|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
6.2.2009 13:36:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

eno vprašanje za celjske user posted image

KJE SE PA PRIJAVIŠ OZ.KAM MORAM POKLICAT ZA MATERINSKO ŠOLO?
februarja sicer še delam,pa en izpit še mam,pol bi pa js tut se že mogla spravit tja...
hvala za odgovor user posted image

pokliči v zd dom ,kjer si domauser posted image ali pa v bližini

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
6.2.2009 13:36:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-pol si bla pa pridna, mene pa ta del še čaka, no včeraj sem si vse zlikalauser posted image user posted image user posted image , prah me pa še čakauser posted image . Sem pa že danes bila mal zunaj ko je tak lepo vreme...in po tej bolezni mi je zrak res pasal. Sem šla mal v BC v Tuš pogledat, sej veš da človek ne more mimo.

porodniška-tudi jst sem od septembra na bolniški, tako da tudi moja porodniška ne bo bog ve kajuser posted image
ja sedaj imam spet za 1 teden miruser posted image user posted image user posted image ,ne bo me čez vikend doma ,ker brat praznuje 30 let in sem morala danes narediti.
Ja svež zrak pa res paše,komaj čakam da grem ven pa po trgovini.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
6.2.2009 13:36:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Detelja, 60 dni prej pomeni, da lahko urejaš tudi 50, 33 dan pred PDP. Vsekakor pa ne 61, 70 dan pred PDP.
Jst bom počakala do 1.3., ker bom takrat lahko ujela še januarsko plačo, ki je pri meni višja.

Seveda, če ne rodim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to vem...samo veš jaz imam rajši, da mi pride en mesec več zraven, ko sem bila še v službi kot pa en mesec več ko sem bila na bolniški (bolniška ni tako dobro plačana)...zato se mi gre...pa itak se mi danes ne ljubi it...tako, da bom šla v pon. takrat pa je točno 60 dni...
joj punce mene zanima kako malo bom jst dobila k sem od avgusta na bolniškiuser posted image

Izračunaj si tle: Izračun osnove starševskega nadomestila ... Center za socialno delo Ljubljana-Šiška

Tud jst bom bolj malod dobila, ker sem delala pa po 4 ure.......beda...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej to vem ,samo ne vem ali vpišeš znesek koliko dejansko si dobil nakazano plačo ali koliko imaš bruto izplačanouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
6.2.2009 13:40:10   
sonček85
A ste videle to previjlno .No dobra ideja za vse ,ki nimajo prostora za komodo ali podobno.Je res praktično
user posted image http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=385

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
6.2.2009 13:42:39   
mišk
No, jst sem spet mal prišla do čarunalnika.user posted image  
user posted image  m 100 na uro brca v mehur, tako da je zelo očitno, da je še vedno v medenični vstavi. Do kdaj naj bi se že obrnil? Sem že pozabla, vem pa, da ima še veliko časa.

Danes sem šla prvič na pregled k privatnemu zobozdravniku (do sedaj sem bila pri otroškem), pa me je kar malo okregal zaradi piercinga v jeziku, kao da me mora opozorit, da to ni dobro za zobe, ker tolčem z njim po zobeh...user posted image  Sej vem, ampak ta "uhan" je v enajstih letih postal del mene in kadar si ga dam ven se počutim, kot bi mi pol zob falilo...user posted image  Drugače pa imam baje za popravit ene par čisto majhnih luknjic. Čim prej tem bolje. Zdej vsaj še ne boli.

Jst bom šla v nabavo drobnarij za user posted image  šele nekje v marcu. Lupinice tudi še nimam, sta mi jo pa obljubila moja starša. Izbrala sem si že Maxi cosi, mislim da bo kar taka kot od Junone - Urban breen. Zdej bom še malo počakala, če bodo v kratkem v kakšni akciji, ker se itak (upam da) ne mudi tako zelo.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
6.2.2009 13:46:27   
mišk
Tole za na pralni stroj je pa ful dobra rešitev.user posted image  Jst imam srečo, ker je mož lesarske stroke, pa še "mašino" ima doma, tako da lahko naredi kakršnokoli si zaželim.user posted image  Dono sicer previjam na pisalni mizi v njeni sobi, sedaj pa bo naredil še previjalno mizo (ki bo pozneje) komoda za v spalnico. Pa da bo v isti kombinaciji kot ostalo pohištvo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
6.2.2009 13:51:07   
Miška2006
Sonček, vpišeš bruto znesek.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
6.2.2009 14:28:57   
srecka82
Ojla.

