vemo da si še 2v1 user posted image

glede user posted image pa poslušaj sebe, če se ne počutiš tako da bi, potem so tud druge variante, da ga spedenaš ko pride ane user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
9.2.2009 10:56:54   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

lp lejca

jeiiii lejca, samo še eno noč boš spala sama user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kar vzami čas zanj, ampak na nas ne pozabi, se vsake tolko vseeno javi, da vemo da si še 2v1 user posted image

glede user posted image pa poslušaj sebe, če se ne počutiš tako da bi, potem so tud druge variante, da ga spedenaš ko pride ane user posted image

Ciao Pupa res upam,da ti bodo povrnili stroske,ki niso macji kaseljuser posted image .
Ja mas prav..bo zadnja noc  ko spim sama...tud potem ko bo moj sel spet delat bom mela pa malega ,a ne? Nikoli vec sama...kak lepo.user posted image
Glede user posted image pa se da res vse zrihtat, no problem! Ma po teh  2 mescih mam tud jaz zeljo ,tak ,da bo jutri kr veselo user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?