Blacky30
|
Spali smo ok. Nejc je sicer kar kašljal, a hb do bruhanja ni prišlo. Teja pa se je spet zbudila ob 4h in začela čebljat. Po eni uri pa je že postala tečka, tak da sem vstala in sem ji dala čaj, pa je spila skoraj celo flaško, potem pa takoj zaspala do 8.30. Nimam pojma, kaj ji je. Moja moška gresta danes na kosilo k moževemu stricu, ki praznuje rd, tolko da se oglasita. Midve bova pa ostali doma in pripravili vse za popoldanske obiske, pa malo bo treba pospravit. Flower, breskve še ji nisem dala. Ena je zadnjič pisala, da naj kompotov ne bi dajali, ker so presladki. Ne vem...pri Nejcu pa sem tudi imela prepoved koščičastega sadja in kosmatega sadja in citrusov. Zdaj pa vedi, kaj je prav. Poskusi mu malo dat, pa boš vidla. Aha, vidim, da sta že poskusila in mu ni bilo všeč. Ja, ima frutka mogoče prav, poskusi mu dat gh, ko bo že tečkan ratal od lakote. Meni se je včeraj kar zaletavala v žličko, tak je bila že lačna. Pa je vse pojedla. Frutka, kar 4 zobki!??!? Auuuččč, tega vam pa ne zavidam, pa sploh zgornje enkice so hudičeve. Upam, da bodo kmalu zunaj, da bo bolje razpoložena. Nakit - naša dva pa ga imata ful, Nejc je dobil zapestnico ob rojstvu in 3 verižice ob krstu, pa še nič ni nosil od tega. Teja pa ima tud 2 verižici. Ne upam jima dat verižice gor, da se ne zadavita. Zapestnico pa mu tud nisem dajala, kaj te vem, zakaj. Kičasto? Mi tud uhančki pri punčkah niso nič všeč, sploh pri takih malih, ko se same ne morejo odločat. Neboglasnica, ajaaaaaaaaa glede fotoknjige. To pa ni problem, ti bom pokazala. Kak fajn, da imam prenosnika, bova lahko na svežem luftu uživali medtem, ko se bodo otroci zunaj igrali. Komaj čakam pomlad. Sedenje - hmmm, saj ne vem, kakšen kriterij bi naj zdaj imele. Jaz sem Tejo smatrala, da sedi, ko sedi po pol ure in se ne prevrže. Ko pa želi igračko izven dosega rok, pa se iz sedečega položaja spusti čisto dol in segne po njej, pa se nazaj vsede al pa se enostavno na trebuh spravi in se odpuza do igračke. Tak da torej pri rovarki in dzaniki še počakamo? Aleksander (Majuska), VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV!!!!!! SONCICA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!! (btw. slikice vam je izbral Nejc )
|