|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
8.2.2009 22:12:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Namest, da bi mi odgovorila, če sem naredila neumnost se norca delaš z meneuser posted image ...sploh pa ti maš suhca...Lovru ful začnejo nogice in v gubicah po kislem smrdet, če ga en dan ornk ne umijem

ne vem kaj ti naj odgovorim...pri vročini vem, da ga lahko kopaš/stuširaš...da tako zbiješ vročino.... Pri prehladu/kašlju...ne vem...

...jaz ga ne bi...... nogice bi mu v umivalniku umila.....tako kot mu že sedaj včasih...., pregibe/gubice ...pa s krpo obrisala....     Jaz ga ne kopam vsak dan..... bi bla nonstop poplavauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.2.2009 22:13:07   
Lara Croft
Saraya.... kaj pustiš, da Marisa v televizijo gleda?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.2.2009 22:13:42   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

drugače me pa zanima kje hodi naša Croftovauser posted image

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kje si se zgubilauser posted image

Dvomim, da te je slišala, ker sem te še jaz komajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa je ona še enkrat dljeuser posted image . Probaj se v wc školjko dret!!! Bo mogoče dlje neslouser posted image user posted image user posted image

ne bi dalje neslo.....ni kanalizacije tu okrog....je greznica varianta....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.2.2009 22:13:54   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bi šla, če bi začel kasneje.... ob 20h mi je prezgodaj... sem rada zraven zvečer, ko Lara zaspi... user posted image

Il Divo bodo "šele" ob 20:30... jaz bi šla, a so tako presneto drage vstopnice user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.2.2009 22:14:54   
gold fish

No, zdaj mam pa še jaz monologe... Moram it likat? user posted image user posted image user posted image

Glorija, jaz LOvra ne dajem na bok od kar je bil star pribl. 3 tedne, ker je blo brez veze. Lahko sem ga še tak obložila, se je že nekak spravil na hrbet in potem sem ga začela puščat. Glavo itak že od takrat obrne vstran...

jaz tud ne.....tud če ga tak položim..preden ga pokrijem al pa založim je že na hrbtu...glavo pa ima na stran obrnjeno

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.2.2009 22:16:09   
arabela*

Saraya.... kaj pustiš, da Marisa v televizijo gleda?

ja kaj pa naj naredim,če je je zbudila in še je tv gorela,ker sem zaspala zravenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.2.2009 22:16:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

če verješ....kaj boš te brez nas delalauser posted image ...ti bo ja dolgcajt...časa boš imela na pretekuser posted image

ma že vse trpi zarad tega  rruser posted image

recimo kajuser posted image ......

..user posted image user posted image user posted image ....user posted image ............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.2.2009 22:17:32   
Olivija*
hehe...če jaz našo user posted image obrnem na eno stran, ona obrne glavo na drugo stran, torej za 180 stopinj...jaz tega ne bi mogla...ampak njej je to očitno všeč, ker fulpogosto to prakticira.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.2.2009 22:17:32   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

recimo kajuser posted image ......

..user posted image user posted image user posted image ....user posted image ............user posted image

to pa ne,za to ni oviruser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.2.2009 22:17:36   
meta21

drugače me pa zanima kje hodi naša Croftovauser posted image

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kje si se zgubilauser posted image

Dvomim, da te je slišala, ker sem te še jaz komajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa je ona še enkrat dljeuser posted image . Probaj se v wc školjko dret!!! Bo mogoče dlje neslouser posted image user posted image user posted image

ne bi dalje neslo.....ni kanalizacije tu okrog....je greznica varianta....user posted image

user posted image

Saj jaz ga tud vsak dan ne kopam ampak vsak drug dan. Zdaj ga pa v petek nisem, ker ga je nekaj že začelo kuhat, včeraj tudi ne, danes se mi je pa zdelo, da že moram počasi vse te bacile z njega sprat. Upam, da bo ok. Zdaj spi... na boku in je tud kašljat nehal

Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.2.2009 22:18:27   
Lara Croft
No, zdaj mam pa še jaz monologe... Moram it likat? user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi tooolk cujn, da že z golide ven letijo..... jih skrivamo za pojslico od Lare.... đizus, se mi ne da.... pa tudi nimam kje, zdej, ko imamo stajico v dnevni.... user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.2.2009 22:19:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Zdej se pa pripravljam, da grem likat... Likalnik lahko že vklopim...

...jaz sem pa važna...... ker sem gotova  ...user posted image

sem 4 stroje danes oprala, posušila in zlikala......    

