![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:38:45
|
|
|
|
katka37
|
malo računam- ste res same mladenke tukaj pa že oziroma bodoče mamice, lepo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:39:29
|
|
|
|
*monchy*
|
no lepo! naš gre tudi pol devetih zadnjo in tudi spi do kakih 7h pol 8h vsaki dan ampak na uro, uro pa pol se pa še vedno dojiva.. drugače spi celo noč?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:42:15
|
|
|
|
donna22
|
Mislim, da si jo bom kar šla kupit - se mi zdi res ful praktična in vsestransko uporabna zadeva!! monchy, škoda, da se ne da spanja zbirat na zalogo, da bi ga potem imela nekaj odveč, ko se rodi Pa bomo že nekako tudi tak zmogli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:43:29
|
|
|
|
*monchy*
|
donna hehe to pa res ja.. bi blo praktično pa saj se navadiš ... za vse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:51:16
|
|
|
|
katka37
|
Tin je dolgo časa še jedel ponoči, do decembra potem še okrog petih zjutraj, zdaj pa sploh ne je več ponoči, zvečer flaška in to je to, tudi pije ne ponoči dokler dojiš, rabi več mleka, mogoče mu ni dovolj hranilno za dojenje, naš gospodič je sam prenehal, ker mu je bilo očitno preslabo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:52:14
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* donna hehe to pa res ja.. bi blo praktično pa saj se navadiš ... za vse maš prav, za pa res ne bo problem!! Sicer pa me moj zdaj pelje na bencinsko, se mi sladoleda lušta Ga jem zdaj več kot ga drugače poleti
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:54:29
|
|
|
|
katka37
|
donna, le pusti se zdaj razvajati, potem ponavadi pozabijo jaz sem pa drugače prava zaspanka in me je kar mučilo nočno vstajanje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 21:56:36
|
|
|
|
*monchy*
|
katka ja za Tina! Ma to kar on dela ponoči ni več hrajenje ampak samo cartanje po moje.. ker dvakrat potegne pol pa se obrne pa dalje spi.. mislim da je to kar razvada (za mene slaba) sem mu že probala dajat po noči glažeka ampak je enako... vse načine sem že uporabla pa ni nič bolše. bova mogla z mojim eno noč al pa dve potrpet da se navadi da ne more jest pa mogoče bo... ampak ne vem kdaj bo prišla ta noč mleka mam pa res da mi samo teče vun donna hehejaz pa sem mela taaaak rada hamburgerje iz ptujske železniške sem komaj čakala da gre moj v nočno, da mi jih je domu vozo ponoči
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 22:07:08
|
|
|
|
katka37
|
jap, to bo verjetno samo cartanje, pravijo, da toliko stari ne rabijo več hranjenja ponoči, pa še posebno, če samo dvakrat potegne dobra si, da zdržiš, jaz sem komaj čakala, da se naspim meni je tudi Tin malo ponoči biksal, pa sem ga pustila res dve noči, pa je bil mir, ampak ni jokal, bolj nergal je, malo res pojokal, pa zaspal nazaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 22:36:49
|
|
|
|
katka37
|
grem počasi, vidva pa se le pocartajta še ponoči, ko pa je tako lepo nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 6.2.2009 23:07:49
|
|
|
|
donna22
|
katka, pa je le tu vsaj ena zaspanka poleg mene Upam, da se bom čim boljše spopadla s tem!! No, pa sem maznla svoj sladoled , pa nobene več ni, tak da nočko ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 8:13:28
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro! danes pa jaz kuham tak smo spet slabo spali da to res ni. menda bo polna luna spet no danes pa gremo gledat Nodija to bo veselje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 8:46:07
|
|
|
|
trezika
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 9:07:58
|
|
|
|
petra *k
|
hvala za kavo, monchy. sma že tudi en cajt gor, samo sma se malo smejale, pa zabavale, zaj ko sma same. se je taki dobrovoljček zbudla, da joj. gnes pa sem mela take nočne more, groza. da najdva je nehče strelil, mene v ramo, aleša pa v nogo, tio je tacajt zgrabla moja teta, te pa sma hodla vstreljena po nekšnem nakupovalnem centru, pa sem tam srečala mojega ginekologa pa še eno doktorco pa ji povedala da sma vstreljena, te pa me je doktorca na tla podrla, češ da nesmem stati, pa se mi je začelo vrteti- sem prav čutla kak se mi vrti. te pa sem še nekak mojo mamo vmešala, pa pravla doktoru da še je moja mama negi tu, tudi vstreljena... katastrofa v glavnem.upam da take sanje pomenijo kaj dobrega
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 9:12:16
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro super ze tretja mirna noc mislim da smo si komaj zaj ritem oskladili zaj pa spijem eno in pokadim en čik kak pa so vasi nadebudnezi in ve mamice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 9:29:06
|
|
|
|
katjakokol
|
aj zaj kam ste se vse skrile
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 9:44:58
|
|
|
|
petra *k
|
kaj deja ti pa si ga že v lotmerk pihnila, nisi niti dobro jutro zaželela? tega nismo navajeni pri tebi, si skoz prva ali druga... ej, ti si na netlogi?
