|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 10:15:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 10:19:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
9.2.2009 10:19:38   
3jeMi
Bom danes kar v rikverc brala:

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte...

1. Neboglasnica, Staš
2. HD in Kali
3. Almera in Bor
4. Populis in Lara
5. Ksenci in Aljaž
6. Nanka in Natka
7. Auroraa + Matic + Zarja(?)
8. Maja24 + Ela
9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka
10. Glugluglu in Tian ter NM2
11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka
12. Mojcek1 & family
13. Sasi & family
14. Netki in Tilen + Žiga (?)
15. Rebeca + Iraya + Tariq + očka
16. Mirjam80 in Ana
17. Rovar_ka + Tia + mogoče ati
18. flower + Lan
19. Ilatic&family (5kom)

20. 3jeMi in Lovro + 1? (čeprav ni nujno)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 10:22:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 10:24:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.2.2009 10:34:02   
papir
EVO midve z sprehoda,kak je lep sonček zunajjjjj.zdaj šibam pa kuhat.
očke manca ma že od 3 meseca  temne učke in se ji nč več ne spremenijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 10:34:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4132
9.2.2009 10:43:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Hmmm, ko sem prej ravno govorila o idolih oz. lepotcih, pa da vam jaz pokažem mojega najnovejšega:

user posted image  

Mi je ful njamiiiiiiiiiiii, je pa iz one serije Super Natural, ki jo vsak dan gledam.user posted image user posted image user posted image

mmmmm user posted image ... samo mogoče bo mogel še malo zrast, da mi bo res ornk ornk mmmmmmm...

tako kot je Lorela včeraj rekla Plestenjaku, da je vsako leto boljši... bolj star, bolj nor... ne, fejst... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 9.2.2009 10:57:01 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.2.2009 10:50:16   
rovar_ka
štajerke - kdaj gremo na kavo? Jaz vas že malo pogrešamuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.2.2009 10:50:18   
osa3
Mojcek1 imeli smo Hippove gozdne sadeže.

Dzanika: uporabljate napihljivo igralo kot stajico? Lahko otrok v njej stoji; ali je premehko dno?
Kaj pa druge imate stajico ali razmišlate o nabavi? Mene namreč vsi strašijo, da ko začne otrok enkrat plazit in hodit igralni center oz. puzzli niso več dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.2.2009 10:56:35   
3jeMi
tam nekje zadaj, daleč, ste debatirale o očeh...
... meni tale skuliran (kar malo utrujen) pogled ne gre iz glave...
user posted image

in tale... bom malo spucal tale moj vozek...
user posted image

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.2.2009 11:02:07   
Inigo
rebeca - jst nimam teh problemov. mi normalno postavi sliko za ozadje. slikam pa kkr kdaj, včasih na večji včasih na manjši format. mam pa težave z ekranom. včasih sploh noče ubogat prstov, niti palčke. pa ful rad mi zmrzne in ga niti ugasnt ne morm. sicer mam gor zdj eno aplikacijo s koledarjem in opomniki... bom mogla to dol skinat pa da vidimo, če se bo ponavljalo. drgač pa sm tko... srednje zadovoljna. morm najbrž mal bol spoznat telefon in bo.

mogla si bom it po kako knjigo o spanju pa da probamo kak trik...

Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.2.2009 11:02:27   
nanka
dan,

Zoja je šla po treh tednih v vrtec, zdaj pa imava z Natko mirno dopoldne.

Ravokar sem oddala naročilo na Quelle, komaj čakam, da dobim. Sem si naročila poletne hlače in tri majčke. Moram malo garderobo obnovit, da ne bom šla nazaj v službo spet v starih oblekah, ki jih nosim že žnj let.

Rebeka, škoda za tigrčka, če ga kje vidim, ti ga kupim in pošljem. Greva danes s Tjašo v šoping in bom pogledala.

Moje kile kar stojijo na 72,8 user posted image user posted image . Nikamor ne grejo, sem kar malo user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.2.2009 11:04:12   
Inigo
osa - mi ne bomo mel stajice. drgač pa mislim, da ko začnejo lazit in plezat, ne bo noben hotu bit u stajici, ker ne bo mogu nikamor. tko da ne vem... men je brezvezna. mamo hojco, za na hitro pustit, drgač je pa na puzlih (kadar ga mam na dosegu oči)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.2.2009 11:07:36   
3jeMi
sem rekla, da ne bom tu gor morila, ampak mi je sestra poslala mail kaj se ji je včeraj zgodilo... ali bi jokal, ali bi se smejal... user posted image

