|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
6.2.2009 16:31:56   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

ZOJA MIŠA- KJE SI???, a ne prideš pucatuser posted image
dobim čez slabi  2 uri " pomemben" obisk in moram stanovanje ščistit, tako da nimam cajta vas berem zvečer

čao!!!

Sorry, drugičuser posted image user posted image user posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
6.2.2009 16:33:29   
sayuri
O Cita, pa je že za tabo. čestitke ob rojstvu male pikice.

Tudi mi smo danes dobili novega člana družine. Vid je pokukal danes na svet ob 13 uri in tako povečal našo družinico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
6.2.2009 16:56:15   
Vilika
Ohooj!

na hitro prebrala... FB res zastruplja...

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM v teh dneh!! user posted image user posted image user posted image

Same luštne slikice avgustovskih sončkov ste limale user posted image user posted image user posted image , cukrčki.

Zoja Miša - ne se 'sicirat', jst tud nimam pojma kolk plenice stanejo, pa kremce, pa mleko.... tudi cene goriva ne poznam... Pa daaaaaleč od tega, da bi mela kaj viška denarja. Vem kaj mojemu otroku najbolj koristi in to je treba kupit, ne glede na ceno (evro gor dol). Avto se pa tudi na zrak ne bo peljal, kaj mi pol pomeni cena user posted image . Bom šla pa na eno srečanje manj in s tem pršparala user posted image .

Drugače pa imamo mi tudi od začetka Pampers pleničke (že 2 vsaj meseca imamo 4ko, active dry) - nikoli nobenega problema. Sem že 2x v rokah držala mullerjeve za sprobat... pa sem si premislila user posted image

Avtosedež - mi imamo MC Priori - zelo udobno sedi notri in zelo sem zadovoljna. Kako dolgo bo pa v uporabi pri našem turbo-rastočen fantu.. user posted image user posted image

Erin - pikapoka se meni zdi bolj živahna.. Kot že veš, bo naš žabec - samo kapo mu moramo malo pokrčit.

Sayuri - a Vida ste dobili? Lepo ime user posted image

< Sporočilo je popravil Vilika -- 6.2.2009 16:59:01 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
6.2.2009 17:08:25   
tejkaz
Zoja Miša, midva sva sprobala športni del user posted image

Vilika, FB zastruplja, res.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
6.2.2009 17:37:23   
Erin
CITA - ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri... nisem zasledila..kdo je dobil Vida?user posted image Sem spregledala, ne me tepstuser posted image   Pa ČESTITAM tudi vaši žlahti in vamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
6.2.2009 18:49:27   
cebrca
Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdajle sem na računalniku našla pesmico račke, sem plesala zraven, pa se je Ivan najprej smejal potem pa čisto okamenel, bogvedi kaj si je mislil, da je mami znorela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa od včerajšnje večerje je kot vreča brez dna, vsakič ko kaj prinesem blizu njega začne usta odpirat, je kot ptiček v gnezdu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sva bila pa na obiski pri Ivanovem sočolcu!!!user posted image user posted image Ga je tako lušno gledal in božal po glavi, pa je samo 5 mesecev starejši. Ivanu so bile pa samo njegove igrače zanimive, aja pa to, kako pleza po vseh štirih in se postavlja na noge in naredi par korakov ob stolu! user posted image

gajka a ga ne učiš malo prehitro žlico držat!user posted image user posted image user posted image

Pri nas zgleda sednje tako, Ivan sedi na tleh, mami na stolu in ima ob vsaki strani Ivana eno nogo ker gra še preveč zanaša levo desno, naprej nazaj se pa že kontrolira. Ampak to še ni za v bilanco pri Erin, ker se vsede sam.user posted image
srečanje MB vse slike so super, najbolj pa tisti četverčki!user posted image

sayuri kako sta dobra, tebi vedno tako lepo pozirata!!!

Ryssa ašičev čaj za otroke , če pa ni časa kuhat pa hippov instant čaj za otroke.

