Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 13:46:38
|
|
|
|
emaa
|
R1ta čakamo. Ja no jaz se ne bom nič hvalila, Luka je bil celo noč, porazen. Zjutraj do zdravnika, AB, vnetje ušes, jaz se še nisem zložila iz Bruslja, ko sem bla tam bolana, zdaj sem pa čist fertik.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 14:36:36
|
|
|
|
r1ta
|
Sem nazaj.Kupila. Nardila. Negativno. Nič ne bo. Pa kljub temu hvala za vspodbudo in ploske!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 15:31:39
|
|
|
|
Najaa
|
Škoda. Zdej se ti bo pa sigurno vlila, ko je napetost popustila.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 15:51:34
|
|
|
|
Najaa
|
Ob jemanju AB je dokaj normalno, če je driska? Tija je dobila drisko.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 15:57:15
|
|
|
|
frufru
|
Ja AB uničijo črevesno floro. Daj ji kak jogurt jest. To pomaga.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 18:59:07
|
|
|
|
r1ta
|
Ja Najaa driska je normalna. Jogurt je fajn, še boljši je pa actimel.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 19:00:44
|
|
|
|
Shorty_
|
mi smo tud zakuhali obe jaz in Nika.. jaz kašljam in malo vročine. Nika pa tud smrka kašlja in vročina, pa neka čist minimini pikice ma po trebuščku no ja bo že grem ležat vsi bolančkani držim pesti da se pocajtate čimprej
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 19:12:27
|
|
|
|
Najaa
|
Actimel... bomo probali. Hvala. shorty, za vaju z Niko
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 1.2.2009 20:35:52
|
|
|
|
frufru
|
Mi smo šli pa popoldne hodit. Je bil že ful tečen, zunaj je pa še kar sneg nosilo. Pol sva ga pa v pajaca naštimala in smo šli. Do mesta. Je trajalo več kot uro, ker je bilo potrebno vsako kepo, ki je ostala pri pluženju na robu cestišča pohodit, skakat, ampak glavno, da se je nanorel in utrudil No saj je bil tudi priden in je celo pot hodil. Pol smo se pa še prijateljici ustavili in ji je pomagal pri strežbi . Pa svečke pihal. S tem je še od RD naprej čisto obseden. No pol ga je pa kakat pritisnilo, ampak tam ni hotel it, tako da je v plenico spravil en orenk paket paštete. Doma je šel pa lulat. Tako, da pri nas zjutraj in zvečer lulamo v wc, pa kakamo, če smo doma. Se mu je zgleda naštelal sralni bioritem na čas med pol7 in 7h.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 0:30:16
|
|
|
|
r1ta
|
Sralni bioritem! Pa to padeš dol! Direkt! No, moja tardeča se je končno prikazala. Po vsem študiranju in premlevanju kaj je z mano narobe, od nosečnosti do suma na slabše delovanje ščitnice, do popolne zmede hormonov... Mater vsa napsihirana sem že bila. Čeprav, ma kaj pa vem. Včasih me nekaj bode in tišči pri srcu in nimam pojma kaj bi to bilo. Pojavilo se mi je pa po porodu. Po moje ne bi bilo odveč vprašat doktoreso kaj bi to bilo... Naša nedelja je res bila na izi. Popodan sva z Ančko spali do šestih zvečer, potem je bil pa gas za zritat večerjo. In je spet madam šla spat ob destih. No good! Jutri oz. danes morama tale ritem obrnit nazaj na normalo! Zdaj pa grem. Spat.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 11:17:44
|
|
|
|
crci06
|
jaz sem tudi še malo čudna... komaj nas najdem tukaj... potem razmišljam, kaj ima kakršenkoli ticker veze z mano... potem grem gledat in vidim na dnu "moje RR" tole, citiram: "Ste še tukaj? Ne boste več dolgo!!" In mi spet ni jasno. K sreči berem naprej: "Vso srečo vam želimo!" Očitno sem za RR že 2 leti noseča 42 tednov. In zdaj moram ugotovit, kje naj to odklopim. Ah, bom že enkrat. In isto za "vse najboljše za 2rd" Sej je glih blo. Še ni 1 mesec od tega. To je pri meni še vse v mejah normale. Bolančki, pozdravimo se , nosečke - vas pa kar naj malo matra in brca... vsaj veste zakaj. Ko