tana7
|
Pozdravljene! Se malo oglašam, da se ne bom znašla na seznamu pogrešanih Cel vikend smo bili okoli, v Zagrebu na dveh rojstnih dnevih, v petek plavanje... Brina je itak skos ekšn, pa jo je treba pazit, da kaj ne potegne ali se zvrne zdaj je že prav zabavna, ko se skloni, pa išče, kar ji je padlo pogleda pod posteljico in potegne izpod nje, kar je padlo - me kar preseneča, kaj že vse zna zdravi smo, tok tok gosta hrana: še vedno skrivamo zelenjavo pod mlečno kašico - mogoče sedaj malo manj mlečne kašice dam čez zelenjavo - res upam, da bo kmalu bolje sicer pa rada grizlja majhne kockice kozjega sira, pa rozine,... varstvo še vedno iščemo čas pa teče...leti... danes pride ena teta sem na razgovor, v sredo gremo verjetno pogledat eno skupinico, pa še ena teta pride konec tedna... res upam, da bi bila katera teta OK, da bi bila Brina na začetku še doma že nekaj časa pa mislim nekaj zanimivega povedat, pa vsakič pozabim, no, zdaj sem se pa spomnila ko takole bereš naš forum, človek dobi občutek, kako malo mamic še doji po 3., 4. 5., kaj šele 6. mesecu - sem mislila, da je tale forum res nek presek populacije - da se da sklepat potem na splošno, koliko se otroci še dojijo ampak sedaj na plavanju mi zgleda siuacija čisto drugačna V naši skupini so otroci od 5. mesecev do 9. mesecev, mešano... in čisto VSE mamice še dojimo me je kar vrglo po prvem kopanju, ko smo šle iz garderobe bazena v en drug prostor, da se otroci še malo počasi ohlajajo, preden gremo ven z njimi do avta in so mamice začele kar dojiti, ker so otroci zmatrani in žejni, in seveda sem tudi jaz Brino podojila in je super zaspala - sedaj je po vsakem plavanju enako in ko se pogovarjamo, vidim, da so čisto na enakem kot mi z GH so čakale/še čakajo do 6. meseca in potem počasi naprej, še vedno dojenje... no, tko... kot zanimivost
|