|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 10:02:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Barbaw user posted image za nespanje, verjamem da ti d.o.p.i.z.d.i., tudi meni včasih živčki delajo na polno, sklepam da ti kupim kroglice, ker nisi več nič napisala

Kar kupi ja. Si verjetno spregledala post. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
9.2.2009 10:05:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čmruser posted image lika, kakorkoli bosta z user posted image  naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega user posted image ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi 

Zakaj pa taka tolažba,al  razlaga...user posted image  saj nisem hotla nič takega povzročit, da bi kdo kaj razumel... za barbaw - pa se mi je res zdelo na trenutke da mi noče odgovorit...ker na poste okrog mene pa je...user posted image  hotla sem ji pač namignit, da lahko zamenja izpuščaj, tako kot bi ga kmalu jaz... pri Taji... pa glede priimka mi je blo čudno kaj mi je hotela povedat...user posted image  potem je šlo pa to še naprej za poroko pa sem pač nadaljevala svoje videnje...user posted image  za otroka pa mi je enih par smilejev sfalilouser posted image  user posted image  user posted image  in pol pride do nerazumevanja, o soljenju pameti pa nisem nič rekla...user posted image  eh zgleda da sem nekaj narobe anrdila...bom nehala user posted image

Ni ti hotela napisat, da si ti kaj narobe naredila, ampak da ne glede na to kaj kdo reče izmed nas, so tvoje odločitve samo tvoje in bo prav ne glede na to kako se boš odločila.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
9.2.2009 10:05:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

no, mi smo zadnji user posted image  prosti vikend izkoristili in smo se malo potepali. evo ful zobki jezijo, zjutraj pa sma jo že ob 6ih zbudila, ker je je blo treba nosa pocat. pa HB ni nahod, ampak zgleda, da mamo suh zrak v spalnici. user posted image

no, user posted image  jutri odhaja in pride šele v petek domov. se boma lahk mal potepale popoldne. je pa eva dans začela s "polnim delovnim časom" pri varuški. user posted image  bomo vidli kak bo!

Upam, da bo prvi polni delovni čas hitro in lepo minil za malo Evo in tudi mami.

Če nisem preveč firbčna (saj morda ste se o tem že  pogovarjale), kam pa je šel ati? Aima tako službo?

zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. user posted image  in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše!

jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. user posted image  baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj.

Dobra si. Jaz poznam enega, ki je bil zaposlen v vojski pred xx leti, pa ga ni bilo skoraj nič doma. user posted image

od začetka me je ful panika - tereni, pa misije... sam če mu je to res velika želja že od nekdaj in glede na to, kako slabo kaže v njegovi (zdaj že bivši) službi, sem se s tem nekao sprijaznila. user posted image
sj če bo v MB pol ne bo take panike, razen kadar bojo razni tereni. do kranja bi pa mel pribl. uro in pol vožnje! user posted image

Držim pesti, da bom čimbližje domu.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
9.2.2009 10:05:13   
barbaw

Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh.

user posted image

Naša tudi! aa zdaj moromo že dokazovat,al kako? user posted image

ma malo heca je bilo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
9.2.2009 10:05:14   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra user posted image .

Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast. user posted image  Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16. user posted image  Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke.  

kaj mi lahko ena razloži to  prebijane zob...user posted image user posted image user posted image kaj je pri vsamkem drugače al kaj? Jaz tega pri Tajinih dveh nisem tak opazla, tud zdaj se slini pa delesni skoz isto zgledajo, mogoče so tik pred zdajci ble malenkost bol napete, pa edino ko je luknjica nastala je blo opazit? kako zgledajo bolj debele dlesni? user posted image  

kaj pa tiste verižice za lajšanje bolečin?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
9.2.2009 10:05:51   
Čmrlika

Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh.

user posted image

Naša tudi! aa zdaj moromo že dokazovat,al kako? user posted image

ma malo heca je bilo user posted image

i know...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
9.2.2009 10:07:21   
Čmrlika

Čmruser posted image lika, kakorkoli bosta z user posted image  naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega user posted image ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi 

