|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
6.2.2009 18:11:21   
ada2
katka si že kaj zvedela.... me muči radovednostuser posted image

morrak komaj čakam, da se jutri vidimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
6.2.2009 18:19:33   
tatly
res monchy?superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
6.2.2009 18:35:44   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ne še,mame še ni
po moje se dobivajo "moji" in "tvoji" v slovenskem klubu, ki ga imajo v Šibeniku

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.2.2009 18:47:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ne še,mame še ni
po moje se dobivajo "moji" in "tvoji" v slovenskem klubu, ki ga imajo v Šibeniku

ja, čisto možno

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.2.2009 18:50:11   
*monchy*
tatly ne morem verjet ne user posted image  user posted image zdaj lih simonu pravim da sem te pozabla vprašat če grem kapico menjat?

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
6.2.2009 19:03:10   
petra *k
tia že aja, pa ati tudi, jaz pa čakam, da bo ura 8, da se začne moja nanizanka.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.2.2009 19:31:50   
trezika
Čer!
Na hitro vas samo pozdravim... sn se cel dan potepala in sem zdaj čist hin user posted image  pikec pa se očitno ni nič utrudil...je živahen še naprej user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
6.2.2009 19:56:15   
*monchy*
trezika pol je pa tak kot je bil naš timon user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
6.2.2009 19:56:27   
*monchy*
petra kaj  gledaš?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.2.2009 20:49:57   
donna22
Pozdrav vsem user posted image Moj user posted image je vtrebuhu že zdaj  (19. teden) zelo živahen, tak da ne vem, kaj bo, če bo takšen tudi, ko bo zunaj user posted image user posted image

Sicer pa me zanima, če mi lahko katera priporoča dobrega zobozdravnika/co v ptujskem ZD? Ker iščem novega in ne bi rada imela kakih slabih izkušenj z zobmi zdaj med user posted image (mimogrede, ali je imela katera kake težave?)!

Drugače pa trebuh vidno raste ... Včeraj sem se celo noč premetavala po postelji, ker nisem mogla najt udobnega položaja ... Katera priporoča kaj?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.2.2009 20:58:11   
*monchy*
donna22 najprej čestitke za user posted imageuser posted image   če je zdaj živahen bo pol tudi user posted image   vsaj pri meni je blo tak user posted image oziroma je user posted image
glede zob pa nisem mela težav, veliko pa jih je ki jih majo... jaz hodim v varaždin in so res vse 3zelo dobre! user posted image
hmm za trebuh pa ni druga kot potrpet user posted image po mojem no user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.2.2009 21:08:21   
*monchy*
mi pa gremo ju3 gledat Nodija v Europarka user posted image  user posted image  user posted image to bo veseljeeee user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.2.2009 21:14:13   
donna22
hvala, monchy user posted image Bomo vidli, če bo tudi pri meni tak!! Saj je prav, če je malo bolj živahen user posted image user posted image Ful je fajn, da user posted image res redno čutim ...

Verjetno bo res treba potrpet ... Sem pa pred časom brala tudi o neki posebni blazini, pa se ne spomnim, kje sem to našla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

mi pa gremo ju3 gledat Nodija v Europarka user posted image  user posted image  user posted image to bo veseljeeee user posted image

No, lepo - ziher bo fajn user posted image

Sicer pa sem zdaj vidla, da si isti letnik kot jaz ... Samo da ti imaš svojega sončka že nekaj časa pri sebi, jaz pa bom mogla na svojega še kar nekaj časa počakat ...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
6.2.2009 21:17:06   
*monchy*
donna hehe saj včasih prav paše mir user posted image to pa je res fajn da user posted image čutiš. mene je bla kar groza ko ga en čas nisem, pol je pa nadoknadil za tistih par minutk ko je blo mirno user posted image
za blazino pa ti ne vem rečt user posted image
uf na nodiju pa bo res user posted image

86 letnik si? jaaaa moj user posted image pa bo ju3 star 13 mesecev že!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
6.2.2009 21:18:32   
*monchy*
Tina kak je mala princeska? user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
6.2.2009 21:20:35   
donna22
86 sem ja ... Si se ful hitro odločla za user posted image - še prej kot jaz, pa meni vsi pravijo, da sem hitra user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
6.2.2009 21:23:11   
*monchy*
se ti zdi? user posted image ne vem no. hehe  res? ene še majo prej user posted image  user posted image ni lepšega kot user posted image od kod pa si?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
6.2.2009 21:23:11   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

hvala, monchy user posted image Bomo vidli, če bo tudi pri meni tak!! Saj je prav, če je malo bolj živahen user posted image user posted image Ful je fajn, da user posted image res redno čutim ...

Verjetno bo res treba potrpet ... Sem pa pred časom brala tudi o neki posebni blazini, pa se ne spomnim, kje sem to našla user posted image

No, lepo - ziher bo fajn user posted image

Sicer pa sem zdaj vidla, da si isti letnik kot jaz ... Samo da ti imaš svojega sončka že nekaj časa pri sebi, jaz pa bom mogla na svojega še kar nekaj časa počakat ...

Si mogoče mislila kaj takega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
6.2.2009 21:24:26   
*monchy*
katka ee na te blazine pa niti pomislila nisem. sem mislila da je to kao samo za dojenje

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.2.2009 21:25:32   
katka37
ada, poznajo se iz kluba z Jožijem, ji je zadnjič rekel, da lahko gre do vas in vas pozdravi v njegovem imenu, pa ji je bilo preveč nerodno- tako, skrivnost razkrita user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
6.2.2009 21:28:21   
katka37

katka ee na te blazine pa niti pomislila nisem. sem mislila da je to kao samo za dojenje

boš pa za drugič vedela in uporabila user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
6.2.2009 21:29:51   
*monchy*
katka hvala za inf user posted image bom res uporabla to pri naslednjem user posted image
kak je Tin? že aja?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
6.2.2009 21:31:18   
donna22
Kak je kdo hiter, je itak relativno ... Meni se zdi glih pravi čas, čeprav sma hotela še eno leto počakat, pa naju je user posted image prehitel, ampak zdaj se mi zdi res grozno predaleč, da bi še eno leto čakala! Dugače pa sem s Hajdine, pa ti?

Katka, hvala, nekaj takega sem iskala! Je katera kaj uporabljala to med user posted image ? Ker bom vedno bolj rabla dober spanec ...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
6.2.2009 21:35:41   
*monchy*
ma ja saj... kak se keri odloči za user posted image uf jaz si tudi ne predstavlam da bi ga še mogla čakat user posted image  user posted image
Iz ormoža sem drugače, oziroma velika nedelja user posted image

ja res se naspi prej kot pride user posted image ... user posted image meni se že 13 mesecov zbuja vsako uro po noči

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.2.2009 21:36:36   
katka37
monchy, gospodič spi, zadnji čas,jutri je sobota, pa sem ga dala malo pozneje, da bo zjutraj malo dalj časa mir, vsaj do sedmih

donna, mislim, da je res dobra blazina, sem jo fajn pretipala v trgovini in se res ful prilagodi, pa za dojenje pride prav, pa ko otrok kje leži daš okrog njega, pa na njej potem lahko ležijo... res uporabna

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.