Na hiterco se javljam. Na žalost nisem uspela za nazaj nič prebrati zato bom na kratko podala poročilo o pregledu.

Z našim user posted image  je vse BP. Je pa res, da se mali še ni obrnil na glavo (to naj bi se zgodilo do 32. tedna). Je še nekaj časa za obrat, vendar je verjetnost z vsakim dnem manjša kajti ima že 1.8 kg in vedno manj prostora v trebuhu. G je rekla, da bom čutila obrat (če bo prišlo do tega), ker naj bi bolelo. V primeru, da do tega ne pride bodo probali mi ga na silo obrniti, drugače punce me čaka CRuser posted image . Tega me je tako strah, da mi že sedaj sklecajo kolena. Nikoli še nisem imela nobene operacije oz. da bi me rezali in samo misel na operacjsko sobo me mine. uffffffff....bo že nekako. G mi je omenila še, da se lahko zgodi, da bom nekoliko prej rodila, ker je naš user posted image  dokaj velik. Seveda ni 100%, vendar lahko to pričakujem.

Naslednji pregled:3.3. in imam CTGuser posted image . komaj čakam.

Sedaj šibam in  zvečer bom prebrala vse za nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3533
6.2.2009 14:49:33   
frutolina
Ojla punce...

midve z Junonco pa sma se pa danes naužili svežega zraka, vmes še malo sprehodile po našem lepem Mariboru user posted image , pa seveda zmazale celo kosilo in še celo v Ilicha sma zavile user posted image   Mi je končno uspelo spoznat eno aprilčico! user posted image   In to prav luškano aprilčico! user posted image  Junonca jaz bi se še kar menla s tabo...mislim da nama ne bi tako hitro zmanjkalo tem user posted image  sem se komaj zdaj se spomnila, da ti pol stvari ko si me vprašala, sploh nisem povedla do konca... hja, tak je če si noseč in vse pozabiš user posted image . Boma nadoknadile.user posted image

Zdaj grem pa poiskat kaj rabim za faks, ker od štirih dalje mam predavanja user posted image .

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
6.2.2009 15:51:47   
klavdyk
hojla souser posted image !
mi smo ok in komaj čakamo na pregled v torek. me mal firbec matra, kaj bomo dobili tk da ne vem če nem vprašala. čeprav... če sm tk dolgo čakala, bi lahk še pa malo a ne!user posted image user posted image
drugače pa eno resno vprašanje! sm botra in moram za 1,5 starega fanteka in 4 mesečno pupo kupiti pisanko. pojma nimam kaj. smo se zmenile, da v vrednosti do 50 eur pa ne bi rada sm cotik kupovala. IDEJE!?!
thx
lp
Klavdy

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
6.2.2009 17:01:29   
brigita23
alo punce a mi lahko kira da še enkrat un link ko si lahko porodniško izračunaš?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
6.2.2009 17:11:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Ojla.

Na hiterco se javljam. Na žalost nisem uspela za nazaj nič prebrati zato bom na kratko podala poročilo o pregledu.

Z našim user posted image  je vse BP. Je pa res, da se mali še ni obrnil na glavo (to naj bi se zgodilo do 32. tedna). Je še nekaj časa za obrat, vendar je verjetnost z vsakim dnem manjša kajti ima že 1.8 kg in vedno manj prostora v trebuhu. G je rekla, da bom čutila obrat (če bo prišlo do tega), ker naj bi bolelo. V primeru, da do tega ne pride bodo probali mi ga na silo obrniti, drugače punce me čaka CRuser posted image . Tega me je tako strah, da mi že sedaj sklecajo kolena. Nikoli še nisem imela nobene operacije oz. da bi me rezali in samo misel na operacjsko sobo me mine. uffffffff....bo že nekako. G mi je omenila še, da se lahko zgodi, da bom nekoliko prej rodila, ker je naš user posted image  dokaj velik. Seveda ni 100%, vendar lahko to pričakujem.

