Raho
|
Na zelo hitro - moram delat, ja Andreja, pogosto mislim nate. Hudo mi je, kaj se ti dogaja, predvsem pa mi je hudo za tvoja nečaka, ki sta ostala brez mamice. Bodi močna in jima predvsem bodi v trdno oporo, da se bosta v življenju lahko zanesla nate. Lana - vi pa res nimate sreče s to TT. Pri nas se je Živa zaradi Črtomirovih nenehnih bolezni tako utrdila, da več sploh ne zboli No, sedaj je tudi Črto že zdrav in je danes ponovno v vrtcu. Moj pa je skomentiral, da bi bilo fajn, da bi bil nenehno tako doma (je bil on na negi, ker jaz ne morem biti doma - take gužve imamo v službi). Jutri gremo s sodelavkami gledat našo malo Eleno. Že tako dolgo nisem videla dojenčka, da se ful veselim. Želva - ti pa kar akrobacije izvajaš s tem tvojim trebuhom . No, še malo pa bo že drugič vsega konec . Ne pozabi nam javiti. No, EloM zadolži za širjenje informacij. Jaz naslednji teden moram 2x v Ljubljano. Še sreča, da sem zamenjala avto. Pa z mojim greva potem do Ajdovščine - smo kupili enoprostorca - da ne bomo imeli več težav z Irajo. Sem se sedaj stiskala med dvema otroškima zicoma odzadaj, ker mala ni prenesla, da sedim odspredaj - do LJ je fantastično sedeti na tistem 2x2 cm prostoru. Eno leto sva čakala, da bo boljše, pa ni. Prejšnjič, ko smo bili pri Riji, je od Pečarovcev do Odrancev tako tulila, da je v Odrancih od ihte začela bruhat - in to vse zato, ker sem jaz sedela odspredaj. Potem se je začela daviti... No comment. V glavnem - sva popustila . Pa še ful ugodno sva našla avto. Najin prijatelj, ki prodaja avte, je rekel - vzami in ne sprašuj preveč . Tako bomo naslednji teden postali ponosni lastniki Pegueota 807. le moj fotr nekaj negra, zakaj nam jem treba avtobus, če imamo samo 2 otroka. V soboto me je tako u poverenju vprašal, če sem noseča . Eto, babnice moje, šibam... Ayo - čestitam za NS. Samo, da je vse OK . Pa čim prej se pozdravi. Emo sem pa nekaj mimogrede gledala, med peglanjem. Se mi je sušilec pokvaril in smo tri tedne bili "na suhem", ker je sušilec še bil pod garancijo in smo ga dali popravit. Moj komentar na EMO: OMG. Za pusta pa smo kostume naročili - Živa bo pikapolonica, Črto pa gusar. Včeraj sem imela tak napad migrene, da sem mislila, da bom morala na injekcijo, ampak se je p'otem nekako porihtalo. V glavnem, pokozlala sem celo stanovanje, o tem, kako je bilo pa z glavo pa ne bom.
|