|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
6.2.2009 13:32:43   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

mislim ravno to ulico, verjetno ravno vašo hišo, se mi zdi, da je tvoja mama tu nekaj v povezavi, še ti javim. Moja mama zdaj živi v Šibeniku sicer, pa imamo kar nekaj zastonj morja.user posted image

user posted image user posted image user posted image   to pa postaja zanimivo... mamin brat živi v Šibeniku, pa še en drugi brat, ki pa je žal že pokojen je tudi živel v Šibeniku....

Je mogoče Rudi?

ne, ta ki še živi je Joži, oni pokojen je bil pa Franci..... Rudi je pa od mamine sestre možuser posted image - živijo v savinjski dolini....

nisem še dobila mame, da jo vprašam, kako je tej gospe ime, bomo videli

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
6.2.2009 13:34:43   
tatly
ej babike naso puziko nekaj mantra pa nevem ce ne zobki,vceraj popoldan je zolila kak lev,samo nima dlesni nic belihuser posted image pa ven nima napeto zgoraj ali spodaj naprej pac pa zgoraj na strani ma taksno malo belo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
6.2.2009 13:53:55   
suncicica
sem zalostna ko hudiruser posted image user posted image user posted image . najprej hocem skuhat eno kosilo in ugotovim da nimam doma glavne sestavine.
se spravim kuhat alternativo in ko skuham ugotovim da je meso pokvarjeno in moram vse vreci stran. na koncu skuham nekaj iz vrecke ,popolnoma neuzitno in erik pravi " super si skuhala".user posted image user posted image user posted image user posted image
sem mu kar rekla mir mi daj ,nosecnica ima pravico da se ji kaj ponesreci.

sem pa bila spet na ctg danes. vse ok. zaenkrat se zaprta....ampak moram v pon. spet na kontrolo. in kako naj pri vseh teh kontrolah pocivam?????

Stella in Pia

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
6.2.2009 13:54:17   
TinaV*
pozdravljene

oooo tatly mislis da bi ze zobki????

kayica jaz pa tebe poznam....no tvojega bolj pa saj tebe tudi ....oba delava v maski user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.2.2009 13:57:12   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ej babike naso puziko nekaj mantra pa nevem ce ne zobki,vceraj popoldan je zolila kak lev,samo nima dlesni nic belihuser posted image pa ven nima napeto zgoraj ali spodaj naprej pac pa zgoraj na strani ma taksno malo belo

mogoče pa je zobek user posted image Tin je bil toliko star

< Sporočilo je popravil katka37 -- 6.2.2009 13:58:09 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.2.2009 14:00:29   
TinaV*
sun se malo potrpi pa bo...vem da ti ni lahko ampak zaradi user posted image user posted image  moras...cimvec doma pocivaj,k**** pa kosilo bota ze kaj jedla,se da tudi kaj narocituser posted image  za dobro otrockov vse

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drzim pesti

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.2.2009 14:01:05   
ada2
eh suncicica ne sekiraj se, jaz sem danes še nekaj extra čuftov zvaljala za v skrinjo, da mi takoj po porodu ne bo treba toliko pripravljatuser posted image

tatly saj je možno, da bi bil zobek, lahko pa da ima kako manjšo razjedo v ustih, pa jo pečeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.2.2009 14:04:09   
ada2
no, to sem mislila povedat kak me je moja nuša zdaj nasmejala s svojimi izjavamiuser posted image

pride iz šole in reče, da sta jo en sošolec in še eden iz 5 razreda obmetavala s kepami, pa da jo je tisti iz 5 2x zadel, njen sošolec je pa zanalašč metal mimo, ker je zaljubljen v njouser posted image user posted image user posted image  .... no, potem pa še izjavi: ampak bi jima pa najrajši kar čestitala, sta take lepe okrogle kepe delala....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.2.2009 14:07:10   
TinaV*