Naslednji pregled:3.3. in imam CTGuser posted image . komaj čakam.

Sedaj šibam in  zvečer bom prebrala vse za nazaj.

midvi pa imava isti dan pregled...samo jaz imam uz in pregled, no mogoče bo pa tudi mene dala na CTG...jaz bi pa rajši imela CR kot pa da mi otroka nekaj na silo obračajo...mene je tega zunanjega obrata bolj strah-prijateljica ima ful slabe izkušnje s tem in tega ne bi dovolila...ker če se kaj otroku zgodi bom imela jaz bolnega otroka ne gin...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
6.2.2009 17:12:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce a mi lahko kira da še enkrat un link ko si lahko porodniško izračunaš?

evo izvoli...

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
6.2.2009 17:20:28   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hojla souser posted image !
mi smo ok in komaj čakamo na pregled v torek. me mal firbec matra, kaj bomo dobili tk da ne vem če nem vprašala. čeprav... če sm tk dolgo čakala, bi lahk še pa malo a ne!user posted image user posted image mene tudi tu pa tam firbec matra, ampak najprej moj ni hotel, da vpr. sedaj pa jaz vstrajam pri temu, da počakamo do aprila...če smo že tako dolgo čakali bomo pa še teh par tednov tudi zdržali, upamuser posted image

drugače pa eno resno vprašanje! sm botra in moram za 1,5 starega fanteka in 4 mesečno pupo kupiti pisanko. pojma nimam kaj. smo se zmenile, da v vrednosti do 50 eur pa ne bi rada sm cotik kupovala. IDEJE!?!
thx
lp
Klavdy

kaj pa kaka otroška posteljina ne bi prišla prav??? kaj pa kaj takega (glej sliko)?
user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
6.2.2009 19:27:04   
sonček85

aha se pravi bruto znesek koliko bi dobil ven,ne bruto plačo ,ki podpišeš pogodbo.Hvala

SREČKA82:uuuuuuu že CTG user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj se bo otroček obrnil nikar ne skrbi .Če boš imela pa CR pa ti tako morajo dati nekaj da ne boš čutilauser posted image
frutolina:user posted image user posted image user posted image user posted image za spoznanje z našo Junon.Ja res je faca in oseba da se reče,prava babnica,tudi sama sem vesela da se poznava še bolje pa da nisva tako veliko narazen domauser posted image user posted image user posted image
Evo mi smo nazaj iz nakupovanja.user posted image user posted image user posted image Sem nakupila dudice,pleničke za prvo rabo,vl.robčke,hladilno kremo,torbo za v P in notri dodatke(3 flaške,duda,blazinice,podlaga za previjanje)glavniček,škarjice,tetra plenice.......
no drugi teden greva pa še z dragim po bodije kolikor nam jih še manjka in nekaj žabic pa še ostalo kozmetiko kar je potrebnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3540
6.2.2009 19:31:58   
Nalini
user posted image večer :)

Danes je pa bil tak lep sončen dan. Že zjutraj nas je prebudil sonček ... prav paše po teh turobnih dnevih ... Sem imela občutek, da je že pomlad user posted image  ... Komaj čakam, da bo user posted image  privekal na svet in bomo uživali na sprehodih,... Tudi danes je bilo tak fajn na sprehodu.user posted image

Lepo se mejte in cartajte bušije ... našuser posted image  je pravi falot ... brca, se preteguje ... user posted image  ... trenutno pa kolca ...

lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
6.2.2009 21:54:10   
sonček85
nočko vsem skupaj in se čujemo v nedeljooooooooooooouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.2.2009 8:35:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Ojla souser posted image !

Danes je pa zunaj prav luštno, ker tako veselo sonček sije. Bi šla ven, pa sem še kar bolnauser posted image tako dolgo se pa še ne spomnim, da bi se mi vleklo.

Sonček, tisto razpršilo sem imela doma, pa ni nič pomagalo, zato sem se pozanimala, če lahko vzamem Olnynth, pa je dr. rekel, da lahko; no, tisto je pa pomagalo, tako da sem v četrtek ponoči končno spala v miru.

