K_a_t_j_a
|
Maja T., zoja miša in ostale,ki ste napisale potek vašega hranjena, meni se zdi, da imajo vaši super razporejene obroke in da dovolj dobijo za jestter da ste nasploh pridne mamice!! Ne se sekirat, če je otrok nasmjan on dobre volje pomeni, da je sit. Naš Jan ima pa tako: Okrog 06.00 ali 07.00 zjutraj mlekeca Allernova 210 ml, dopoldan zelejnavna kašica vedno poje od 180-200 ml, popoldne sadno-žitna kašica ali samo sadna okoli 180-200 ml, zvečer mleko Allernova+malo riževe kašice in včasih še okoli 23.00 210 ml mleka. Poje pa vse kar mu dam in to bi jedel pa jedel... In končno smo na 6kg!! Ostalo sadje - jaz sem dala Janu že za jest breskvo in marelico. Oboje obožuje. Sem dala kar Hippove kašice, ker tega sadja zdak glih ni za dobit, če pa je, pa nima nobenega vonja in okusa, ker je vse umetno gor vzgojeno. Sem čakala na bioresonančne teste, če bi slačajno bil na kaj od tega alergičen pa hvalabogu ni na nobeno sadje in zelenjavo. Avtosedež - imamo mi Maxi cosi priori že kupljen, ker je bil v akciji pa smo ga kar vzeli. Plenice - smo na 3 in bomo še kar nekaj časa, sem pa zelo zadovoljna z DM-ovimi, včasih kupim tudi Muellerjeve. To ni velikrat, nimamo blizu to trgovino, če pa grem, grem pa najraje v Velenje v Muellerje, ker je vse v enem štuku, V MB je pa v več štukih. Glih ta teden sma šla mal zapravit v Velenje. Pa še žlahto imam tam, tak da grem še včasih na obisk. Nell - super si porisala steno. Si prava mojstrica za to! Vilika tista stena je pa res noro lepo poštrihana! Vsi, ki ste bolani en kup za vas! Dopust - jaz še kalkuliram in prrimerjam cene ampak letos je v hotelih (na Hrvaškem) drago vse! Moj noče it v apartma, ker že na šihtu donst kuha, men se pa tud ne da, pol nimam nič od dopusta, je isto kot bi bila doma. Drugače je, če jih gre več, se denar in delo razdeli. Imam nagledan hotel Alba n SV. Filip i Jakov. A je mogoče bila katera v tem kraju že kdaj in ima kakšne nasvete oz. izkušnje?? Bomo vidli, če bo letos sploh imel moj regres. srečanje v MB - lepe slikice, sploh tazadnja! srečanje v CE - jaz sem ZA, sam da ne bo takrat, ko imam jaz izpit. Se morem še spravit učit. To je najhuš, sej pol kr gre, sam spravit se zraven.. Vse slikice od avgustovčkov so krasne!! Erin upam, da bo s Tilnom kmalu vse vredu. Tole imate pa res pestro. Jaz bi bila že čist na koncu z živci na tvojem mestu. Obe maškari sta ful lepi. Ampak kot zajček je tak posrečen s tistim korenčkom. tekjaz fajn te je spet brat! Jaša je pa tak cartek, pa res sta si z Evo čedalje bolj podobna. FB - tudi mene je en dan čist očaral, madonca najdeš gor enih ljudi. bambi14 - tudi jaz sem mogla naredit podjetniški načrt oz. smo ga delale po 3 v skupini. To je res obsežno in veliko sedenja pred računalnikom. Mi mo bile 3, sam da pa to sam delaš je pa še več dela. Jogurti -GH, meni ni nič rekla zdravnica, niti za vse ostalo nisem takrat dobila kakšne razlage, dobila sem jo samo od patronažne. Jaz trak ne bom smela dajat Janu jogurtov, ker je not KM, bom kupovala kar je iz riža in soje, je pa vse to drago, da ti slabo postane. Erin - TILEN LuciaMarta - ANAI Lony27 - LIJA Luna2008 - KAJA ozziebo - LARA maca m - TADEJ dojenč - ŽANA bambi14 - ELANINA bella02 - TEJA mariane - TAI aradej - LUCIJA tatly - STELLA kaja02 - LEJA daja28 - LEON july1 - ŽIGA tejkaz - JAŠA Čestitke za polovičko! Upam, da nisem koga izpustila, me ni bilo par dni gor, pa je veliko slavljenčkov praznovalo. Sayuri kak lepe slikice tvojih dvojčkov. Sandra123 komaj čakam, da vidim tudi tvoji dve punčki! anita goitan se strinjam s tabo glede unega članka. Men se otroka smilita. Cita čestzitke za punčko Lio!! Vem, da nisem uspela vse pokomentirat, tistim se opravičujem, ki sem jih izpustila. Lep vikend vam želim! Mi gremo jutri na praznovanje, ima od mojega oma 75 let. Pa itak bo spet deževn vikend.