Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 7:56:32
|
|
|
|
osa3
|
Dobro jutro! Pri nas se sonček trudi prikukati izza oblakov. Vsi vaši malčki imajo lepe oči - tako velike in živahne. Imate občutek, da se jim je že izoblikovala barva? Filip ima sivozelene. Zobkov tudi mi še nimamo. Spanje: mi smo od 2. meseca spali celo noč, potem pa se je Filip pred kakimi 3 tedni kar naenkrat začel zbujati ponoči. No in ker se jaz kar nisem mogla sprijaznit s tem, sem preizkušala vse mogoče. Končna ugotovitev: za nespanje je bil kriv čaj. Že kak teden pije samo razredčene sokove in spet super spi(mo).
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 7:59:08
|
|
|
|
papir
|
dobro jutro vsem .spet se vam javljam po dolgem času,pa vidim kako zelo ste pridne.zdaj pa še hujšate.k temu se pridružužujem tudi jaz. kg:61,5 izgubiti želim:5 kg dieta;manj žri lepo se imejte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 8:02:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 8:23:08
|
|
|
|
Netta
|
jutro, poročilo: spali ok, jedli smo, zdravi tudi, počutje - bolj tako: morebiten vpliv lune??, sonce je majuska - tudi ana je prvi teden uvajanja GH kakala čez celi dan...sem jo pomoje preoblačila od 8-10x na dan...sedaj pa se je ustalilo in kaka ene dvakrat...na začetku je kakala ful trdo, potem pa sem jo kar malo prisilila z vodo in sedaj je ok, normalno blato vseslovensko srečanje - štejte naju zraven, očkova udeležba je še pod vprašajem! kile - plus 1 očke - mi imamo modre in če gledaš mene in ano na isti sliki imava že sedaj popolnoma iste barve, tako da pomoje bodo tudi takšne ostale neboglasnica - 8 strojev a tako je to, ko imaš toliko otrok.... sicer pa pranje zame sploh ni tak hud problem, huje je potem, ko moraš vse to polikati...kaj naj rečem, ti želim velikooooooo energije ta teden flower - ti si pa res za zgled z vztrajnostjo pri dieti ...na, sedaj mam pa še bolj slabo vest verjetno še vse spite, tak da grem kar pucat!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 8:35:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, dobro jutro! Ne, nismo šele sedaj vstali, samo sem že zajtrkovala... Flower: svaka čast!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 8:36:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. Glugluglu in Tian ter NM2 11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki in Tilen + Žiga (?) 15. Rebeca + Iraya + Tariq + očka 16. Mirjam80 in Ana
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 8:38:39
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower jutro. Spet sem prva? Naša noč je bila bolj tako. Zbudil se je žnj krat. Vstat sva morala pa že ob 7h. Dobro jutro! Se ti pridružujem v klubu hitro zbujajočih. Tokrat je bil pri nas kriv ati, ker si je budilko nastavo ob 7 Kdo pa jo je vgaševal? Jaz itak, ker je sploh ne sliši Mala pa se je valda zbudila.. In pol si še on dela dremeže na vsakih 10 min, in ko je mala skoraj že nazaj zaspala jo je dokončno zbudil z zadnjim dremežem preden je vstal Danes bo spal v dnevni če misli to tak dalje delat, me sploh ne zanima Populis in rebeca - malidve sta pravi šarmerki z očkami Majuska - mu je bil všeč samo korenček? In prelepe slikice Aleksandra Uživaj še zdaj, ko ti tolko kaka, ne boš več dolgo Pa tudi v vonju lahko še zdaj uživaš - sploh se ti ne sanja kaj te še čaka osa3 - slike, slike barva oči - naša ima modre kot ati, jaz pa imam zelene. Po moje bodo ostale takšne Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. Glugluglu in Tian ter NM2 11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki in Tilen + Žiga (?) 15. Rebeca + Iraya + Tariq + očka 16. Rovar_ka + Tia + mogoče ati
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 8:39:30
|
|
|
|
rovar_ka
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. Glugluglu in Tian ter NM2 11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki in Tilen + Žiga (?) 15. Rebeca + Iraya + Tariq + očka 16. Mirjam80 in Ana 17. Rovar_ka + Tia + mogoče ati
