Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:27:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ma Shuki kaj pa vem al je to taredna , nazadnje je bla 23/11, pol pa sem krvavela skor cel januar, zdaj pa to. Pa kr naenrat se je vlilo, pičica, mi je šlo vse skoz...pa sred sestanka sem čutla, da ni nekaj ok, pol med pavzo pa vuffff. Pa saj bo, le naj se lepo spuca vse. Se mi je pa trebuh tolk napihnil.... Draga za vaju bom dihala in dihala, nč ne bom skup padla, saj pa te sem neka baba . Ja se moram pripravit, kak bom pa pol rodila čez kakšno leto, dve tri, deset.... Misliš še letos jok, letos še ziher ne, če grem po pingvine komaj avgusta/septembra. Prej pa tud naravno ne smem ratat .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:27:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A zdaj pa že Reškota limamo za stimulacijo? Šuki super duper post si zrihtala (z vsemi vprašanji in odgovori ) Če sam odgovorim na vprašanje, sej se tud sama vedno ne spomnim kaj napišem, pa mi je tko najlažje.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:28:04
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ma Shuki kaj pa vem al je to taredna , nazadnje je bla 23/11, pol pa sem krvavela skor cel januar, zdaj pa to. Pa kr naenrat se je vlilo, pičica, mi je šlo vse skoz...pa sred sestanka sem čutla, da ni nekaj ok, pol med pavzo pa vuffff. Pa saj bo, le naj se lepo spuca vse. Se mi je pa trebuh tolk napihnil.... Draga za vaju bom dihala in dihala, nč ne bom skup padla, saj pa te sem neka baba . Ja se moram pripravit, kak bom pa pol rodila čez kakšno leto, dve tri, deset.... Misliš še letos jok, letos še ziher ne, če grem po pingvine komaj avgusta/septembra. Prej pa tud naravno ne smem ratat . In če bo, bo vse OK, nikoli se ne ve.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:28:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Drugo - bolj direktnega zdravnika težko najdeš. jaz cenim direktnost, je res da mi večkrat ne paše, ampak imam raje takoj zadevo počiščeno kot pa ovinkarjenje in lepotičenje...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:29:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In če bo, bo vse OK, nikoli se ne ve. ne razumem, sem mal blond...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:30:48
|
|
|
|
bbpikica
|
Miška73 imaš ZS Mismis hvala za tole pogostitev pa za informacijo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:32:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In če bo, bo vse OK, nikoli se ne ve. ne razumem, sem mal blond... In če se bo zgodilo, se bo zgodilo, pa ja ne mislita s prekint, veš kje je avgust.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:33:06
|
|
|
|
pika74
|
Ne... sej, da ne bo zdej kšna vroča debata. Mogoče bi blo boljš, da ne bi omenila. OK bom pa povedala mal več, da ne bo tko.... nedorečeno. Tale moja prjatlca je stara blizu 40 in ima 2 otroka (najstnika). Ko je ponesreči v tretje zanosila, se je odločila, da otroka ne bo obdržala (takrat je ravno menjala službo in se ji ni zdelo primerno). Ker ve, da se jaz že skoraj 9 let trudim za , ji je šlo to kar težko iz jezika... ampak je nekak vseeno povedala, ker sem ji omenila, da bom mogoče šla k Rešu... In ko je šla k njemu na splav, jo je najprej nadrl, češ... da se v teh letih ne zanosi kar tako lahko in da bi ga mogla obdržat... (sama si to razlagam tako, da ima Reš veliko pacientk, ki se trudijo priti do in dobro ve, kako težko nam je... Ampak to je samo moja razlaga. Nje pa tudi nisem bolj podrobno vprašala o tem...). Drugače ga je pa ful pohvalila. Tolk... o tej zgodbi... sam res ne bi rada povzročala kakšne hude krvi zaradi te zgodbice...