Moj sinek je zadnje tedne tako živahen, da imam občutek, da mu bo kakšen del telesa iz kože pogledaluser posted image  včasih se mi zdi, da se opira in odskakuje od ne vem česa, ker se prav vidi na bušiju, kako je na določenem delu bolj izbočen. Zgleda, da bo živahen otrokuser posted image

Junonca, nič se nisem javila, ker nisem mogla biti pokonc! Joj, za en teden sva se zgrešiliuser posted image  jaz sem se prijavila pa 17. 3., ker drugače moj ne more zraven, jaz pa čem, da je zraven in poslušauser posted image  Si še lahko premisliš? Drugače pa bom prišla na tisto srečanje 18. 2., če bo v Celju!

A ima mogoče katera izkušnje s tem, kako je, če si pred porodom delal eno leto, pogodba za delo ti pa poteče nekaj dni prej, preden se začne porodniška? Kakršna koli informacija bi mi prišla prav!

Lep dan vsem!

Diti

Hei...

Me veseli, da si boljše. Glede MŠ - zaenkrat ne bom prestvaljala, ker sem si naredila plan dela oz. katera dva izpita še moram opravit, da se mi bo vse izšlo. Moj dragi pa žal ne bo mogel zraven.user posted image
Če pa bo kaj sprememb, ti pa vsekakor sporočim.user posted image

Drži se in javi se kaj.user posted image

Ninica in Brigita
, javita mi, če bosta šli 10.3.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 7.2.2009 8:36:39 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.2.2009 8:37:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

eno vprašanje za celjske user posted image

KJE SE PA PRIJAVIŠ OZ.KAM MORAM POKLICAT ZA MATERINSKO ŠOLO?
februarja sicer še delam,pa en izpit še mam,pol bi pa js tut se že mogla spravit tja...
hvala za odgovor user posted image

Js sem poklicala v ZD Celje.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.2.2009 8:38:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

No, jst sem spet mal prišla do čarunalnika.user posted image  
user posted image  m 100 na uro brca v mehur, tako da je zelo očitno, da je še vedno v medenični vstavi. Do kdaj naj bi se že obrnil? Sem že pozabla, vem pa, da ima še veliko časa.

Danes sem šla prvič na pregled k privatnemu zobozdravniku (do sedaj sem bila pri otroškem), pa me je kar malo okregal zaradi piercinga v jeziku, kao da me mora opozorit, da to ni dobro za zobe, ker tolčem z njim po zobeh...user posted image  Sej vem, ampak ta "uhan" je v enajstih letih postal del mene in kadar si ga dam ven se počutim, kot bi mi pol zob falilo...user posted image  Drugače pa imam baje za popravit ene par čisto majhnih luknjic. Čim prej tem bolje. Zdej vsaj še ne boli.

Jst bom šla v nabavo drobnarij za user posted image  šele nekje v marcu. Lupinice tudi še nimam, sta mi jo pa obljubila moja starša. Izbrala sem si že Maxi cosi, mislim da bo kar taka kot od Junone - Urban breen. Zdej bom še malo počakala, če bodo v kratkem v kakšni akciji, ker se itak (upam da) ne mudi tako zelo.

Jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Res je full lepa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.2.2009 8:41:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ojla punce...

midve z Junonco pa sma se pa danes naužili svežega zraka, vmes še malo sprehodile po našem lepem Mariboru user posted image , pa seveda zmazale celo kosilo in še celo v Ilicha sma zavile user posted image   Mi je končno uspelo spoznat eno aprilčico! user posted image   In to prav luškano aprilčico! user posted image  Junonca jaz bi se še kar menla s tabo...mislim da nama ne bi tako hitro zmanjkalo tem user posted image  sem se komaj zdaj se spomnila, da ti pol stvari ko si me vprašala, sploh nisem povedla do konca... hja, tak je če si noseč in vse pozabiš user posted image . Boma nadoknadile.user posted image

Zdaj grem pa poiskat kaj rabim za faks, ker od štirih dalje mam predavanja user posted image .