Zaenkrat šibam, user posted image se je s fleksarco nekaj poklal po roki, pa Ivana moram dat spat, pridem potem nazaj!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
6.2.2009 18:49:32   
cebrca

Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

1 cebrca-Ivan
2 gajka-Rok
3 tejkaz-Jaša
4 buhtlčk-Gašper

5 sayuri - L&Z
6 Vilika-Vid
7 Krysia-Rok
8 Erin-Tilen
9 Naty13-Jošt

Samo obnavljam, da ne boste pozabile!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
6.2.2009 19:28:06   
sayuri
Erin od moje tašče hčerka je danes rodila Vida user posted image . Ampak tašča ni moževa mama - torej moj mož in taščina hčerka nista brat in sestra...mah..dolga zgodba....user posted image  

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
6.2.2009 19:28:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdajle sem na računalniku našla pesmico račke, sem plesala zraven, pa se je Ivan najprej smejal potem pa čisto okamenel, bogvedi kaj si je mislil, da je mami znorela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jst tud večkrat tkole "znorim". Me gledata tk, kot okamenela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
6.2.2009 20:11:23   
cebrca
Erin obe sta lušni, kar tako naredi kot si rekla ena za torek druga za soboto!

sayuri zelo dobro opazuješ, res je Zara podobna Filipu.

Zoja Miša koruzna kašica, pravim ker se jo naredi tako kot čokolinouser posted image . Je pa ravno tako od podravke in piše gor koruza, ko odpreš zgleda pa kot bel čokolino, ko narediš pa zgleda kot polenta. A sem zakomplicirala, a?user posted image

andrejaboris na shrani.si to tudi meni napiše pa ravno tako ne vem kaj naredit. Ampak jaz zdaj ne kliknem več na koncu, ko piše kopiraj, ampak označim link in z desno tipko miške na meniju zberem copy, pa mi normalno prilima slikco na RR.

ooo CITA čestitke za princesko!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4810
6.2.2009 20:11:28   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Matejka_, zanimivo. Jaz sem tudi z Mullerjevimo bolj zadovoljna kot s pamperskami.

Meni so tudi mulerjeve boljše, pamperske so bile premehke in jih je z nogicami preveč stisnil in je potem drekec ven prilezel. Sicer pa sto ritk sto čudi, ni nujno da vsem pašejo ene plenice.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
6.2.2009 20:12:47   
cebrca
avtosedež pri nas smo dobili enega rabljenega od sosedov pa nimam pojma katera firma je, je pa bolj star. A slučajno katera ve koliko je po zakonu lahko star avtosedež??

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
6.2.2009 20:16:43   
andrejaboris
user posted image

Evo našo 1. kašo

Pol pa dolgo ni blo nič razen zize. Zdaj sma kak teden na kašah.

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 6.2.2009 20:20:44 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
6.2.2009 20:17:58   
andrejaboris
Cebrca ni takega zakona, samo da je varen in izpraven

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 4814
6.2.2009 20:26:55   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

OK super, za lupinice sem našla da ne smejo bit starejše kot 10 let, pa sem mislila da je mogoče isto za te večje avtosedeže.

Neposredna povezava do sporočila: 4815
6.2.2009 20:28:53   
miškolinček

user posted image

Evo našo 1. kašo

Pol pa dolgo ni blo nič razen zize. Zdaj sma kak teden na kašah.

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala zdajle,takšnega pristnega navdušenja pa še nisem videla,pri nas je bilo bolj začudenje,tle se pa vidi kako mu je dobrouser posted image user posted image user posted image
Faca jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4816
6.2.2009 20:30:36   
miškolinček

OK super, za lupinice sem našla da ne smejo bit starejše kot 10 let, pa sem mislila da je mogoče isto za te večje avtosedeže.

pa da ni bil udeležen v prometni nesreči,ker pol baje ni več varen...drugače pa ni ne vem kake omejitve,tako kot je AB napisala

Ej,..a si ti MZ na FB,a ne ?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
6.2.2009 20:34:10   
cebrca
miškolinček ja njabrž, sem se včeraj gor nalimala pa še nimam pojma kako me drugi vidijo. Kaj si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4818
6.2.2009 20:41:10   
miškolinček

miškolinček ja njabrž, sem se včeraj gor nalimala pa še nimam pojma kako me drugi vidijo. Kaj si pa ti?

