sandra123
|
Čer...končno vse 3T spijo...no, mali dve sta zaspali že ob 19.30, ampak smo že imeli eno hranjenje ...No, pa in Tina sta pred dobre pol urce prišla od dr. ...je Tina začela prej jokat, da jo ful ušeska bolijo, pa jo je kar peljal v dežurno amb....ima oba ušesa vneta, pa še grlo zraven, smo na antibiotiku ....Upam, da bo vsaj lahko spala danes ponoči , revica, čist aut je bila , pa ima drugače zelo visok prag za bolečino... Gajka, ja, Tina ima čez 14.dni počitnice, pa še ne vem, kako se bova z organizirala glede tega , jaz upam, da se me bo vsaj za kakšna dva dni usmilil in se mi pridružil pri teh najinih 3T, ker drugače se mi bo ...Zdaj sta še mali dve postali zelo pozornosti željni, je kar malo kriza, ko moraš na tri oz. štiri konce bit razdeljen .... Erin, mali pa ful dobro sede v ta stolček v bani...mi spet kot en direktor deluje , pa zelo dobro napredujeta s kilažo ...Pa mi smo tudi poskusili marelico od Hippa, pa jima je bila bolj tako za silo všeč ...1. sta pa GH dobili uradno 29.12., korenje (pred tem sem jima pa dajala vsak dan malo riževe kašice v mleko...od 8.12. dalje, ampak to ni bila v bistvu še njuna pojedina ).... ZojaMiša za šoping , se pa tudi jaz pridružujem temu, da nisem najbolj seznanjena s cenami vsega kar imam namen kupiti ... Kaja02, lepe slikce, pa mi tudi imamo tega Bumbota ...no, imamo 2....je pa drag kot , ampak meni je glavno, da mali dve uživata v njem Buhtlčk, te Linotove kašice smo mi že poskusili (koruzo in tisto z banano in jabolkom), pa moram povedat, da je ta z banano in jabolko zelo okusna, saj so notri pravi koščki banane in ima potem kašica res dober okus , priporočam .... Šibam jaz pod tuš, je šel v Ce po antibiotik, pa je že na poti domov, jaz pa mu okupiram lapa, pa ne bo ravno navdušen nad tem Nočko vsem , pa lep vikend, če kam greste