|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
5.2.2009 21:28:50   
sonček85
BLANČICA:KAKO LEP BUŠIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
5.2.2009 21:55:18   
brigita23
sonček-ti pa nič več bušija ne slikaš?, dans bi mogla svečke pihat pa se slikatuser posted image user posted image user posted image , mi smo se tudi včeraj.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
5.2.2009 21:57:41   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

No, super... cel esej sem napisala, pa mi ni objavl.user posted image

Ok, še enkrat.

Kaj počnete? Jaz sem se ravnokar udobno namestila pred računalnik. Sem danes cel dan stala in imam malo zatečene noge. Naj se pohvalim, kaj sva z user posted image skuhalla za kosilo: brokolijevo juhico, musako in zeleno solatko. Njami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijavila sem se tudi v materinsko šolo v ZD Celje. Začnemo 10.3., končamo 12.3.. Predavanja bodo od 9.30-13.30. Naknadno izvemo še en termin, na katerem bomo imeli pogovor s psihologinjo. Tako, da bodo v bistvu 4 srečanja.  Celjanke, gre še katera takrat?

Frutolinca, jutri se boma pa nabasale.user posted image user posted image user posted image Gre še katera zraven?user posted image

Nmag, čimprej se pozdravi.user posted image

Krfjolca, ni važna velikost bušija, važno je, da je navihanček/-ka notri zdrav/-a. Jaz imam tudi bolj majhnega, ampak takega šikanega.user posted image user posted image user posted image Bo pa po porodu prej izginil - bo resuser posted image user posted image user posted image user posted image

to se tudi meni večkrat zgodi, napišem vse pol me pa skenslauser posted image
Super da si povedla za MŠ, midva bova šla ta ali pa naslednji datum. A morda veš kateri je še naslednji rok?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.2.2009 7:26:25   
april09
Zajtrk....
user posted image  

user posted image h

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.2.2009 8:46:21   
Pat74
Jutro,

april09 ti si pa skor zadela moj zajtrk, le kosmičev nisem jedla - sem si pa sadje sladkala z medom, mnjam. Tele majčke, ki si jo poslikala, pa trenutno niso mel, če ne bi jo ziher vzela - sam ene sive so mel, pa mi niso ble všeč. Bo treba it večkrat pogledat.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.2.2009 8:54:40   
detelja
ojla....kako ste kaj? mi smo pa danes napolnili 31 tedenuser posted image  in mamici že celo jutro pridno nagajamouser posted image

no, moj zajtrk je bil tudi bolj tak zdrav-kivi, banana in probiotični jogurt...

danes je pri nas tako lep, topel dan zunaj...no, edino veter me malo moti...me prav začne pomlad razganjatuser posted image ...samo srčno upam, da ne bo za par ur zunaj deževalo...pa ful se pozna, da so že daljši dnevi...se mi zdi, da ta feb. kar hitro mine, danes smo že 6.2....in kaj boste svojim valentinom podarile?...jaz sem včeraj dobila tak lep šopek rdečih tulipanov od mojega lubija...

danes pa bom šla verjetno na CSD urejat papirje za porodniško...je še samo 63 dni do porodauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.2.2009 9:03:08   
lili82
Pa boš že lahko uredila vse potrebno na CSD - meni so rekli, da lahko pridem 60 dni pred PDP in nič prej user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.2.2009 9:05:19   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Jutro,

april09 ti si pa skor zadela moj zajtrk, le kosmičev nisem jedla - sem si pa sadje sladkala z medom, mnjam. Tele majčke, ki si jo poslikala, pa trenutno niso mel, če ne bi jo ziher vzela - sam ene sive so mel, pa mi niso ble všeč. Bo treba it večkrat pogledat.

tale je sneta z neta user posted image  jaz sem kar crno in belo vzela..

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.2.2009 9:08:00   
brigita23
o jutro drage čvekice

april-dober zajtrk si nam pripravlauser posted image
mi smo danes lepo pančkali, razen da me vsakič ko se ponoči obrnem boli spodnji del trebuhauser posted image , punce a se je vam tudi to dogajal v 29t?
Ne vem a je tok nizko moj malček al kaj?

pridno tipkite, jst si grem pa zajtrk pripravituser posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.2.2009 9:11:46   
Cveta28
April tole je pa prava osvežilna bomba za dobro jutro...user posted image hvala, hvala, hvala....
Joj kako ste bile pridne...mislim čveke user posted image ...pa kako lepe bušije imate....detelja moj izgleda skoraj isti, od spredaj kot kuglja za bowling, od strani pa buši...blančica všeč mi je posteljica za user posted image ...
Majica za dojenje - meni zveni super ideja in bom jutri v HM (Graz) mal pogledala. Pa še za moderčke, čeprav še zdaj čisto točno ne vem katero cifro bi vzela. Isto kot sedaj ali kaj večjega (obseg, košarica).
Mi smo tudi danes dopolnili 31t in odštevamo dneve v službi. Upam, da bom drugi teden uspela dobiti bolniško ter da je tole moj zadnji petek v službi.
Brigita tudi meni se dogajajo podobne stvari...če sem kakšen dan preveč na power-ju potem se zvečer v postelji obračam kot nasedli kit in pri tem me spodnji del bušija ful boli. Grda mami!

