ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, ubogi adam, ga večkrat tako muči? mi2 sva nazaj, sva celo uro počasi hodila in sva oba zmantrana, Adam si je zdaj mleko zaželel in ga pije ob risanki, jaz sem si pa pol litra cedevite privoščila, pa enih 10 minut čekiranja RR, potem pa kuhat. katka zdaj smo imeli celo leto mir, mislim, ni bilo skoraj celo leto takih napadov, lani pozimi pa je bilo tudi obupno, sma tudi cele noči bila v kopalnici, potem pa zjutraj vstat pa v službo , sem enega hipa hodila kot zombi okoli... npr. sem šla iz sobe na hodnik pa potrkala upam pa, da bo teh napadov vedno manj, ker je velik problem vzeti to zdravilo berodual, ker očitno ga peče, ker pravi, da je to hudo zdravilo, pa na vse pretege se ga brani, ono drugo, ki pa mora vsak dan jemati pa ni problema. aja, poleti, ko smo bili v planinah je bilo pa super, smo bili celo brez flixotida cela 2 meseca mogli bi večkrat v planine ali na morje, ampak kaj, ko ni časa, pa ni denarja, pa.... eh, si je treba pa vzet, ne? bom ga k morrak čez poletje na počitnice poslala