|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 22:50:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
7.2.2009 22:50:17   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Rovarka, prečudovita slikice male nagice. Pravi fotomodel, že zdaj.user posted image user posted image  Khmmm, samo Tia na slikci sedi, naš seznam pa o tem nič ne ve.....se še prevrže???Uživaj ob učenju, ti nič ne zavidam.user posted image

Sedi že nekaj časa tak, se pa prevrne, če hoče kako igračo izven dosega rokic dobituser posted image Tak da ne vem no, ti si žirija, ti odločiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.2.2009 22:50:53   
rovar_ka
Vidim, da nas je kr enih par pogrešalo ilatic, kaki prenos misli mamouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.2.2009 23:25:34   
glugluglu
Pa smo tu, smo se malo potepali, smo dopoldan Mitja peljali v Lj.,odkoder je šel nazaj v Nemčijo potem smo pa zavili malo pogledat za pustnimi stvarmi, potem pa še na kosilo k mojim staršem.

Pust: Magic shop v Lj., BTC Hala a, spodaj - je zelo velika izbira
HD
, tudi zajček pajac je bil za 1 leto se mi zdi, manj ne.

Blacky, Mitja pride v četrtek, ali petek ali sobota, ne vemo še točno.

metuljcek, karte bodo prodajali v DZS-ju na Tržaški in v firmi Naklo d.o.o., to pa je v centru Logatca na Notranjski c. Jaz bom vprašala tisti dan, da bi pa tam kar težila še predno odprejo ali pa v kakšni vrsti stala ko en idiot - to pa ne. Me ne vidiš, da se grem kakšne takeuser posted image .

Voda in kopanje:
Vodo še prekuhavam, kopam ali pa vsaj stuširam Tiana pa kar vsak dan.

Srečanje v LJ.: zelo lepe slikice, prav luštne/luštni vsi po vrstiuser posted image

rovarka, lušten avatar, pa slikica od tvoje male mi je všeč.

ksenci,
saj se mi je zdelo čudno ko sem najprej brala, da si dobila samo tekočino za izpiranje, katera tekočina je pa bila?
Sasi, ja bogi Jan, pa da se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca, še tvojim trem user posted image user posted image user posted image

Dramlje
: hja, petek, sobota, + mi vsi, za podrobnosti bom pa itak takrat bolj vedela.

lex
, dobro praznujte!

Ilatic,
dobro, da vztrajaš, user posted image , kar tako naprej, pomisli kako je smrdeč ta drek, vse smrdi, obleka, lasje, usta,, bljaaak.user posted image No, ne zameri, te hočem samo še malo zmotiviratiuser posted image

Ja sem vas na hitro preletela in odpisala kar sem sem si zapomnila,
sedaj pa lahko noč!!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.2.2009 23:33:52   
Majuska
za Dramlje se kar pofočkam, mi bi najbrž kar vsi trije prišli user posted image   16.5. se mi v redu sliši, se pa lahko prilagodimo

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 7:17:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
8.2.2009 7:27:34   
Netta
dobro jutro,
flower - tudi ana je imela ob 6h dovolj spanjauser posted image ah saj ko bodo v puberteti jih bomo pa ob enih za kosilo vlekle ven iz posteljeuser posted image

Mirjam, ni nujno, da to ni dovolj za plazenje. Morajo ostale povedat, kdaj so prosile za polžka. Ker lahko da vsaka drugač tretira plazenje in imajo ene polžka že pri takem plazenju, kot ga ti opisuješ. Babike, povejte.

poglej glede plazenja mi itak ni panike, itak mi je bolje da dobi znakec ko bo znala tak kot je prav po vseh štirih...hehe ji bom parkrat zavrtela filmčka od lare in maticauser posted image user posted image

dieta - trenutno stoji...je bil možek bolan pa se ni držal svoje in seveda ker nimam nekoga s katerim bi se šlepala, tudi jaz jem  vse po vrsti...tehtnice se pa izogibam kot hudič križauser posted image

Nič, me možek vabi na en bambus, pa en sendvičin sem že podlegla... Kaj češ, taka sem, za hrano vse.

