![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 18:11:21
|
|
|
|
ada2
|
katka si že kaj zvedela.... me muči radovednost morrak komaj čakam, da se jutri vidimo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 18:19:33
|
|
|
|
tatly
|
res monchy?super
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 18:35:44
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katka si že kaj zvedela.... me muči radovednost morrak komaj čakam, da se jutri vidimo ne še,mame še ni po moje se dobivajo "moji" in "tvoji" v slovenskem klubu, ki ga imajo v Šibeniku
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 18:47:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katka si že kaj zvedela.... me muči radovednost morrak komaj čakam, da se jutri vidimo ne še,mame še ni po moje se dobivajo "moji" in "tvoji" v slovenskem klubu, ki ga imajo v Šibeniku ja, čisto možno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 18:50:11
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly ne morem verjet ne zdaj lih simonu pravim da sem te pozabla vprašat če grem kapico menjat?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 19:03:10
|
|
|
|
petra *k
|
tia že aja, pa ati tudi, jaz pa čakam, da bo ura 8, da se začne moja nanizanka.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 19:31:50
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Na hitro vas samo pozdravim... sn se cel dan potepala in sem zdaj čist hin pikec pa se očitno ni nič utrudil...je živahen še naprej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 19:56:15
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika pol je pa tak kot je bil naš timon
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 19:56:27
|
|
|
|
*monchy*
|
petra kaj gledaš?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 20:49:57
|
|
|
|
donna22
|
Pozdrav vsem Moj je vtrebuhu že zdaj (19. teden) zelo živahen, tak da ne vem, kaj bo, če bo takšen tudi, ko bo zunaj Sicer pa me zanima, če mi lahko katera priporoča dobrega zobozdravnika/co v ptujskem ZD? Ker iščem novega in ne bi rada imela kakih slabih izkušenj z zobmi zdaj med (mimogrede, ali je imela katera kake težave?)! Drugače pa trebuh vidno raste ... Včeraj sem se celo noč premetavala po postelji, ker nisem mogla najt udobnega položaja ... Katera priporoča kaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 20:58:11
|
|
|
|
*monchy*
|
donna22 najprej čestitke za ! če je zdaj živahen bo pol tudi vsaj pri meni je blo tak oziroma je glede zob pa nisem mela težav, veliko pa jih je ki jih majo... jaz hodim v varaždin in so res vse 3zelo dobre! hmm za trebuh pa ni druga kot potrpet po mojem no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:08:21
|
|
|
|
*monchy*
|
mi pa gremo ju3 gledat Nodija v Europarka to bo veseljeeee
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:14:13
|
|
|
|
donna22
|
hvala, monchy Bomo vidli, če bo tudi pri meni tak!! Saj je prav, če je malo bolj živahen Ful je fajn, da res redno čutim ... Verjetno bo res treba potrpet ... Sem pa pred časom brala tudi o neki posebni blazini, pa se ne spomnim, kje sem to našla IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* mi pa gremo ju3 gledat Nodija v Europarka to bo veseljeeee No, lepo - ziher bo fajn Sicer pa sem zdaj vidla, da si isti letnik kot jaz ... Samo da ti imaš svojega sončka že nekaj časa pri sebi, jaz pa bom mogla na svojega še kar nekaj časa počakat ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:17:06
|
|
|
|
*monchy*
|
donna hehe saj včasih prav paše mir to pa je res fajn da čutiš. mene je bla kar groza ko ga en čas nisem, pol je pa nadoknadil za tistih par minutk ko je blo mirno za blazino pa ti ne vem rečt uf na nodiju pa bo res 86 letnik si? jaaaa moj pa bo ju3 star 13 mesecev že!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:18:32
|
|
|
|
*monchy*
|
Tina kak je mala princeska?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:20:35
|
|
|
|
donna22
|
86 sem ja ... Si se ful hitro odločla za - še prej kot jaz, pa meni vsi pravijo, da sem hitra
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:23:11
|
|
|
|
*monchy*
|
se ti zdi? ne vem no. hehe res? ene še majo prej ni lepšega kot od kod pa si?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:23:11
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 hvala, monchy Bomo vidli, če bo tudi pri meni tak!! Saj je prav, če je malo bolj živahen Ful je fajn, da res redno čutim ... Verjetno bo res treba potrpet ... Sem pa pred časom brala tudi o neki posebni blazini, pa se ne spomnim, kje sem to našla IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* mi pa gremo ju3 gledat Nodija v Europarka to bo veseljeeee No, lepo - ziher bo fajn Sicer pa sem zdaj vidla, da si isti letnik kot jaz ... Samo da ti imaš svojega sončka že nekaj časa pri sebi, jaz pa bom mogla na svojega še kar nekaj časa počakat ... Si mogoče mislila kaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:24:26
|
|
|
|
*monchy*
|
katka ee na te blazine pa niti pomislila nisem. sem mislila da je to kao samo za dojenje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:25:32
|
|
|
|
katka37
|
ada, poznajo se iz kluba z Jožijem, ji je zadnjič rekel, da lahko gre do vas in vas pozdravi v njegovem imenu, pa ji je bilo preveč nerodno- tako, skrivnost razkrita
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:28:21
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* katka ee na te blazine pa niti pomislila nisem. sem mislila da je to kao samo za dojenje boš pa za drugič vedela in uporabila
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:29:51
|
|
|
|
*monchy*
|
katka hvala za inf bom res uporabla to pri naslednjem kak je Tin? že aja?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:31:18
|
|
|
|
donna22
|
Kak je kdo hiter, je itak relativno ... Meni se zdi glih pravi čas, čeprav sma hotela še eno leto počakat, pa naju je prehitel, ampak zdaj se mi zdi res grozno predaleč, da bi še eno leto čakala! Dugače pa sem s Hajdine, pa ti? Katka, hvala, nekaj takega sem iskala! Je katera kaj uporabljala to med ? Ker bom vedno bolj rabla dober spanec ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:35:41
|
|
|
|
*monchy*
|
ma ja saj... kak se keri odloči za uf jaz si tudi ne predstavlam da bi ga še mogla čakat Iz ormoža sem drugače, oziroma velika nedelja ja res se naspi prej kot pride ... meni se že 13 mesecov zbuja vsako uro po noči
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:36:36
|
|
|
|
katka37
|
monchy, gospodič spi, zadnji čas,jutri je sobota, pa sem ga dala malo pozneje, da bo zjutraj malo dalj časa mir, vsaj do sedmih donna, mislim, da je res dobra blazina, sem jo fajn pretipala v trgovini in se res ful prilagodi, pa za dojenje pride prav, pa ko otrok kje leži daš okrog njega, pa na njej potem lahko ležijo... res uporabna
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.