Zakaj pa taka tolažba,al  razlaga...user posted image  saj nisem hotla nič takega povzročit, da bi kdo kaj razumel... za barbaw - pa se mi je res zdelo na trenutke da mi noče odgovorit...ker na poste okrog mene pa je...user posted image  hotla sem ji pač namignit, da lahko zamenja izpuščaj, tako kot bi ga kmalu jaz... pri Taji... pa glede priimka mi je blo čudno kaj mi je hotela povedat...user posted image  potem je šlo pa to še naprej za poroko pa sem pač nadaljevala svoje videnje...user posted image  za otroka pa mi je enih par smilejev sfalilouser posted image  user posted image  user posted image  in pol pride do nerazumevanja, o soljenju pameti pa nisem nič rekla...user posted image  eh zgleda da sem nekaj narobe anrdila...bom nehala user posted image

Ni ti hotela napisat, da si ti kaj narobe naredila, ampak da ne glede na to kaj kdo reče izmed nas, so tvoje odločitve samo tvoje in bo prav ne glede na to kako se boš odločila.

eh, ma kaj vem kaj je hotela...nič ni več pomembno... user posted image  zgleda da je bolše, da grem smučanje gledat...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.2.2009 10:07:22   
barbaw

barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra user posted image .

Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast. user posted image  Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16. user posted image  Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke.  

kaj mi lahko ena razloži to  prebijane zob...user posted image user posted image user posted image kaj je pri vsamkem drugače al kaj? Jaz tega pri Tajinih dveh nisem tak opazla, tud zdaj se slini pa delesni skoz isto zgledajo, mogoče so tik pred zdajci ble malenkost bol napete, pa edino ko je luknjica nastala je blo opazit? kako zgledajo bolj debele dlesni? user posted image  

Pri vsakem otroku je različno prebijanje zob. Pri Jaku je bilo samo slinjenje, pri Maji pa je manj slinjenja in vreščanje na polno. user posted image  Pa čakamo in čakamo in čakamo in še kar ni cel zunaj.  Če ni Taja imela do zdaj problemov jih verjetno tudi za druge zobke ne bo imela. Sicer trojkice najbolj bolijo, ampak se tudi ne spomnim, da bi Jaka imel težave.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.2.2009 10:07:51   
Estrella*

Aja glede Brene ste mele včeri ene debate sm vidla. Ej ta ženska je men taka caricauser posted image ! Naše kvazi zvezde se lahk čist vse skrijejo. Ona je čist na enem drugem nivoju pa še ful je preprosta ženska. Zmer mi je bla všeč, ampak včeri me je pa čist fascinirala. In pela vse v živo pa glas da dol padeš!!!

Podpišem, se totalno strinjam. In pri svojih 49 letih krasno zgledauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
9.2.2009 10:07:58   
Estrella*

zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. user posted image  in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše!
Banda user posted image  Ja, pa naj država še tako poudarja, kako je vse super in lepo za družine, je to ena navadna laž in prikrivanje resnice!

jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. user posted image  baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj.
Naj bo v novi službi zadovoljen in naj mu bo v veselje user posted image  Pestke za MB user posted image user posted image

najbolj žalostno je, da mi je celo gospa iz CSD rekla, da je to user posted image  pravica, s katero pa se mora delodajalec strinjat oz. mu to dovoliti! user posted image  bi jih najraje user posted image

Seveda je njegova pravica in bi morali v takih primerih klicat inšpektorat za delouser posted image Samo si noben ne upa, ker potem zanjo še bolj zajeb.avat. Glede na to, da je on menjal službo, bi jih lahko prijavil.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
9.2.2009 10:08:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem pa Vidka poknila sedaj v prenosno posteljico, mu nasipala igrač in sedaj se igra. Zjutraj sem mu dala za pit sladke kamilice, ker tako neredno kaka in prej ga je toliko nakidal, da sem ga mogla celega preoblečt.

Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti user posted image user posted image

ojej, vodav kletiuser posted image Upam, da ne boste imeli več teh težav. Kaj pa je narobe? Podtalnica?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.2.2009 10:08:12   
Estrella*

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca mala. Naša je ista, tudi ob sesalcu se dvigne in herojsko spustiuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.2.2009 10:08:17   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Evo še do konca nisem prišla z branjem, se že oglašauser posted image .  Jaz sploh ne vem klaj naj naredim; spim tako slabo oz. ne morem zaspati zvečer če grem ob 12 ali pa ob 00h spatuser posted image Pa še potem se kar naprej zbujam. Zaspim normalno do jutra šele okoli 3h zjutrajuser posted image  Seveda sem neprespana, tečna  in vsa polomljena. Sem imela že kar dolgo obdobje tega, pa se i+je izboljšalo ko sem zamenjala povšter, sedaj pa spet ista pesemuser posted image  

user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da sem bolj malo spala in falim pol stvari oz. kar pozabljam. user posted image

Estrella a pa si probala z raznimi naravnimi zdravili za lahko noč? Čaj, med, mleko, ......?

Med in mleko mi ne gresta po grlu. Čaj, kakšen pa?

joj bi mogla it pogledat. mislim da janež, pa baldrijan pomaga. Bom šla po knjigo pa ti potem javim. Imaš pa v trgovinah te variante za lahko noč, kjer so zelišča, ki pomirjajo.

Bom še s čajem probala, izgubit nimam itak ničuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.2.2009 10:08:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Novo prevozno sredstvo našega Tilna:user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Naša ga ima tudiuser posted image , pa še policijski motror. Najraje je pa na orbitrekuuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.2.2009 10:09:37   
barbaw
Gal in Maja

user posted image

Gal in zmajček

user posted image

Gal in Maja se držita za rokice
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.2.2009 10:09:52   
Čmrlika

Pri vsakem otroku je različno prebijanje zob. Pri Jaku je bilo samo slinjenje, pri Maji pa je manj slinjenja in vreščanje na polno. user posted image  Pa čakamo in čakamo in čakamo in še kar ni cel zunaj.  Če ni Taja imela do zdaj problemov jih verjetno tudi za druge zobke ne bo imela. Sicer trojkice najbolj bolijo, ampak se tudi ne spomnim, da bi Jaka imel težave.

to vse vem...je mela težave saj pravim...ampka sprašujem o vidnih zadevah na dlesnih? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.2.2009 10:10:46   
barbaw

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Naša ga ima tudiuser posted image , pa še policijski motror. Najraje je pa na orbitrekuuser posted image user posted image

A se zgleduje po mami? user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
9.2.2009 10:11:56   
barbaw

to vse vem...je mela težave saj pravim...ampka sprašujem o vidnih zadevah na dlesnih? user posted image

Pri nas se vidi belo in zobek že ene 5 dni, skozi pa še ni. user posted image  traja in traja in traja, jaz pa izgubljam živce. Sem razmišljala, da bi ji dala dlesen prerezat, ker je nekdo to omenil, da je možno.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.2.2009 10:12:43   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Barbaw user posted image za nespanje, verjamem da ti d.o.p.i.z.d.i., tudi meni včasih živčki delajo na polno, sklepam da ti kupim kroglice, ker nisi več nič napisala

Kar kupi ja. Si verjetno spregledala post. user posted image

te lahko tudi jst prosim zanje? upam, da še nisem prepozna.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
9.2.2009 10:13:13   
hijenca

Jaz sem pa Vidka poknila sedaj v prenosno posteljico, mu nasipala igrač in sedaj se igra. Zjutraj sem mu dala za pit sladke kamilice, ker tako neredno kaka in prej ga je toliko nakidal, da sem ga mogla celega preoblečt.

Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti user posted image user posted image

ojej, vodav kletiuser posted image Upam, da ne boste imeli več teh težav. Kaj pa je narobe? Podtalnica?

Podtalnica je, nimamo kaj nardit, ta hiša je namreč 300 let stara.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.2.2009 10:14:06   
tana7
Pozdravljene!

Se malo oglašam, da se ne bom znašla na seznamu pogrešanihuser posted image

Cel vikend smo bili okoli, v Zagrebu na dveh rojstnih dnevih, v petek plavanje... Brina je itak skos ekšn, pa jo je treba pazit, da kaj ne potegne ali se zvrne
zdaj je že prav zabavna, ko se skloni, pa išče, kar ji je padlo
pogleda pod posteljico in potegne izpod nje, kar je padlo - me kar preseneča, kaj že vse zna

zdravi smo, tok tok
gosta hrana: še vedno skrivamo zelenjavo pod mlečno kašico - mogoče sedaj malo manj mlečne kašice dam čez zelenjavo - res upam, da bo kmalu bolje
sicer pa rada grizlja majhne kockice kozjega sira, pa rozine,...

