nmag
|
Ja saj jaz tudi,samo upam,da bom,tudi sama sem pri vseh štirih do konca delala vse čisto normalno,mogoče bolj na počas samo je šlo,tokrat pa ne gre in kar naredim dopoldne naredim,popoldne pa sem čist fuč,pijem vse mogoče pa vseeno trbuh otrdeva,tišči dol,bolijo me kosti,da o mojem išjasu ne govorim,ker včasih ne morem tud shodit ne,so pa kaki dnevi ko še kar gre.Komaj čakam 13.,ko imam pregled,da mi pove a je še vse zaprto tako kot mora bit.Saj gre kar hitro,samo je kljub temu do aprila še en mesec in pol,lahko naju bo matralo to do konca in bova dočakali april. Zelo mi pomaga,da lahko tu gor malo pojamram,ker smo vse na istem in me razumete,drugače pa saj veste hitro dobiš kako tako,češ kdo ti je pa rekel da imej toliko otrok,res nisem pričakovala,da bo tokrat tako hudo,samo za tole mojo punčko je vredno potrpeti,jo tako zelo pričakujemo vsi,da potem ob tem vsaj malo pozabim na težave.Tako jaz sem bolj okroglo jamrajojča nosečnica,pa drži tudi to,da je vsaka nosečnica po svoje lepa,ker izžareva iz notranjosti. Lepo pančkajte,vsaj tiste,ki lahko spite.