Včeraj popoldan nabiram kandidate za sprehod.Da gremo prižgat svečko za Dejo. Na današnji dan pred štirimi leti, je šla čez cesto.No, in ko tako "naberem" Elo (Ana je imela vročino in dva varuha), vzamem v roko svečo, se pripeljeta na dvorišče dva policaja (no, v enem avrtu).In me začneta zasliševat, če je to moj avto (naš ta novi), in kaj sem delala v četrtek zvečer. No, jaz se počasi vse spomnim (v šoli je bila proslava za Prešerna) in potem pogledata še avto, če je kaj razbit (?).Potem pa povesta, da je nekdo v četrtek zvečer povzročil v LJ nesrečo in pobegnil.In tako s cmokom povsod odgovorim, da jaz sigurno ne bi pobegnila ampak da bi na mestu od groze umrla (če bi se mi to zgodilo), se samo nasmehneta in rečeta, da se pač nikoli ne ve.Potem mi je mož razložil, da je bral v cajtngu, da je nekdo povozil 12 letno deklico in odpeljal dalje (je poškodovana, samo bo vse v redu). Moj avto pa pač ustreza opisom, ki so jih dali očividci. user posted image Upam, da bo s punčko res vse OK...   

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.2.2009 11:19:19   
Blacky30
user posted image

Spali smo fajn. Včeraj popoldan pa smo imeli spet eno malo in še zadnje praznovanje Nejcovega rd.
Prišla je cela moja familija. Nejcu so prinesli darilo za rd, pa torto so mu spekli. Ostali so do 23h, Nejc je zaspal šele ob 21.30 in posledično temu danes ni šel v vrtec, ker se ni mogel vstat. Groza!!! In ga imam zdaj doma.

Današnje tehtanje - spet sem šla gor, tak da se zaenkrat črtam s seznama mačk, ker mi to ne gre. Ta januar me je čist zdrmal s temi praznovanji in skoraj vsak teden smo imeli torto, jaz pa ji itak ne morem rečt ne. Tak da se bom spravla na seznam, ko se mi volja spet povrne. Ker zdaj vem, kaj bo, ko se bliža pust in prihajajo še krofi.user posted image

Pust - danes sem dobila Leclercov katalog, imajo tud lepe kostumčke, tak da bom jaz verjetno kar tam kupila za oba.

Pranje - vsak dan en stroj, mogoče kak dan ne, tak da nekje 6 strojev na teden.

Populis, ja, jaz sem tud včeraj opazla, da je Zrnec shujšal. Ja, to pa delo nočno vstajanje zaradi user posted image .user posted image user posted image  Sigurno je priden možek.user posted image  
Btw. krasni fotkici Lare!user posted image user posted image

Rebeca, vauuuuuu, kakšne očke!!!user posted image user posted image user posted image

Majuska, kaki cukerček je Aleksander. Kakšne črne očke!!!user posted image user posted image user posted image

Očke - naša ima zeleno rjave, tak da mislim, da še to ni dokončna barva.

Lasje - se še ful spreminja barva. Vaši še imajo zadaj pleško, tisti, ki so jo imeli kot novorojenčki?

Ilatic, bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Mojcek, ta film, ko si ga gledala, je ta z Angelino?? Midva sva včeraj gledala Hit and Run, tak brezvezen film, da dol padeš. Res nikakvi! Škoda časa!user posted image

Inigo user posted image user posted image user posted image !

Flower, čestitke za minus kile!!!user posted image user posted image user posted image

3jeMi, nič ti ne čakaj, da bo moj "lover" kaj zrasel, ker je itak moj in ti ga ne dam!!! Jaz mam rada mlajše.user posted image user posted image user posted image  Itak pa je samo 3 leta mlajši od mene.user posted image

Ampak ta zgodba pa je scary, mater, kot bi se zgodovina ponovila. Kaj pri Deji je voznik tud pobegnil?? Pa nikakor ne misli, da nas moriš s tem tukaj. Ta forum ni samo za veselje, je tudi za delitev žalosti in skrbi.  Drži se danes!user posted image user posted image user posted image

Osa3, mi imamo stajico že od 3m dalje, jo veliko uporabljam.user posted image

Grem dat cote prat. Seznam mačk objavim malo kasneje, če še katera javi kile.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.2.2009 11:22:22   
nanka
Blacky, naša ima še vedno plešo zadaj, ji laski bolj počasi rastejo. Pa itak spi vedno na hrbtu, tako da bo imela še dolgo plešo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.2.2009 11:22:57   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Bom danes kar v rikverc brala:

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte...