sem par dni nazaj sredi noči objemala školjko, sem pomislila, kako je bilo, ko mi je bilo v začetku nosečnosti tako slabo in sem najprej pomislila. "OMG, nikol več prostovoljno" Samo se pa splača, ane? Evo, malo samogovora, da nas dam na prvo stran. Pa še to mi povejte, kako ugotovite, če ima otrok vnetu uho. Naš ima v enem ušecu občutno višjo temeraturo in malo je jamral, enkrat je pokazal uho, enkrat nogo... skratka, tipičo izsiljevanje pozornosti. Zdaj je šel "služit", mene pa skrbi, da ne bomo česa poslabšali. Če je malo zunaj z ornk kapo, je to hudo? Držte se.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 11:21:17
|
|
|
|
Shorty_
|
mojmoj glede ušes je kolikor vem normalno da ima različno temperaturo. Glede tega ali iti ven ali ne ti pa ne znam svetovat. No midve bova notr ker sva obe koma. Nika je imela ponoči 39.3C in je revico kar treslo, čist je bila boga pa kar nekaj je govorila kr mal jo je medlo.... No zdej ma sam 38.5C je dobila svečko in zaspala k topek, jz se ji grem pa pridružit... Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 11:44:44
|
|
|
|
Najaa
|
moj_moj, ko otroka bolijo ušesa, se to vidi... Ker to zelo boli. Ponoči ne spi, ampak celo noč jamra in joka in se zbuja, vročino ima visoko, rdeča lička, vleče se za uho... No, to so Tijini znaki in ko jih vidim, mi kar slabo rata... Mene tudi nekaj kuha danes. V trgovini mi je tako slabo postalo, da sem se skoraj zrušla... Zdaj bi mogla pa še kosilo kuhat... pa ne vem, če bomo danes kaj jedli. shorty, vedve se pa cartajta.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 12:31:39
|
|
|
|
crci06
|
mislim, da ni tako hudo. le malo bolj miren je, kot ponavadi, upam, da se ne razvije kaj več.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 12:49:04
|
|
|
|
Barbk
|
Bom hitra (je treba kuhat ) in, da ne pozabim-vsem bolančkom velikim in ta malim kar nekaj kamionov , da hitro ozdravite. Mi smo iz NS. In vesela sem. Vse je vredu, plod A je velik 57,2 mm in spodaj levo, plod B pa 55,8 mm nekoliko bolj zgoraj desno. Riziko v mejah normale. In kar je tudi zelo pomembno, da sta dvojajčna vsak v svoji posteljici. To sta moja dva lepa in zdrava otročička. Spol pa še ne vemo in nama je čisto vseeno, le da ju avgusta dobiva vsa mehka in topla v najin objem. No takole babuške moje, zdaj šibam kuhat oz. bolj nadzorovat pri kuhariji. Zelo rad kuha in povrh tega tud zelo dobro kuha. Rada vas imam in se tipkamo kasneje. R1ta škoda. Navijam za drugič.
< Sporočilo je popravil Barbk -- 2.2.2009 12:50:13 >
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 12:52:28
|
|
|
|
PAJO
|
no drage moje se jaz se oglasim malo. 24.1. sem rodila puncko zano,vse je ok,zdej sva ze en tedn doma pa se imamo res lepo.res da ima malo krcev ze tko zvecer ampak kr gre. zbudi se enkrat na noc,tko da se kr naspimo. blaz je v vrtcu dopoldne tko da sva mal same,no pa moz je zdej doma ,da mi mal pomaga,drugac je bil pa porod kr hitr pa cist drugo kot v prvo,nc sivana... no pa se ultivo sm vzela tko da je blo mal lazje. kako ste kej?upam da se kmalu pozdravite ,lep pozdrav,ana
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 13:42:32
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO no drage moje se jaz se oglasim malo. 24.1. sem rodila puncko zano,vse je ok,zdej sva ze en tedn doma pa se imamo res lepo.res da ima malo krcev ze tko zvecer ampak kr gre. zbudi se enkrat na noc,tko da se kr naspimo. blaz je v vrtcu dopoldne tko da sva mal same,no pa moz je zdej doma ,da mi mal pomaga,drugac je bil pa porod kr hitr pa cist drugo kot v prvo,nc sivana... no pa se ultivo sm vzela tko da je blo mal lazje. kako ste kej?upam da se kmalu pozdravite ,lep pozdrav,ana Super pajo sem komaj čakala da se javiš jz bi kako slikico male Žane Kako jo je pa Blaž sprejel?? LP Shorty
