Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 19:22:40
|
|
|
|
diamantina
|
Aha, pe ena kandidatka, ki bo najbrž kmalu rodila. Punce, eno vprašanje - kaj lahko pomeni, da mi trebuh skoz in skoz otrdeva in imam občutek tiščanja na blato? Pa en tak hecen občutek imam v križu - taka napetost (ne bolečina), kot pred M, preden se vlije, v trebuhu pa kot bi me od znotraj nekaj srbelo. Trebuh mi otrdeva na vsake toliko, ne v rednih intervalih, ampak zaenkrat ne več kot na 20 minut. Kaj naj naredim, sploh ne vem, al so to popadki ali kaj? Čepa še nisem opazila (zadnjih 14 dni imam tu in tam samo gost beli tok vsake toliko) ... Je pa otrdevanje bolj visoko, nad popkom, ampak se širi navzdol. Joj, res ne vem, kaj naj naredim. Najboljše počakat, da vidim, ali bo kaj ali ne. Zaradi otrdevanja komaj sedim, stojim pa komot ... saj ne vem, al naj pokličem mojega, ker še dela ... Jao, sem zmedena, pa ziher za prazen nič.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 19:40:03
|
|
|
|
baki
|
saj boš vedla kdaj je čas ker popadki fejst bolijo pa so v rednih intervalih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 19:42:38
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, kako kaj? Sam si res pridna, ampak ne pretiravat! Ma v bistvu se strinjamo pr imenu Gaja, ampak je sestrična od mojga Kaja in mi je prevč podobno... Jst izbiram med temi...Noemi, Marissa, Erin, Zara, Tara, Emma, pa Leila in Liana mi tudi niso švoh...Mojmu pa ta sploh niso... sunny, če vama je obema všeč Gaja, kar vztrajajta na tem, sej je vseeno, če imate tudi Kajo, najin znanec ima hčerko, ki ji je isto ime kot bova midva dala in me to sploh ne gane, midva sva izbrala ime in bo to tud ostalo...drugače mi je pa od naštetih všeč Leila in Liana, mi smo pred leti razmišljali o Liani pa mi ni všeč pomen imena oz. pomen besede liana
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 19:47:45
|
|
|
|
claud
|
diamantina-jst jih mam že 6 ur na 1 uro redno....no zdj tazadn je bil pa na pol ure....tko da upam da se ne bo nč umiril, tkole bi se še kr dal zdržat...bi blo prou lepo če bi bli zadnji tud ravno tok boleči kakšen optimist a? Moj je že ves vesel je že pred 1 uro hotu it! je čist zmešan....pa sm ga spomnla da morjo bit na 5 minut A popadek otroka ful stisne? Ker povsakem popadku se začne neki premikat-drugač je pa čist pr miru....zgleda da jo to moti al kako...čeprav birdy je pa rekla da je Neli do tazadnga brcala....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 19:56:48
|
|
|
|
diamantina
|
Pri meni se je pred tremi urami začelo, pa me res precej stiska, ne boli, ampak stiska, trebuh imam čisto skoz trd z vmesnimi bolj močnimi otrditvami. Kako naj vem, kaj so popadki? Na forumu sem brala že vse svašta, da so jih boleli samo tisti na koncu ipd. Jaz imam samo trebuh tako trd, da komaj diham, sedet pa sploh ne morem, hodit mi ne paše, samo stat mi je fajn. Tako tiščanje in občasne rahle bolečine pa čutim v bokih, križu in nekaj v spodnjem delu trebuha. Groza, če bi bila noseča drugič, ne bi takih traparij spraševala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:06:20
|
|
|
|
baki
|
diamantina....to niso traparije jst bom drugič rodila pa tut ne vem tocno kk pa kaj saj sem vse pozabla.nevem ce nebom tudi jaz zacela na uro mal gledat se hecno pocutim,mi trebuh fejs otrdeva pa me tisči v tazadno pa križ me boli bomo vidli kaj bo.zdaj bom pico spekla sam se morem kr naprej na pult naslont ko me zabase
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:09:36
|
|
|
|
diamantina
|
Baki, dobra si da boš še pico pekla. Jaz sem se odpeljala v Hofer po margarino, pa je bila tako grozna vrsta, pa seveda samo ena trgovka, pa sem kar pustila margarino na eni polici in šla ven, ker sem mislila, da bom se čisto skupaj sesedla od tiščanja ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:14:20
|
|
|
|
baki
|
pa saj ni panika tk ko sem doma saj je 123 fertik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:19:46
|
|
|
|
baki
|
saj bo bolše ko bo cajt bomo rodile mimo popadkov ziher nemo sle .a veš da jih mam na 6-7 minin traja skor30 sek.bomo kr lepo se pocakali mogoče se vse umiri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:32:01
|
|
|
|
baki
|
diamantina....a pa veš da sem res pozabla .jst se spomnim sam unih umetnih pop.k bolijo ko .kok se je pa zacelopa se ne spomnim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:32:21
