Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:02:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica KWA PA JE SEDAJ S TEMI SMEŠKOTI?????????????????????? OK, sedaj je cool, prej so bili čez celo stran.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 19:05:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:15:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
za Laro:
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:15:22
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Komaj čakam na 20.00, ko bo Mario, pa vroče mleko s piškoti. pa ti to resno no jaz grem pa gledat Lepo Breno ob 20.00 (As ti tud not padu?)
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:34:00
|
|
|
|
ksenci
|
pa sej jz sm adijo. zdaj pa sploh ne bom poskušala več cel dan sm zabila, da bi objavla eno slikco, pa sm res tak butasta!!!!! sm tak jezna namest, da bi po škatlah prebrskala, kr morm poiskat Aljažu cotke. se mi zdi, da mu je v roku parih dneh vse pretesn. eee, dans sm zabušavala, zdaj pa itak pride Marko iz šihta, pa me bo iz comp. vrgu
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 20:15:23
|
|
|
|
ksenci
|
očitno vse gledate maria, da ni nobene tu no pol pa ga grem tud jz, sam če bo moj za to nočko!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 20:19:11
|
|
|
|
glugluglu
|
ksenci jaz ne gledam Maria, sta mi Lado in Jurij bolj všeč, ampak itak nimam časa ponavadi ob taki uri, otroci so nahranjeni, smo po dolgem času jedli palačinke z nutello , vmes sem že spraznila pomivalni stroj, počistila kuhinjo, dala tretjo rundo perila sušit, skratka: zelo produktivno, sedaj pa gremo še Tiana skopat in potem na zaslužen počitek. papa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 20:24:07
|
|
|
|
glugluglu
|
aja Plestenjaka gledate, ja no zdaj mi je pa vse jasno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 20:25:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 20:34:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 20:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 20:36:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 20:38:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 20:54:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - sem napisala da ima moj (moj mož) RD, ne jaz Če bi tvoj mož za toliko časa šel na pot, kolikor je šel od Glu bi ga ti tudi pogrešala. Verjetno ko je skoz tukaj, bi ga tudi Glu kdaj kam poslala. Glu - jaz se ti pridružujem pri Lepi Breni, Mario mi nikakor ne potegne. A imaš še kaj palačink? Oprosti, prehitro prebrala. A zdaj pa vem, zakaj si z Glugluglu potegnila, lisica... Jaz imam pa še malo pite.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 20:59:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, še zadnji padel v spanec. Sem čez vikend reci in piši oprala kar osem strojev perila in to brez posteljnine. Mašina, pa še jaz sem doma, kaj bo, ko bom v službi?? Da o likanju ne govorim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 21:04:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 21:11:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:11:32
|
|
|
|
nanka
|
Jaz perem dva stroja na dan, za vikend pa vsaj 5.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:14:18
|
|
|
|
nanka
|
Almera, res sta oba carja, se vsi režimo. Brena mi je pa sploh carica, dober se drži, koliko je pa sploh stara?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 21:19:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:20:37
|
|
|
|
nanka
|
Dobra je ni kaj, včasih je nisem marala niti slišat, ko pa zdaj poslušam te njene komade, se mi pa čas vrti nazaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:30:22
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: netki nam leze ven že drugi zobek ena konica že gleda ven.....a se to prizna??? drugač bo pa jutri je pa prvi zobek tko mal nalomljen a vaše bebe imajo ravne zobke, cele....?? sej pa so taki normalni - tak cikcakasti po vrhu ali zobčasti no Vsaj naša ma tak pomoje malo pozno odgovarjam ampak komaj sedaj berem da dohajam vsi zobeki pri dojencku ki prilezejo ven so nazobčene,kot žagica potem se pa z grizenjem te zagice zravnajo oziroma se znucajo drugac pa usem cestitke za zobeke....kaj mi smo edini ki jih se nimamo? IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Nimam kaj za delat, pa vam dam še eno slikico moje male mišelinkice - mi je ful lepa roverka full lepa slikca...cuker zej bi sem mogla polulat no do kle sem prsla jutri pa nadaljujem z citajem in pisnjem,civ buc baw pa vsem bolanckom
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:31:45
|
|
|
|
nanka
|
24julij, naša še nima nobenega zobka
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:34:43
|
|
|
|
netki
|
aha eno vprašanje glede srečanja....sem sitna, ne? a se nismo menile za piknik v naravi.....da ne bomo gostov gnale? ksenci.....kako imate pa zunaj? seveda če ne bo dežja...upam da ne.....a si predstavljate da bodo nekateri že hodili takrat...ufff kolk cajt leti pa če pridete večinoma brez boljših polovic, bom tud jst in pol mi je vseen al je petek al sobota...tko da napište še mene&tilen&žiga(?)
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 21:36:15
|
|
|
|
netki
|
24julij...hvala za odgovor...ni prepozno, ste me mal pomirile ker sem misla da je kej odlomljen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?