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 8:43:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 8:54:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
_rovarka_: tudi to mene razp...., ko si naštimajo uro, potem jo pa ugašajo, dremajo, ugašajo.... Bemti, dvigni rit, pa je! No, moj dragi je to osvojil šele pri tretjem otroku. Tako da - upanje umira zadnje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 8:57:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 9:00:34
|
|
|
|
ilatic
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. Glugluglu in Tian ter NM2 11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki in Tilen + Žiga (?) 15. Rebeca + Iraya + Tariq + očka 16. Mirjam80 in Ana 17. Rovar_ka + Tia + mogoče ati 18. flower + Lan 19. Ilatic&family (5kom)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:02:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 9:03:15
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro! Evo se vam javljam, nič vas ne berem za nazaj tko da upam, da me niste kaj opravljale! Evo še vedno NE kadim, malo norim, abstinenca je kr nekaj!!! Hvala za vašo podporo mi veliko pomeni! LP
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 9:05:55
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro dame moje, kako ste? evo samo za vas Mi smo vstali ob 7.15 in sem bila še čisto mrtva, spet sem šla namreč pozno spat. Bo treba notr prenest ... Otroka mi je zbudil dostavljalec DHL-a, dragi spet nekaj naročeval iz Singapurja, grrr. Ja tudi naš oči zelo rad nastavlja snooze na svojem alarmu ... pol pa prestavlja, ker se mu ne da vstat, jaz sem pa v tisti komi potlej še živčna zraven. Rovarka - vem kake vonjave in kake plenice me čakajo, brez skrbi korenček je bila prva zelenjava, ki jo je poskusil, pri nas smo pozno začeli z GH. Očke - mislim da bo Aleksander imel kar najine očke, zeleno rjave.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:11:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:16:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:20:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:29:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:34:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:46:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 9:49:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 9:55:20
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Samo za info, danes je polna luna, če boste slučajno sitne in ne boste vedele za kaj THANK YOU, DARLING! sem že 3 dni totalno v malori...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 10:05:04
|
|
|
|
Inigo
|
en hello na hitro! mi smo u K****. upam, da je krivda na luni, ker če ni... če se bo nadaljevalo... jao, bo po meni! ne spimo! kar naprej se zbuja, se premetava... pogruntal je kak ose obrnit na trebuh in je katastrofa zdj. podobno kot je imel Luka od Umpe fazo. upam, da kmal mine. lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 10:08:53
|
|
|
|
3jeMi
|
Dan, punce! Uradno sem na 135. strani ostala... Smo imeli pestro vse te dni... PETEK... srečanje z vami ... posledice: skoraj 3 urni spanec (avto-doma pa samo prestavitev v posteljico) in kar je glavno od petka dalje mali je kot ta velik... vsak obrok zmaže en dva tri, začel nama je "lesti" v krožnike, še flaša mu je všeč ratala... punce, dobro ste vplivale na Lovra, vam ga bom še pripeljala... mojcek... ti pa tudi Živo v družbo julijk pelji, znajo vse poštimat SOBOTA... nečakinja je praznovala 15 let... full house, polni želodci, polno smeha in zabave... in katera dva sta poskrbela za žur... tale dva - Ana in Lovro NEDELJA... pa še obisk tašče, strica, tete, sestrične in edinega Lovrovega bratranca... pa je kapa polna žlahte za en vikend ... dost jih imam... do sobote... potem pa spet ... ta teden bom pa itak malo "semintja"metalna, pa cmerava... ampak se bom potrudila, da se tu to ne bom kaj dosti poznalo... zdaj grem pa malo nazaj brat... vidim, da se nekaj menite za taveliko srečanje... lovjuol
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?