Blacky30
|
Še kuham kosilo, ker je babi šele zdaj prišla domov, da bom vsaj z nekom jedla, mož pa še ne pride takoj, tak da bo jedel posebej. Delam pa svinjske zrezke v gorčični omaki in kuhan krompir. Juhico pa smo že pojedli. Teja je danes tak pohlastala svoje kosilo, da sem jo samo gledala. V naši kurji juhi, ki sem jo malo solila, ampak za nas ful premalo, sem ji zakuhala polento, pa korenček sem zmučkala noter in ji dala. Ful ji je bilo všeč, ja, očitno je bil okus veliko boljši, ker je bilo malo soljeno, pa polenta je bila v juhici boljša kot v navadni voda, itak. Zdaj spet lepo spančka. Prej pa sem se našvicala. Se spravim, da gremo vsi trije ven, pa veste, kolk je to priprav in organizacije. Nejca oblečem, greva dol, pripraviva voziček, ga odpeljeva ven in zunaj dežuje. Grrrrr..... samo po Tejo sem še hotla gor, jo v pajaca poknit in sebe oblečt pa it ven, potem pa sva lahko lepo pakirala nazaj noter. No, zdaj je tolko nehalo, da sta z babi šla malo na luft medtem, ko jaz kuham. Danes bom naredila še jabolčno skutin štrudl, moram porabit testo. Dzanika, to knjigo pa imam jaz doma, je fajn, mi jo je predlani božiček prinesel pri naj frendici. Ja, jaz sem rovarko hecala, če se je pobarvala na črno, ker bejba na njenem novem avatarju je črna, pa mi je očitno uspelo pigamo nahecat, da mi je verjela in je zato vprašala, kako je Tia sprejela črno mamico. Mater sem dobra!!! HD, hvala za odgovor, ja, za Heroes me je zanimalo. Aha, izgleda, da mi mogoče ne bodo všeč, no bom videla. Mam še tud 4400 za pogledat, sem tud komaj 2 dela vidla. Pa sploh ni tak super kot Supernatural. A da ne bodo več tak scary, škoda. Mi je bil do zdaj najbolj grozen del z Bloody Mary, sem kar naprej hodila kot po jajcih in se ozirala nazaj. Ponoči seveda... Kaj pa je to Fringe? Tudi taka nadnaravna zadeva??? Joj, kak sem vesela vsakega novega predloga. Aja, filmarke, sem končno gledala PS I love you, sem vam pozabla povedat, to je bilo že sredi januarja. Je lep film, pa vseeno ne ful super. Sem čakala, kaj bo na koncu, ker je metuljcek rekla, kak je jokala, jaz pa na koncu nisem imela kaj za jokat. Sem pa jokala čez cel film po malo, sploh tisti njeni prvi dnevi po tragediji. Tak da je bil vreden ogleda. Jabolčna pita.....mnjamiiiiiiii..... HD, neboglasnica ti bo zrihtala olje31. In to zelo hitro! Evo, že delam reklamo, si zaslužim kos jabolčne pite???? Ti pa si bila že pridna, da si danes že ene nohte naredila. Rovarka, uf, tvoje kosilo je tud njami, bi ga jedla. Ej, a sem jih dobro nategnila, kaj???
|