Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Botrca , da te čimprej spusti. Ayo, kako si pa ti? Loncica, prideta danes s Timom v bazen? Midve greva plavat. botrca pri meni je bolje toliko, da nimam vec vrocine in da se mi je sblokiral nos. Kasljam pa se ful in se na splosno slabo pocutim. AB mi povzrocajo tudi ful slabost in nejecnost, kar se poslabsa situacijo. Zraven se kar jemljem paracetamol, zdaj se to vlece ze 1 teden. Niti ne vem, ce bom v ponedeljek ze za v sluzbo, ceprav mi je zdravnik rekel, naj brez probleomov pridem po zdr.opravicilo, ce se ne bom pocutila v redu. Probelm je v tem, ker sedis potem cel dan v pisarni, in ker organizem se ni cisto pripravljen na celodnevno obrmenitev, samo poslabsas situacijo. Najbolj mi je hudo, ker se ne morem posvetit Gabrielu tako kot treba. Pa se z mojim sva se vceraj skrgala, saj ga razumem, ker tudi on ne zmore vec tega tempa, vrtec, sluzba, vrtec, prideta domov ob 6/6.30, potem mora se kuhat... Pa plavat bi sla tudi jaz... Sem totoalno zagiftana z zdravili, fuj!! Nisem hotla toliko jamrat, ampak mi je uslo. O vremenu pa ne bi. Drugega nic novega.