Dream
|
Dan! Dopoldne sem imela obiska in sem bila malo frej, ker se je mami (babi) ukvarjala z Maticem Tako lepo se je kazal sonček, da sem upala na sprehod, potem pa je pričelo liti Nama ni preostalo drugega kot da peljeva babi domov in sva pri njej malo na zraku pod streho. Sem pa danes nekam lena in se mi niti kuhati ni dalo, tako da sem dragega klicala, če prinese kebab, jaz pa naredim solato. Joj, kaj takšnega pa še ne. Upam samo, da se me ne bo začela lotevati kakšna spomladanska utrujenost, čeprav je še zima. Aja, kdaj pišemo? Sredi noči, ne? Če nam otroci celo noč spijo, smo lahko vsaj me pokonci, a ne laknerš? PikicaStonoga hvala za kavico in čajček, sem kar obojhe spila Glede pospravljanja in lenarjenja ti dam pa čisto prav. Meni se tudi večkrat nič ne da, pa se fliknem dol in berem ali pa tle kej pobrskam. Lucka1 tudi jaz bi lahko rekla skoraj nekaj podobnega - ampak meni so ga zdresirali v bolnici, ko je bil pod lučko zaradi zlatenice. Tako smo prišli domov že z utečenim ritmom hranjenja na 3 ure. Sicer pa ne vem, kako bi bilo, če bi sami jedli in se trudili. No, sedaj včasih je na 3 ure, na 2,5 ali na 4, čisto odvisno. Ampak preko dneva se te razlike nekako kr Poštimajo, da zvečer pridemo na isto uro pri zadnjem obroku. Sicer se pa ne obremenjuj z drugimi, ker itak so ljudje, ki se hvalijo na polno, v bistvu pa mi sploh ne vemo, kaj se dejansko dogaja za njihovimi 4 stenami. In glej: mi smo na dojenju in na flaški, pa ni vse tako idealno. Meni tako poliva, da sva še najmanj pol ure po obroku doma, potem pa na brzino ven, pa imava časa včasih 2, vačsih samo 1 uro in pol. Čisto odvisno... O tem, da bi ga hranila zunaj, sploh ne razmišljam, ker ga po polivanju v teh temepraturah nimam kje preobleči.
|