Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:26:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: baki cloud ...to maš pa pravko sem se konc decembra vključla mi je minlo k šus,pa se strah me ni več poroda(no malo še) sam res..tale rr deluje protibolečinsko ajvy čak morm po enga prenosnega, da bom na porodni postli med potiskanjem tipkala baki-sj bi šla z veseljem v banjo!! Sunny-aja iztis pa kr na postli...sam a ni glih to najbolj boleča zadeva..... je pa res da če bi blo treba ti v vodi ne morjo presredka prerezat ne?! sam da si pojahala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:29:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud spps- trenutno so tm na 25 minut...so bli pa 5 al 6 ur na 1 uro, zdj gre pa zmer bl na dol....ne vem pa kok cajt bo trajal da bo šlo na 5 minut.... držim pesti,da se čimprej znižajo,da ne bo s tabo tako kot s cito,ko jo je matralo cel popoldan in noč sunny,a dans se ti je cita kaj javla?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:29:44
|
|
|
|
claud
|
Ajvy-kdaj so ti bli najhujši popadki? Ker jst še vse kr lepo prenašam....No ja sj tok hudo verjetn tud ne bo da ne bi blo za zdržat...pa odvisn od praga bolečine ane... To pa u bistvu tud ne vem kje je...bo tole kr dobra izkušnja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:30:13
|
|
|
|
sunny24
|
Ja... Je pa iztis ja tisti, k najbolj boli...menda. Sam res ne vem, zakaj te dajo pri nas na koncu na postlo... Če pa greš v bano, ne bit prevč časa not, da ne boš rodila kar doma...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:31:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: claud spps- trenutno so tm na 25 minut...so bli pa 5 al 6 ur na 1 uro, zdj gre pa zmer bl na dol....ne vem pa kok cajt bo trajal da bo šlo na 5 minut.... držim pesti,da se čimprej znižajo,da ne bo s tabo tako kot s cito,ko jo je matralo cel popoldan in noč sunny,a dans se ti je cita kaj javla? ja sj če ne prej grem ju3 ob 8h zjutri v P. bom rekla da naj me kr obdržijo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:32:09
|
|
|
|
sunny24
|
spps, cita mi je prej 2 MMS poslala s slikico od njene bejbe...Ku je crtkana! Učeri smo se pa slišale po telefonu, pa je rekla, da je vse OK.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:32:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja... Je pa iztis ja tisti, k najbolj boli...menda. Sam res ne vem, zakaj te dajo pri nas na koncu na postlo... Če pa greš v bano, ne bit prevč časa not, da ne boš rodila kar doma... Am sj ne upam it v bano....bom šla rajš sam pod tuš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:33:55
|
|
|
|
baki
|
sunny ...mene so bl boleli pop. ti sploh ne ves kok sem bla vesela ko je rekla zdaj bomo pa pritisnali.ko taj veš da je finiš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:34:58
|
|
|
|
claud
|
sunny-od mene boš tud slikco dobila mislm od male!!! super da je cita ok!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:35:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 spps, cita mi je prej 2 MMS poslala s slikico od njene bejbe...Ku je crtkana! Učeri smo se pa slišale po telefonu, pa je rekla, da je vse OK. jaz sem se včeri slišala po porodu z njo,me je poklicala,danes je pa nisem gnjavila ji bom jutri za slikco ji bom pa seveda zatežila,saj to mi je dolžna,če me že počakat ni mogla
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:35:41
|
|
|
|
sunny24
|
Aja claud, ti maš pa jutri itak pregled oz posvet v P, ne? Ma če bo šlo tko naprej, dvomim, da ga boš dočakala...Bom po mojem jst prej tu na rr objavla, da že crtaš! Kar pa res upam je to, da te ne bojo matrali rojevat po naravni poti in če ne bo šlo, da bi te po nevem kolko urah dali na CR...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:36:00
|
|
|
|
claud
|
baki a si bla kj šivana? pa če si bla-kolk kj čutš k te prerežejo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:38:23
|
|
|
|
sunny24
|
Ja claud, slikico... spps, a ste mele s cito isti rok?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:38:36
|
|
|
|
claud
|
sunny- sj če mi rečejo da bo šlo oz . da probamo bi kr šla tko lepo normalno rodit....se že kr mal prpravlam....sj če pa ne bo šlo pa itak nardijo, tko da se zdele sploh ne smem obremenjevat s tem....go with the flow.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:42:13
|
|
|
|
sunny24
|
Sej maš prov, da se ne obremenjuješ s tem! Bojo lepo poskrbeli za vas dveh!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:42:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja claud, slikico... spps, a ste mele s cito isti rok? ne,ajz mam 7.3.,sam po NS,sem pa 28.2 pa sva se zmenle,da me počaka al pa,da bom jaz kaj prej
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:44:59
|
|
|
|
sunny24
|
spps, a pol maš tudi ti 2 PDP-ja... Ja, cita je pohitela...Ma sej je tudi Lauro tolko prej rodila, tko, da je blo skor za pričakovat, da bo tudi zdej kaj bolj zgodnja.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:45:03
|
|
|
|
claud
|
Jp res je.... Zdj grem pa hst kr probat mal zaspat če mi bo ratal....al bom rabla za energijo, al pa zato ker morm bit ob 8h v p..... pustmo se presenetit!!! Lepo klepetajte! Če pa bo kj sporočim takoj ko bom lahko! Nočko!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:47:01
|
|
|
|
sunny24
|
No claud, dej se lepo spočit, če greš ponoči po Larisso, ti želim hiter in lahek porod, pa čimmanj boleč, drugače pa se tipkamo jutri! Pa če bo kaj, ne pozabi sporočit! Pa lepo panči!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:47:49
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer. Kako sem vesela zate Claud, da se dogaja. No, če odštejem, da moraš bit od vseh teh popadkov že prav zmartrana. Ma, kot ej ena napisala: vsak popadek si bliže tvoji štručki. Brkn - dobrodošla doma. Shuka - tenks za vic. Prav polepša dan. Majchy - taka moževa spodbuda bi tudi mene spravila peglat. Sunny - meni pa je všeč Noemi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:50:37
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, hello! Kako kaj? Ja, meni je tudi všeč Noemi, ampak...Sem mu prej vsa tista imena napisala na list in je reku, da so mu všeč (prej pa mu niso bla ) in je reku, da bo jutri povedu kiro... Ajoj, to bo še pestro pri nas...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:52:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....jst sem tuid s trebuhom vse zapela.....sej bo... Claud..si kar vzamem čas...me sprošča.... hihi ...takrat ..med potiskanjem pa res ne boš imela časa na nas mislit Jst sem lepo prenašala popadke....dokler se niso začeli nekak na 6-7 minut...tisti, so bili malo težji za predihat..pa še naslonit sem se mogal....drgač uni prej...so bli pa kr v redu...boleči..ampak se je dalo..... Srečno jutri...al pa že danes
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:54:26
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ne se sekirat. Ti boš sigurno prej vidla matičarko v P, kot on. Tako da imaš možnost naredit tudi po svoje. Sej ne bo prvič.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:57:44
|
|
|
|
Ajvy
|
nič punce...nočko.....no..mi se moramo še porihtat...se bo mlajša princeska zdej kmalu zbudla.... nočko....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 21:58:25
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej se ne sekiram, sam šit je, k nimam zdej nobenga druzga lonca za rožo... maksi, joj, sej me fenta, da nardim po svoje... Ja sej vem, da ne bi bla prva-moja mama sploh ni vprašala tatu, če mu je moje ime všeč al ne...mi ga je kar dala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?