1. Neboglasnica, Staš
2. HD in Kali
3. Almera in Bor
4. Populis in Lara
5. Ksenci in Aljaž
6. Nanka in Natka
7. Auroraa + Matic + Zarja(?)
8. Maja24 + Ela
9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka
10. Glugluglu in Tian ter NM2
11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka
12. Mojcek1 & family
13. Sasi & family
14. Netki in Tilen + Žiga (?)
15. Rebeca + Iraya + Tariq + očka
16. Mirjam80 in Ana
17. Rovar_ka + Tia + mogoče ati
18. flower + Lan
19. Ilatic&family (5kom)

20. 3jeMi in Lovro + 1? (čeprav ni nujno)
21. pigama in Maja

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.2.2009 11:30:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Majuska lepo prosim če lahko tale fruštek prežarčiš na našo mizo, ker moj fruštek je še v trgovini(beri; nimam doma nič kruhauser posted image ), edino če jem za zajtrk jogurt in korn fleksa , kar pa zame ni zajtrkuser posted image

Uh, se moram pa najprej teleportiranja naučit ... user posted image

Populis, res bi si lahko omislila kruhomat, glede na to da rado kruha zmanjka. Našega se da še tko naštimati, da imaš ob določeni uri lepo pečeno in evo, imaš zajtrk brez problema user posted image

Ker ste toliko omenjale korenček ... Aleksander ga je pojedel ene 5-6 žlic, več ne, se je pričel zmrdovati in sem komaj zadrževala smeh. Moj je jasno komentiral da je "čist po atiju!" Upam da ne, drugače bom imela doma dva zbirčneža user posted image   Danes in jutri torej še pade korenček, potlej pa prešaltam na kaj drugega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.2.2009 11:31:15   
metuljcek321
Srečanje julijk:      petek, 08.05.2009, kmecki turizem pri Dramljah

(dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno.

1. Neboglasnica & Staš
2. HD & Kali
3. Almera & Bor
4. Populis & Lara
5. Ksenci & Aljaž
6. Nanka & Natka
7. Auroraa & Matic & Zarja(?)
8. Maja24 & Ela
9. Majuska & Aleksander & morda tudi očka
10. Glugluglu & Tian & NM2
11. Lavita & sončka dva & morda tudi očka
12. Mojcek1 & family
13. Sasi & family
14. Netki & Tilen & Žiga (?)
15. Rebeca & Iraya & Tariq & očka
16. Mirjam80 & Ana
17. Rovar_ka & Tia & mogoče ati
18. flower & Lan
19. Ilatic & family (5 kom)
20. 3jeMi & Lovro & 1? (čeprav ni nujno)
21. pigama & Maja
22. Metuljcek & Anja

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.2.2009 11:38:35   
metuljcek321
Aja, pa dobro jutro!

Evo, sem malo spedenala seznam ... veliko se vas je pofockalo - super, super!

Ful ste nacvekale, sem zdajle kar nekaj casa brala, moram priznatuser posted image

Poenostavljeni komentarji sledijo - upam, da se najdeteuser posted image :
user posted image  za dietnice, vztrajanje ob nekajenju, kilco gor, za odlicne zajtrke, malice, kosila, dobro spanje, lazenje, plazenje, nove zobke, cebljanje, sedenje, nakazilo DD (sem ravno ta vikend pogledala posnetek - punce, bile ste KRASNE - in shit pa blatni cevlji, no!), prelepe slikice julijk in julijcev, za motivacijo ob ucenju, novo spomladansko jakno, nedojenje na vseh slikicah, nove avatarje, konkretno kosilo (pecen krompir, mesek, ...), za zuranje do zgodnjih jutranjih ur, za uspesno uvajanje GH, ............ & za vse pozitivne novicke nasploh!!!

user posted image user posted image  za nespanje, za razdrazenost/jokavost/teckanje otrok zaradi takega ali drugacnega vzroka, za nejesce otrocice, nekakajoce, prevec kakajoce, za nove neposrecene frizure, bruhajoce otroke, otecen ucek, vrocino, ......... naj bo hitro BOLJE!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.2.2009 11:42:30   
pigama
Dan!

Pridružujem se v klub mamic, ki imajo tečne otroke ponoč!! Upam, da je res luna kriva!user posted image

Sem se pofočkala za srečanje. To bi bil pa skor greh, da tak blizu, pa ne bi prišla.user posted image

Kljub slabi noči mam danes energije še pa još. Kar nekaj glancam, pucam. Evo okna so pomita. Pismo, da ne bom zbolela!! Ne, hec. user posted image  ima od petka dalje dopust. Je rekel, da bo imel zimske počitnice!! Jupiiii!user posted image   Bomo mal terenski!! Imamo v planu smučanje, kopanje, kino,... Sam da bomo zdravi!!

