*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: diti Ojla so ! Danes je pa zunaj prav luštno, ker tako veselo sonček sije. Bi šla ven, pa sem še kar bolna tako dolgo se pa še ne spomnim, da bi se mi vleklo. Sonček, tisto razpršilo sem imela doma, pa ni nič pomagalo, zato sem se pozanimala, če lahko vzamem Olnynth, pa je dr. rekel, da lahko; no, tisto je pa pomagalo, tako da sem v četrtek ponoči končno spala v miru. Moj sinek je zadnje tedne tako živahen, da imam občutek, da mu bo kakšen del telesa iz kože pogledal včasih se mi zdi, da se opira in odskakuje od ne vem česa, ker se prav vidi na bušiju, kako je na določenem delu bolj izbočen. Zgleda, da bo živahen otrok Junonca, nič se nisem javila, ker nisem mogla biti pokonc! Joj, za en teden sva se zgrešili jaz sem se prijavila pa 17. 3., ker drugače moj ne more zraven, jaz pa čem, da je zraven in posluša Si še lahko premisliš? Drugače pa bom prišla na tisto srečanje 18. 2., če bo v Celju! A ima mogoče katera izkušnje s tem, kako je, če si pred porodom delal eno leto, pogodba za delo ti pa poteče nekaj dni prej, preden se začne porodniška? Kakršna koli informacija bi mi prišla prav! Lep dan vsem! Diti Hei... Me veseli, da si boljše. Glede MŠ - zaenkrat ne bom prestvaljala, ker sem si naredila plan dela oz. katera dva izpita še moram opravit, da se mi bo vse izšlo. Moj dragi pa žal ne bo mogel zraven. Če pa bo kaj sprememb, ti pa vsekakor sporočim. Drži se in javi se kaj. Ninica in Brigita, javita mi, če bosta šli 10.3.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 7.2.2009 8:36:39 >