.... no, potem pa še izjavi: ampak bi jima pa najrajši kar čestitala, sta take lepe okrogle kepe delala....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.2.2009 14:07:58   
*monchy*
ada2 tak se vedno nasmejem ob izjavah tvojih sončkov da to res ni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image prava sta! user posted image

suncicica ne se sekirat! saj bo user posted image vem kak ti je user posted image

tatly mogoče so pa res zobki user posted image user posted image mi smo meli tudi na vidiku prva dva okoli 5h al 6h mesecev

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.2.2009 14:08:25   
TinaV*
aaaaaa ada mi se pocasi ubadamo ene z zobki,druge da user posted image  shodijo,tretje da otrocke dobijo....ti bos pa pocasi zeta dobla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.2.2009 14:09:15   
suncicica
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

.... no, potem pa še izjavi: ampak bi jima pa najrajši kar čestitala, sta take lepe okrogle kepe delala....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.2.2009 14:21:17   
katka37

no, to sem mislila povedat kak me je moja nuša zdaj nasmejala s svojimi izjavamiuser posted image

pride iz šole in reče, da sta jo en sošolec in še eden iz 5 razreda obmetavala s kepami, pa da jo je tisti iz 5 2x zadel, njen sošolec je pa zanalašč metal mimo, ker je zaljubljen v njouser posted image user posted image user posted image  .... no, potem pa še izjavi: ampak bi jima pa najrajši kar čestitala, sta take lepe okrogle kepe delala....user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.2.2009 14:24:46   
Anonimen
tatly anej je dobil prva dva zobka pri 5ih mesecih. tak, da je čist možno da jo zobki mučijo.

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.2.2009 14:27:14   
katka37
suncicica, eh pa kosilo, zdaj imata druge pomembnejše opravke  user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.2.2009 14:37:30   
tatly
saj bomo vidli samo je ze dva dni cudna,odrta,cartava,taka se ni blauser posted image hvala vam za odgovore
saj naj petra pove nikol se ni v vozicku jezila danes ji pa ni nic pasalo noter,nic grem gor zbrisem dokler se je sama z sabo zadovoljna,o tina ti si spet od mrtvih vstala?
ada uuuu hitro mas ti ze zetauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.2.2009 14:53:54   
tatly
evo sem nahitro gor brisala ker toti zamazan vozek vozim skoz stanovanje na teraso.
sem naredla muziko  in je stella bla tak srecna da je kar vriskala-bomo verjetno meli muzikantko domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
6.2.2009 14:54:54   
tatly
ja ki ste ?ada kaj nic ne poves gdaj gres ven bi se midvi prisli

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
6.2.2009 15:15:28   
kayica24
TinaV si tu?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.2.2009 15:31:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ja ki ste ?ada kaj nic ne poves gdaj gres ven bi se midvi prisli

veš, da sem mislila na vaju, ko sva šla vun, samo jaz zdaj ne upam delat nekih dolgih tur, ker ne vem kaj bi, če kar nekje omagamuser posted image , sma pa šla do šole, pa potem malo po hardeku, pa v mesto... bolj se držim mesta, če že kaj prideuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.2.2009 15:31:50   
tatly
kayica-kaj pa pricakujes?te je ze kaj strah?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.2.2009 15:40:28   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

TinaV si tu?

evo me

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 16:01:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.2.2009 16:53:30   
Barbara111
joj kak sem vesela,da je PETEKuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.2.2009 17:37:35   
*monchy*
evo mene user posted image sem hitro malo stello pocartalaaa user posted image dokler se ni naš junak razjezo od ljubosumja user posted image

tatly ne morem verjetn.. lih ko sva šla domu sem ti rekla da ne zaspi nikol v avtu v sedežu ( vsaj od kar nimava lupinice ni zaspal) in glej ti robido malo, mi je danes do doma zaspal ne user posted image user posted image user posted image ne morem verjet user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.