Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:47:41
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......upam da se je začelo in da bo šlo hitro......poročaj nam.......pa hodi po stanovanju ker je baje boljše kot ležat sunny....madoniš skorej greš rodit ,pa se še pri imenu obotavljaš ....na koncu bo pa fantek in kako napreduješ z imeni?.....moram biti malo pridna-bom še kopalnico popucala,prej sem že kuhinjo......vse da se znebim bušija in vidim našo princesko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:49:25
|
|
|
|
baki
|
clod......jst tako bolecino cutim že res dolgo najmanj 1 mesec.ko mam pa pregled me pa se bol pece.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:49:56
|
|
|
|
claud
|
Ja sj hodm okol, sam je tko čudn, k da mi bo kr vse ven padl tok mi prtiska dol.... Sva se prej z mojim pogovarjala da bi blo fajn da pride u3...na prešerna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:51:17
|
|
|
|
baki
|
claud.....najbrž se bo zacelo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:53:18
|
|
|
|
baki
|
jst mam dons kr naprej trd trebuh ,mogoč pa bi koj šla stopnice štet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:53:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki claud.....najbrž se bo zacelo. Upam-bi bil že cajt! Zdj pa res grem mal okol.... Čaw
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:54:25
|
|
|
|
lilcha
|
Cati super za vozičkanje. Jaz bi že tudi. Ajvy upam ,da se vam mastitis ne približa več. Še naprej pridno izvajaj tisto, kar veš da ti pomaga. Brkn sem vesela da vam vse lepo laufa in naj tako tudi ostane. Pa naj šivi kmal nehajo bolet. Claud superca za popadke. Ti prav privoščim, da greš rodit ker vem da že komaj čakaš. Hja, sej kera od nas pa ne? Jst sem pa tolk sita da bom glihkar počla, sva bla dons u kitajski. Zdele bova mogla it na en sprehod s psom, da se mi mal poleže tale hrana. Fajn bodte.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:55:43
|
|
|
|
baki
|
punce a še ma kera ful apetit,jst bi lohk vola pa pol pojedla,kr naprej mam neki v ustih.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 16:59:20
|
|
|
|
cati
|
Claud držim pesti da bo čim hitreje Oziroma takokot sem jaz rekla da je moj porodni načrt HITRO NEBOLEČE IN BREZ ŠIVOV. Uresničla se je sam tazadna stvar
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:00:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja sj hodm okol, sam je tko čudn, k da mi bo kr vse ven padl tok mi prtiska dol.... Sva se prej z mojim pogovarjala da bi blo fajn da pride u3...na prešerna na jutrišnji dan je moj nečak rojen drugače pa če imaš čuden filing magari pokliči v p
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:01:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki punce a še ma kera ful apetit,jst bi lohk vola pa pol pojedla,kr naprej mam neki v ustih. jaz bi lahko skos jedla..........samo če bi bi imela 100 kil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:03:45
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, sej fora je v tem, da za fantka mamo zbrano (za vsak slučaj), za punčko pa ne najdem takega imena k bi rekla UAU, TO JE TO! MA neki bomo že dobili ven...Mam še malo cajta!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:06:26
|
|
|
|
baki
|
sunny...ime bos ze izbrala glavno je da bo zdrav
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:14:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, sej fora je v tem, da za fantka mamo zbrano (za vsak slučaj), za punčko pa ne najdem takega imena k bi rekla UAU, TO JE TO! MA neki bomo že dobili ven...Mam še malo cajta! če ne prej se bosta odločila ko bosta vidla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:24:13
|
|
|
|
baki
|
no a ste šle počivat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:40:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
claud drzim pesti zate
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:51:06
|
|
|
|
claud
|
