|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
5.2.2009 23:23:40   
suncicica
hvala vsem za lepe zelje, se bom potrudila da zdrzim se vsaj 14 dni

Stella in Pia

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.2.2009 6:43:08   
petra *k
dobro jutro!

danes pa jaz kuham kavouser posted image user posted image user posted image user posted image -
se mi je napovedala mama, da pridel 6.15 ko gre z nočne, da počaka sestro, ki pride v ormož, pa ma dr, zaj pa čakam pa čakam, pa mame od nikjer. te sem jo klicala, pa so po službi še šli na pijačo. jaz pa že 6.10 v luft, da mi nebi zvonila na vrata. znoriš,ne. pa po tv ni nič, pa sem mogla iti rač vužgati.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.2.2009 7:11:05   
Anonimen
Dobro jutro!

Petra jaz sem pa študirala, kaj se ti je zgodilo, da si tak hitro na rruser posted image
no hvala za havico, jaz pelam aneja v vrtec pa grem glih eno spijem. pa se pišemo potem

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.2.2009 8:12:29   
tatly
katka-midvi z petro boma drugi teden malo do tebe prileteli te nes mela cel dan mirauser posted image user posted image
petra ti se pa samo nekaj jezis
jaz tudi dobim obiske zdaj mojo malo pupo-nejo in mamo
popoldan pa timonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.2.2009 8:25:12   
tatly
ja kje ste?monchy?petra?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.2.2009 8:36:09   
petra *k
 a tatly, ti dobiš obiske? te nemo šli gnes na sprehod?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.2.2009 8:37:53   
Anonimen
evo jaz sem že iz kavice, zdaj pa mam zajtrk, te pa nekaj delatuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.2.2009 8:38:44   
tatly
petra gremo ja.kaj lahko gre nina soseda polek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.2.2009 8:42:54   
tatly
deja ti gres vsako jutro na kavo?sama

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.2.2009 8:50:26   
Anonimen
ja skoraj vsako jutro z mamo. 

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.2.2009 8:58:17   
petra *k
zaj pa mi je tia malo zaspala,glih ko sem se jaz zrihtala, da grema ven. te pa še boma malo počakale,  ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.2.2009 9:24:17   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

katka-midvi z petro boma drugi teden malo do tebe prileteli te nes mela cel dan mirauser posted image user posted image
petra ti se pa samo nekaj jezis
jaz tudi dobim obiske zdaj mojo malo pupo-nejo in mamo
popoldan pa timonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro, pa hvala za kavico petra!

Ja, nič, še dobro, da se mam čas psihično in fizično pripravit. user posted image user posted image user posted image

Deja, super da si vzameš čas za kavico.  Bi morale vse večkrat to narediti, za sprostitev.

Danes pa ne vem če bo sončekuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.2.2009 9:49:08   
ada2
user posted image  sem pozabila včeraj faširano vzet iz zmrzovalnika za čufte, pa se mi zdaj tak pooooočasi odtaplja....

Adam je imel ponoči spet astmatični napaduser posted image , sva skoraj pol ure preživela v kopalnici z odprtim tušem z vročo vodo... potem je še berodual vpih dobil, no, zdaj je pa ok (3x trkam na les).

mi smo včeraj popoldne bili malo na sprehodu... pa v čisto vsako lužo je bilo treba skočituser posted image  HB za nepremočljive čevlje in oblekouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.2.2009 10:23:09   
ada2
evo, zdaj sva si eno vitaminsko bombo privoščila - mandarine, pomaranče, zdaj greva pa na en sprehod, ker je tak luštno zunajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.2.2009 10:45:57   
katka37
ada, ubogi adam, ga večkrat tako muči?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.2.2009 11:48:37   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, ubogi adam, ga večkrat tako muči?

mi2 sva nazaj, sva celo uro počasi hodila in sva oba zmantrana, Adam si je zdaj mleko zaželel in ga pije ob risanki, jaz sem si pa pol litra cedevite privoščila, pa enih 10 minut čekiranja RR, potem pa kuhat.

katka zdaj smo imeli celo leto mir, mislim, ni bilo skoraj celo leto takih napadov, lani pozimi pa je bilo tudi obupno, sma tudi cele noči bila v kopalnici, potem pa zjutraj vstat pa v službouser posted image user posted image user posted image , sem enega hipa hodila kot zombi okoli... npr. sem šla iz sobe na hodnik pa potrkalauser posted image user posted image
upam pa, da bo teh napadov vedno manj, ker je velik problem vzeti to zdravilo berodual, ker očitno ga peče, ker pravi, da je to hudo zdravilo, pa na vse pretege se ga brani, ono drugo, ki pa mora vsak dan jemati pa ni problema.

aja, poleti, ko smo bili v planinah je bilo pa super, smo bili celo brez flixotida cela 2 mesecauser posted image user posted image

mogli bi večkrat v planine ali na morje, ampak kaj, ko ni časa, pa ni denarja, pa.... eh, si je treba pa vzet, ne?

bom ga k morrak čez poletje na počitnice poslalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.2.2009 12:36:19   
katka37
ada, malo vrtam, glede na to, da si rojena tudi v Slovenj Gradcu pa doma si pri bazenu, je mogoče bil tvoj oče policaj? Moram še pri moji mami preveriti, baje da se poznajo z eno gospo, ki je doma v ulici vaši ulici nekje, menda tretja hiša.  Se bom potem čula z njo pa jo še enkrat vprašala.