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce evo mene..... še kr 2v1 in upam da vsaj do ponedeljka k jutršni datum mi ne diši Sej sem že nekaj časa doma sam nisem uspela prit nič na rač.... IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Aha, pe ena kandidatka, ki bo najbrž kmalu rodila. Punce, eno vprašanje - kaj lahko pomeni, da mi trebuh skoz in skoz otrdeva in imam občutek tiščanja na blato? Pa en tak hecen občutek imam v križu - taka napetost (ne bolečina), kot pred M, preden se vlije, v trebuhu pa kot bi me od znotraj nekaj srbelo. Trebuh mi otrdeva na vsake toliko, ne v rednih intervalih, ampak zaenkrat ne več kot na 20 minut. Kaj naj naredim, sploh ne vem, al so to popadki ali kaj? Čepa še nisem opazila (zadnjih 14 dni imam tu in tam samo gost beli tok vsake toliko) ... Je pa otrdevanje bolj visoko, nad popkom, ampak se širi navzdol. Joj, res ne vem, kaj naj naredim. Najboljše počakat, da vidim, ali bo kaj ali ne. Zaradi otrdevanja komaj sedim, stojim pa komot ... saj ne vem, al naj pokličem mojega, ker še dela ... Jao, sem zmedena, pa ziher za prazen nič. Jst ma to že 3 dni pa ko me začne matrat me na 10 minut par ur pol pa se neha pa čez nekaj ur spet.... zjutraj je moj mal potipal not k nisem vedla če je dober it al ne in je MV komaj dosegel bil je še zaprt mali pa čist dol zarinjen ...... čakam da se začne kej ker mene to nič kej ne boli popadki pa bojda bolijo sej bomo vidli kak in kej mojga pripravljm tud na porod doma sem ga že vse sprašala kje bi kej našu če bi na hitro kej rabli....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:33:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki diamantina....a pa veš da sem res pozabla .jst se spomnim sam unih umetnih pop.k bolijo ko .kok se je pa zacelopa se ne spomnim jst svojih nisme mela umetni me pa tud zgleda niso tok bolel da bi si jih zapomnla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:33:20
|
|
|
|
diamantina
|
sem se šla stuširat in pobrit od spopdaj, ampak me še vedno tišči, ampak samo če sedim ... po mojem delat zastonj neko paniko ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:34:18
|
|
|
|
baki
|
kje si zdaj menda te ja ni čist porolalo(pop.mislim) se sama tu pogovarjam.kako zatišje dol padeš.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:35:17
|
|
|
|
diamantina
|
jaja, še pisat več ne znam. Nič, grem raje ležat, mojega še nisem klicala, tud ne bom, ker mislim, da nima smisla zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:37:15
|
|
|
|
baki
|
ti se lahk se obrijes odspodi jst se ne morem.bom to delo prepustila babicam v bolnici
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:38:44
|
|
|
|
baki
|
pocaki se mal ko se boš zbudila od pop.pol veš da gre zares....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:43:35
|
|
|
|
baki
|
katjusa ...ce te umetni niso boleli taj si pa dobra.mene so tk boleli ko mi je babica rekla da ga morem predihat nisem vedla ka bi ji vrgla ke(malo heca)ampak res
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:46:29
|
|
|
|
claud
|
Tole pa res ni normalno-tole zatišje tuki gor! Katjuša-lepo da ste prispeli No men so se skrajšal na 33 minut-tok bi šla z veseljem spat pa se bojim da bi se pol umiril....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:48:01
|
|
|
|
baki
|
le spat pojdi ce bo bo ce ne pa drugič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:49:35
|
|
|
|
baki
|
al pa kr v p. da te nasopajo z umetnimi boš kr rodila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:54:07
|
|
|
|
sunny24
|
Oh ja, jst sem vas malo zapustila, k sm večerjo kuhala, pol smo popapcali in zdej je blo treba še prebavt v miru! claud, vidim, da se zadeve krajšajo! naia, sej to je to, k meni ni neki full všeč Gaja. Mislim, mi je lepo ime, ampak mi ne potegne... salt, sam se ti pa res gnezdi... barbara, jst nimam nobenga prtiska na ta zadnjo, sam na ta malo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:54:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki al pa kr v p. da te nasopajo z umetnimi boš kr rodila Bom šla pa rajš spat Če se le da ne bi mela umetnih...no če bo pa kj pospešl pol pa ja.....joj kaj bi dala da bi šlo vse gladko-po naravni poti, da ne bi blo treba cr!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:56:15
|
|
|
|
claud
|
sunny kaj ste dobrega jedli? Ti maš tud zadnje čase precej dela, tko da nisi najbolj pridna na rr-ju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 20:58:08
|
|
|
|
sunny24
|
claud, ja, zadnjih par dni neki štrajkam tle, ne? Ma bom nadoknadla, obljubim! Jedli pa smo sojne polpete, vege burger, korenček in grah v omaki in pire. In se napokali ko mali !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?