glugluglu
|
Pa smo tu, smo se malo potepali, smo dopoldan Mitja peljali v Lj.,odkoder je šel nazaj v Nemčijo potem smo pa zavili malo pogledat za pustnimi stvarmi, potem pa še na kosilo k mojim staršem. Pust: Magic shop v Lj., BTC Hala a, spodaj - je zelo velika izbira HD, tudi zajček pajac je bil za 1 leto se mi zdi, manj ne. Blacky, Mitja pride v četrtek, ali petek ali sobota, ne vemo še točno. metuljcek, karte bodo prodajali v DZS-ju na Tržaški in v firmi Naklo d.o.o., to pa je v centru Logatca na Notranjski c. Jaz bom vprašala tisti dan, da bi pa tam kar težila še predno odprejo ali pa v kakšni vrsti stala ko en idiot - to pa ne. Me ne vidiš, da se grem kakšne take . Voda in kopanje: Vodo še prekuhavam, kopam ali pa vsaj stuširam Tiana pa kar vsak dan. Srečanje v LJ.: zelo lepe slikice, prav luštne/luštni vsi po vrsti rovarka, lušten avatar, pa slikica od tvoje male mi je všeč. ksenci, saj se mi je zdelo čudno ko sem najprej brala, da si dobila samo tekočino za izpiranje, katera tekočina je pa bila? Sasi, ja bogi Jan, pa da se hitro pozdravi rebeca, še tvojim trem Dramlje: hja, petek, sobota, + mi vsi, za podrobnosti bom pa itak takrat bolj vedela. lex, dobro praznujte! Ilatic, dobro, da vztrajaš, , kar tako naprej, pomisli kako je smrdeč ta drek, vse smrdi, obleka, lasje, usta,, bljaaak. No, ne zameri, te hočem samo še malo zmotivirati Ja sem vas na hitro preletela in odpisala kar sem sem si zapomnila, sedaj pa lahko noč!!!
|