Naloga do jutri za vse (razen za HD, ki jo je že opravila):

- petek ali sobota
- same ali s partnerji
- če sobota, ali je ok, 16.05.
- če pa petek, pa en dan prej, da ne bomo komplicirale

Nočka,

mi je vseeno, le da če bi bil petek, potem verjetno moža nebi bilo zraven, ker dela. datum mi je tudi ok.
no, če bi šli možje zraven, ali je kakšno igrišče pri kmečkem turizmu, ker potem jih lahko pošljemo na en fusbal in se me v miru menimo

avokado- nekatere ste spraševale kako se ga pripravi...ani ga zmešam s svojim mlekom ali pa še s kakšnim sadjem;
zase pa ponavadi naredim tako, da ga pretlačim z vilico, pokapam z limono, solim in popram ter tako namažem na popečene kruhke...njamuser posted image

sirčki - katere sirčke ste dale malim za jest...sem jih včeraj preučevala v trgovini pa imajo vsi en kup E-jev noter???

< Sporočilo je popravil mirjam80 -- 8.2.2009 7:28:46 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
8.2.2009 7:53:32   
lavita*
Živjo punce!

dans se pa še jaz malo javim.

Imamo problem. Naša pupa ne more kakat. Že tri dni je zaprta. Revica se tak joka,k o bi rada kakala, pa ne gre. p sem ji dala sladko vodo, pa janežev čaj, zdaj bom poskusla še z slivami. Aja pa jabolko. Še kakšen predlog.

Neboglasnica- kako si se pa glih na Dramlje spomnala? Men se zdi to super ideja. Sem tam blizu bila doma.

Drugače pa če se še dela tabela. Bi jaz dodala naši pupiki dva zobka pri 6,5 meseca. Oba naenkrat. Zato pa je bila taka revica. Pa še šesto je prebolela.
Pa en znak za sedenje. Zdaj končno sedi tudi naša.

Naša sploh noče jest. Takoj ko dobi žličko hrane, ji začne kar na bruhanje it. Jaz ne vem kdaj bo kaj pojedla.

Enkrat menda bo že. Saj od mleka res ne bo mogla živaet.

no grem še vas malo prebrat.

lp

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 8:10:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 8:12:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3960
8.2.2009 8:12:38   
lavita*
Ksenci se opravičujem. Šele zdaj sem vidla, da je predlog za Dramlje tvoj. KAk se pa reče vašmu kmečkemu turizmu? Lahk pošljš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 3961
8.2.2009 8:21:57   
frutka_
Dobro jutro!

Malo se javljam. Od enih sedmih že strašim po stanovanju, ker se je mala zbudila. Revici 4gornji zobki prebijajo dlesni. Enkice in dvojkice. Zelo je občutljiva in razdražljiva. Revček mali. Kar 4 naenkrat.
Avokado jaz pretlačim in dodam kuhano čičeriko poleg. To je fuuuull njami. Primerno je za otroke pri uvajanju.
Rovarka naša pipikia mala tudi že nosi nakit. Od svakinje je dobila zapestnico in jo nosi ob posebnih prilikah. Mala je prava misica.user posted image
Lex tvoj Alex pa je imel RD! Vse najboljše!
Alarm....mala je med kabli!.....

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
8.2.2009 8:29:23   
frutka_
Flower jaz ji dajem breskve iz kašic. Primešam k drugemu sadju ali k riževi kaši recimo. Po mojem ni panike. Alergene so jagode. Pa za pomaranče vem, da imajo močno kislino in nekaterim otrokom močno poredči ritka pri odvajanju blata.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
8.2.2009 8:34:55   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Ste še tukaj? Ne boste več dolgo!! Vso srečo vam želimo! tole se mi pokaže ko odprem stran - jap še vedno mam user posted image  koledar nastavljen - zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni isto in ne morem nastavit drugače...grrrr!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 8:35:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 8:37:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3966
8.2.2009 8:40:39   
frutka_
Mirjam sirčkov ji jaz tudi še ne bom dajala. Z mlečnim bom počakala do enega  9.meseca. Pol pa počasi skuto in navadne jogurte pa sadje noter. Kako pa je s sojo? Kdaj se lahko uvaja? Baje je tudi zelo alergena.user posted image Jaz bi ji dala kakšen sojin napitek ali pa tofu.

Dramljem-srečanje....uuuuu...do maja še je svetlobnih let.user posted image Nič ne obljubim. Če pa pridem, pridem sama. Moj ni za take hece.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
8.2.2009 8:44:22   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: flower

frutka kje maš pa avatar?

Hm, nimam pojma. Nekaj me zajeb*** pa slikic ne morem gor dajat. user posted image
Flower glede GH če sem lahko še jaz malo pametna. user posted image Ne vem na koliko časa ga hraniš ampak naša mala ne bo odprla ust, če ne bo že full lačna. Tako da mogoče poskusita podaljšat čas med obroki.  In druga stvar. Če hrana ni tekoče pasirana se ji kar dviguje. Kako pa mu ti pripravljaš? Mogoče mu je GH pregosta. Tole z GH je pravi cirkus. Upam, da vama zalaufa.

