Blacky30
|
Otroka v postelji, Nejc že spi, Teja si še poje, ji grem dudo dat, pa pridem nazaj...........evo me. Upam, da bo zaspala. Ona bi kar nekaj plezala po postelji. Torej, da vidim, kaj imam za pokomentirat: HD, kaj zdaj, so pestike pomagale??? Nisem mogla gledat tekme, ker je Nejc gledal risanko, tak da sem zraven njega na compu gledala serijo, ampak pesti pa sem držala. Veš, kak težko je bilo napolitanko držat v roki??!?!? Samo berem, da on ni mogel nič pomagat na tekmi, ker ga trener ni spustil na igrišče. Rovarka, prečudovita slikice male nagice. Pravi fotomodel, že zdaj. Khmmm, samo Tia na slikci sedi, naš seznam pa o tem nič ne ve.....se še prevrže???Uživaj ob učenju, ti nič ne zavidam. Mirjam, ni nujno, da to ni dovolj za plazenje. Morajo ostale povedat, kdaj so prosile za polžka. Ker lahko da vsaka drugač tretira plazenje in imajo ene polžka že pri takem plazenju, kot ga ti opisuješ. Babike, povejte. Sasi12, ksenci, rebecin mrožek, samo za vas, da se čimprej pozdravite: Neboglasnica, še en seznam, gor al dol. Fotoknjiga - ja, sem jo dala za božič izdelat, samo sem jo tudi podarila naprej, tak da nimam doma nobene. Ampak bom še dala naredit kakšno za nas, ziher. Samo, če ti prideš k meni, veš, pa ti bi jaz naredila kaj veliko boljšega kot rižev narastek. Banana in jogurt - sem se prej hvalila, da je zmazala celo banano in navadni jogurt, pridna!! In z današnjim dnem imava 3 obroke GH, sem ji prej ob 19.30 dala še riževo kašico na žličko in je pojedla vse, zdaj pred spanjem ob 21h pa je popila še 100ml mleka. Rebeca, kaj boš pravla. Jaz sem te tud pogrešala danes, samo sem vedela, da z dragim načrtujeta valentinovo, tak da nisem hotla motit. Si rekla, da je vikend vajin čas za skupaj bit. HD, ti pa si bila express nazaj. Si menda letela že tja, ko so ti še punce komaj pisale, da idi. Dober tek, jaz bi tud zdaj eno pizzo ruknila. HD pa ti ne kadiš? Ali pač? Dzanika, uživaj v "life-u"!!! Ilatic, javi se kaj!!! Pa danes sem se spomnila, da nasare88 že dolgo nisem zasledila tu gor. Kje siii?????
|