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 9:48:29
|
|
|
|
petra *k
|
monchy, pozabla sem ti napisat, bom ti poslala sliko,samo morem eno fejst dobro nareti, pa malo čakam, ker je full rdeča po obrazu zaj par dni, naj to zgine. te pa ti pošljem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 9:50:45
|
|
|
|
ada2
|
dober dan! katka vidiš, kako je svet majhen katjakokol tvoj Mai je pa priden mi pa gremo popoldne na RD k svaku, sem pa tudi čula za nodija v EP, ampak ne bo zneslo pa drugič... zdaj pa čakam, da morrak pokliče
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 10:26:21
|
|
|
|
petra *k
|
kera ve kaj bi to lahko blo? včeraj sem tii našla eno bunkico v tem trikotniku pod prsmi. aleš mi je rekel, da je to želodček in da bi mogoče mela refluks. sicer mamo v pondeljek doktora, bom ga itak vprašala, samo če mogoče kera ve, ker mi malo matra, da nebi blo kaj narobe
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 10:41:58
|
|
|
|
katjakokol
|
ja ada res je pšriden ponoci ne smem prehitro hvalit saj ves drugace pa ma tiste ure dretja vsaki dan od 1 do 3 krci mantrajo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 10:42:15
|
|
|
|
trezika
|
joj, komaj sem se stran od puzzel spravla imam cel kup cot za prat pa sušit, pa malo bi mogla spucat samo kaj ko mi ni petra js ti žal ne bi znala pomagat... niti ne vem kaj je to refluks
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 10:42:58
|
|
|
|
katjakokol
|
in kaj boste danes kuhale mi bomo jedli vampe na omaki, pire krompir pa solato
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 10:45:18
|
|
|
|
petra *k
|
refluks- moj ga ma, samo mislim da ni isto pri otrocih in pri odraslih. aleš recimo ne sem jesti kislega zelja, pa jabolk, gobic... vse kar je težko. no, saj tudi ta hrana na pri vseh ista ki majo refluks. in glih ko zakleto, ga je včeraj matralo, sma jedla zrezke v smetanovi omaki, in mu je nekaj blo pretežko. tak da če nebi šli na skoro 2 urni sprehod po kosilu, bi verjetno blo hudo, tak ga pa je samo tiščalo v želodcu in slabo mu je blo. drugače bi pa bruhal oz matral se, ker se niti zbruhati takrat ne more. sem ga zadnjič ko je to mel, vozla na infuzije v zd. mislim, da pri otrocih ni to isto,nevem. morem dr vprašat, upam da ni to to. samo kaj bi pa potem bla ta bunkica??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 7.2.2009 10:46:54
|
|
|
|
petra *k
|
katjakokol, mi bomo danes jedli kislo župo, ker se mi ne da v trgovino, da bi kaj kupla, za to pa mam sestavine doma
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.