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 2.2.2009 21:09:06
|
|
|
|
crci06
|
jaz pa ploskam za Pajo in Žano in za Barbk in Nista več samo črtici, ane, to si danes dobro videla!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 9:20:40
|
|
|
|
Najaa
|
PAJO zate in malo princesko! Barbk iiii, NS! To je res dobro, da sta dvojajčna in vsak v svoji posteljici. Jaz sem imela enojajčna v skupni posteljici, pa se ni izšlo. Zato pa toliko bolj željno pričakujemo tole pikico, no zdaj je že malo večja pika v mojem trebuščku... Prav želim si že rodit! No, ne da bi prehitevala, ampak da bi že čimprej bil marec... moj_moj, kako je Nejc? Naša big sister to be je pa včeraj dobila čisto novo veliko omaro. No, ni je še dobila, ker rok dobave 14 dni, ampak sem pa tako vesela, da bom vse njene in ostalo (manjšo in večjo robo) pospravila na eno mesto, ne pa da je povsod kakšna škatla! Punce, ve katera kje bi se dalo dobit kakšno košaro za otročka? Ne bi ravno nove kupovala, kakšna rabljena.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 10:18:47
|
|
|
|
r1ta
|
Ja, Najaa jaz imam košaro! Prideš iskat? Drugače pa... marec bo zelo kmalu tukaj. Smo že zakorakali v februar, potem še malo pa ga bo konec, ker je itak kratek in marec bo tu. Potem boš pa vsak dan čakala, kdaj se bo zgodilo... To bo tik tak! Barbk super za NS in dobre novičke! Pajo iskrene čestitke ob rojstvu Žane! Shorty lepo se pozdravita! Poljubček mali Niki! Mene pa čaka likanje, pa obljubila sem si, da bom zašila Pika nogavička oblekici za Ano in nečakinjo, skratka ne sme mi bit dolgčas.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 10:34:02
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta hvala, sam zdaj ne smem na letalo, ko sem že visoko noseča.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 12:29:41
|
|
|
|
r1ta
|
Ne, samo do 32 tedna te vzamejo na letalo. A si že 32t?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 12:52:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta A si že 32t? Točno danes.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 13:58:40
|
|
|
|
Barbk
|
Mah me je prej spet ven vrglo, zapopizdit. Še tukaj čestitke tebi Pajo za vašo princesko in upam, da si bomo Žano lahko kmalu ogledali na kaki fotki. Btw Žana je tudi pri nas (no bolj pri meni ) med ožjimi izbori imen, če bomo imeli pupo. Naja kar že 32 teden? Halo kako gre hitro, no in vidiš, res bo hitro tukaj marec in s tem tudi vaša pikica. Kako je pa pri vas z imeni ali je to presenečenje? R1ta tebi pa res nikoli ne more biti dolgčas. Si zmeraj pridna ko mravljica. Kako ste vsi bolančki- Moj_moj, Shorty, Ema? Frufru pa pri vas? Hvala vam babuške moje za iskreno veselje ob naši NS. Slikce verjetno pripopam malce kasneje, pa še kako od naše miške piške Mance. Dva dni nazaj je naredila svoj prvi drek (njene besede ) v kahlico. Lula pa 36-krat na dan v kahlico, pa ji kljub temu uide v hlačke (doma se večkrat zgodi, da noče plenice). Zdaj pa šibam dokončat kosilo.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 14:09:26
|
|
|
|
r1ta
|
Mah, je prišlo do spremembe plana. Likanje me še čaka ko Ančka zaspi, dopoldan sem si pa šla barvat sive lase. Pa kupim svetlo rjavo in izpadem črna. Mislim, jaz tega res ne razumem. Sploh nisem hotela neke razlike v barvi, samo malo tako za hec, pa da mi lastno barvo osveži. Zdaj sem pa vsa neka bledolična... Že itak sem bleda, pol pa še črna barva...Jao meni! Najaa pol pa res ne moreš pridit po košarco. Pa še Pučnik je zaprt danes. Šment! Pri tretjem dojenčku se pa poštelaj malo prej, ne?
|
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)
(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!