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 6.2.2009 9:14:14 >

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
6.2.2009 9:17:57   
*Junona*
Jutro.user posted image

Mi smo pa danes slabo spali. Je imel user posted image žurko celo noč, relacija: desna stran reber in mehur. Izgleda, da je skakal gor in dol, se odrival.user posted image user posted image user posted image Ampak je bilo kljub vsemu prijetno.user posted image user posted image user posted image Zdajle grem pa jogurt pojest, se oblečt in počasi proti Mb.

Cveta28, js tudi ne vem, kakšno velikost vzet.
Blancica, zelo lep buši.user posted image user posted image user posted image
Sonček, super za košek, daj ga poslikaj.user posted image user posted image user posted image

April, hvala za zajtrk.user posted image user posted image user posted image

Brigita, baje da imajo vsak teden termine, tako da ni panike. Moj dragi na žalost ne bo mogu it zraven, ker dela. Mogoče na tisto predavanje o porodu. Sporoči, če boššla isti termin kot jaz.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
6.2.2009 9:26:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-ti pa nič več bušija ne slikaš?, dans bi mogla svečke pihat pa se slikatuser posted image user posted image user posted image , mi smo se tudi včeraj.
saj sem daal prejšnji teden slikco gor kako smo velikiuser posted image user posted image user posted image .Danes smo stari 29t in jutri stopamo v 30tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita:ja tudi mene booli spodaj malo včasih,sam sem misla da  od tega k smrkam in malo pritiskam.No je pa naš mali bil taka žverca včeraj da sem se samo smejala kako me je ves čas v desno zizo brcal k sem taščo striglauser posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*Sonček, super za košek, daj ga poslikaj.

ja bom slikala ,samo mi ga mora najprej od mojga brat pripeljat k ga je odpeljal in ga bo kar z vapom stuširal k je bil malo prašen,saj ni bil v uporabi vrstoooo let(beri 24)user posted image user posted image user posted image mojmu je pa tak všeč kr vozu ga je pr atiju sem in tja(najprej pa sploh ni bil zato da bi šla ponj,)zdaj pa je cel blaženuser posted image

aja in dobro jutrooooooooo moje nosečke in april res hvala ker tako lepo skrbiš za naše zajtrke ki so božanskiuser posted image user posted image user posted image

jaz pa danes delam za kosilo rižev narastek in mešan kompotuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3512
6.2.2009 9:27:52   
sonček85
junonca.no pa ne bova skp na MŠ ,saj jaz nebom imela vedno avta in zato ne grem v celjeuser posted image bova pa skp rodili zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
6.2.2009 9:32:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Pa boš že lahko uredila vse potrebno na CSD - meni so rekli, da lahko pridem 60 dni pred PDP in nič prej user posted image

pa mislim, da bom lahko...kaj pa če pride 60 dni glih na soboto ali nedeljo kaj pa potem?...no meni bo 60 dni v pon. tako, da lahko nesem v pon....joj nekateri komplicirajo...če tako gledaš dan gor ali dol...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
6.2.2009 10:30:16   
Miška2006
Detelja, 60 dni prej pomeni, da lahko urejaš tudi 50, 33 dan pred PDP. Vsekakor pa ne 61, 70 dan pred PDP.
Jst bom počakala do 1.3., ker bom takrat lahko ujela še januarsko plačo, ki je pri meni višja.

Seveda, če ne rodim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 6.2.2009 10:38:07 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
6.2.2009 10:45:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, 60 dni prej pomeni, da lahko urejaš tudi 50, 33 dan pred PDP. Vsekakor pa ne 61, 70 dan pred PDP.
Jst bom počakala do 1.3., ker bom takrat lahko ujela še januarsko plačo, ki je pri meni višja.

Seveda, če ne rodim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to vem...samo veš jaz imam rajši, da mi pride en mesec več zraven, ko sem bila še v službi kot pa en mesec več ko sem bila na bolniški (bolniška ni tako dobro plačana)...zato se mi gre...pa itak se mi danes ne ljubi it...tako, da bom šla v pon. takrat pa je točno 60 dni...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
6.2.2009 11:18:58   
Miška2006
Seveda, res je boljš.

Jst sem pa do konec decembra imela bolniško in od januarja imam dopust. Trenutno koristim še lanski dopust in nato bom še 10 dni letošnjega, ker če ne mi jih bodo 10 dni kar pobrali in bom lahko do 30.6.2010 koristila le 20 dni LD od leta 2009, namesto vseh 30.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
6.2.2009 12:07:20   
diti
Ojla souser posted image !

