lučka 25
|
Kruce, sem se mogla nasmejat glede Murkota. Si pa res podražil punce, mal jih je pa treba hecat. miška, si takoj reševala z drugimi slikcami, kjer ti gre iz ust slina poželjenja in ne kosilo kot pri pogledu na Murkota. Pa hvala za poročilo z uradnega lista o postopkih, bi bilo to dobro prekopirati tudi zgoraj men "napotke, informacije o za IVF..." zarja, kako lep kuža. Bi jaz tudi, samo kaj ko bi tak kuža trpel v bloku. Pika, glede postopkov so ti punce že povedale. Pa nič bnat, bo kamlu uspelo. mismis, hvala za kavo. Danes sem že 2 žitini kavi, mi kar pašejo. Ampak s palačinkami si pa zadela, si mi naredila lušte. Ne vem če jih ne bom ta teden enkrat naredila. Moker džiro s kužonom sta že naredila? lara, tudi tebi lepo soboto, pri nas pa kar pada, pada, pada,...pa to ni več zanimivo. Jaz hočem sonce, da mal k seb pridem, ker tale vreme je pa že prav morast. Reby, midva sva rekla, da bova še CD vzela in sva na enem listu natisnjene 4 slikice na CD pa 4 slikice in ene 5 filmčkov. Greti, ja same slabe novice so bile, komaj kaka dobra. Ampak bo sedaj bolje, mora bit. blanč, super da so se krvavitve ustavile in tako naj tudi ostane do konca. na naslednjem UZ pa upam, da se hematom tudi pri Reševi s super UZ ne bo več vide. shuki, vidim da čakaš na polno luno. Danes se pa kar našopingiraj, potem pa prijetno crkljanje. bambi, jaz sem 76 letnica moj brat pa 75 (bi takoj rekel, da ste ta boljši letnik ), saj to je kar blizu tvoje. Meni se tudi 79 tako daleč zdi, pa so samo 3 leta razlike. Goldy, pa saj se sezona pluženja, oranja, setev še ni začela. Imam pa jaz tudi ta teden sindrom preutrujenosti. i sao spala, pa utrujena sem že po 5 minutah dela. Evo, jaz sem se danes že namočila na dežju, ker sem šla na obvezno sobotno kavico s stari, itak sem bla za ožet. Zdaj grem pa kosilo kuhat, ko bo moj s Kopra prišel. Je revež danes že navsezgodaj vstal, da je šel na tekmo v Koper.. Je bil zjutraj tako zaspan, da je kar 2 kavi skuhal, še zame, čeprav sem jaz še spala. ga moram zdajle malo pocrkljat, da se lepo spočije, ker ma zvečer pa še eno tekmo.
|