Hvala vsem za pesti in lepe želje Tole še kr traja na 1 uro....upam da ne bo tko k pr Brkn al kera jih je že mela ful dolg.... Kaj kj počnete da je že 2 dni tako zatišje tuki gor?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:54:00
|
|
|
|
naia
|
shuka...tole je pa res za butce... sunny...nardila sem njokce s sirovo omako pa s koruzico...mnjamsi...vse popapcali...pridna, likaš, jz tud morm, mam na previjalni še vse cotike za tamalo pa je treba do torka vse zrihtat oz. do ponedeljka claud...držimo pesti da se bo izteklo s čim hitreje in s manj bolečin, če bo velik bolel pa začni tolčt po porodnišnici, da hočeš cr
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:56:55
|
|
|
|
naia
|
claud, daj malo opiši, a k te prime popadek lahko še hodiš al kako je to, a boli k med menstro al ful močneje...mogoče sm mal smotana, ampak prvič pričakujemo in nimam pojma...dostikrat me začne malo boleti spodaj ali zadaj v križu, ampak traja par minut tko da vem potem, da to niso popadki...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:57:49
|
|
|
|
claud
|
Sam tkole k hodš po 2-sobnem stanovanju je prou smešn-k da bi bla mal zmešana hodm okol, pa ne vem kam se dat....če bi bla v bajti bi se vsaj po dvorišču
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 17:58:30
|
|
|
|
sunny24
|
claud, to pa gre zdej zares... Na kolko cajta pa maš popadke? Sam je res zatišje...Je videt, da je vikend. baki, ja, se strinjam da je najbolj pomembno, da je z vse OK, ampak ime mu pa tudi morem dat... Če ne bomo nič zbrali bo pa brez... Sem prej mojmu rekla, da naj kej počekira po teh seznamih, pa mi je reku, da je on zbral za fantka, jst pa naj za punčko...Ja matr mu, če pa vsako ime k je meni za punčko všeč, njemu ni...Bom popiz.dila in se sploh ne ozirala na njegovo mnenje in bo ime zbrano takoj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 18:01:44
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia claud, daj malo opiši, a k te prime popadek lahko še hodiš al kako je to, a boli k med menstro al ful močneje...mogoče sm mal smotana, ampak prvič pričakujemo in nimam pojma...dostikrat me začne malo boleti spodaj ali zadaj v križu, ampak traja par minut tko da vem potem, da to niso popadki... Ja mene dost bl boli k med menstro....tko me spodi zaboli in gre čez sel trebuh in v križ....in to drži prbližn minutko, trebuh mam trd k beton.... Sam kr pomaga dihanje Men pomaga hitro dihanje...se bl na to osredotočm pa je bolš. Drugač pa hodm zraven sam mal bl na izi k mi pokajo une kosti tm spodi.... Res si pa ne želim da bi tole 1 dan trajal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 18:03:25
|
|
|
|
naia
|
claud, pejta mal vn na sprehod...mogoče bo pomagalo... sunny, ti se pa hitro spomneš ime izbirati, kaj nista v 9-ih mesecih nič našla, da bi vama bilo obema všeč...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 18:05:24
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: naia claud, daj malo opiši, a k te prime popadek lahko še hodiš al kako je to, a boli k med menstro al ful močneje...mogoče sm mal smotana, ampak prvič pričakujemo in nimam pojma...dostikrat me začne malo boleti spodaj ali zadaj v križu, ampak traja par minut tko da vem potem, da to niso popadki... Ja mene dost bl boli k med menstro....tko me spodi zaboli in gre čez sel trebuh in v križ....in to drži prbližn minutko, trebuh mam trd k beton.... Sam kr pomaga dihanje Men pomaga hitro dihanje...se bl na to osredotočm pa je bolš. Drugač pa hodm zraven sam mal bl na izi k mi pokajo une kosti tm spodi.... Res si pa ne želim da bi tole 1 dan trajal a skoz k te zaboli, ti tud buši otrdi, ni tko da te sam boli pa buši ne otrdi? gre to dvoje obvezno skupi?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 7.2.2009 18:06:46
|
|
|
|
sunny24
|
Naia, sej smo zbrali, ampak mi ni neki full všeč...To je blo edino, pr katermu smo se nekako strinjala. Pa še full je podobno imenu od sestrične od mojga... Ker meni so všeč taka bolj nenavadna imena, mojmu pa ne in ne moremo nikakor skupi prit...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?