...od zdaj naprej mečem stvari .... ena v pralnega, ena na ogenj.....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.2.2009 22:31:32 >

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.2.2009 22:19:49   
Olivija*
meta, po moje mu ne more škodit, če si respazila, da ni bilo kakega prepiha in da se ne shladil preveč (dovolj topel prostor).

naša ima pa v tisti gubi pod bradico vse rdeče, če je ne kopam redno. samo s krpico obrisat ne pomaga, ker dosti bruha in se slini in ji skoz nekaj za vrat teče.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.2.2009 22:20:38   
meta21

Glorija, jaz LOvra ne dajem na bok od kar je bil star pribl. 3 tedne, ker je blo brez veze. Lahko sem ga še tak obložila, se je že nekak spravil na hrbet in potem sem ga začela puščat. Glavo itak že od takrat obrne vstran...

jaz tud ne.....tud če ga tak položim..preden ga pokrijem al pa založim je že na hrbtu...glavo pa ima na stran obrnjeno

Pri nas je blo tud skoz tak, zato sem pa obupala. Danes sem mu pa rito malo ven potegnila in malenkost nogice pokrčla pa se je skoraj v trenutku umiril in zaspal. No lahko, da je zdaj že na hrbtu ampak prej je zgledalo kot da mu paše

Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.2.2009 22:21:21   
gold fish
user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.2.2009 22:24:51 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.2.2009 22:22:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

meta, po moje mu ne more škodit, če si respazila, da ni bilo kakega prepiha in da se ne shladil preveč (dovolj topel prostor).

naša ima pa v tisti gubi pod bradico vse rdeče, če je ne kopam redno. samo s krpico obrisat ne pomaga, ker dosti bruha in se slini in ji skoz nekaj za vrat teče.

Jaz tudi mislim, da ne. Sam sem mogla še eno mnenje slišat. Tud Lovro ima tisto gubo skoz mal mokro pa še komaj do nje pridem, ko je tak bajsek rataluser posted image . Pa še pod pazduho in nogice mu začnejo tak čudno "dišat"user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.2.2009 22:22:59   
Lara Croft
Jaz Laro kopam vsak dan.. sej sploh ne vem, če bi zaspala brez kopanja....

Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.2.2009 22:24:28   
gold fish

to ma naš tud....samo jaz mu kar sproti, ko ga imam na previjalni med previjanjem z mokro vatico obrišem, pa s kremico namažem........ včasih pa mu ne pridem zraven...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
8.2.2009 22:26:12   
Olivija*

Jaz Laro kopam vsak dan.. sej sploh ne vem, če bi zaspala brez kopanja....

naša je pa tako navajena, da je treba takoj po kopanju še povečerjat. zdaj me pa že malo skrbi, kako bomo šli na kak bazen, ko bo ona hotla jest vedno, ko bo ven iz vode zlezla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
8.2.2009 22:26:26   
meta21
Jaz se poslavljam, ker se mi tak drema, da mi kar solze tečejo pa še kašljam skoz boljuser posted image .

Še prej si grem pa vse gubice in gube umituser posted image .

Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 3470
8.2.2009 22:26:37   
gold fish

Jaz tudi mislim, da ne. Sam sem mogla še eno mnenje slišat. Tud Lovro ima tisto gubo skoz mal mokro pa še komaj do nje pridem, ko je tak bajsek rataluser posted image . Pa še pod pazduho in nogice mu začnejo tak čudno "dišat"user posted image

saj po moje mu tud nima kaj bit...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
8.2.2009 22:27:38   
Olivija*

to ma naš tud....samo jaz mu kar sproti, ko ga imam na previjalni med previjanjem z mokro vatico obrišem, pa s kremico namažem........ včasih pa mu ne pridem zraven...

S katero kremico pa mažeš? Jaz sem probala z bepantenom, mustelo cold creme in nivea sensitive, a se mi zdi, da samo voda najbolj pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 3472
8.2.2009 22:27:55   
gold fish

Nočka!

nočka...... pa kakega čajeka z medom si privošči

user posted image user posted image ......

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
8.2.2009 22:28:11   
arabela*
grem,nočkauser posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
8.2.2009 22:28:42   
anchy82
naša user posted image tud samo še na hrbtu spi...tud če jo obrnem na bok, se bo ona obrnila na hrbet. Tak da jim verjetno tak bolj paše! user posted image Na boku bo zaspala edino takrat, ko bi se rada pocartala, pa jo dam na velko posteljo...pa se čisto vame tišči, js jo morem pa po čelu božat pa dihat po laskihuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja, prava carta je postala!!!!

Z likanjem pa danes tud ne bo ničuser posted image Me čaka grozno velik kup perila že dobr teden... Ampak smo imeli smrt v družini, tak da mi resnično ni bilo do likanja, ne do ničesar... Dobro, da imava z user posted image svojo malo lubiko, da nama naredi še tako turoben dan vesel in srečen!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?