kar se pa tiče dopustov in oddihov, bi vsi šli večkrat vsaj za dva dni, pa kaj ko je res vse povezano z denarjem.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 6.2.2009 12:39:08 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.2.2009 12:50:55   
ada2
evo, čufti se že kuhajo, krompir tudi...

katka moj ata ni bil policaj, ampak gozdar, živeli smo prej v Črni na Koroškem, kjer je ati bil direktor gozdne uprave, ko je šel v penzijo smo se selili, drugače je pa ata rojen Ormožanec, ampak je zaradi dela pristal na Koroškem, se tam zaljubil in poročil... mama je iz okolice Šoštanja. gradila sta tukaj v Ormožu in kot sem že rekla, ko je ati šel v penzijo smo se selili. sem pa v tretji hiši v ulici, ampak kaj ko je tu toliko ulicuser posted image  tretja hiša od križišča bazena proti ribniku, če kaj pomaga.  no, ti le vprašaj, pa poročajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.2.2009 12:59:46   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo, čufti se že kuhajo, krompir tudi...

katka moj ata ni bil policaj, ampak gozdar, živeli smo prej v Črni na Koroškem, kjer je ati bil direktor gozdne uprave, ko je šel v penzijo smo se selili, drugače je pa ata rojen Ormožanec, ampak je zaradi dela pristal na Koroškem, se tam zaljubil in poročil... mama je iz okolice Šoštanja. gradila sta tukaj v Ormožu in kot sem že rekla, ko je ati šel v penzijo smo se selili. sem pa v tretji hiši v ulici, ampak kaj ko je tu toliko ulicuser posted image  tretja hiša od križišča bazena proti ribniku, če kaj pomaga.  no, ti le vprašaj, pa poročajuser posted image

mislim ravno to ulico, verjetno ravno vašo hišo, se mi zdi, da je tvoja mama tu nekaj v povezavi, še ti javim. Moja mama zdaj živi v Šibeniku sicer, pa imamo kar nekaj zastonj morja.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.2.2009 13:03:51   
ada2

mislim ravno to ulico, verjetno ravno vašo hišo, se mi zdi, da je tvoja mama tu nekaj v povezavi, še ti javim. Moja mama zdaj živi v Šibeniku sicer, pa imamo kar nekaj zastonj morja.user posted image

user posted image user posted image user posted image   to pa postaja zanimivo... mamin brat živi v Šibeniku, pa še en drugi brat, ki pa je žal že pokojen je tudi živel v Šibeniku....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.2.2009 13:11:22   
*monchy*
Heloe babike! danes je pa tak lepo vreme da smol zdaj komaj prišli noter user posted image samo malo veter piha user posted image drugače pa paše dooooolg sprehod. je timon zaspal kot top user posted image upam da bo čim dlje potegno da bo dobre volje pri stelli user posted image user posted image

ada upam da bota mela z adamom čim manj takih noči user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.2.2009 13:23:45   
kayica24
kayica sem vidla da ims ze vse pripravjeno in kako je vse lepo
iz kod pa prihajas kaj ves spol kaj pricakujes al je se skrivnost

Ja mi pa res imamo že nekaj časa vse pripravljeno,zdaj pa samo še čakamo na to,da nas zvije in v Puser posted image

Sem pa iz okolice Ptuja,imeli pa bomo hčerko Marinelo..

Imam pa še eno vprašanje..Se je katera od vas testirala za streptokok?Jaz imam Rosiča pa je rekel da ni potrebe,na netu pa so take grozljive zgodbe glede tega...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.2.2009 13:25:42   
katka37

user posted image user posted image user posted image   to pa postaja zanimivo... mamin brat živi v Šibeniku, pa še en drugi brat, ki pa je žal že pokojen je tudi živel v Šibeniku....

Je mogoče Rudi?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.2.2009 13:28:00   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

kayica sem vidla da ims ze vse pripravjeno in kako je vse lepo
iz kod pa prihajas kaj ves spol kaj pricakujes al je se skrivnost

Ja mi pa res imamo že nekaj časa vse pripravljeno,zdaj pa samo še čakamo na to,da nas zvije in v Puser posted image

Sem pa iz okolice Ptuja,imeli pa bomo hčerko Marinelo..

Imam pa še eno vprašanje..Se je katera od vas testirala za streptokok?Jaz imam Rosiča pa je rekel da ni potrebe,na netu pa so take grozljive zgodbe glede tega...user posted image

Pozdrav tudi od lanske februarčice, se kar spomnim, kako je bilo lani. Rok sem imela 9.2., rodila pa 14.2.

Jaz se nisem testirala, ko sem pa pozneje malo več brala o tem, se mi zdi, da sem imela srečo, marsikatera je nima. Jaz bi se dala testirati na tvojem mestu, moje mnenje pač.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.2.2009 13:31:02   
ada2

Je mogoče Rudi?

ne, ta ki še živi je Joži, oni pokojen je bil pa Franci..... Rudi je pa od mamine sestre možuser posted image - živijo v savinjski dolini....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.