Saj si mi ti poslala vabilo za prijatelja,a si pozabila? Sem AK,prej sem imela miško tako kot tle da ste me prepoznale tiste ki želite,zdaj mam pa sliko svojih dveh mulčkov

Prej smo te videli,pravzaprav smo videli samo tvoje ime in prazno sliko,okvir,zdaj pa vidim da si vmes že naložila prikazno sliko-Ivana.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
6.2.2009 20:44:46   
miškolinček
moram iti, nočko vsem skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4820
6.2.2009 21:15:47   
K_a_t_j_a
Maja T., zoja miša in ostale,ki ste napisale potek vašega hranjena, meni se zdi, da imajo vaši user posted image super razporejene obroke in da dovolj dobijo za jestter da ste nasploh pridne mamice!! Ne se sekirat, če je otrok nasmjan on dobre volje pomeni, da je sit.
Naš Jan ima pa tako: Okrog 06.00 ali 07.00 zjutraj mlekeca Allernova 210 ml, dopoldan zelejnavna kašica  vedno poje od 180-200 ml, popoldne sadno-žitna kašica ali samo sadna okoli 180-200 ml, zvečer mleko Allernova+malo riževe kašice in včasih še okoli 23.00 210 ml mleka. Poje pa vse kar mu dam in to bi jedel pa jedel...user posted image
In končno smo na 6kg!!
Ostalo sadje - jaz sem dala Janu že za jest breskvo in marelico. Oboje obožuje. Sem dala kar Hippove kašice, ker tega sadja zdak glih ni za dobit, če pa je, pa nima nobenega vonja in okusa, ker je vse umetno gor vzgojeno. Sem čakala na bioresonančne teste, če bi slačajno bil na kaj od tega alergičen pa hvalabogu ni na nobeno sadje in zelenjavo.
Avtosedež - imamo mi Maxi cosi priori že kupljen, ker je bil v akciji pa smo ga kar vzeli.
Plenice - smo na 3 in bomo še kar nekaj časa, sem pa zelo zadovoljna z DM-ovimi, včasih kupim tudi Muellerjeve. To ni velikrat, nimamo blizu to trgovino, če pa grem, grem pa najraje v Velenje v Muellerje, ker je vse v enem štuku, V MB je pa v več štukih. Glih ta teden sma šla mal zapravit  v Velenje. Pa še žlahto imam tam, tak da grem še včasih na obisk.
Nell - super si porisala steno. Si prava mojstrica za to!user posted image user posted image user posted image user posted image
Vilika tista stena je pa res noro lepo poštrihana!user posted image user posted image user posted image
Vsi, ki ste bolani en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!
Dopust - jaz še kalkuliram in prrimerjam cene ampak letos je v hotelih user posted image   (na Hrvaškem) drago vse! Moj noče it v apartma, ker že na šihtu donst kuha, men se pa tud ne da, pol nimam nič od dopusta, je isto kot bi bila doma. Drugače je, če jih gre več, se denar in delo razdeli. Imam nagledan hotel Alba n SV. Filip i Jakov. A je mogoče bila katera v tem kraju že kdaj in ima kakšne nasvete oz. izkušnje?? Bomo vidli, če bo letos sploh imel moj user posted image regres.
srečanje v MB - lepe slikice,user posted image sploh tazadnja!
srečanje v CE - jaz sem ZA, sam da ne bo takrat, ko imam jaz izpit. Se morem še spravit učit. To je najhuš, sej pol kr gre, sam spravit se zraven..user posted image user posted image
Vse slikice od avgustovčkov so krasne!!
Erin upam, da bo s Tilnom kmalu vse vredu.user posted image user posted image user posted image user posted image Tole imate pa res pestro. Jaz bi bila že čist na koncu z živci na tvojem mestu. Obe maškari sta ful lepi. Ampak kot zajček je tak posrečen s tistim korenčkom.user posted image user posted image
tekjaz fajn te je spet brat!user posted image Jaša je pa tak cartek, pa res sta si z Evo čedalje bolj podobna.
FB - tudi mene je en dan čist očaral, madonca najdeš gor enih ljudi.user posted image
bambi14 - tudi jaz sem mogla naredit podjetniški načrt oz. smo ga delale po 3 v skupini. To je res obsežno in veliko sedenja pred računalnikom. Mi mo bile 3, sam da pa to sam delaš je pa še več dela.
Jogurti -GH, meni ni nič rekla zdravnica, niti za vse ostalo nisem takrat dobila kakšne razlage, dobila sem jo samo od patronažne. Jaz trak ne bom smela dajat Janu jogurtov, ker je not KM, bom kupovala kar je iz riža in soje, je pa vse to drago, da ti slabo postane. user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI

Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA
ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
dojenč - ŽANA
bambi14 - ELANINA

bella02 - TEJA
mariane - TAI
aradej - LUCIJA
tatly - STELLA
kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA
tejkaz - JAŠA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image
Upam, da nisem koga izpustila, me ni bilo par dni gor, pa je veliko slavljenčkov praznovalo.
Sayuri kak lepe slikice tvojih dvojčkov. user posted image Sandra123 komaj čakam, da vidim tudi tvoji dve punčki!user posted image
anita goitan se strinjam s tabo glede unega članka. Men se otroka smilita. user posted image
Cita user posted image user posted image user posted image user posted image čestzitke za punčko Lio!!

Vem, da nisem uspela vse pokomentirat, tistim se opravičujem, ki sem jih izpustila.
Lep vikend vam želim!
Mi gremo jutri na praznovanje, ima od mojega oma 75 let. Pa itak bo spet deževn vikend.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
6.2.2009 21:16:28   
K_a_t_j_a
Ojej kak roman sem napisala!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 4822
6.2.2009 21:19:36   
nell

user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes polno zasedena...naš tamali je skonto, da je mami zakon in zdej ne sme mrdnat od njega, se začne kr dret...js bom pa popuser posted image Mah sej ga bo minal, pa bodo tud drugi veljali...še prehitr se bo nehu žulit.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
6.2.2009 21:30:04   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Zoja Miša - ne se 'sicirat', jst tud nimam pojma kolk plenice stanejo, pa kremce, pa mleko.... tudi cene goriva ne poznam... Pa daaaaaleč od tega, da bi mela kaj viška denarja. Vem kaj mojemu otroku najbolj koristi in to je treba kupit, ne glede na ceno (evro gor dol). Avto se pa tudi na zrak ne bo peljal, kaj mi pol pomeni cena user posted image . Bom šla pa na eno srečanje manj in s tem pršparala user posted image .

No HB še kakšna taka kot jaz!user posted image Men moj skos pravi, da ne cenim denarja in bla, bal...pa klinc, dokler ga imam je o.k., pa zapravljam tudi rada. Pa jaz zase tudi kupujem boljše vložke, ne pa tistih, ki spo poceni. Pa res nima smisla s tem se obadati, nekaterim pač pašejo verjetno bolj druge plenice na rit in cena sploh nema veze. V glavnem basta, konc te debate.
In Vilika, bencin, nimam pojma kok stane.user posted image Sem tako kot un, ko tanka vedno za isto vsoto, potem pa nema veze kolk jeuser posted image
V glavnem sem fajn zapravljala, mojem kupila darilouser posted image . Pikici tudi kaobojke in trenerkico, pa Hello Kity take zoknčke ki imajo spodaj usnjen podplatek. Sebi 2 Nikovi majčki - sta bili znižaniuser posted image in v Mullerju mleko 2 in par kašic pa Pamperske.

Sayuri, čestitke za novega člana in Cita čestitke!

Cebrca, na obisku pri Ivanovem sošolcu?user posted image  In super za njegov apetit!!! Koruzna kašica, še vedno ne vem. Bom videlauser posted image
Andrejaboris, super slikicauser posted image

Katja, tudi Jan ima dober tek, pa je vseeno tako malo kg. Bravo za 6-tkouser posted image  In bravo za roman, pridna!user posted image

Tako grem sedaj, nočko in lep vikend. Pa fauš mi bodite bifteka jutriuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
6.2.2009 21:31:18   
Zoja Miša
Tejkaz, slikice vozeka z športnim delo, prosim.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?