Brala vas bom kasneje, oz. bom poiskala poste od gospe metuljčkove!!user posted image  Nekateri se tak šlepamo!!!

Zdaj moram pa na govorilne ure, sam da ne bodo pol doma rogovilne!!user posted image

Lep dan, punce!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.2.2009 11:48:54   
nosečka maja
Srečanje julijk:      petek, 08.05.2009, kmecki turizem pri Dramljah

(dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno.

1. Neboglasnica & Staš
2. HD & Kali
3. Almera & Bor
4. Populis & Lara
5. Ksenci & Aljaž
6. Nanka & Natka
7. Auroraa & Matic & Zarja(?)
8. Maja24 & Ela
9. Majuska & Aleksander & morda tudi očka
10. Glugluglu & Tian & NM2
11. Lavita & sončka dva & morda tudi očka
12. Mojcek1 & family
13. Sasi & family
14. Netki & Tilen & Žiga (?)
15. Rebeca & Iraya & Tariq & očka
16. Mirjam80 & Ana
17. Rovar_ka & Tia & mogoče ati
18. flower & Lan
19. Ilatic & family (5 kom)
20. 3jeMi & Lovro & 1? (čeprav ni nujno)
21. pigama & Maja
22. Metuljcek & Anja
23. Nosečka maja & Lara

Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.2.2009 11:55:29   
metuljcek321
dzanika, lustna sobica - mi je vsec, k imas belo pohistvo. Zavese si kupila v Bauahusu? Napis je tudi svetoven - kako si ga naredila?

Borove pikice po hrbtu - mu je morda vroce? Is it any better? BTW: grozljivka, kaj se dogaja v Avstraliji - peklenska vrocina, ogromno pozarov, zrtve, .... pismu, ej .....

glugluglu, aha, DZS in Naklo pravis. Thanks! Bi znalo bit, da se v petek pripeljem v Logatec po karte --- ce ja, bi se lahko videli za en cvekec, kaj pravis? Menda ne bo dezevalo ali pa - boze, ne daj - snezilouser posted image
Blacky - Vanilla Ice - hi, hi, kje so ti cajti, kaj? Aha, hvala k si bla tolk prijazna glede moje frizureuser posted image  Ob filmu PS I Love You sva imeli pa suma sumarum enako kolicino pretocenih solz, samo drugace so bile razporejeneuser posted image

kopanje - vsak drugi dan v banjici.

spanje Anje - kjerkoli, kadarkoliuser posted image  Narocje, stajica, sedezna, postelja, .... you name it .... ko je zaspana, mrkne sto na urouser posted image

Supernatural tipcek - meni se tudi dopade ... ga moram se malo poguglat za podrobnejse infouser posted image

podiranje kupcka- ja, se kar na rami to naso dondo namescamo, da se gospodicni rigne

prekuhavanje vode - jep, mi je tolk v navado prislo, da ne morem brez tega

sandrine - cebule se nisem dala

rovarka - koruzna polenta - Droga Kolinska, danes bo spet na meniju, ampak ta mali se nisem povedala, sicer bi hotela ze zdaj jest, k ji tko paseuser posted image

neboglasnica - tudi meni pise, da sem se kar noseca, ja .... masina, kolk slonic imajo potem na RR-ju ...

flower, Karmen Stavec je bila na Emi najbolje zrihtana? Jezus, kdo pa je podal to mnenje/oceno? Kaksen Gacanovic, zihruser posted image

Jurij & Lado - ne vem, ampak nekako se mi zdijo skeci absolutno predolgi in razpotegnjeni - kot masilo za raztegovanje oddaje ... vcasih imata kaj res bombasticnega, povecini pa sem se ju ze rahlo navelicala. Sicer pa: ja, Jurij zgleda dosti bolje kot je ... bolj vitek & postrizen ... bravo, ockauser posted image

Mario - o, dear old Mario - always the same ... prevec enako je ze vse skupaj - leta in leta ... eni in isti gosti over and over again. In cist prevec casa je bilo posvecenega zboroma in novim talentom (ki se mi niso zdeli nic kaj zelo posebnega - razen prve micne gospodicne, ki ji je jezik tekel kot namazan) .... ah, no, sem kar precej kriticna do tehle oddaj in se sprasujem, ce res ni mogoce priti ven s kaksnim novim, cisto drugacnim konceptom? Aja, so mi bile pa FUL vsec "Zvezde plesejo" ... to je blo pa tocno za moj okus!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.2.2009 11:56:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Brala vas bom kasneje, oz. bom poiskala poste od gospe metuljčkove!!user posted image  Nekateri se tak šlepamo!!!

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?