< Sporočilo je popravil pika74 -- 7.2.2009 15:36:36 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:34:04
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Drugo - bolj direktnega zdravnika težko najdeš. jaz cenim direktnost, je res da mi večkrat ne paše, ampak imam raje takoj zadevo počiščeno kot pa ovinkarjenje in lepotičenje... Tak je on, ne izbira besed, je direkten in če ti kej ne paše, je to pač tvoj problem. Je Arneja enkrat povedala, zakaj je tak, pa ga popolnoma razumem in jaz imam lepe spomine nanj, ker nisem občutljiva.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:35:55
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 sem si predstavljala, da je bolj okrogel in star... pa je kar dobr ohranjen Mi je pa včer ena znanka govorla, da je šla k njemu splav delat in da jo je ful nadrl... ja sm rekla... punce na forumu tud pravjo, da je zlo direkten... ampak sej si mislem... jst bi na njegovem mestu tud težko bla tih. Prvo, zakaj jo je nadrl? Drugo - bolj direktnega zdravnika težko najdeš. Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlaga , pa mi ni nč jasno zakaj . Pa še heca se zraven
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:36:17
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ne... sej, da ne bo zdej kšna vroča debata. Mogoče bi blo boljš, da ne bi omenila. OK bom pa povedala mal več, da ne bo tko.... nedorečeno. Tale moja prjatlca je stara blizu 40 in ima 2 otroka. Ko je ponesreči zanosila, se je odločila, da otroka ne bo obdržala (takrat je ravno menjala službo in se ji ni zdelo primerno). Ker ve, da se jaz že skoraj 9 let trudim za , ji je šlo to kar težko iz jezika... ampak je nekak vseeno povedala, ker sem ji omenila, da bom mogoče šla k Rešu... In ko je šla k njemu na splav, jo je najprej nadrl, češ... da se v teh letih ne zanosi kar tako lahko in da bi ga mogla obdržat... (sama si to razlagam tako, da ima Reš veliko pacientk, ki se trudijo priti do in dobro ve, kako težko nam je... Ampak to je samo moja razlaga. Nje pa tudi nisem bolj podrobno vprašala o tem...). Drugače ga je pa ful pohvalila. Tolk... o tej zgodbi... sam res ne bi rada povzročala kakšne hude krvi zaradi te zgodbice... Kako pa to, da je šla k njemu in ne k svojemu g.? Verjetno jo je zato tud napizdil, ker on se zadnje čase ukvarja predvsem samo z neplodnostnimi pari, pol pa k ti tkole pride ena s čist kontra zadevo mu pa mal sistem pomučka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:36:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In če bo, bo vse OK, nikoli se ne ve. ne razumem, sem mal blond... In če se bo zgodilo, se bo zgodilo, pa ja ne mislita s prekint, veš kje je avgust. ja mislila sma pazit..kolk se že glupo sliši, kaj pa če bi blo pol kaj narobe. Tega me je strah....A misliš, da ne?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:37:58
|
|
|
|
pika74
|
Ja Shuka, sej men je blo tud čudn, da je šla k njemu splav delat... ampak očitno je nekje zvedla, da je dober in šla vseeno k njemu.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:40:13
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlaga , pa mi ni nč jasno zakaj . Pa še heca se zraven Po moje zato, ker daješ vtis take krhke pupike. In potem ne more drugače, kot da je ful prijazen s tabo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:40:56
|
|
|
|
bbpikica
|
Pika74 pozdravljena, sem ravno včeraj razmišljala o tebi kako si in če si zdaj že bolje , in evo tebe spet z nami, ful lepo . Kar se pa prijateljice tiče pa razumem njo, tebe,sebe in Reškota. Mislim da ne bo kakšnih hudih debat glede tega, kajti več ali manj smo že vse ugotovile, da življenje ni pravično , me ki bi rade zanosile ne moremo, tiste ki jim pa to iz tega ali onega razloga ne paše so pa takoj noseče. Ja takle mamo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:41:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In če bo, bo vse OK, nikoli se ne ve. ne razumem, sem mal blond... In če se bo zgodilo, se bo zgodilo, pa ja ne mislita s prekint, veš kje je avgust. ja mislila sma pazit..kolk se že glupo sliši, kaj pa če bi blo pol kaj narobe. Tega me je strah....A misliš, da ne? Kaj bi pa lahko šlo narobe? A so ti odstranili jajcevod? Pri tem bi bilo lahko malce nevarno, da bi ravno ponovno zanosila in bi bila IMN samo ne tako razmišljat. Prav je da pazita sploh zdej, pa mogoče še kak mesec, dokler se ti ne uredi ciklus, da ugotoviš kdaj imaš ovulacijo, pa se prepustita temu po ovulaciji, ko je verjetnost da je jajčece nekje blizu maternice. Sicer nisem ekspert, ne morem ti soliti pameti kar se tega tiče, še vedno se lahko pozanimaš kako je s tem pri ginekologu. Sam bat se ne seksat zdej zarad tega.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:42:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja Shuka, sej men je blo tud čudn, da je šla k njemu splav delat... ampak očitno je nekje zvedla, da je dober in šla vseeno k njemu. Hmmm, no da je dober tle ni dvoma, res je že skoraj 30 in več let ginekolog, sam sem mislila, da vseeno splave v bolnicah delajo ne pa privat.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:44:24