Danes je pa zunaj prav luštno, ker tako veselo sonček sije. Bi šla ven, pa sem še kar bolnauser posted image tako dolgo se pa še ne spomnim, da bi se mi vleklo.

Sonček, tisto razpršilo sem imela doma, pa ni nič pomagalo, zato sem se pozanimala, če lahko vzamem Olnynth, pa je dr. rekel, da lahko; no, tisto je pa pomagalo, tako da sem v četrtek ponoči končno spala v miru.

Moj sinek je zadnje tedne tako živahen, da imam občutek, da mu bo kakšen del telesa iz kože pogledaluser posted image  včasih se mi zdi, da se opira in odskakuje od ne vem česa, ker se prav vidi na bušiju, kako je na določenem delu bolj izbočen. Zgleda, da bo živahen otrokuser posted image

Junonca, nič se nisem javila, ker nisem mogla biti pokonc! Joj, za en teden sva se zgrešiliuser posted image  jaz sem se prijavila pa 17. 3., ker drugače moj ne more zraven, jaz pa čem, da je zraven in poslušauser posted image  Si še lahko premisliš? Drugače pa bom prišla na tisto srečanje 18. 2., če bo v Celju!

A ima mogoče katera izkušnje s tem, kako je, če si pred porodom delal eno leto, pogodba za delo ti pa poteče nekaj dni prej, preden se začne porodniška? Kakršna koli informacija bi mi prišla prav!

Lep dan vsem!

Diti

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
6.2.2009 12:27:21   
brigita23
cveta-majice za dojit sem v H&M-u kupila kr po občutku, pa so mi vse lepo prav, boljš večje kot manjšeuser posted image
če pa greš jutri v graz, pa nam le javi kakšna izbira je...imam tudi jaz namen v kratkem it.

junona-ti javim glede šole

sonček-danes si nam polepšal dan, imam kar več energije ko je tako lepo vreme. bravo za košekuser posted image

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
6.2.2009 12:32:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, to vem...samo veš jaz imam rajši, da mi pride en mesec več zraven, ko sem bila še v službi kot pa en mesec več ko sem bila na bolniški (bolniška ni tako dobro plačana)...zato se mi gre...pa itak se mi danes ne ljubi it...tako, da bom šla v pon. takrat pa je točno 60 dni...
joj punce mene zanima kako malo bom jst dobila k sem od avgusta na bolniškiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
6.2.2009 12:37:25   
sonček85
diti :ja sem si šla jst pol kupt aqua maris in tud full pomaga,sem pa rekla za olynth pa ni bla ziher .
Srečanje je 20.2. ,ne 18.2si malo zamešala.user posted image user posted image user posted image kr pridi te bomo ooooooooooooooooo vesele ,sam se moramo zmenit kje ,ker jih je večina sedaj za trojanepa saj se nas lahko več pelje z enim avtom do trojan,če bo le avto potegnil k smo nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

brigita.ja res je lep sonček,jaz sem vse prepucala stanovanje,sedaj grem delat kosilo ,potem pa v šoping.Ja košek pa komaj čakam da ga dobim nazaj da vam ga slikam-joj kako je leppppppppppppuser posted image user posted image user posted image mami je pa rekla da mi bo še obrobo zašilauser posted image user posted image moja zlata mami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
6.2.2009 12:50:21   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

joj punce mene zanima kako malo bom jst dobila k sem od avgusta na bolniškiuser posted image

Izračunaj si tle: Izračun osnove starševskega nadomestila ... Center za socialno delo Ljubljana-Šiška

Tud jst bom bolj malod dobila, ker sem delala pa po 4 ure.......beda...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
6.2.2009 12:55:00   
anchika
Hellou!
Srečne vi ki imate sonček, mi imamo že cel dan oblačno. No dobr sej itak sem v službi.
Jaz ponoči skoraj vedno lepo spi. Naš otročiček me pusti spati. Le ko me lulat tišči se zbudim. Upam da je to znak da bo ponoči spal-ha ha.

lep dan vsemuser posted image  še naprej!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
6.2.2009 13:06:23   
brigita23
sonček-pol si bla pa pridna, mene pa ta del še čaka, no včeraj sem si vse zlikalauser posted image user posted image user posted image , prah me pa še čakauser posted image . Sem pa že danes bila mal zunaj ko je tak lepo vreme...in po tej bolezni mi je zrak res pasal. Sem šla mal v BC v Tuš pogledat, sej veš da človek ne more mimo.

porodniška-tudi jst sem od septembra na bolniški, tako da tudi moja porodniška ne bo bog ve kajuser posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
6.2.2009 13:32:31   
ninica23
eno vprašanje za celjske user posted image

KJE SE PA PRIJAVIŠ OZ.KAM MORAM POKLICAT ZA MATERINSKO ŠOLO?
februarja sicer še delam,pa en izpit še mam,pol bi pa js tut se že mogla spravit tja...
hvala za odgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?