Joj, meni je blo tudi tako fajn. Veste punce, tale Frutolinca je prava lepotička. Taka lepa suhcena user posted image z velikim bušijem.user posted image user posted image user posted image
Bi se pa še js tudi lahk kar pogovarjala, čas je tako hitro minil. Bo treba ponoviti.user posted image user posted image user posted image
Sem te pozabila včeraj vprašat, če prideš na srečanje. Upam, da se vidimo.
Lep vikend in upam, da ti čim prej minejo urice brez dragega.

Papa.user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.2.2009 8:45:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

aha se pravi bruto znesek koliko bi dobil ven,ne bruto plačo ,ki podpišeš pogodbo.Hvala

SREČKA82:uuuuuuu že CTG user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj se bo otroček obrnil nikar ne skrbi .Če boš imela pa CR pa ti tako morajo dati nekaj da ne boš čutilauser posted image
frutolina:user posted image user posted image user posted image user posted image za spoznanje z našo Junon.Ja res je faca in oseba da se reče,prava babnica,tudi sama sem vesela da se poznava še bolje pa da nisva tako veliko narazen domauser posted image user posted image user posted image
Evo mi smo nazaj iz nakupovanja.user posted image user posted image user posted image Sem nakupila dudice,pleničke za prvo rabo,vl.robčke,hladilno kremo,torbo za v P in notri dodatke(3 flaške,duda,blazinice,podlaga za previjanje)glavniček,škarjice,tetra plenice.......
no drugi teden greva pa še z dragim po bodije kolikor nam jih še manjka in nekaj žabic pa še ostalo kozmetiko kar je potrebnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, res je fajn, da sva blizu, komaj čakam tvoje slastne kremšnite. Te bom pa po riti, če se v priliki ne  oglasiš.user posted image

Mi pa ni potrebno govoriti, kakšna oseba si, saj punce same tukaj gor vidijo.user posted image user posted image user posted image Kajne, punce?

Zdej grem pa na zajtrk, sem si zaželela domačega koruznega kruha in bele kave in moja zlata tašča mi je ustregla. Res jo imam rada. Pa ne samo zaradi tega, ampak zaradi tega, ker je, da je... in da je rodila mojega dragegauser posted image user posted image user posted image

Dober tek aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja,še nekaj: A ste videle, da je marčevka cita rodila? Pa še skupaj sva bili v bolnici. Cita, čestitke še tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.2.2009 8:46:20   
*Junona*

...konec monologov...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.2.2009 9:24:46   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: diti

A ima mogoče katera izkušnje s tem, kako je, če si pred porodom delal eno leto, pogodba za delo ti pa poteče nekaj dni prej, preden se začne porodniška? Kakršna koli informacija bi mi prišla prav!

Ja, jaz sem se zanimala za ta problem, ker je kazalo, da bo ravno tako pri meni. Nadomestilo ti pripada normalno, izračuna se pač glede na prihodke v zadnjih 12 mesecih. Mislim pa, da je problem pri pravici do porodniškega DOPUSTA. Se pravi, se moraš za tistih par dni zdravstveno zavarovat. Pozanimaj se na svojem CSD, ker sem jaz dobila ful različne informacije.
Meni se je zdaj kar rešila zadeva, ker je kolegica, ki jo nadomeščam, podaljšala svojo porodniško in se tako tudi meni avtomatično podaljša pogodba do njene vrnitve.

PS: Jaz sem danes KONČNO (po celem tednu ležanja v postelji!) malenkost bolje, se mi očitno že malo praznijo sinusi. Včeraj sem bila pa čisto adijo, sem mislila, da mi bo fris razneslo, še zobje so me boleli! Sem kupila Sinupret kapljice, sem na Pušenjakovem forumu prebrala, da ne morejo škoditi. Pa očitno pomaga.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.2.2009 10:01:42   
janja*
Vidim,da se že vse pogovarjate o porodniški.Jaz grem pa v torek,ko dobim vse potrebne papirje.
Včeraj sem se počutla ful slabo.Spodnji del trebuha me je tako bolel,da nisem mogla stat.Celo popoldne sem preležala in je pomagalo.Sem že mislila,da bom mogla spet v porodnišnico.Če bi poklicala ginekologa bi morala sigurno takoj k njemu.Pa levi kolk me boli.Naj bo že teh bolečin konec.user posted image
Imejte se lepo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?