varstvo še vedno iščemouser posted image čas pa teče...leti...
danes pride ena teta sem na razgovor, v sredo gremo verjetno pogledat eno skupinico, pa še ena teta pride konec tedna... res upam, da bi bila katera teta OK, da bi bila Brina na začetku še doma

že nekaj časa pa mislim nekaj zanimivega povedat, pa vsakič pozabim, no, zdaj sem se pa spomnila
ko takole bereš naš forum, človek dobi občutek, kako malo mamic še doji po 3., 4. 5., kaj šele 6. mesecu - sem mislila, da je tale forum res nek presek populacije - da se da sklepat potem na splošno, koliko se otroci še dojijo
ampak sedaj na plavanju mi zgleda siuacija čisto drugačna
V naši skupini so otroci od 5. mesecev do 9. mesecev, mešano... in čisto VSE mamice še dojimo
me je kar vrglo po prvem kopanju, ko smo šle iz garderobe bazena v en drug prostor, da se otroci še malo počasi ohlajajo, preden gremo ven z njimi do avta
in so mamice začele kar dojiti, ker so otroci zmatrani in žejni, in seveda sem tudi jaz Brino podojila in je super zaspala - sedaj je po vsakem plavanju enako
in ko se pogovarjamo, vidim, da so čisto na enakem kot mi
z GH so čakale/še čakajo do 6. meseca in potem počasi naprej, še vedno dojenje...
no, tko... kot zanimivostuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.2.2009 10:14:57   
suzy85

user posted image

zdej ja, ko ji ni treba... user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.2.2009 10:15:59   
barbaw

Podtalnica je, nimamo kaj nardit, ta hiša je namreč 300 let stara.

Pa še kakšno spomeniško varstvo?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.2.2009 10:16:02   
Čmrlika

Gal in Maja

user posted image

Gal in zmajček

user posted image

Gal in Maja se držita za rokice
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

lušne slikice!

user posted image  user posted image  user posted image  za nova prijatelja...jaz bi tudi lahko kako iz toplic dala gor, nisem nič kolk se spomnim, ne?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.2.2009 10:17:04   
Naty*

Ma ja tud js si nism misla! Sej sm že rekla, Žan je mel zgornji dvojkici čist pred predrtjem 14 dni. V bolnici sem potem sprejemno zdravnico prosila naj pogleda in pove, kako se njej zdi. Je rekla...eeh, to je čist na konc, maximalno še en dan! In je še od takrat trajal štiri dni, da so predrle user posted image . Pa še to sam konica, zdej pa kr traja in traja user posted image .. Ma sej bo tud za nas konec tega user posted image .

user posted image

Luštna ... pri nas je tud tko... pa še manjše so dobre, sam da se da prjet za njih .

suzy glede vojske je tkole... moj bivši je bil rojen vojak. On je živel za to in je bil celo pri izvidnikih tko da je blo oh in sploh terenov, usposabljanj, tednov preživetja v divjini... in potem je šel za pol leta celo na misijo v Afganistan. On je bil v tistem hummerju, ki je zapeljal na mino in so mel grozljivo srečo, da so preživeli, imel pa je poškodbe ušes. Ampak, če človek živi za to, vse preneseš z njim. Poznam jih pa en cel kup, ki so si ful želeli v vojsko, pa so že na usposabljanju ugotovil, da ni za njih. Ne da fizično ne bi zmogli, ampak so stvari, ki jih moraš sprejet, predvsem prenašanje avtoritete. Noben šef ni tolk zajeban, kokr so radi zajebani nadrejeni v vojski.

Aja glede Brene ste mele včeri ene debate sm vidla. Ej ta ženska je men taka carica ! Naše kvazi zvezde se lahk čist vse skrijejo. Ona je čist na enem drugem nivoju pa še ful je preprosta ženska. Zmer mi je bla všeč, ampak včeri me je pa čist fascinirala. In pela vse v živo pa glas da dol padeš!!!

Podpišem, se totalno strinjam. In pri svojih 49 letih krasno zgleda

Ja to pa sploh . Zdele glih poslušam njene tastare komade... mal jugonostalgije .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?