Neposredna povezava do sporočila: 3968
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 8:54:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
8.2.2009 8:59:22   
frutka_
Hm?! Mogoče pa mu okus ne ustreza. Dodajaš mleko v kašice? Ali pa poskusi kakšno sladko sadje, ki ga mara. Recimo jabolko in mango ali hruško. Viljamovke so full medene. Njamsi! Glede na to, da se je zbudil okoli 6-ih in je takrat najbrž popil flašo morda še niti ni lačen. Počakaj še kakšne pol ure. Zdaj je devet ura.

Neposredna povezava do sporočila: 3970
8.2.2009 9:39:54   
rovar_ka
Buenos días amigasuser posted image !

Naša noč je bla bolj tak tak, mala je ful slabo spala. Kaj je kaka luna mogoče?

Presneta rita mala, skoz mi te puzzle grize, jo moram nonstop dajat na sredinouser posted image

Pa kakala tud ni že 2 dni. Ko sva prej jedli je se je tak matrala, nekaj je spokalo, sem jo šla previt in plenica praznauser posted image

Lavita, ko Tia ni mogla kakat in ko sem vidla da se matra sem ji jaz odprla pleničko in ji dala nogice k telesu. Pa je počasi in z muko prilezla klobasicauser posted image Drugač pa ti ne znam svetovat, ker se še nismo rabli posluževat nobenih tehnik.

Flower - naša je tud včeraj cel dan štrajkala z gh, ne pa ne.. Sem ji dala krompirček+korenček (ga je mela ful rada, zmazala vedno celo porcijo), včeraj pa ji je šlo gor pri vsaki žličkiuser posted image Sem ji potem dala banano, ker vem da jo obožuje, pa tud ni hotla. Sem pa ugotovila, da korenje, ki sem ga kupla ni bilo tak sladko kot ponavadi in ji enostavno zaradi tega po moje ni bil všeč okus. Pa možno je po moje tud, da je kombinacija količin drugačna, pa ni pol isti okus in jim zaradi tega mogoče tud ni všeč.. Krnekaaaaj! Meni gre ta gh nauser posted image Ker skoz nekaj pocam in kuham za njo, potem pa tak ne pojeuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
8.2.2009 9:40:46   
neboglasnica
Oj, kako ste, drage moje?

Naša noč je minila v 2x hranjenju, kar ok. Še vas prečekiram, potem pa kuhat.

Domačo nalogo je samo Nanka naredila, al kako? Kaj zdaj to? A moj sloves stroge in zahtevne učiteljice nima vpliva na vas? user posted image Nanka, pohvaljena. Pa Glugluglu tudi. Madona, saj vas je kar nekaj. Moram najprej prebrati vse, preden vas obdolžim. user posted image Pohvaljene vse tiste, ki ste se odzvale, že pišem.

IZVIRNO SPOROČILO: lex

Ste še tukaj? Ne boste več dolgo!! Vso srečo vam želimo! tole se mi pokaže ko odprem stran - jap še vedno mam user posted image  koledar nastavljen - zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tudi.. Očitno nas imajo za slonice, ki so noseče 12 mesecev... user posted image user posted image

Ilatic: seveda je potrebno, da ne bo kakšnega dvoma.

Blacky: saj jaz bi rada videla, kako ustvarjaš fotoknjigo, ker sem vizualen tip človeka in moram vse videti.

Karamela: kam greš ti na koncert? V LJ? Jaz sem vzela karti za tribuno, sporoči, mogoče se pa vidiva. A si vedela, da je karta v LJ 35 €, v MB pa samo 20 €.

Lavita: poskušaj v en dcl vode prevreti žličko janeža in močno sladkati.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
8.2.2009 9:41:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pasiram.. sploh ne vcem kaj mu je.. jedel je že ogromno.. potem pa je bil bolan in kar naenkrat ni hotel sploh več jest in to še traja.. zdaj že dva tedna.. z muko da kaj poje..

Poskusi brez pasiranja, saj Staš noče jesti, če spasiram. Če pa samo z vilicami zmečkam, pa vse poje.

Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.2.2009 9:42:49   
Majuska
'jutro drage dame,

ste že pokonci? Evo zajtrk za vas...

user posted image

Mene je danes Aleksander zbudil ob 7.30, pa sem s težko muko vstala - šla sem namreč spat hudo pozno user posted image in zdajle se moram spravit pečt muffine, ker imamo popoldne obiske. Aja seveda, ne smem pozabit - Aleksander danes praznuje svojih 6 mesecevuser posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 9:51:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?