metuljcek321
|
dzanika, lustna sobica - mi je vsec, k imas belo pohistvo. Zavese si kupila v Bauahusu? Napis je tudi svetoven - kako si ga naredila? Borove pikice po hrbtu - mu je morda vroce? Is it any better? BTW: grozljivka, kaj se dogaja v Avstraliji - peklenska vrocina, ogromno pozarov, zrtve, .... pismu, ej ..... glugluglu, aha, DZS in Naklo pravis. Thanks! Bi znalo bit, da se v petek pripeljem v Logatec po karte --- ce ja, bi se lahko videli za en cvekec, kaj pravis? Menda ne bo dezevalo ali pa - boze, ne daj - snezilo Blacky - Vanilla Ice - hi, hi, kje so ti cajti, kaj? Aha, hvala k si bla tolk prijazna glede moje frizure Ob filmu PS I Love You sva imeli pa suma sumarum enako kolicino pretocenih solz, samo drugace so bile razporejene kopanje - vsak drugi dan v banjici. spanje Anje - kjerkoli, kadarkoli Narocje, stajica, sedezna, postelja, .... you name it .... ko je zaspana, mrkne sto na uro Supernatural tipcek - meni se tudi dopade ... ga moram se malo poguglat za podrobnejse info podiranje kupcka- ja, se kar na rami to naso dondo namescamo, da se gospodicni rigne prekuhavanje vode - jep, mi je tolk v navado prislo, da ne morem brez tega sandrine - cebule se nisem dala rovarka - koruzna polenta - Droga Kolinska, danes bo spet na meniju, ampak ta mali se nisem povedala, sicer bi hotela ze zdaj jest, k ji tko pase neboglasnica - tudi meni pise, da sem se kar noseca, ja .... masina, kolk slonic imajo potem na RR-ju ... flower, Karmen Stavec je bila na Emi najbolje zrihtana? Jezus, kdo pa je podal to mnenje/oceno? Kaksen Gacanovic, zihr Jurij & Lado - ne vem, ampak nekako se mi zdijo skeci absolutno predolgi in razpotegnjeni - kot masilo za raztegovanje oddaje ... vcasih imata kaj res bombasticnega, povecini pa sem se ju ze rahlo navelicala. Sicer pa: ja, Jurij zgleda dosti bolje kot je ... bolj vitek & postrizen ... bravo, ocka Mario - o, dear old Mario - always the same ... prevec enako je ze vse skupaj - leta in leta ... eni in isti gosti over and over again. In cist prevec casa je bilo posvecenega zboroma in novim talentom (ki se mi niso zdeli nic kaj zelo posebnega - razen prve micne gospodicne, ki ji je jezik tekel kot namazan) .... ah, no, sem kar precej kriticna do tehle oddaj in se sprasujem, ce res ni mogoce priti ven s kaksnim novim, cisto drugacnim konceptom? Aja, so mi bile pa FUL vsec "Zvezde plesejo" ... to je blo pa tocno za moj okus!