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlaga , pa mi ni nč jasno zakaj . Pa še heca se zraven Po moje zato, ker daješ vtis take krhke pupike. In potem ne more drugače, kot da je ful prijazen s tabo A misliš da zato, ja no recimo da res , al pa zato ker ga po moje gledam ko boga kadar sem tam in upam da ima kakšen čudež kje na zalogi in me osreči
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:44:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Kaj bi pa lahko šlo narobe? A so ti odstranili jajcevod? Pri tem bi bilo lahko malce nevarno, da bi ravno ponovno zanosila in bi bila IMN samo ne tako razmišljat. Prav je da pazita sploh zdej, pa mogoče še kak mesec, dokler se ti ne uredi ciklus, da ugotoviš kdaj imaš ovulacijo, pa se prepustita temu po ovulaciji, ko je verjetnost da je jajčece nekje blizu maternice. Sicer nisem ekspert, ne morem ti soliti pameti kar se tega tiče, še vedno se lahko pozanimaš kako je s tem pri ginekologu. Sam bat se ne seksat zdej zarad tega. ne, saj bova, po moje kot dva zajca, kr že en lep cčas nisma, samo da bi pa načrtno htela zanosit, me mal panika. Baje se čaka zarad teh citostatikov. Pa ne vem. Itak pa po moje nama ne more ratat naravno. BVi bil pa hec, jaz bi pomoje kr izpah čeljusti od začudenja fasala. Torej ti bi?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:46:05
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pika74 pozdravljena, sem ravno včeraj razmišljala o tebi kako si in če si zdaj že bolje , in evo tebe spet z nami, ful lepo . Kar se pa prijateljice tiče pa razumem njo, tebe,sebe in Reškota. Mislim da ne bo kakšnih hudih debat glede tega, kajti več ali manj smo že vse ugotovile, da življenje ni pravično , me ki bi rade zanosile ne moremo, tiste ki jim pa to iz tega ali onega razloga ne paše so pa takoj noseče. Ja takle mamo O lepo bbpikica . Ja jst sm spet tle... in spet v akciji... . Že pridno špikam in zdele razmišljam, da bi šla še po kšne vitaminčke pa folno kislino... Kako si pa ti kaj? Si spet v postopku? Al si že v tem času? Ti si bla pri Rešu ane. Lp
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:46:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja jst sm spet tle... in spet v akciji... . Že pridno špikam in zdele razmišljam, da bi šla še po kšne vitaminčke pa folno kislino... pridna si...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:47:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Kaj bi pa lahko šlo narobe? A so ti odstranili jajcevod? Pri tem bi bilo lahko malce nevarno, da bi ravno ponovno zanosila in bi bila IMN samo ne tako razmišljat. Prav je da pazita sploh zdej, pa mogoče še kak mesec, dokler se ti ne uredi ciklus, da ugotoviš kdaj imaš ovulacijo, pa se prepustita temu po ovulaciji, ko je verjetnost da je jajčece nekje blizu maternice. Sicer nisem ekspert, ne morem ti soliti pameti kar se tega tiče, še vedno se lahko pozanimaš kako je s tem pri ginekologu. Sam bat se ne seksat zdej zarad tega. ne, saj bova, po moje kot dva zajca, kr že en lep cčas nisma, samo da bi pa načrtno htela zanosit, me mal panika. Baje se čaka zarad teh citostatikov. Pa ne vem. Itak pa po moje nama ne more ratat naravno. BVi bil pa hec, jaz bi pomoje kr izpah čeljusti od začudenja fasala. Torej ti bi? Nikoli ne reci nikoli, ravno komisliš, da ne gre, se lahko zgodi, če bi imela befel od ginekologa BI!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:48:06
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja Shuka, sej men je blo tud čudn, da je šla k njemu splav delat... ampak očitno je nekje zvedla, da je dober in šla vseeno k njemu. Hmmm, no da je dober tle ni dvoma, res je že skoraj 30 in več let ginekolog, sam sem mislila, da vseeno splave v bolnicah delajo ne pa privat. Ja res dela Reško splave ambulantno, vendar ne prav rad in ne prav z veseljem in praviloma jih vsaki napne da je joj, razen kadar je splav iz zdravstvenih razlogov potreben je toleranten. Je pa med boljšimi za ta postopek, tudi zaradi tega ker ve kakšne so posledice nestrokovno ali slabo opravljenega splava.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:48:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ta je pa moja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:50:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja Shuka, sej men je blo tud čudn, da je šla k njemu splav delat... ampak očitno je nekje zvedla, da je dober in šla vseeno k njemu. Hmmm, no da je dober tle ni dvoma, res je že skoraj 30 in več let ginekolog, sam sem mislila, da vseeno splave v bolnicah delajo ne pa privat. Ja res dela Reško splave ambulantno, vendar ne prav rad in ne prav z veseljem in praviloma jih vsaki napne da je joj, razen kadar je splav iz zdravstvenih razlogov potreben je toleranten. Je pa med boljšimi za ta postopek, tudi zaradi tega ker ve kakšne so posledice nestrokovno ali slabo opravljenega splava. Sam pol morš to pri njemu plačat, ker mene je poslal k svojemu g. in v bolnico. Verjetno zato ker sem imela pri njemu postopek OBMP ne pa še splav, sej to itak nihče ne pričakuje vnaprej. No zdej vem še nekaj novega.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
DUDAnataly33Ali ima vaš dojenček rad dudo?DA (
61%)
NE (
39%)
Število vseh glasov: 109Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!